|
  |
Grecia - Rhodos |
|
|
|
|
3rd June 2008, 11:53
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 15-June 06
ID membru: 82 119

|
Imi puteti recomanda un hotel de 4-5 stele, pe plaja cu nisip, cu o oferta diversificata pentru masa( regim all inclusive),si cu un program bun de animatie pe parcursul zilei?
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd June 2008, 12:48
|
Junior
Data înscrierii: 22-November 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 251 215

|
QUOTE (robert_d23 @ Jun 3 2008, 12:49)  da...de persoana....as fi vrut eu sa fie de 2 persoane.Pai in banii astia numai avionul este in jur de 250-300 E pt ca plecam cu TAROMUL.Asa ca 250-300 E pt hotel de 4 stele cu ALLINCLUSIVE eu zic ca e bine.stiu ca nu o sa stau acolo sa mananc si sa beau mereu dar macar stiu ca atunci cand ma duc pot sa-mi iau ce vreau de la el fara sa platesc(bine...orice este generic spus pt ca de obicei au o lista..nu poti comanda orice.dar cred ca or sa aibe suficiente produse) in comparatie cu cea ce am luat eu ai luat bine,oferta care am luat-o eu 570 euro 2 persoane la hotel de 5 stele cu mic dejun si cina(e mai bine asa la mancare sa nu stai dupamiaza sa alergi la hotel sa mananci),fara bilete de avion.. iote hotelul:http://www.rodos-palace.com/home.asp vrei high class si low cost?din cate stiu eu iese: 1.rezervate cu 2 luni jumate inainte: avion cu aegean-www.aegeanair.com bilet bucuresti-atena dus intors 120 euro de persoana(2 persoane 240) rhodos-atena dus intors 80 euro de persoana(2 persoane 160) taxiu aeroport hotel dus intors 35 euro total 435 de euro+ de exemplu pachetul care l-am luat eu 570 euro(sau al tau 300 de euro) total 2 persoane 5 zile in rhodos=(pachetul meu vine 1005de euro si al tau 735 de euro,si nu stiu cate zile are pachetul tau,poate sunt mai multe zile) mda, iti iese 315 euro in buzunar am incercat azi sa simultez buc-ath dus intors 24 iul-3 august si a iesit 183 de persoana(366euro 2 persoane) daca le inchizi cu aproape 2 luni inainte. Intodeauna vara in grecia bilete la avion sunt foarte piperate,este bine sa le inchizi cu 2 luni jumate aproape 3 luni.Un bilet luat cu 3,4 zile dinainte cu avionul din atena spre o insula poate ajunge la pretul unui bilet atena-paris.(intre 150 si 260 de euro (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) ) | |
Acest mesaj a fost modificat de miss_bianco: 3rd June 2008, 12:55
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd June 2008, 13:56
|
Junior
Data înscrierii: 7-February 08
Locație: where i am?!?!
ID membru: 285 692

|
QUOTE (miss_bianco @ Jun 3 2008, 06:35)  (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif) (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif) (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif) ma scuzi da ce legatura are parisul cu rhodos?si chiar are dreptate cine a zis ca te pierzi in detalii si ne zapacesti si pe noi.Zii domne scurt si la obiect. -suvlakia pe strada(shaorma intre 1,80 si 2,20 euro) -apa la chioscuri 0,5 l este 0.50 centi. fructe:cirese(acuma sunt scumpe intre 2,50 si 5 euro kil),mere (1,30 si 2,20) este bine pt cei care au frigider in camera sa se aprovizioneze mai intai de la market(recomadate marinopoulos,carrefur,atlantik,lidl-sunt peste tot marketurile mentionate si sunt foarte mari) cu sticle de apa(intre 0,30 si 0,50 1 litru),fructe,(branza dintre ce-a mai buna 250 grame este pana in 1,50 euro si rosiile kg intre 1 si 2 euro),coca cola 45 de centi cutia,berea 0,70. Fast food goodys(un feel de mc donalds la noi,club sandwic 3,40,salate pana in 4 euro,burgers intre 1,50 si 3 euro) La mcdonalds in grecia au oferte de 1 euro,chessburger sau milshake. De fast fooduri intrebati.La fast fooduri obisnuite gen gregorys(un sandwich cu ce doriti inauntru intre 2,50 si 4 euro),tost intre 1,50 si 2 euro. Taverne-salate intre 3,50 si 5 euro,Mancare gatita (intre 4,50 si 6 euro farfuria).Au si vin la litru,(varsat).