QUOTE(geopalade @ Aug 9 2005, 14:35)
Nu are nici o treaba nenea care citeste contorul cu faptul ca nu functioneaza corect. Pentru asta faci o reclamatie scrisa si o depui cu numar de inregistrare la registratura Electrica (la sectia de care apartii). E bine sa mentionezi si un nr de telefon ca sa poti fii contactat. Ulterior vei primi un telefon si vor veni sa schimbe contorul, dupa care vechiul contor merge la verificare metrologica in laborator si daca se constata ca e bun vei suporta contravaloarea inlocuirii si a verificarilor metrologice iar in caz contrar vei fi despagubit doar ca nu stiu cum si cu cit.
Vei fi despagubit cu fix ) lei... te pun pe drumuri degeaba...
Mi s-a intamplat acum ceva ani, aveam unul mai vechi ti tot asa...se invartea fara sa fie ceva consum. M-am rugat de ei mult timp sa vina sa-l vada, cereri ..bau-bau-uri...... nu venea nimeni (IMG:
style_emoticons/default/cursing.gif) Am intervenit cu pile sa vina sa-l verifice.Tot asa mi-au spus ca trebuie sa ma duc sa platesc nu stiu ce taxa ca sa-l verifice... Si-au batut joc..le-am platit banii pentru verificare si nu am primit nici un raspuns.."veniti peste 3 sapt." si tot asa (IMG:
style_emoticons/default/puke.gif)
Spurcati deh...
Am uitat sa spun ... contorul mi l-au schimbat imediat, ca dadeam cu ei pe geam
Eu mi-am dat sema ca e stricat dupa mult timp...cati Kw am platit degeaba cine mai stie:)
Acest mesaj a fost modificat de caesar_sw: 9th August 2005, 15:24