|
  |
Grecia - Rhodos |
|
|
|
|
17th February 2009, 16:53
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 26-April 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 172 668

|
Vroiam sa merg 7 nopti in Marmaris in 5 nopti in Rhodos. Faza e ca masina mi-ar fi fost utila in Rhodos, ca vreau sa vizitez la greu. Dar costul pentru 2 adulti si un copil si masina trecuta - dus-intors - este de 325 de euro, ceea ce mi se pare f mult. Plus ca e nasol ca nu-mi garanteza nimeni plecarea, ca nu exista car-ferry ZILNIC. Zilnice sunt doar cele de pasageri. Ar fi si asta o varianta, plus sa inchiriez in Rhodos masina, dar stiam ca nu te lasa sa-ti lasi masina in Turcia.
Exista mai demult principiul ca in modul cum intri in tara - adica cu masina, asa si iesi, obligatoriu cu masina, deci.
Acest mesaj a fost modificat de andra_ghibutiu: 17th February 2009, 17:05
|
|
|
|
|
|
|
|
17th February 2009, 19:30
|
Junior
Data înscrierii: 7-February 08
Locație: where i am?!?!
ID membru: 285 692

|
QUOTE (andra_ghibutiu @ Feb 17 2009, 16:53)  Vroiam sa merg 7 nopti in Marmaris in 5 nopti in Rhodos. Faza e ca masina mi-ar fi fost utila in Rhodos, ca vreau sa vizitez la greu. Dar costul pentru 2 adulti si un copil si masina trecuta - dus-intors - este de 325 de euro, ceea ce mi se pare f mult. Plus ca e nasol ca nu-mi garanteza nimeni plecarea, ca nu exista car-ferry ZILNIC. Zilnice sunt doar cele de pasageri. Ar fi si asta o varianta, plus sa inchiriez in Rhodos masina, dar stiam ca nu te lasa sa-ti lasi masina in Turcia.
Exista mai demult principiul ca in modul cum intri in tara - adica cu masina, asa si iesi, obligatoriu cu masina, deci.
asa este, daca intri in turcia cu masina, trebuie sa si iesi..deci esti obligat sa iei masina in rho. si este destul de costisitor ferry-ul ptr masina. teoretic este in fiecare joi, dar practic....cand au chef turcii..si e destul de rar...mai exista varianta iesirii din turcia pe la bodrum, cu ferryboat-ul, spre insula kos si de acolo imbarcare in liniile grecesti care fac zilnic pireus -dodecanisos. alt amanunt deloc de neglijat este oferta f generoasa de rent a car din rho, distantele aprox mici, oferta moto, liniile de bus. ptr marmaris exista linii f bune de bus din istanbul, pe la un 30 euro de persoana...face un 10 ore usor...ma gandesc ca-n marmaris este mai utila masina, multe golfuri si locuri intime de plaja; si mai este si transportul local destul de inghesuit si nesigur, moneda diferita, obiceiuri si alte amanunte diferite total de cultura noastra...deci una peste alta, ptr marmaris este mai indicata masina, ptr sentimentul de siguranta in primul rand. imi permit sa sugerez ca ar fi mai bine facute in perioade separate aceste destinatii, mai ales in situatia cu copil si transport auto. vacanta placuta! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
17th February 2009, 20:43
|
Junior
Data înscrierii: 22-November 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 251 215

|
Adragule de mine ai uitat?nu mi-ai raspuns la ce te-am rugat
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd March 2009, 22:52
|
Junior