(2 sau 3 euro litrul,se poate cere si la jumatate sau 250).intrebati intodeauna daca au dulce,demi dulce sau sec si alegeti.La sticla nu va recomand pt ca nu se merita si la ei vinurile nu sunt cine stie ce. Grecii beau foarte mult vin,de recomandat pt iubitorii lui Lacrima lui Ovidiu sa ceara la taverne vin"SAMIOTIKO SAU KARPATHIKO"(pana in 4 euro un litru),vinuri dulci foarte bune. Terase frappe intre 3,50 si 4,50 euro,berea intre 3,50 si 4 euro,un pahar de vin 4 euro. terasele sunt uan dupa alta cu zecile,asa ca aveti de unde alege. Cluburi bauturile intre 5-8 euro.Nu se plateste intrarea ,daca nimeriti foarte rar Samabata si Duminica se plateste numai la cluburi mari intrarea pana in 10 euro(intre 7 si 10 euro) cu bautura inclusa. Recomandat pt Night life "orasul vechi"-palia poli,plin de zeci de puburi disco si terase,(pana la 8 dimineatsa in centru e colorado)pt cei care au inchiriat masina Faliraki si Discoteca Paradise.ORAR Disco-unele inchid la 4 30 in cursul saptamanii,dar avand in vedere ca este Rhodos majoritatea sunt deschise pana dimineatsa,asa ca daca vedeti un club inchis pe la 4 jumate,mai sunt o groaza deschise. Mancaruri recomandate:pastitio,briami(merge super cu tzatziki),pastitio,makaronia me kima,pt iubitorii de carne incercati paidakia(specificati ca nu vreti un kilogram daca nu puteti manca atat,pt ca asa se serveste.la carne incercati cu tzaztiki. Peste:kutsumura sunt pesti mai mici,foarte buni dar ma scumpi,(350 grame intre 8 si 12 euro)daca doriti sa mancati un peste mare de persoana comandati tsipura(e fara oase 8-10 euro),solomon,sau ton. midia(musles sunt scoicile negre,la unele taverne le prepara ca supa,cereti simple fierte,pana in 4 euro),salata de arici de mare(pana in 8 euro)caracatita-cereti sa fie la carbuni si nu fiarta(pana in 12 euro),kalamari preturile variaza de la restaurant la restaurant,am incercat sa va d-au o idee,in general c-am cat sunt preturile. Taxiul de la aeroport pana in centru nu e mai mult de 18 euro.Orice taxiu are pliante cu preturile din aeroport si cu zonele asa ca cereti pliantul cu preturile. Taxiu prin oras se incepe de la 1,80,de obieci minimul platit e 3 euro. In port se organizeaza excursii de 1 zi pt insulele vecine sau pt Turcia.Optati pt ele. Sporturi de mare,se face scumba diving,cu jet sky juma de ora (intre 30 si 40 de euro),Banana,etc. Intrarea la water park este in jur de 10 euro de persoana,pe plaja umbrela si scaun(loc)intre 2-3 euro,plajile private. Beach barurile au aceasi preturi ca la terase,apa poate fi 1,50 si atentie la sandwichuri la beach bar. luati-va creme cu protectie solara din tara. preturile la haine,bijuterii,etc variaza de la magazin la magazin(un lucru cumparat il poti vedea la magazinul vecin mai ieftin sau mai scump, asa ca faceti o raita prin magaZine daca vreti sa cumparati ceva.Recomandat magazinele din Agora,e plin de magazine cu bijuterii,suveniruri..(este in centru aproape de port).Daca vreti sa cumparati aur si blanuri incercati sa va targuiti la pret. Tigari,fumatorii sunt rugati sa va luati din tara tigari pt ca aici sunt foarte scumpe un malboro e 3,10 euro,vogue 3,20 euro,cele mai ieftine tigari Next 1,70. Vacanta placuta!! am uitat ceva? ideea era ce faci din vacanta ta...sa alergi dupa supermarketuri sa-ti cumperi bere Stadelbrau la 27 centi cutia din lidl care e la mama naibii (oricum in centru unde sunt hotelurile, in rodos, nu gasiti decat unul..pappou- si asta ascuns) si sa-ti cumperi conserve sau sa-ti pui sotia sa gateasca...doar e-n vacanta, nu ?.. oricum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ....variantele banuiesc ca au fost intelese oricum. restaurantul e o treaba turistica, mancare buna, calitate si servicii. taverna e alta poveste, mult mai rustica si nu in zone turistice. numai aici se pot manca peste si fructe de mare proaspete, mancare gatita si alte chestii pe gratar. trimite-i tu sa manance stifado sau alte chestii grecesti la restaurante (mai ales paidakia)....si ca sa intelegi bine si tu si ceilalti. paidakia sunt bucatele de carne de miel cu os si se fac numai pe gratar, pe carbuni. bucataria greceasca ADEVARATA nu o gasiti in restaurantele miss_bianco, ci numai la sate. costa min 20 euro pe kg (ajung la 3 persoane) si se servesc cu garnitura separata. la aceasta mancare se bea obligatoriu (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Retsina(intre 3-5 euro la taverna si 1,75 la supermarket) - vin alb sec cu gust de rasina de lemn (specific insularilor- daca ar bea acel vin rosu dulce de-al tau, pe caldurile astea, unde s-ar ajunge??). vin rosu dulce beau turistii, nu grecii (cel putin nu cei din rodos) - cel mai popular este Mavrodafni (asha se pronunta, scrisul e altfel). est europenii si nemtii intreaba si de apa minerala carbogazoasa. acum se gaseste mai usor (datorita deschiderii pietei turistice din est) si este cam 80 centi la mini market, la 1,5 l . denumirea la greci este de SODA . intrarea la waterpark (care este cel mai mare din europa - zic ei) era de 20 euro anul