|
  |
Grecia - Rhodos |
|
|
|
|
22nd July 2008, 19:06
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 21-January 06
ID membru: 62 305

|
QUOTE (zara2008 @ Jul 22 2008, 15:49)  Si eu probabil voi sta la Petite palais.Voiam sa-l intreb pe adragu, din ce cauza este inchis hotelul? A fost avariat serios dupa cutremur ? Cei de la agentie nu par sa stie ceva.....Chiar acum i-am sunat sa le comunic ce am auzit, si nici o reactie.... Nu mai inteleg absolut nimic.Plec in 3 august , mi s-a spus dupa ce bineinteles am platit ca nu mai sunt locuri la Semiramis si din ofertele prezentate ne-am oprit la Petite Palais. Totul OK si acum sa aflu ca voi merge la un hotel care de fapt este inchis... Dar sunt multe hoteluri avariate pana la urma? Zara2008 mergi fara probleme la Petit Palais. Eu am vorbit la agentie, in cazul meu Perfect-Tour si am trimis mail si la conducerea hotelului de unde am primit asigurari ca nu este nici cea mai mica problema. Deci iti urez sejur placut si astept impresii despre hotel si insula. Eu am sa plec pe 15august.
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd July 2008, 19:15
|
Junior
Data înscrierii: 24-January 08
ID membru: 278 451

|
salut!
am fost doi ani la rand la Luca Cypria Faliraki. mi-a placut, de-aia m-am intors in al doilea an, si am luat si copiii. hotelul e gen parc cu vile cu 1-2 etaje, fiecare camera are terasa, etc. conditii de cazare rezonabile, se schimba lenjeria si prosoapele la 2-3 zile, cred. mancare buna, diversa (afara de cateva feluri pe care ai sa le vezi tot timpul). bucatarul a venit la noi la masa si i-a intrebat pe copii daca e buna mancarea, ce le-a placut, ce nu. hotelul e relativ departe de plaja, cam 1 km pe scurtaturi. nu e bine sa mergi pe jos pe sosea pentru ca ocolesti de lesini. la hotel sunt doua piscine, una mare de tot, gen laguna, cu bar unde poti comanda chiar si din piscina. exista destule sezlonguri, dar e bine sa ocupi din timp, ca altfel vin nemtii de germani si nu mai ramane nimic disponibil. in faliraki in centru ajungi pe jos cam in 15 minute, e o plimbare relaxanta. va recomand sa luati cafea sau ness sa faceti in camera, aia de la bar / restaurant e infecta. douwe egberts, nemtii luau cate doua cani. daca mergeti pe jos la plaja, pe scurtatura, o sa treceti pe langa un butic in mijlocul pustietatii. imposibil de ratat, il vezi si din avion, ca e singurul din zona. acolo, la tanti care vindea (foarte amabila, cam... corpolenta), ne-am plans ca e de doi lei cafeaua din hotel, si ne-a servit in fiecare zi cu cafea facuta de ea, la ibric. am dat sa-i platim, dar s-a suparat tare de tot. in schimb, la intoarcere de la plaja opream la ea si beam doua beri amstel (v-o recomand cu caldura), ceva suc, inghetata, etc, deci faceam ceva vanzare. cu cat te apropii de plaja, totul devine mai scump, fie bere sau minge de plaja. plaja am facut la Limanaki, in capatul sudic al portului. e o zona super-linistita, toalete, dusuri, nisip fin, apa limpede de puteai sa-ti numeri firele de par de pe degetul mare de la piciorul stang. sunt niste stanci in mijlocul golfuletului, si poti merge pana acolo prin apa, e marfa. nu sunt valuri mai deloc, dar o sa remarci diferenta dintre flux si reflux (stancile din apa sunt aproape acoperite in timpul fluxului).
am inchiriat masina de la A-cars, din Faliraki, e pe strada intre carciuma care are Colosul la poarta si Parcul de distractii pentru copii. am platit 130 euro pentru 4 zile, Fiat Panda cu A/C, geamuri electrice, servo de toate, CD, etc. pretul a inclus full insurance, iar cand am predat-o am facut cum mi-au spus ei, adica am lasat cheile la receptia hotelului. nu mi-au cerut decat permisul de conducere si banii, evident. chiar am ramas cracanat ca n-au cerut un act de identitate, garantie, alea-alea, ca in scumpa noastra patrie.
cea mai buna perioada in care sa mergi in faliraki e septembrie, dupa parerea mea. nu mai sunt caldurile de foc din iulie, si nici agitatia aferenta varfului de sezon. parca si preturile sunt putin mai mici. am fost in septembrie si in iulie-august, si cu impresia asta am ramas.
internetul la PC-urile de la Receptie e oneros de scump. daca tii cu tot dinadinsul sa te dai pe net, gasesti un internet-cafe la intersectia principala din Faliraki, cumva dupa colt (e destul de greu de explicat, e mai usor de ajuns acolo). patroana e o englezoaica stabilita in Rodos, simpatica, pare obosita tot timpul.
momentan atat, pentru alte detalii trimiteti-mi mesaj.
altfel, e un loc pe care-l recomand. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
24th July 2008, 10:11
|
Junior
Data înscrierii: 16-July 08
ID membru: 348 706

