|
  |
Grecia - Rhodos |
|
|
|
|
6th June 2008, 15:14
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 22-November 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 251 215

|
QUOTE (adragu76 @ Jun 6 2008, 15:59)  este concernul aldemar, cu cele 2 hoteluri : aldemar royal mare de 5 si aldemar paradise village de 4plus. acum se pare ca si village e de 5, oricum sunt lipite. f multe restaurante, piscine,gradini ,vaporash care te duce in golfuri (trebuie sa te inscrii), tobogan de apa ptr copii. este all incl si hb. in fata hotelului, la drumul principal ai bus care trece in fiecare dimineata, free, ptr waterpark. cu busul faci si legatura cu rodos town, in 15 minute, la un max 2 euro. la receptie vei primi o harta mica si sa te interesezi de sistemul de rezervare ptr anumite restaurante din incinta hotelului, oricum se va explica, fi atent. la all inclusive vei purta la mana o chestie de plastic care iti va da acces peste tot (spa, gym, etc) am fost la aldemar,dar nu in rhodos in alta parte,aldemar are hoteluri si in alte zone ale greciei.High class hotel,si spa-ul e de nota 10,se merita toti banii.
|
|
|
|
|
|
|
|
6th June 2008, 23:53
|
Junior
Data înscrierii: 28-May 08
ID membru: 330 935

|
| andragu eu nu am zis ca informatiile tale nu sunt utile.Ne ajuta pe fiecare dintre noi intr-o mica sau mare masura.Ideea e sa nu le mai infloresti asa si e OK.Un post f f f f lung risca sa fie obositor sa plictiseasca....asta iti tot zic. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
7th June 2008, 23:45
|
Junior
Data înscrierii: 7-June 08
ID membru: 334 788

|
As vrea sa stiu daca a fost cineva cu masina pana in Rhodos . Si daca da , de unde a luat ferry (Bodrum sau Marmaris?), cat a costat , ora de olecare , etc. Noi plecam cu masina in Bodrum si apoi vrem sa traversam ( cu masina cu tot ) in Rhodos .
|
|
|
|
|
|
|
|
8th June 2008, 14:22
|
Junior
Data înscrierii: 7-February 08
Locație: where i am?!?!
ID membru: 285 692

|
QUOTE (calasblue @ Jun 8 2008, 00:45)  As vrea sa stiu daca a fost cineva cu masina pana in Rhodos . Si daca da , de unde a luat ferry (Bodrum sau Marmaris?), cat a costat , ora de olecare , etc. Noi plecam cu masina in Bodrum si apoi vrem sa traversam ( cu masina cu tot ) in Rhodos . din bodrum traversezi usor in insula kos, care e la vreo 4 ore de rodos. marmarisul e la 12 mile, max o ora cu catamaranul.din auzite, taxele au fost destul de mari (treci din europa in asia) si apoi si transportul. mai revin cu raspuns cand stiu mai bine de preturi. mai indicat ar fi sa lasi masina in marmaris si inchiriezi in rodos masina, la 30-40 pe zi. daca o iei pe mai multe zile, pretul mai scade. depinde cum vrei sa te intorci acum?..inapoi prin turcia sau cu ferry-ul pana in atena si apoi cu masina pana acasa. un 150 ar costa numai masina sa o duci pana in atena. vad ca este si bodrum - rodos. dar daca ai ajuns pana aici mai bine mergi si-n marmaris sa vizitezi si apoi vi si-n rodos. uite o pagina de rezervari ptr ferry http://paleologos.forth-crs.gr/english_int...=BO#RoutesTable
|
|
|
|
|
|
|
|
8th June 2008, 17:35
|
Junior
Data înscrierii: 2-December 05
Locație: Tg-Jiu
ID membru: 55 778

|
Nu vreau sa stau la hotel. M-ar interesa o pensiune in Rodos. In orasul vechi, o camera si o chicineta. A stat cineva?
|
|
|
|
|
|
|
|
8th June 2008, 23:08
|
Junior

|
am si eu o intrebare....este adevarat ca in Rhodos sunt preturi mai mici la Electronice?Auzem pe undeva ca aici nu exista TVA sau IMPOZIT, ceva de genul asta.
|
|
|
|
|
|
|
|
11th June 2008, 22:39
|
Junior

|
| nu mai e nimeni pe aici....gata...nu se mai raspunde? | |
|
|
|
|
|
|
|
|
13th June 2008, 23:56
|
Junior
Data înscrierii: 13-June 08
ID membru: 336 915