trecut ptr adulti...deci sa fie anul asta 10 euro cum ai spus tu...ma cam indoiesc.. pestele acela faimos tsipura este si-n ro, sub denumirea de sea bas sau dorada (de fapt denumirea internationala). este adus din israel sau din crescatoriile de pe langa karpathos. sa ceri caracatitza la carbune la restaurant...pentru tine miss...vor face un gratar cu carbune....si poate doar ptr tine vor face si sporturi pe apa in rodos town, unde sunt interzise datorita traficului din porturile kolona, mandraki, akadia si cel mare, cel comercial. scuba diving dureaza cam de la 9 pana pe la 17-18, cu tot cu transport, test medical si pregatire. scufundarea dureaza maxim 50 min. se face numai in kalithea, renumita ptr pesterile subterane . pestii si coralii ii veti vedea in egipt, in alta excursie. "plajile" miss_b nu sunt private, sunt ale primariei, am mai spus-o dar poate nu pe intelesul unora. oficial costa 7 euro umbrela cu 2 sezlonguri. se poate negocia daca vii des si te stie tipu'..oricum poti lasa prosopul acolo si lucrurile si sa mergi sa mananci linistit. la fel de bine poti sta si jos, direct pe nisip.gratis. agora de care vorbeai este plina cu sandale si tricouri cu rodos si alte kitchuri made in china. lucru bun acolo sunt ziarele in limba romana, mancare variata si preturi ptr toti, wc public si multe chestii turistice. magazine de aur dar scump ptr noi, care suntem obisnuiti cu pretul mic al aurului turcesc din ro. gasiti insa calitate si modele deosebite. vezi tu, miss..sau cei care i-am derutat cu detaliile si alte povesti..hai sa spun pret la aur..este 60 euro un inel..am lamurit pe cineva? sistemul grecesc, imprumutat de la turci este ca pretul nu este fixat de gramaj, ci de manopera. se poate negocia, dar nu ca la turci sau la arabi. grecii au un orgoliu mai trufash decat altii cand e vorba de ce-i al lor. gasiti in centru, platia kiprou, mai sus De portul mandraki (si autogara) magazinele consacrate ZARA, PULL&BEAR, TERRA NOVA, BOURDAS SEPHORA(parfumuri), MULTIRAMA(electronice), GERMANOS(telef, camere v).preturi f bune la haine si electronice. cautati magaz.Sprider (in zona Laiki)haine la preturi ok, dar nu de firma ! cu bauturile ai dreptate miss, sunt mai ieftine decat in ro.johnny la litru este cam 13-15. adica cu 2-5 evro mai ieftin decat acasa. kent nu gasiti iar restul tzigarilor sunt scumpe, ca medie, 3 euro. evitati sa cumparati din dutyfree din aeroport, sunt mai scumpe decat in oras la magazine. in oras cu taxi vei plati 3,5 euro doar daca vrea sa te ia soferul sau daca ii vei gasi si alti clienti sa mearga cu tine si-n aceeasi directie (in caz ca nu sunteti 4persoane). cremele de soare la ce pret sunt in ro din moment ce recomanzi sa le ia din rodos? sunt cam 300 mii, deci un 6-8 euro ca si-n rodos . frigider vor avea toti in camera, nu te ingrijora. hainele de blana si piele gasiti modele, calitate si preturi mai bune la turci, in marmaris (o ora cu vaporul, cam 75 euro dus intors). se negociaza si la greci ptr ca sumele in joc sunt de ordinul miilor de euro. avantajul fata de ro consta in modele fff variate . deci, ideea de baza era sa nu plece lumea cu ideei preconcepute de pret. pentru una e sa-i spui de lidl celui ce va sta la atrium palace la 50 km de rodos sau altul de va sta la BlueBay din trianda si nu vor vedea zecile de magazine si taverne pe care le-ai vazut tu in ixia. si daca va mai cere si o mousaka de la singurul restaurant din zona, isi va pierde pofta de mancare greceasca. daca vinurilor lor nu sunt cine stie ce cum zici tu miss, atunci nu beti nici Retzina,nici Moulin de Cair, nici Villare, nici Nisiotiko...sa nu beti vinurile de Embona ca nu-s bune..mai ales Aderfia Bakis la 5 euro sticla de 750 si care nu-l gasiti pe piata ci doar la taverna cu acelasi nume din Embona..vin local rosu sec gen sauvignion...s-ar putea sa va indragostiti de rodosul adevarat, nu cel din rezumatul d/nei - d/rei miss_bianco
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd June 2008, 15:00
|
Junior

|