|
QUOTE (torres_23 @ Jul 22 2008, 20:06)  Zara2008 mergi fara probleme la Petit Palais. Eu am vorbit la agentie, in cazul meu Perfect-Tour si am trimis mail si la conducerea hotelului de unde am primit asigurari ca nu este nici cea mai mica problema. Deci iti urez sejur placut si astept impresii despre hotel si insula. Eu am sa plec pe 15august. Iti multumesc torres_23, sper sa ajung totusi in rodhos pt acum cei de la agentie imi spun ca nu mai sunt locuri la Petit p[alais. Imi vor cauta un alt hotel, ceea ce fac de fapt de aproape o saptamana.In orice caz, dac ajung in rodhos iti voi impartasi impresii. Salutari si numai bine!
|
|
|
|
|
|
|
|
24th July 2008, 23:37
|
Junior
Data înscrierii: 7-February 08
Locație: where i am?!?!
ID membru: 285 692

|
QUOTE (zara2008 @ Jul 24 2008, 11:11)  Iti multumesc torres_23, sper sa ajung totusi in rodhos pt acum cei de la agentie imi spun ca nu mai sunt locuri la Petit p[alais. Imi vor cauta un alt hotel, ceea ce fac de fapt de aproape o saptamana.In orice caz, dac ajung in rodhos iti voi impartasi impresii. Salutari si numai bine! sorry, e deschis hotelul...am fost azi la hotelul la vita, care e din grupul Mitsis impreuna cu petit palais si tipa de la receptie mi-a zis ca a fost reparat, a avut o mica chestie dupa cutremur si l-au facut cu turistii inauntru. eu trecusem la cateva zile dupa cutremur si soferul de autocar mi l-a aratat si a zis ca e inchis...intr-adevar, nu e era tzipenie de om, toate geamurile erau inchise.... acum seara m-am uitat si erau aprinse cateva lumini. e cred ca singurul hotel din oras cu all inclusive, de aceea e asa inghesuiala. nu e indicat sa mergeti cu copii mici insa. QUOTE (zara2008 @ Jul 24 2008, 11:11)  Iti multumesc torres_23, sper sa ajung totusi in rodhos pt acum cei de la agentie imi spun ca nu mai sunt locuri la Petit p[alais. Imi vor cauta un alt hotel, ceea ce fac de fapt de aproape o saptamana.In orice caz, dac ajung in rodhos iti voi impartasi impresii. Salutari si numai bine! inceraca sea view sau mouses in faliraki, hoteluri ieftine dar f curate, de familie. statiunea faliraki e numai de tineri, esti aproape de oras si ai si plaja cu nisip f mare. mai scump e apollo, tot in faliraki, chiar pe plaja.
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2008, 09:33
|
Junior
Data înscrierii: 25-July 08
ID membru: 352 195

|
Salutare, numele meu este Eduard si lucrez pt o agentie de turism din Rhodos care se chiama Confident Travel (probabil ca multi dintre voi care au fost in Rhodos ma stiu (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si vreau sa asigur pe toata lumea ca cutremurul care a fost acum cateva zile in urma nu a avut nici un efect asupra vre-unui hotel din Rhodos (iar cele care au avut, au fost reparate). Iar daca vreti sa intrebeti ceva despre orice ce din Rhodos va putem raspunde (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) . Vacantza placuta tuturora
Acest mesaj a fost modificat de eddypothead: 25th July 2008, 09:37
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2008, 12:20
|
Junior
Data înscrierii: 20-June 05
ID membru: 39 418

