|
  |
Grecia - Rhodos |
|
|
|
|
20th May 2009, 13:56
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 20-August 07
ID membru: 216 695

|
Paralela 45, 24 iunie, Hotel 2* Africa, mic dejun inclus + transport, 7 zile, 388 euro/pers (cu tot cu taxe de aeroport). Poate intereseaza pe cineva... Adragu, o sa te avem ghid cumva? (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif) Nu am gasit nimic despre hotel Africa pe aici, de fapt cam despre niciun hotel de 2*. Adragu, ma intereseaza dc este curat, daca stii cumva. Atat, nu am vrut hotel cu pretentii. Am vrut sa am buget de excursii si... delicii culinare (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) Utile toate informatiile, merci tututor!
|
|
|
|
|
|
|
|
21st May 2009, 09:45
|
Junior
Data înscrierii: 9-May 09
Locație: Rodos Greece
ID membru: 456 387

|
QUOTE (Mandelu @ May 9 2009, 12:55)  pt turcia ai nevoie de pasaport, altfel nu intri in tara. nu sunt in UE ca sa mearga doar cu buletinul. de ce zici ca nu are nevoie, s-a schimbat ceva de anul trecut (atunci am fost ultima data)? anul trecut am dus toti turistii mei, de la D&D TRAVEL doar cu buletinul:P
QUOTE (dana_03 @ Mar 24 2009, 16:12)  Buna ziua, Imi poate recomanda cineva un hotel, vila sau apartament in regim self catering in zona Faliraki? Ma intereseaza ca locul sa fie foarte curat, nu neaparat foarte luxos, evident cu aer conditionat si balcon. Multumesc mult.
Buna ziua Andrei ti-a recomandat Apollo Beach, care e foarte bun iar eu vin in completare si iti recomand un studio (self catering) la Vila George din Faliraki care are si oferta speciala in lunile iunie, iulie, august si septembrie cu doar 22 de euro pt 2 persoane. Pt. cei interesati mail: bog_concept05@yahoo.com. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
21st May 2009, 22:29
|
Junior
Data înscrierii: 14-September 07
ID membru: 226 332

|
Din cauza unor probleme personale vand excursie 2 pers 02-09 iulie 2009 in Rhodos la hotel Alexia.Am platit 811 pt cele 2 persoane iar eu vreau 700 euro. In acesti bani intra micul dejun,taxele aeroport, biletul de avion. .tel 0723792707
Acest mesaj a fost modificat de vvt: 21st May 2009, 22:33
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd May 2009, 09:57
|
Junior
Data înscrierii: 14-September 07
ID membru: 226 332

|
Pretul corect a fost de 822 euro, adica 411 de persoana, am gresit mai sus.
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd May 2009, 15:30
|
Junior
Data înscrierii: 7-February 08
Locație: where i am?!?!
ID membru: 285 692

|
QUOTE (EDDA_16 @ May 20 2009, 14:56)  Paralela 45, 24 iunie, Hotel 2* Africa, mic dejun inclus + transport, 7 zile, 388 euro/pers (cu tot cu taxe de aeroport). Poate intereseaza pe cineva... Nu am gasit nimic despre hotel Africa pe aici, de fapt cam despre niciun hotel de 2*. Adragu, ma intereseaza dc este curat, daca stii cumva. Atat, nu am vrut hotel cu pretentii. Am vrut sa am buget de excursii si... delicii culinare (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) Utile toate informatiile, merci tututor! Buna alegere, f bun pret! h.Africa este in RodosTown, zona f buna , chiar langa bar street, cluburi, baruri, distractie. Hotelul este curat, nu foarte modern, intr-adevar, dar la pret bun ptr cei care pastreaza mai multi bani ptr plimbari, cumparaturi, mancare si distractii. La h.Africa sunt cazati si nemti, englezi, olandezi, etc, deci nu e "bomba" ptr a prosti romanii. Deci mergeti pe incredere. Hotelul este "lipit" de H. BlueSky si peste drum de h.Europa, la 50 m de plaja (peste strada) si la 15 m de un fast food grecesc, cu cel mai gustos souflaki din Rodos ! Vacanta placuta!
|
|
|
|
|
|
|
|
25th May 2009, 13:53
|
Junior
Data înscrierii: 20-August 07
ID membru: 216 695