QUOTE (miss_bianco @ Jun 2 2008, 17:49)  Va recomand mai mult agentiile cu oferte,sunt mai avantajoase.Eu m-am gandit sa merg pe cont propriu(am mai fost in rhodos,greaca o vb bine),asa ca la hotelul care am vrut eu sa rezerv am dat telefon si era o camera 200 euro pe zi. (IMG: style_emoticons/default/huh.gif) ...(bine hotel cu moft de 5 stele),am gasit prin agentie 5 zile cu hb la 570 de euro,la acelasi hotel. In rhodos poate fi diferenta de 50% mai putin cu agentie decat pe cont propriu. In centru orasului v-as sfatui sa nu mancati la taverne...mai bine luati masina si cautati taverne pe plaje.Se merita din plin!! Intrebare:cine a cautat de inchiriat masina in rhodos ati vazut cumva daca se inchiriaza streetbikes?Eu am cautat si am gasit numai o firma.daca ati vazut dati-mi linkul. p.s cine merge la inceputul lunii iulie de pe 5-10,lasati-mi p.m daca vreti sa ne adunam sa va arat niste locuri superbe(am fost anul trecut)..si nu ratati dealul fluturilor... Ce vb domne?Te informez ca eu am mers cu aegean Bucuresti-Athena dus-intors cu 120 de euro,si tot cu aceasi firma am gasit bilet din rhodos spre atena cu 38 de euro,in timp ce cu vaporul este 50 de euro numai dus. Trebuie rezervate din timp,dar se gasesc. Olympic sunt nasoale,in afara de preturi piperate mai miros si scaunele ca sunt din material,si au intodeauna intraziere cate o ora. (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif) vezi ca nu-mi respundeai mie vis-a -vis de zborurile low cost...era vorba de fly_kid...sua cineva cu fly_.. QUOTE (Marius_D @ Jun 3 2008, 12:53)  Imi puteti recomanda un hotel de 4-5 stele, pe plaja cu nisip, cu o oferta diversificata pentru masa( regim all inclusive),si cu un program bun de animatie pe parcursul zilei? 1. iti recomand atrium palace. zona linistita, f curat, la 50 km de rodos town, ideal ptr fam cu copii, all inclusive . 2. zona kolimpia, orice hotel gasesti in ofertele romanesti, la 4-5 stele all inclusive.la 20 km de oras 3. zona faliraki, plaja f buna, f cald, sporturi pe apa, waterpark aproape - colossos beach (ptr cei cu kids), paladium (mai ptr fitze). la 12 km de oras
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd June 2008, 19:39
|
Junior

|
QUOTE (adragu76 @ Jun 3 2008, 14:56)  ideea era ce faci din vacanta ta...sa alergi dupa supermarketuri sa-ti cumperi bere Stadelbrau la 27 centi cutia din lidl care e la mama naibii (oricum in centru unde sunt hotelurile, in rodos, nu gasiti decat unul..pappou- si asta ascuns) si sa-ti cumperi conserve sau sa-ti pui sotia sa gateasca...doar e-n vacanta, nu ?.. oricum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ....variantele banuiesc ca au fost intelese oricum. restaurantul e o treaba turistica, mancare buna, calitate si servicii. taverna e alta poveste, mult mai rustica si nu in zone turistice. numai aici se pot manca peste si fructe de mare proaspete, mancare gatita si alte chestii pe gratar. trimite-i tu sa manance stifado sau alte chestii grecesti la restaurante (mai ales paidakia)....si ca sa intelegi bine si tu si ceilalti. paidakia sunt bucatele de carne de miel cu os si se fac numai pe gratar, pe carbuni. bucataria greceasca ADEVARATA nu o gasiti in restaurantele miss_bianco, ci numai la sate. costa min 20 euro pe kg (ajung la 3 persoane) si se servesc cu garnitura separata. la aceasta mancare se bea obligatoriu (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Retsina(intre 3-5 euro la taverna si 1,75 la supermarket) - vin alb sec cu gust de rasina de lemn (specific insularilor- daca ar bea acel vin rosu dulce de-al tau, pe caldurile astea, unde s-ar ajunge??). vin rosu dulce beau turistii, nu grecii (cel putin nu cei din rodos) - cel mai popular este Mavrodafni (asha se pronunta, scrisul e altfel). est europenii si nemtii intreaba si de apa minerala carbogazoasa. acum se gaseste mai usor (datorita deschiderii pietei turistice din est) si este cam 80 centi la mini market, la 1,5 l . denumirea la greci este de SODA . intrarea la waterpark (care este cel mai mare din europa - zic ei) era de 20 euro anul trecut ptr adulti...deci sa fie anul asta 10 euro cum ai spus tu...ma cam indoiesc.. pestele acela faimos tsipura este si-n ro, sub denumirea de sea bas sau dorada (de fapt denumirea internationala). este adus din israel sau din crescatoriile de pe langa karpathos. sa ceri caracatitza la carbune la restaurant...pentru tine miss...vor face un gratar cu carbune....si poate doar ptr tine vor face si sporturi pe apa in rodos town, unde sunt interzise datorita traficului din porturile kolona, mandraki, akadia si cel mare, cel comercial. scuba diving dureaza cam de la 9 pana pe la 17-18, cu tot cu transport, test medical si pregatire. scufundarea dureaza maxim 50 min. se face numai in kalithea, renumita ptr pesterile subterane . pestii si coralii ii veti vedea in egipt, in alta excursie. "plajile" miss_b nu sunt private, sunt ale primariei, am mai spus-o dar poate nu pe intelesul unora. oficial