|
buna,
imi doresc sa ajung vara aceasta in Rhodos, cu cazare in Rhodos Town, la unul dintre hotelurile situate in centrul orasului, cu piscina si mic dejun inclus -[BB] optiune pentru care oferta agentiilor nu este foarte generoasa- sau demipensiune inclusa,
imi puteti da, va rog, cateva informatii despre hotel Cactus (3*), privitor la locatie, calitatea serviciilor, masa, etc. ..... sau orice imi puteti impartasi din experienta v-oastra
...ori informatii despre alte hoteluri ...ex. Best Western Plaza, Mediteraneean, etc ... sau oricare altul situat in oras care sa asigure confort si masa BB sau HB
multumesc,
|
|
|
|
|
|
|
|
14th June 2008, 00:51
|
Junior
Data înscrierii: 24-September 07
ID membru: 229 870

|
Salut !
Vreau sa imi fac o rezervare la Rodos Palace Resort Hotel (5*) Rhodes, Ixia, 7 zile - 2 persoane, in luna octombrie (HB-demipensiune inclusa) la pretul de 612 EURO ( a fost cea mai ieftina varianta pe care am gasit-o). Problema e ca nu stiu cum sa procedez cu transportul...In cazul in care merg cu masina personala...cum procedez cu traversarea spre insula ?
A doua intrebare...ce firme de transport international (ma intereseaza numai autocarul) au curse din Bucuresti - Rhodes / Constanta - Rhodes ?
Astept cu interes raspunsurile voastre !
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2008, 06:35
|
Junior
Data înscrierii: 22-November 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 251 215

|
QUOTE (irymad @ Jun 14 2008, 01:51)  Salut !
Vreau sa imi fac o rezervare la Rodos Palace Resort Hotel (5*) Rhodes, Ixia, 7 zile - 2 persoane, in luna octombrie (HB-demipensiune inclusa) la pretul de 612 EURO ( a fost cea mai ieftina varianta pe care am gasit-o). Problema e ca nu stiu cum sa procedez cu transportul...In cazul in care merg cu masina personala...cum procedez cu traversarea spre insula ?
A doua intrebare...ce firme de transport international (ma intereseaza numai autocarul) au curse din Bucuresti - Rhodes / Constanta - Rhodes ?
Astept cu interes raspunsurile voastre ! Avion daca rezervi de acuma cu aegean(www.aegeanair.com)e 120 euro dus-intors bucuresti-atena.si mai adauga si 74 de euro dus intors atena-rodos,iese 194 de euro de persona. Masina mergi thessaloniki-spre atena si din atena vaporul spre rhodos,taxa pt masina e dus intors in jur de 100(la 90 poate ajunge in octombrie),si poti prinde oferta cu biletele ieftine de 20 de euro de persona,( dar nu stiu daca are oferta pt biletele si in noiembrie,de obicei in perioada acea sunt mai ieftine,fara oferta ar fi in jur de 35-40 euro de persoana dus.drumul e intre 10 si 15 ore,depinde de vapor.) Autocar,stiu ca din C-ta e firma Lilian Express,dar drumul e numai constanta-atena(in jur de 90,100 de persoana numai dus,mai adauga si biletele de vapor din atena). Parerea mea e ca te-ar avantaja mai mult cu avionul(rapid si din toate varientele mai ieftin)si sa inchiriezi masina in rhodos,in luna lui octombrie gasesti si cu 20 de euro pe zi. Despre Rhodos Palace am fost anul trecut,dar nu am stat acolo,si mi-a placut atat de mult incat am luat si eu oferta,pt anul asta.O sa iti placa foarte mult sunt sigura.
Acest mesaj a fost modificat de miss_bianco: 15th June 2008, 06:41
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2008, 21:17
|
Junior

|
QUOTE (erb @ Jun 14 2008, 00:56)  buna,
imi doresc sa ajung vara aceasta in Rhodos, cu cazare in Rhodos Town, la unul dintre hotelurile situate in centrul orasului, cu piscina si mic dejun inclus -[BB] optiune pentru care oferta agentiilor nu este foarte generoasa- sau demipensiune inclusa,
imi puteti da, va rog, cateva informatii despre hotel Cactus (3*), privitor la locatie, calitatea serviciilor, masa, etc. ..... sau orice imi puteti impartasi din experienta v-oastra
...ori informatii despre alte hoteluri ...ex. Best Western Plaza, Mediteraneean, etc ... sau oricare altul situat in oras care sa asigure confort si masa BB sau HB
multumesc, mediteranean si cactus sunt chiar in nordul insulei..uita-te pe google si le vei vedea. ambele sunt bine cotate, zona este extraordinar de frumoasa, f multe magazine, restaurante, plaja chiar in fata hotelului, la 10 m (peste drum). sunt printre cele mai solicitate hoteluri din rodos, curate si selecte. mediteranean are piscina cam mica.evita sa cumperi sticla de apa de pe masa la micul dejun sau la cina ca este vreo 4 euro, la un litru. mancarea este de nota 10 in schimb. terasa de la mediteranean e chiar la strada, la mare, fff frumos. plaza este putin mai in interior, f aproape de orasul medieval, portul mandraki, cluburi, baruri..etc. multi greci considera plaza cel mai bun hotel din oras, la intrecere cu hotel park, pe care insa nu l-am vazut in ofertele romanesti. chiar daca nimeriti la un hotel putin mai inghesuit, mai intim, ce are de oferit rodos town si celelalte atractii de pe insula va face sa uitati sa va mai intoarceti la hotel in camera !
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2008, 23:42
|
Junior
Data înscrierii: 13-June 08
ID membru: 336 915