|
QUOTE (adragu76 @ May 22 2009, 15:30)  Buna alegere, f bun pret! h.Africa este in RodosTown, zona f buna , chiar langa bar street, cluburi, baruri, distractie. Hotelul este curat, nu foarte modern, intr-adevar, dar la pret bun ptr cei care pastreaza mai multi bani ptr plimbari, cumparaturi, mancare si distractii. La h.Africa sunt cazati si nemti, englezi, olandezi, etc, deci nu e "bomba" ptr a prosti romanii. Deci mergeti pe incredere. Hotelul este "lipit" de H. BlueSky si peste drum de h.Europa, la 50 m de plaja (peste strada) si la 15 m de un fast food grecesc, cu cel mai gustos souflaki din Rodos !
Vacanta placuta! Multzam frumos! (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
27th May 2009, 20:13
|
Junior
Data înscrierii: 11-January 07
ID membru: 125 659

|
| frumoasa insula, nu ratati Anthoni Quinn Bay si laguna Lindos | |
|
|
|
|
|
|
|
|
28th May 2009, 14:27
|
Junior
Data înscrierii: 19-December 06
ID membru: 117 424

|
Buna ziua
Ma poate ajuta cineva sa aleg intre Hotel Grand si Hotel Eden Roc. Momentan din ce am citit pe TripAdv tind sa inclin spre Eden Roc - dar sunt nehotarat daca sa ma cazez la un hotel in Rodos sau la unul in Faliraki.
Orice parere e bine venita, multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
29th May 2009, 08:50
|
Junior

|
Este frumos la Eden Roc, este inafara orasului, zona mai verde, mai linistita; daca vei fi cazat la bungalow este si mai bine, sunt bine amplasate, spatioase si moderne. Terenuri de joaca, loc de plimbare, piscina mare; si camerele din main building au fost refacute anul acesta, totul este nou. Autobusul vine chiar in curtea hotelului, se ajunge in 10 min in oras si alte 10 in Faliraki. Hotelul este in Kalitheas, o mica statiune intre Rodos Town si Faliraki.
H.Grand este chiar in oras, peste strada de marea Egee. mai aglomerata zona, hotelul mai inghesuit, insa destul de stilat. Depinde acum de voi, cum sunteti, cu copii sau nu, vreti sa va plimbati mai mult sau sa va relaxati, ce preferati mai mult - zona mai linistita sau una mai agitata sau circulata?
|
|
|
|
|
|
|
|
31st May 2009, 22:35
|
Junior

|
QUOTE (nelu73 @ 27th May 2009, 21:13)  frumoasa insula, nu ratati Anthoni Quinn Bay si laguna Lindos Foarte frumos in A.Quinn; dar ce este cu "laguna Lindos"? Sa fie golful Sf. Paul? (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
4th June 2009, 10:19
|
Junior
Data înscrierii: 19-July 07
ID membru: 204 133