costa 7 euro umbrela cu 2 sezlonguri. se poate negocia daca vii des si te stie tipu'..oricum poti lasa prosopul acolo si lucrurile si sa mergi sa mananci linistit. la fel de bine poti sta si jos, direct pe nisip.gratis. agora de care vorbeai este plina cu sandale si tricouri cu rodos si alte kitchuri made in china. lucru bun acolo sunt ziarele in limba romana, mancare variata si preturi ptr toti, wc public si multe chestii turistice. magazine de aur dar scump ptr noi, care suntem obisnuiti cu pretul mic al aurului turcesc din ro. gasiti insa calitate si modele deosebite. vezi tu, miss..sau cei care i-am derutat cu detaliile si alte povesti..hai sa spun pret la aur..este 60 euro un inel..am lamurit pe cineva? sistemul grecesc, imprumutat de la turci este ca pretul nu este fixat de gramaj, ci de manopera. se poate negocia, dar nu ca la turci sau la arabi. grecii au un orgoliu mai trufash decat altii cand e vorba de ce-i al lor. gasiti in centru, platia kiprou, mai sus De portul mandraki (si autogara) magazinele consacrate ZARA, PULL&BEAR, TERRA NOVA, BOURDAS SEPHORA(parfumuri), MULTIRAMA(electronice), GERMANOS(telef, camere v).preturi f bune la haine si electronice. cautati magaz.Sprider (in zona Laiki)haine la preturi ok, dar nu de firma ! cu bauturile ai dreptate miss, sunt mai ieftine decat in ro.johnny la litru este cam 13-15. adica cu 2-5 evro mai ieftin decat acasa. kent nu gasiti iar restul tzigarilor sunt scumpe, ca medie, 3 euro. evitati sa cumparati din dutyfree din aeroport, sunt mai scumpe decat in oras la magazine. in oras cu taxi vei plati 3,5 euro doar daca vrea sa te ia soferul sau daca ii vei gasi si alti clienti sa mearga cu tine si-n aceeasi directie (in caz ca nu sunteti 4persoane). cremele de soare la ce pret sunt in ro din moment ce recomanzi sa le ia din rodos? sunt cam 300 mii, deci un 6-8 euro ca si-n rodos . frigider vor avea toti in camera, nu te ingrijora. hainele de blana si piele gasiti modele, calitate si preturi mai bune la turci, in marmaris (o ora cu vaporul, cam 75 euro dus intors). se negociaza si la greci ptr ca sumele in joc sunt de ordinul miilor de euro. avantajul fata de ro consta in modele fff variate . deci, ideea de baza era sa nu plece lumea cu ideei preconcepute de pret. pentru una e sa-i spui de lidl celui ce va sta la atrium palace la 50 km de rodos sau altul de va sta la BlueBay din trianda si nu vor vedea zecile de magazine si taverne pe care le-ai vazut tu in ixia. si daca va mai cere si o mousaka de la singurul restaurant din zona, isi va pierde pofta de mancare greceasca. daca vinurilor lor nu sunt cine stie ce cum zici tu miss, atunci nu beti nici Retzina,nici Moulin de Cair, nici Villare, nici Nisiotiko...sa nu beti vinurile de Embona ca nu-s bune..mai ales Aderfia Bakis la 5 euro sticla de 750 si care nu-l gasiti pe piata ci doar la taverna cu acelasi nume din Embona..vin local rosu sec gen sauvignion...s-ar putea sa va indragostiti de rodosul adevarat, nu cel din rezumatul d/nei - d/rei miss_bianco IN PRIMUL RAND JUMATATE DIN INFORMATIILE TALE SUNT GRESITE (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif) LA VINURI AM SCRIS CLAR CA CELOR CARE LE PLACE "LACRIMA LUI OVIDIU"pot incerca Samiothiko sau Karpathiko.(astea sunt vinurile nisiotice,daca nu stiai Karpathos si Samos sunt insule)Cum poti sa le recomanzi tu Retsina? (IMG: style_emoticons/default/death.gif) care este un vin oribil,de 2 lei.Nu ma refer la pret ci la calitate.Si la acelasi pret pot lua in loc de Retsina cum zici tu vinuri de calitate... Si cum poti sa ii trimiti la Sprider?Au niste haine de calitate foaaaaaarte proasta(magzinele lor miros ca debara infecta)tu nu ai auzit mai de Bershika? Eu va recomand Bershika pt haine si o sa ma pomeniti,caliate buna,si preturi foarte ieftine(este recomandat pt varstele sub 30,fete si baieti)PULL &BEAR. Tu nu ai auzit mai de HONDOS CENTER(magazin imens cu totul ce este in materie de cosmetica,toate firmele,dar daca vreti sa cumparati parfumuri mai bine luati din aeroport,este recomandat pt doamne Hondos Center. Duty free e mai ieftin la parfumuri,informatiile tale sunt total gresite. Si macarea gatita se gaseste si la restaurante,si se fac sporturi de apa,la plaja 2 lucuri si sezlon cu umbrela sunt 6 euro nu 7 cum zici tu. cremele de soare sunt mai mult de 6,euro nu cum zici tu. QUOTE (adragu76 @ Jun 3 2008, 16:00)  vezi ca nu-mi respundeai mie vis-a -vis de zborurile low cost...era vorba de fly_kid...sua cineva cu fly_..