|
QUOTE (adragu76 @ Jun 15 2008, 22:17)  mediteranean si cactus sunt chiar in nordul insulei..uita-te pe google si le vei vedea. ambele sunt bine cotate, zona este extraordinar de frumoasa, f multe magazine, restaurante, plaja chiar in fata hotelului, la 10 m (peste drum). sunt printre cele mai solicitate hoteluri din rodos, curate si selecte. mediteranean are piscina cam mica.evita sa cumperi sticla de apa de pe masa la micul dejun sau la cina ca este vreo 4 euro, la un litru. mancarea este de nota 10 in schimb. terasa de la mediteranean e chiar la strada, la mare, fff frumos. plaza este putin mai in interior, f aproape de orasul medieval, portul mandraki, cluburi, baruri..etc. multi greci considera plaza cel mai bun hotel din oras, la intrecere cu hotel park, pe care insa nu l-am vazut in ofertele romanesti. chiar daca nimeriti la un hotel putin mai inghesuit, mai intim, ce are de oferit rodos town si celelalte atractii de pe insula va face sa uitati sa va mai intoarceti la hotel in camera ! iti multumesc <adragu76>, dintre toate ofertele care m-au ametit printe site-urile agentiilor nici una nu reusise sa ma convinga de faptul ca in spatele descrierilor publicitare ar fi si ceea ce mi-ar oferi un minim de confort (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) m-ai ajutat mult sa apreciez locatia hotelurilor vizate de mine am insa si o noua rugaminteimi poti da, te rog, informatii referitoare la pozitia/ locatie si masa Hotelului Ibiscus ( mi-au atras atentia cateva reviews) si privitor la facilitatile (aer conditionat) Hotelului Cactus , hotel a carui piscina mi-a placut mai mult (asa cum am putut s-o vizualizez in pictures) comparativ cu ale celorlalte hoteluri, si care, din inteleg, ca are si o priveliste minunata, nu asigura dupa 1 sept. nici contra cost aer conditionat? ( eu imi incep vacanta abia in 28 aug) multumesc,
|
|
|
|
|
|
|
|
16th June 2008, 14:28
|
Junior

|
iti multumesc <adragu76>, dintre toate ofertele care m-au ametit printe site-urile agentiilor nici una nu reusise sa ma convinga de faptul ca in spatele descrierilor publicitare ar fi si ceea ce mi-ar oferi un minim de confort (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) m-ai ajutat mult sa apreciez locatia hotelurilor vizate de mine am insa si o noua rugaminteimi poti da, te rog, informatii referitoare la pozitia/ locatie si masa Hotelului Ibiscus ( mi-au atras atentia cateva reviews) si privitor la facilitatile (aer conditionat) Hotelului Cactus , hotel a carui piscina mi-a placut mai mult (asa cum am putut s-o vizualizez in pictures) comparativ cu ale celorlalte hoteluri, si care, din inteleg, ca are si o priveliste minunata, nu asigura dupa 1 sept. nici contra cost aer conditionat? ( eu imi incep vacanta abia in 28 aug) multumesc, [/quote] minim de confort? nu-ti fa probleme!!!singurul minus in privinta confortului ar fi doar camere mai mici (sau mai intime, depinde cum vrei s-o iei). aceste hoteluri enumerate de tine sunt f bune, curate, personal serviabil si turisti civilizati! nu prea o sa vezi fam cu copii galagiosi ca acestia merg la all incl, sau la hoteluri mai departate de aglomeratia orasului. fata de mediteranean, cactus are o piscina mai incapatoare si cu vedere la mare. si ibiscus este f ok, pe acceeasi linie cu mediteranean. ibiscus mi se pare ca foloseste piscina de la cactus. de la stanga la dreapta cum te uiti la mare este cactus, siravast, ibiscus si mediteranean. este inima rodosului ca plaja !!se vede portul mandraki, feriboturile cum vin sau se duc spre atena, muntii turciei..este fff frumos ! in septembrie este mai ok cu caldura si apa este fff calda, n-o sa-ti vina sa crezi !!! am mai auzit de sistemul acesta de a opri aerul conditionat in septembrie si la oceanis (adica au sistem central de climatizare, nu in fiecare camera). in cazul acesta, ceri camera cu vedere in spatele hotelului sa nu bata soarele in camera si stai cu draperiile de soare trase toata ziua . pe tripadvisor ce se spune?..trebuie sa fie rew de la turisti care vin de 2 ori, in iunie si sept-oct..adica o sa gasesti rew si despre perioada care te intereseaza !
|
|
|
|
|
|
|
|
17th June 2008, 18:44
|
Junior