|
Salutare,
Vreau sa plec duminica 27 aug cu motocicleta spre Rhodos. Poate sa imi spuna cineva daca biletele pentru feribot se cumpara chiar din port sau trebuie sa merg pe la vreo agentie in Atena? Sper ca nefiind cu masina sa nu fie probleme ca nu am rezervare.
Apropo de cazare, nu am rezervat nimic. Credeti ca o sa am probleme sa gasesc ceva? Precizez ca nu am pretentii foarte mari: pat si dus sa fie.
Soare mult la toata lumea!
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2008, 19:14
|
Junior
Data înscrierii: 25-July 08
ID membru: 352 195

|
| dap biletele le poti procura chiar din port de unde pleaca feribotul spre rhodos, adica portul Pireas, sorry ca nu pot sa-ti zic si un pret. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2008, 20:13
|
Junior

|
Pretul il stiu: vreo 80 E moto+persoana. Problema e gasesc loc daca nu am rezervare? De cazare poti sa imi zici ceva? Mai ales ca inteleg ca lucrezi in turism. Vreo pensiune sau hotel mai mic (2 stele). Eventual pe PM sa nu se zica ca faci comert aici.
Multumesc pt raspunsuri.
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2008, 21:19
|
Junior
Data înscrierii: 22-November 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 251 215

|
QUOTE (Alexcess @ Jul 25 2008, 13:20)  Salutare,
Vreau sa plec duminica 27 aug cu motocicleta spre Rhodos. Poate sa imi spuna cineva daca biletele pentru feribot se cumpara chiar din port sau trebuie sa merg pe la vreo agentie in Atena? Sper ca nefiind cu masina sa nu fie probleme ca nu am rezervare.
Apropo de cazare, nu am rezervat nimic. Credeti ca o sa am probleme sa gasesc ceva? Precizez ca nu am pretentii foarte mari: pat si dus sa fie.
Soare mult la toata lumea! Biletele poti sa le iei ori din port ori de la agentie.Ar fi mai lejer de la agentie,sa nu stai sa cauti in port..Drumul e de 12,13 ore asa ca iti poti lua si cabina.La cabina bineinteles rezervare. Intreaba daca mai e valabil biletul ieftin pt rhodos,20 de euro este. Cazare are pe toate gusturile,daca vrei un pat si un dus gasesti si la 25 de euro in oras,bine fara pretentii cu hotelul. Miercuri am fost in marmaris-turcia,excurise de o zi din rhodos. Am gasit biletele la o agentie au costat 52 de euro dus-intors. La ora 8 am plecat din Rhodos.Ajunsi in Turcia,am avut autobuz gratis(atentie la asta ca am vazut pe cei de la paralela 45 acolo si nu stiu daca ei taxeaza turul asta),totusi autobuzul a avut ghid si a facut opriri. Mai intai a aoprit ca sa facem poze,apoi la un magazin(cu aur,un centru mare cu bijuterii).De acolo oprirea a fost la magazinele din bazari.Ni s-a oferot ceai rece si lucumades. La ora 4 era plecarea spre port,si in drum ne-am oprit la o fabrica mica de lukumia(rahat,halva etc). poze si video pun maine,si mai multe info.Mancarea a fost foarte buna,am fost la un restaurant turcesc,5 persoane (comandasem foarte multe mancaruri si toata lumea a mancat pe saturate,cu desert,etc),nota de plata 50 de euro. La duty free din vama ai voie numai o sticla de alcool si un cartus de tigari.Tigarile eu fumez vogue(sunt 3,20 in grecia),in vama l-eam luat cu 18 euro cartusul,aproximativ acelasi pret ca in romania.
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2008, 21:33
|
Junior
Data înscrierii: 20-January 08
ID membru: 276 576

|
Despre incendii poate cineva sa-mi spuna? Care este situatia acum? Sper sa nu gasesc pustie insula in septembrie (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Numai bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2008, 21:49
|
Junior

|
QUOTE (tropaitoo @ Jul 25 2008, 22:33)  Despre incendii poate cineva sa-mi spuna? Care este situatia acum? Sper sa nu gasesc pustie insula in septembrie (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Numai bine. Inca nu l-au stins,nu sunt victime. E greu pt ca din cauza vantului,si inacesibilitatea locului.
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2008, 22:48
|
Junior