1. iti recomand atrium palace. zona linistita, f curat, la 50 km de rodos town, ideal ptr fam cu copii, all inclusive . 2. zona kolimpia, orice hotel gasesti in ofertele romanesti, la 4-5 stele all inclusive.la 20 km de oras 3. zona faliraki, plaja f buna, f cald, sporturi pe apa, waterpark aproape - colossos beach (ptr cei cu kids), paladium (mai ptr fitze). la 12 km de oras Eu am spus ca la ofertele de cazare in Rhodos firmele au oferte bune in comparatie de a merge pe cont propriu.Cel mai avantajos e sa ie-i un pacahet cu cazare de la o firma(fara bilete de avion,astea ti le rezervi tu si le poti gasi ieftine daca le rezervi cu 2 luni jumate inainte),se gasesc pe net daca da-i search pe google si de la firme grecesti pachete cu cazare(exista si in engleza situl desigur,se trimite vacherul prin fax sau e-mail,cum ca ai platit si il prezinti la hotel) 1.Cum pana mea ii spui la om sa mearga la 50 km de oras? 2.Deci nu poate lu-a nimeni taxiu singur din Rhodos asta vrei sa spui?Info piata de taxiu sunt multe in rhodos,(adragu vrea sa spuna numai de piata de taxiuri din centru ca puteti merge mai multi pt ca in general se aduna multa lume acolo,si ati putea gasi pe cineva sa mergeti in aceasi directie.)daca nu gasiti taxiu telefonul la Radio taxi este 2241069800(cu 003 in fata),si se taxeaza cu 1,50 in plus la pretul cursei pt ca ati facut comanda la taxiu. Ma retrag din discutie pt ca nu pot sa stau sa ma ocup de prostiile tale si de fiecare data cand da-i informatii gresite sa te corectez.
Acest mesaj a fost modificat de miss_bianco: 3rd June 2008, 19:52
|
|
|
|
|
|
|
|
4th June 2008, 10:49
|
Junior

|
[quote name='miss_bianco' date='Jun 3 2008, 20:39' post='4678972'] IN PRIMUL RAND JUMATATE DIN INFORMATIILE TALE SUNT GRESITE (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif) LA VINURI AM SCRIS CLAR CA CELOR CARE LE PLACE "LACRIMA LUI OVIDIU"pot incerca Samiothiko sau Karpathiko.(astea sunt vinurile nisiotice,daca nu stiai Karpathos si Samos sunt insule)Cum poti sa le recomanzi tu Retsina? (IMG: style_emoticons/default/death.gif) care este un vin oribil,de 2 lei.Nu ma refer la pret ci la calitate.Si la acelasi pret pot lua in loc de Retsina cum zici tu vinuri de calitate... Si cum poti sa ii trimiti la Sprider?Au niste haine de calitate foaaaaaarte proasta(magzinele lor miros ca debara infecta)tu nu ai auzit mai de Bershika? Eu va recomand Bershika pt haine si o sa ma pomeniti,caliate buna,si preturi foarte ieftine(este recomandat pt varstele sub 30,fete si baieti)PULL &BEAR. Tu nu ai auzit mai de HONDOS CENTER(magazin imens cu totul ce este in materie de cosmetica,toate firmele,dar daca vreti sa cumparati parfumuri mai bine luati din aeroport,este recomandat pt doamne Hondos Center. Duty free e mai ieftin la parfumuri,informatiile tale sunt total gresite. Si macarea gatita se gaseste si la restaurante,si se fac sporturi de apa,la plaja 2 lucuri si sezlon cu umbrela sunt 6 euro nu 7 cum zici tu. cremele de soare sunt mai mult de 6,euro nu cum zici tu. Eu am spus ca la ofertele de cazare in Rhodos firmele au oferte bune in comparatie de a merge pe cont propriu.Cel mai avantajos e sa ie-i un pacahet cu cazare de la o firma(fara bilete de avion,astea ti le rezervi tu si le poti gasi ieftine daca le rezervi cu 2 luni jumate inainte),se gasesc pe net daca da-i search pe google si de la firme grecesti pachete cu cazare(exista si in engleza situl desigur,se trimite vacherul prin fax sau e-mail,cum ca ai platit si il prezinti la hotel) 1.Cum pana mea ii spui la om sa mearga la 50 km de oras? 2.Deci nu poate lu-a nimeni taxiu singur din Rhodos asta vrei sa spui?Info piata de taxiu sunt multe in rhodos,(adragu vrea sa spuna numai de piata de taxiuri din centru ca puteti merge mai multi pt ca in general se aduna multa lume acolo,si ati putea gasi pe cineva sa mergeti in aceasi directie.)daca nu gasiti taxiu telefonul la Radio taxi este 2241069800(cu 003 in fata),si se taxeaza cu 1,50 in plus la pretul cursei pt ca ati facut comanda la taxiu. Ma retrag din discutie pt ca nu pot sa stau sa ma ocup de prostiile tale si de fiecare data cand da-i informatii gresite sa te corectez. draga mea...tu ai stat 5 zile aici in rodos. eu stau de 5 ani . ..numai aici...
|
|
|
|
|
|
|
|
4th June 2008, 11:08
|
Junior
Data înscrierii: 3-February 07
ID membru: 137 039

|
QUOTE (Marius_D @ Jun 3 2008, 10:53)  Imi puteti recomanda un hotel de 4-5 stele, pe plaja cu nisip, cu o oferta diversificata pentru masa( regim all inclusive),si cu un program bun de animatie pe parcursul zilei?