|
in principal orienteaza-te la bani, cat vrei sa fie cazarea, la ce comfort cauti. apoi zona..ptr vizite, muzee, etc - rodosul sau ialisos. daca vrei distractie la maxim mergi in faliraki, la un hb, 2 stele ok. daca esti cu familia, copii, iei un 4-5 stele all inclusive pe langa rodos sau prin kolimpia, lardos, lindos sau kiotari. ai plaja cu nisip, loc destul, spatiu de joaca copii, program de gimnastica ptr sotie, seara de teatru ptr copii, alte spectacole organizate prin complex, etc,. ..caldura, liniste si mancare la discretie.
[b][b]rodosul ofera de toate ptr toate varstele ! acesta e marele avantaj al insulei ![/b][/b]
am vazut ca multi intreaba de piscina...cand o sa vedeti cum e marea de curata si calda NU VA MAI VINE SA IESITI !!! este mai sarata decat marea noastra dar va obisnuiti repede ! si nici nu trebuie sa stiti sa innotati ca va tine deasupra ! si piscinele sunt f curate, cu filtre care curata incontinuu apa si o cloreaza...dar e pacat sa stai la piscina cand ai o asa frumusete de mare, curata si calda asa de aproape, fara alge, arici, pungi si cutii de bere goale. plajele sunt f curate, nu te streseaza vanzatori cu fructe sau alte prostii, nu este muzica agasanta din toate partile, iti lasi lucrurile linistit pe sezlong sau pe nisip si mergi la baie sau masa fara sa umble cineva !
f multe baruri, restaurante, fast-food-uri, pizza-rii, mini market-uri, preturi ptr toti ! POTI CHELTUI DOAR 25 EURO PE ZI 2 PERSOANE SI SA MANANCI BINE, MANCARE GATITA CALDA !!! deci daca vrei sa fi si mai si, mergi la supermarket si te aprovizionezi toata saptamana la 60 de euro si ai terminat cu mancarea si bautura !!!
sunt de vizitat - orasul medieval, castelul si toate cladirile de sec 14-15, cladiri venetiene sec 16,moschei turcesti din sec 17, cladiri din perioada italiana sec 18 si apoi toate locuintele (unde inca mai stau greci, turci, evrei,) facute in jurul fortaretei totul imprejmuit cu ziduri de aparare de 10 metri inaltime..magazine peste magazine de aur, baluri, suveniruri, bauturi, artizanale, etc, etc, etc, restaurante, taverne pitite sub zidurile si arcadele de piatra, muzee si biserici....este ceva ce nu ati mai vazut si care o sa vi se imprime in memorie forever !!!
apoi acropolele si orasul antic grecesc de sec 3 ien, constructiile perioadei elenistice. panorama de album asupra orasului de la acropole, pe ambele parti ale insulei, marea egee si marea mediterana...noaptea e o imagine extraordinara a orasului cu luminile aprinse si valurie egeei.
istoria colosului din rodos, una din cele 7 minuni ale lumii antice !
apoi lindosul, unul dintre cele 3 orase care au fondat rodosul. acropolele din lindos, totul construit pe o stanca, deasupra marii, la aproape 200 de metri...cum se vede satul de acolo de sus, casutele albe ale marinarilor, plaja din lindos...e ceva de vis...nu mai spun de rasarit, gustat chiar acolo pe plaja...creeaza dependenta...
manastirea de la tsampika sec 13 cu o priveliste ametitoare, plaja de sub munte, cu nisip atat de fin de crezi ca este praf. mai sunt golful din kalithea, haraki, anthony quinn, sf paul, stegna, ladiko...si acestea sunt cele mai cunoscute...gasesti f multe golfulete pustii extraordinar de frumoase.
plimbari cu vaporasul, baie in larg, scufundari, insulele Symi, Tilos, Chalki, cele mai apropiate, la distanta de nici 2 ore pe mare...
prasonisi, capatul sudic al insulei, unul din cele mai bune 7 locuri din lume la windsurf !!!
parcul Waterpark, cel mai mare din europa; lunapark , cluburile si distractiile din faliraki care au facut inconjurul lumii...
castelele fortareata din archangelos, lindos, kalathos, monolithos, kritinia si rodos. situl arheologic al orasului antic din kamiros, descoperit intamplator prin 1970 . valea fluturilor, parcul 7 izvoare, parcul rodini, crucea de la filerimos luminata noaptea.....atatea si atatea lucruri frumoase da vazut care dovedesc valoarea insulei. toate sunt concentrate in 1400 km 2, sau 80 km de lungime de insula, 40 latime....
Si nu e doar vorba de atractii, este vorba de spiritul rodian care -ti schimba sufletul...nu crezi pana nu vezi, cum spune vorba...
|
|
|
|
|
|
|
|
17th June 2008, 20:25
|
Junior
Data înscrierii: 17-August 06
ID membru: 91 894