|
salutare la toata lumea As avea o rugamine.. ma puteti sfatui si pe mine ce as putea sa aleg intre COrfu si Rhodos, as vrea sa ma duc in ultima saptamana din Iulie si nu stiu ce sa aleg, din cate am citit parerile sunt impartite, am inteles ca in Corfu plaja este cu mai mult pietris nu prea as vrea asta, in principiu m-ar interesa mai mult sa ma duc in excursii optionale si nu sa pierd ff mult timp la plaja doar, ce m-ati sfatuii? daca merita excursiile optionale, sau daca mai mult merita masina inchiriata sau vaporas am inteles ca se mai poate... Multumesc.... CITAT (anii_zboara @ 7th April 2009, 21:37)  Am fost si eu anul trecut in Rodos, mai exact in Faliraki. Am stat la hotelul Pegasos care arata divin. Credeti-ma ca o luna intreaga am cautat hotelul perfect care sa le aibe pe toate. Arata extraordinar, verificati pe Trip Advisor. O plaja doar cu nisip ceea ce se gaseste raaaar in Rodos, iar in apa chiar la mal este un recif cu pesti de toate marimile si culorile de stateam numai cu ochelari si tub pt aer ca niste copii toata ziua in apa. A fost un mic paradis. Vi-l recomand tuturor. Micul dejun foarte bogat, faceau chiar si clatite pe loc pentru cine vrea, deci va inchipuiti ce coada era acolo. Camerele sunt spatioase si foarte dragute, se face curatenie si de 2 ori pe zi, iar daca aveti vedere chiar si partiala la mare veti avea o priveliste de neuitat. Aveti magazin cu tot ce vreti chiar la parter si nu au preturi piperate. Rent a car aveti tot in hotel la parter sau pe langa hotel la vreo 100 m. Sper sa nu vi se para ca exagerez, dar eu chiar am fost foarte impresionata si m-as intoarce oricand si as sta tot la Pegasos. O alta plaja foarte buna este in centrul statiunii (luati masina chiar din fata hotelului 1 euro/pers). Si daca mergeti pe plaja din centru nu ratati terasa chiar de pe plaja cu albastru. Nu arata cine stie ce, nu are preturi mari, dar are o mancare foarte gustoasa si foarte buna. Am auzit ca si Tzampica este o plaja foarte buna sau cea mai buna, nu am apucat sa o vad. Valea fluturilor si Acvariul din Rodos nu trebuiesc ratate si va recomand sa inchiriati o masina si sa le vizitati pe amandoua in aceeasi zi. In Lindos urcati cu magarusul care este taxiul lor si care este de asemenea foarte dragut. CEl mai impresionant loc este in Kalitea, dar nu ma intrebati unde este exact ca nu stiu sa va explic. Stiu ca dinspre Faliraki spre Kalitea se face o straduta mica in dreapta (daca mergeti cu masina) daca aveti rabdare sa cautati un pic o sa gasiti fara indoiala. Nu vreau sa dau nici un detaliu despre ce este acolo, dar credeti-ma ca veti fii ULUITI de atata frumusete natura si frumusete facuta de mana omului. Astept pareri daca ajunge cineva acolo sa ne povesteasca. Daca vreti sa ma intrebati ceva, astept intrebarile voastre. Vacanta placuta! salut eu as vrea sa plec acuma la sf lui iulie si nu stiu ce sa aleg corfu sau rhodos...as vrea mai mult plaja cu nisipi si mai mult sa vizitez si nu neaparat sa stau in statiune, sa ma duc mai mult sa vizitez, cam ce se merita? am vorbit cu cineva de la o agentie si mi-a spus ca imi gaseste pana in 500 de euro all inclusiv cu avionul este mult? as putea sa ma duc si cu vaporul pana in turcia? cam cat ar mai fi excursiile optionale ? ce imi recomanzi mersi mult
|
|
|
|
|
|
|
|
6th June 2009, 12:19
|
Junior