Hotel Royal Mare Village-este un hotel frumos cu un 2 restaurante centrale-bufet si 3 restaurante a la carte! La allinclusive ai si bauturi internationale! Plaja frumoasa, foarte multe piscine! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
4th June 2008, 13:17
|
Junior
Data înscrierii: 9-August 07
Locație: oradea
ID membru: 212 307

|
adraqu76
Daca stai de 5 ani in Rodos town inseamna ca nu se poate sa nu jti despre Hotel Esperia si Hotel Princess Flora
Spunemi concret ceva despre ele
Mersi
|
|
|
|
|
|
|
|
4th June 2008, 13:59
|
Junior

|
Nu am spus ca am stat 5 zile in rhodos.Am fost anul trecut 2 luni.Si daca tu ai 5 ani eu am 7.Cateva info care le-ai dat sunt gresite,incearca sa raspunzi concret la intrebarile celorlati.La alte intrebari,daca nu stiu nu raspund,simplu. Oricat de multi ani are unul din noi nu putem sa inducem lumea in eroare,mai ales ca stai de atatia ani in Rhodos,si incearca sa faci o prezentare pe toate gusturile,si sa raspunzi scurt si la obiect.
Acest mesaj a fost modificat de miss_bianco: 4th June 2008, 14:04
|
|
|
|
|
|
|
|
4th June 2008, 14:06
|
Active Member
Data înscrierii: 17-May 07
ID membru: 180 771

|
QUOTE (adragu76 @ Jun 4 2008, 10:49)  [draga mea...tu ai stat 5 zile aici in rodos. eu stau de 5 ani . ..numai aici... Eu sunt "fly_kid" cu zborurile low cost.... Din nefericire, nu prea mai am 3 luni la dispozitie pentru a prinde avioane ieftine ca sa aranjez un sejur pe cont propriu, asa ca probabil voi apela la o agentie de-a noastra, chit ca urasc chestia asta! Daca esti acolo de atata timp, spune-mi si mie ce zona/hotel sa aleg ca sa fiu intr-o zona simpatica, plaja sa arate cat de cat OK, atmosfera sa fie tinereasca si sa fiu aproape de Waterparkul acela vestit (vorbesti de Faliraki, nu?).... Nu vreau hotel cu fite, dar nici ceva de 2 stele.... si nici all inclusive sa nu fie pentru ca prefer libertatea de miscare.... Nu stiu sigur care sunt tour operatorii romani care au contracte directe cu grecii (parca am citit aici de Paralela 45, or mai fi si altii?), n-as vrea ca pretul sa includa mii de comisioane....
|
|
|
|
|
|
|
|
4th June 2008, 21:46
|
Junior
Data înscrierii: 31-May 07
ID membru: 186 027

|
QUOTE (miss_bianco @ May 28 2008, 16:54)  petit palais? nu prea am inteles exact ce vrei sa spui... as vrea sa stiu cum e hotelul si daca zona e buna
|
|
|
|
|
|
|
|
5th June 2008, 14:19
|
Junior

|
QUOTE (fly_dream @ Jun 4 2008, 15:06)  Eu sunt "fly_kid" cu zborurile low cost.... Din nefericire, nu prea mai am 3 luni la dispozitie pentru a prinde avioane ieftine ca sa aranjez un sejur pe cont propriu, asa ca probabil voi apela la o agentie de-a noastra, chit ca urasc chestia asta! Daca esti acolo de atata timp, spune-mi si mie ce zona/hotel sa aleg ca sa fiu intr-o zona simpatica, plaja sa arate cat de cat OK, atmosfera sa fie tinereasca si sa fiu aproape de Waterparkul acela vestit (vorbesti de Faliraki, nu?).... Nu vreau hotel cu fite, dar nici ceva de 2 stele.... si nici all inclusive sa nu fie pentru ca prefer libertatea de miscare.... Nu stiu sigur care sunt tour operatorii romani care au contracte directe cu grecii (parca am citit aici de Paralela 45, or mai fi si altii?), n-as vrea ca pretul sa includa mii de comisioane.... (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif) ..scuze fly_dream...cel mai ieftin avion charter ptr rodos este din budapesta, wizzair. apoi paralela45 are la 290 ptr 1 pax cu intoarcere la 2 saptamani (ptr o saptamana scazi un 90 euro) iar prestige la 310, cu taxe incluse. se merita cu cazare ptr ca sunt camere preplatite, am explicat undeva mai sus.de pe 16 iunie parca, aerotravel va avea charter din cluj sau timisoara. pe 26 iunie incepe p45 iar prestige de pe 24aprilie a inceput. zona simpatica este faliraki iar un hotel de 4 stele acolo este Apollo beachl,a 50 m de mare. piscina mare, bb, hb, zona de iarba unde se sta la sezlonguri, mese de ping pong, animatie si jocuri la piscina. plaja buna cu nisip (platesti ptr sezlonguri) iti spun de acest hotel ptr ca 2 ani de-a randul am avut turisti acolo. 90 la suta au fost incantati...hotelul este langa gard cu lunapark, trenulete si tiribombe, care se inchid pe la 11-12, deci nu deranjeaza noaptea. la waterpark ajungi pe jos in 30 min-45, cu taxi aprox 8 euro. busul iti ia vreo 1,5, statia chiar in fata hotelului. alt avantaj este ca nu e direct la strada unde sunt cluburile, are o zona tampon de copaci, fac umbra, e o chestie frumoasa. punct minus ptr personalul de la receptie, mereu morocanosi, dar serviabili. plus ptr mancare, ieftin (la un 15 euro de persoana iei pranzul). vinurile sunt mai scumpe, dar nu te rupi ..intre un 12-35 euro, la restaurantul hotelului. in caz ca ai doar bb poti manca si pranzul sau cina, contra cost,dar preturi bune. ptr cei care vor sa plateasca mai putin la cazare, recomand Sea view sau mouses. de 2 stele, dar curate, aproape de plaja, ptr tineri, in centru statiunii, dar zona linistita. multe taverne aproape, chiar in micul port pescaresc din faliraki, la bisericuta Sf. apostoli, imposibil sa nu o vedeti de pe plaja. recomand taverna pescareasca Mario. viatza de noapte va va surprinde, desi nu mai e la fel de cool ca acum 3-4 ani. englezii fac tot ce le trece prin cap si ce nu pot face in uk...adica de toate. bauturile la baruri sunt la un 5 euro, ca medie. cocteiluri de toate felurile, muzica la maxim, diferite teme de distractie, bataie cu spuma, dansat si streptease pe baruri, karaoke, fete frumoase si sumar imbracate etc...intru in detalii si nu e bine...