|
QUOTE (Ari @ Feb 11 2009, 14:31)  Sa inteleg ca nu a fost nimeni in Rodos la Hotel Elysium Kallithea ? Chiar nimeni ? Ari Fotografii facute astazi, 03 martie 2009 - hotelul Elysium (inca in lucru); se vede toata plaja statiunii Faliraki, care incepe chiar cu hotelul nostru. mai in spate, inca in constructie, cateva corpuri ale aceluiasi hotel Elysium, apoi hotel Palladium si mult mai departe se poate vedea hotelul Colossos Beach, mai vechi, all inclusive, plin vara de rusi, nemti si italieni. Peste drum de Colossos B. este parcul de distractii Waterpark (Aquapark), considerat cel mai mare din Eu (ca nr de jocuri)...grecii spun asta..(IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
4th March 2009, 09:00
|
Junior
Data înscrierii: 18-September 06
Locație: moinesti/bc
ID membru: 97 716

|
a fost cineva in Rhodos cu agentia EvoTurism ??...ceva pareri se poate??
|
|
|
|
|
|
|
|
4th March 2009, 15:21
|
Junior

|
QUOTE (oviliv79 @ Mar 4 2009, 09:00)  a fost cineva in Rhodos cu agentia EvoTurism ??...ceva pareri se poate?? nu cred ca a fost cineva...e agentie mai noua, nici pagina de net nu le merge bine, nu au oferta serioasa la hoteluri in Rodos, iar la singurul hotel din lista, nu sunt descrise toate amanuntele referitoare la excursie - poze cu hotelul, camerele, datele de zbor...etc....Pretul e foarte foarte bun ptr aceasta destinatie si acel hotel...super pret !!!! Asta fireste ca nu inseamna ca nu pot fi seriosi, insa siguri nu sunt tour operatori pe aceasta destinatie ci doar revanzatori de pachete turistice. Asa ca vezi intai la Paralela45, J'info, Promt, Marshall..etc
|
|
|
|
|
|
|
|
11th March 2009, 17:58
|
Junior

|
| inceput de primavara in Rodos... i poli, castelul marelui maestru, yalissos, acropolis, paralia agia marina(3), paralia stegna-archangelos, traditii de "lasata secului" - kathara deftera, inaltatul zmeului si peste la gratar | |
|
|
|
|
|
|
|
|
12th March 2009, 16:57
|
Junior
Data înscrierii: 26-February 06
ID membru: 67 568

|
QUOTE (adragu76 @ Mar 3 2009, 22:52)  Fotografii facute astazi, 03 martie 2009 - hotelul Elysium (inca in lucru); se vede toata plaja statiunii Faliraki, care incepe chiar cu hotelul nostru. mai in spate, inca in constructie, cateva corpuri ale aceluiasi hotel Elysium, apoi hotel Palladium si mult mai departe se poate vedea hotelul Colossos Beach, mai vechi, all inclusive, plin vara de rusi, nemti si italieni. Peste drum de Colossos B. este parcul de distractii Waterpark (Aquapark), considerat cel mai mare din Eu (ca nr de jocuri)...grecii spun asta..(IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) adragu76 multumesc frumos pentru info. Deci sa caut alt hotel ca Elysium nu e gata !? Imi recomanzi altceva la acelasi nivel ? Ari
|
|
|
|
|
|
|
|
13th March 2009, 17:54
|
Junior

