QUOTE(vad @ Jan 15 2006, 10:33)

mi-am luat si eu un idesit si dupa lungi studieri am constat:
- nu are aprindere electrica la cuptor si grill,
- rotisorul merge numai cu becul aprins din interiorul cuptorului (rezultand consum)
- se cam incaldeste tabla sub cuptor, deci si tavile din compartimentul de sub cuptor
- inca nu am facut nimic la rotisor si nici la cuptor, dar promit sa revin cu impresii.
un aragaz concluzii:
- sa aiba aprindere electrica atat la ochiuri cat si la cuptor, rotisor (atentie cand va uitati la descrierea produsului), pe cat posibil sa fie in butonul ce regleaza flacara, nu separat (apesi pe el un timp si se aprinde)
- rotisorul sa mearga independent de becul din cuptor (pentru a rezulta un consum de energie mai scazut)
- sa aiba siguranta de gaz (cam toate modelele au acuma asa ceva, dar mai sunt si exceptii)
un produs de inox ese frumos insa ff pretentios de intretinut, mai tot timpul trebuie sa stai cu carpa uscata pe el, la orice atingere a lui raman pete, urme.......
momentan cam atat, insa revin cu impresii si sugestii!
Nu cumparati:[size=7]
Zanussi de la Satu Mare, pentru ca:
1. Intr-o luna ii cade garnitura de la cuptor
2. In 3 luni ii crapa arzatoarele si nu mai ard bine/sau deloc
3. Tabla din cuptor nu este finisata deloc, motiv pentru care veti renunta sa-l mai spalati; eu m-am taiat la mana cand am incercat sa-l spal
4. Suportul pentru vasele in care se gateste nu este adaptat dimensional si pentru vase mai mici (ibric)
5. Este greu de intretinut
6. Usa se deschide naspa
7. Tava furnizata pentru rotisor este dintr-o tabla ordinara
8. Daca se mai fabrica asa ceva, nu are siguranta cuptor si aprindere cuptor si rotisor. Cand l-am cumparat (2000 e.n.) produsul era in top.
Astept provocari!