|
Salut !
Am de ales intre Khalitea Mare Palace , Electra Palace si Eden Rock . Multumesc celor care au review la hotelurile de mai sus.
HAI ROMANIA !!
|
|
|
|
|
|
|
|
19th June 2008, 12:47
|
Junior
Data înscrierii: 25-June 07
ID membru: 194 968

|
QUOTE (simona69 @ Jun 4 2008, 11:08)  Hotel Royal Mare Village-este un hotel frumos cu un 2 restaurante centrale-bufet si 3 restaurante a la carte! La allinclusive ai si bauturi internationale! Plaja frumoasa, foarte multe piscine! Simona, tu ai stat la Aldemar Royal Mare Village? ne tenteaza anul asta... imi poti da mai multe detalii? Multumesc! Roxana
|
|
|
|
|
|
|
|
19th June 2008, 14:04
|
Junior

|
QUOTE (ssklm @ Jun 17 2008, 21:25)  Salut !
Am de ales intre Khalitea Mare Palace , Electra Palace si Eden Rock . Multumesc celor care au review la hotelurile de mai sus.
HAI ROMANIA !! electra este cam aproape de aeroport, camere micute si zona mai izolata, plaja micuta cu pietricele. la plusuri este ca a fost refacut de curand, are utilitzati noi, zona este aerisita, mai bate briza, restaurant incapator, un aer de lux, bus care face legatura cu orasul din curtea hotelului. stiu ca este mai scump decat aldemar . eden rock are o locatie mai buna, chiar pe plaja. camerele la bungalow spre gradina sunt spatioase. este lipit de aldemar. pe partea estica, apa f curata, fara valuri si plaja mai cu nisip. la capitolul mancare toate stau bine. hotelul este aproape de oras. khalitea mare calitativ sta mai bine decat acestea doua, mai spatios si mai luxos. este intre rodos si faliraki, zona buna de baie, plaja micuta dar f frumoasa. plin de nemti. vopsit de curand. priveliste frumoasa asupra marii mediterane. minus, se lucreaza in zona. care este diferenta de pret fata de eden rock?
|
|
|
|
|
|
|
|
19th June 2008, 22:39
|
Junior

|
QUOTE (ice cube @ Jun 8 2008, 18:35)  Nu vreau sa stau la hotel. M-ar interesa o pensiune in Rodos. In orasul vechi, o camera si o chicineta. A stat cineva? ce naiba e chicineta? aragaz sau toaleta? am vb cu un tip care are o pensiune in orasul vechi...e fantastic sa stai acolo, mie imi place la nebunie...case vechi de sute de ani, stradute pietruite, din casa iesi direct in strada si cand treci te uiti direct in sufrageria omului...e f frumos...sa te plimbi o saptamana si nu te plictisesti... ei bine, pensiunea se numeste olympos. sefu e george si nevasta-sa maria...www.pension-olympos.com. camera e intre 40 si 50 euro...mi se pare f ok la pret. daca stai mai mult normal ca se mai lasa..vezi daca ii contactezi care e situatia si daca e, mai vb aici..pot sa merg si eu sa intermediez. dar sa nu ma intrebi daca au teren de tenis de camp sau de golf ca nu mai avem ce discuta.. (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) iarasi unde e localizat hotelul e zona de aur...oricum unde ai sta in orasul medieval esti parca intr-un scenariu de film cu cavaleri..mai trece cate un mosh pe-o vespa d'aia de-o mie de ani de lasa un nor de fum si intareste mai mult impresiile.... (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|