|
QUOTE (Ari @ Mar 12 2009, 16:57)  adragu76 multumesc frumos pentru info. Deci sa caut alt hotel ca Elysium nu e gata !? Imi recomanzi altceva la acelasi nivel ?
Ari ...deschiderea oficiala a hotelului Elysium era ptr luna mai 2008..(IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) )...treaba greceasca...(cum zic grecii.(IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) )) insa sigur anul acesta va fi gata..si constructiile care se vad in zona pana la vara se vor finaliza...la criza care este acum, se va lucra la viteza maxima, pe bani mai putini..(ptr muncitori). daca, prin absurd, nu va fi gata, hotelul palladium este alta optiune. ceva mai ieftin ar fi hotelul apollo beach, zona fff buna, calitatea camerelor este insa mai low...un 3 plus, dupa opinia mea. este f important insa sa stim ce vrem de la vacanta, felul nostru de a fi, asteptarile noastre...: plaja, mancare, somn (varianta 1) sau plaja, cluburi, plimbari (varianta 2)... ptr varianta 1, exista optiuni de cazare f bune, adica hoteluri noi (minim 4 stele plus), camere spatioase, multa verdeata, locuri joaca ptr copii,..etc, in partea sud-estica a insulei, mai departe de oras, de partea istorica, distractii, etc..(hoteluri gen atrium palace, lindian princess..etc)... varianta 2 inseamna cazare in hoteluri ceva mai vechi (mobilier, facilitati), mai inghesuitesi zgomotoase, chiar daca sunt tot de 5 stele ca hotelurile din varianta 1, sau, fireste, cu stele mai putine, insa in zone mai atractive. Totul trebuie gandit bine, ptr ca avem in principiu numai 7 zile la dispozitie sa gustam dintr-o destinatie de vacanta...daca mai scadem sosirea si plecarea, cu agitatia de rigoare (sau circul traditional romanesc), raman de fapt vreo 5 zile curate....deci.. Vacanta placuta !
|
|
|
|
|
|
|
|
16th March 2009, 17:50
|
Junior

|
QUOTE (artemisa24 @ Mar 12 2009, 17:36)  splendide pozele! cu ce aparat sunt facute daca nu sunt prea mult off topic (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/photo.gif) pozele sunt facute cu Olympus UZ 550... multumesc ptr aprecieri !
|
|
|
|
|
|
|
|
24th March 2009, 15:12
|
Junior
Data înscrierii: 24-September 07
Locație: bucuresti
ID membru: 229 898

|
Buna ziua, Imi poate recomanda cineva un hotel, vila sau apartament in regim self catering in zona Faliraki? Ma intereseaza ca locul sa fie foarte curat, nu neaparat foarte luxos, evident cu aer conditionat si balcon. Multumesc mult.
|
|
|
|
|
|
|
|
26th March 2009, 08:48
|
Junior

|
QUOTE (dana_03 @ Mar 24 2009, 15:12)  Buna ziua, Imi poate recomanda cineva un hotel, vila sau apartament in regim self catering in zona Faliraki? Ma intereseaza ca locul sa fie foarte curat, nu neaparat foarte luxos, evident cu aer conditionat si balcon. Multumesc mult. Poti incerca Apollo Beach - chiar in centrul statiunii faliraki, pe plaja; sau Blue Sea, mai pe la inceputul statiunii, chiar pe langa waterpark
|
|
|
|
|
|
|
|
26th March 2009, 23:24
|
Junior
Data înscrierii: 14-September 07
ID membru: 226 332

|
Lamuriti-ma si pe mine va rog, am nevoie de pasaport cand plec in Rhodos sau nu? Nu vreau sa ma duc in Marmaris sau in alte locuri...
|
|
|
|
|
|
|
|
27th March 2009, 01:01
|
Junior
Data înscrierii: 8-January 09
ID membru: 405 083

|
|
|
|
|
|
|
|
|
29th March 2009, 22:32
|
Junior

|
Ma gandesc ca este cea mai definitorie fotografie a satului grecesc insular..Psintos, Rodos..
|
|
|
|
|
|
|
|
29th March 2009, 22:41
|
Junior
Data înscrierii: 14-September 07
ID membru: 226 332

|
Eu am luat 7 nopti -8 zile cu 411 euro , taxe si avion incluse, in iulie. Sper sa merite...
|
|
|
|
|
|
|
|
30th March 2009, 17:11
|
Junior

|
QUOTE (vvt @ Mar 29 2009, 23:41)  Eu am luat 7 nopti -8 zile cu 411 euro , taxe si avion incluse, in iulie. Sper sa merite... pare pret ff bun...dar.. ...o persoana, doua?..ce hotel? masa cum este ?.. bb, hb, fb sau all incl ? camera standard ma gandesc ......in ce perioada a lunii iulie? si ce agentie?... sa stim si noi sa cautam asemenea oferta .. (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|