|
Multumesc pentru raspunsuri. Am gresit in primul meu post, plec poimaine 27 iulie. De aici si problemele legate de rezervari.
|
|
|
|
|
|
|
|
26th July 2008, 15:11
|
Junior

|
Mai are cineva noutati despre incendiul din Rhodos?
|
|
|
|
|
|
|
|
26th July 2008, 17:33
|
Junior

|
QUOTE (torres_23 @ Jul 26 2008, 16:11)  Mai are cineva noutati despre incendiul din Rhodos? Din cate am auzit aseara inca nu l-au stins.S-a extins focul si in alte zone,bine nu aproape de sate.Singurul lucru bun cu insula rhodos este pt ca fiind f aproape de Turcia,au foarte multe baze de armata si o groaza de soldati (in comparatie cu judetul ilias de anu trecut care nu avea acest lucru si a ars aproape tot judetul,totusi statul a ajutat putin anul trecut a dat 3000 euro de caciula,banii i-au ridicat si ce-i din satele apopiate care nu au fost avariate de incendiu.) Din cate am aflat au trimis pe acolo soldatii sa ajute,asa ca nu va faceti griji cu incendiul din rhodos.Zonele incendiate nu sunt zonele vizitate de turisti sau zone locuite,este numai padure si nu prea e accesibil pompierilor sa ajunga acolo,plus ca bate vantul si din cauza asta dureaza cateva zile sa il stinga. QUOTE (Alexcess @ Jul 25 2008, 23:48)  Multumesc pentru raspunsuri. Am gresit in primul meu post, plec poimaine 27 iulie. De aici si problemele legate de rezervari. ti-am lasat pm Poze din excursia de miercuri spre Marmaris. Ultimele 2 poze sunt din Kalithea,RHODOS taverna Oasis.
Acest mesaj a fost modificat de miss_bianco: 26th July 2008, 17:34
|
|
|
|
|
|
|
|
26th July 2008, 20:47
|
Junior

|
Poze din Kalithea Rhodos.Fiecare loc are frumusetea lui,e unic in felul lui.Mi-a placut combinatia reliefului,stanci si apa,si un mic Beach bar intr-o deschizatura a stancii,cu un design frumos.Pe stanca era o inimoara lasata ca amintire de 2 indragostiti..
|
|
|
|
|
|
|
|
27th July 2008, 22:19
|
Junior

|
|
|
|
|
|
|
|
|
28th July 2008, 09:05
|
Junior
Data înscrierii: 16-July 08
ID membru: 348 706

|
[quote name='miss_bianco' date='Jul 26 2008, 18:33' post='4960761'] Din cate am auzit aseara inca nu l-au stins.S-a extins focul si in alte zone,bine nu aproape de sate.Singurul lucru bun cu insula rhodos este pt ca fiind f aproape de Turcia,au foarte multe baze de armata si o groaza de soldati (in comparatie cu judetul ilias de anu trecut care nu avea acest lucru si a ars aproape tot judetul,totusi statul a ajutat putin anul trecut a dat 3000 euro de caciula,banii i-au ridicat si ce-i din satele apopiate care nu au fost avariate de incendiu.) Din cate am aflat au trimis pe acolo soldatii sa ajute,asa ca nu va faceti griji cu incendiul din rhodos.Zonele incendiate nu sunt zonele vizitate de turisti sau zone locuite,este numai padure si nu prea e accesibil pompierilor sa ajunga acolo,plus ca bate vantul si din cauza asta dureaza cateva zile sa il stinga.
Multumesc miss_bianco, pt raspuns. Suntem un pic ingrijorati ca plecam in Rhodos duminica in 3 august.Sper sa se rezolve problema cu incendiul pana atunci. Voi sta la hotel Lumeniz, in Rhodos Town. Ai ceva informatii despre acest hotel ? Salutari
|
|
|
|
|
|
|
|
28th July 2008, 17:30
|
Junior

|
QUOTE (zara2008 @ Jul 28 2008, 10:05)  Multumesc miss_bianco, pt raspuns. Suntem un pic ingrijorati ca plecam in Rhodos duminica in 3 august.Sper sa se rezolve problema cu incendiul pana atunci. Voi sta la hotel Lumeniz, in Rhodos Town. Ai ceva informatii despre acest hotel ? Salutari Au sub control focul,din cate am vazut aseara la stiri.Ma interesez astazi daca l-au stins.zara depsre hotel nu stiu,dar ma interesez si-ti raspund maine..
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|