|
Calitatea excursiilor optionale depinde de calitatea agentiei care va trimite in vacanta si implicit, de calitatea tour operatorului care va preia in tara unde se petrece aceasta vacanta. Si aceasta calitate se poate observa din momentul informarii/rezervarii excursiei in Romania (cat de profesional si rapid), organizarea plecarii din Ro (fara circul specific ) si apoi sosirea in tara de destinatie, care include iarasi: primirea turistilor, distribuirea la autocare, informare asupra hotelurilor si timpilor de transfer si apoi transferul la hoteluri, meeting-ul (info) de dupa cazare, felul in care sunt prezentate informatiile si excursiile, felul in care se prezinta reprezentantul/ghidul local. Din moment ce aceste lucururi le stim si le gasim bine organizate, totul va decurge bine...si romanii nu sunt chiar asa usor de prostit.
Aceasta dilema cu Rodos si Corfu s-ar lamuri f simplu: ce am de vazut/facut in aceste destinatii?!...si cred ca Rodosul este imbatabil : locul 1 la "cea mai vizitata insula" si locul 5 la "cel mai vizitat oras din lume" ! Cel mai mare oras medieval inca locuit, Rodos- record european de zile insorite pe an, cel mai mare Waterpark din Eu, unul din cele mai bune 7 destinatii de windsurf din lume, Colosul din Rodos - cele 7 minuni ale lumii antice, Kleoboulos - unul din cei 7 intelepti ai lumii antice.....etc etc.. istorie, apa f curata, soare, plaje ptr toate gusturile, munte, biserici, parcuri, distractii, viata de noapte, bucatarie deosebita...etc..
Daca "merita" ??- aceasta clasificare este strict subiectiva...sunt locuri unice, diferite...frumuseta sta in ochii privitorului !
|
|
|
|
|
|
|
|
7th June 2009, 18:57
|
Junior
Data înscrierii: 7-June 09
ID membru: 468 670

|
Salut la toata lumea! As dori sa imi petrec 7 zile in Rhodos, hotel 4-5 stele, demipensiune sau all inclusive, cu plecare din Cluj in 02 septembrie. Ma tenteaza sa merg cu Kartago tours. A mai fost cineva cu Kartago in Rhodos? Ce statiune si ce hotel imi recomandati? As prefera un hotel foarte aproape de plaja. Astept cu interes sugestiile voastre. Multumesc anticipat, VM
|
|
|
|
|
|
|
|
10th June 2009, 21:23
|
Junior

|
Ca sa verifici agentia Kartago si sa vezi de la cine cumpara pachetele si deci , prin ce tour operator "iese" din tara, verifica hotelurile din lista lor cu cele din lista agentiilor Calibra, Prestige, P45 si Promt.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th June 2009, 17:59
|
Junior

|
CITAT (valimun2009 @ 7th June 2009, 19:57)  Salut la toata lumea! As dori sa imi petrec 7 zile in Rhodos, hotel 4-5 stele, demipensiune sau all inclusive, cu plecare din Cluj in 02 septembrie. Ma tenteaza sa merg cu Kartago tours. A mai fost cineva cu Kartago in Rhodos? Ce statiune si ce hotel imi recomandati? As prefera un hotel foarte aproape de plaja. Astept cu interes sugestiile voastre. Multumesc anticipat, VM Foarte aproape de plaja ai putea alege (sunt puse in functie de pret, descrescator..(IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) : Elysium, Paladium, Pegasos, Esperides, Apollo Blue, Blue Sea Resort, Apollo Beach, toate in Faliraki, min 4 stele. Ptr luna septembrie este numai buna vremea, marea f calda insa si aglomeratie.
|
|
|
|
|
|
|
|
19th June 2009, 20:38
|
Junior
Data înscrierii: 5-February 08
ID membru: 284 611

|
adragu, spune-mi, te rog se fac excursii in santorini din rhodos? daca da, poti sa dai detalii ref la program si pret? multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
20th June 2009, 18:56
|
Junior

|
excursii in Santorini nu se fac. se poate ajunge cu avionul, dar e pe la un 300 euro, 2 ways. Cel mai bine din Creta, in vacanta , o zi alocata ptr Santa Irini. Ar mai fi si ferry-ul, dar dureaza prea mult si nu se mai justifica vacanta in Rodos...
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd June 2009, 19:42
|
Junior
Data înscrierii: 4-April 08
ID membru: 310 879

|
Salutare ! Anu trecut am fost in Insula Thassos a fost excelent am stat la o vila mancare neam descurat noi si a fost f bine deoarece am vizitat si alte zone.Anul acesta ma dosri sa mergem in Rhodos in orasu Faliraki .Ce hotel ne puteti recomanda tot asa fara all inclusiv si nu prea scum k nu prea stam prin hotel.
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|