|
|
|
|
|
|
|
|
5th June 2008, 15:29
|
Junior

|
QUOTE (miss_bianco @ Jun 4 2008, 14:59)  Nu am spus ca am stat 5 zile in rhodos.Am fost anul trecut 2 luni.Si daca tu ai 5 ani eu am 7.Cateva info care le-ai dat sunt gresite,incearca sa raspunzi concret la intrebarile celorlati.La alte intrebari,daca nu stiu nu raspund,simplu. Oricat de multi ani are unul din noi nu putem sa inducem lumea in eroare,mai ales ca stai de atatia ani in Rhodos,si incearca sa faci o prezentare pe toate gusturile,si sa raspunzi scurt si la obiect. pai atunci de ce recomanzi turistilor sa bea acele vinuri care sunt de fapt din karpathos si samos? cand vor merge in aceste insule vor bea vinuri din rodos? am baut lacrima lui ovidiu si nu mi-a placut...imi permit sa spun ca nu e vin bun?!?! cum spui tu de retzina...!?! gusturile nu se discuta !... sprider are pe 4 nivele haine marca sprider, hondos center are la gramada si genti si accesorii. la parfumuri e f scump, mai indicat fiind sephora. si mai ieftin decat sephora este magazinul de parfumuri de langa autogara din mandraki, chiar langa Bourdas Store si united colour of beneton. daca chiar ai stat in grecia ai fi invatat, ti-ar fi intrat in sange un reflex..niciodata sa nu fi categoric in a defini ceva si de faptul ca grecia nu e aceeasi, ca obiceiuri, oameni, mancaruri, vinuri cu insulele. si limba greaca e diferita de cea de pe continent. cei din rodos, nativii vad doua tari diferite..grecia e undeva sus, departe, iar cei de acolo sunt xenoi, adica straini, cu toate ca impart aceeasi nationalitate. cele mai multe hoteluri sunt construite in anii 70-80, la standardele turistice de atunci referitor la dimensiunile locuibile. din acest motiv toti turistii se plang de camerele mici in raport cu stelele hotelului. cei care au facut renovari au pus parchet in camere, mocheta pe hol (asha cer standardele ue) internet in camera si la receptie, plasma, telefon in baie si camera, termopan...au mai castigat o stea la categorie...dar camera tot de 2 stele a ramas, cu toate ca hotelul are 4 sau 5. asa a castigat si oceanis din ixia inca o stea..are 4 si all inclusive. pretul e f bun ptr un hotel de 4 stele cu all inclusive, toti care-l vad in oferte sunt superincantati. unii dintre voi vor citi si vor considera ca poate nu merita si nu vor sta la oceanis...altii vor merge si le va place la nebunie si vor zice..ce naiba vorbeste prostul ala de pe net ca nu e bun oceanis!?!?... saptamana trecuta, dintr-un grup de 12 englezi, 4 au schimbat cazarea de la ocenis cu rodian amathus de langa. de aceea intelegeti ca nu pot sa fiu categoric in aceasta privinta, ci voi da date strict obiective. ma intrebi miss cum de am obraznicia de a recomanda un hotel la 50 km de rodos??!! afla ca toate hotelurile contruite dupa 95 incoace sunt numai in zona lardos-lindos-kiotari,,,de ce?...ptr ca acolo e loc si pot face un hotel de 5 stele cum trebuie, camere mari, restaurante incapatoare, parcuri, gradini, piscine, locuri de joaca, terenuri de tenis, etc, care dau CATEGORIA REALA DE 5 STELE . unde este magazinul Bershika in rodos? sotia le verifica destul de des (mai des dacat imi spune) si de asta nu stie nimik.
|
|
|
|
|
|
|
|
5th June 2008, 17:21
|
Junior

|
Ma retrag din discutie pt ca nu pot sa stau sa ma ocup de prostiile tale si de fiecare data cand da-i informatii gresite sa te corectez. (IMG: style_emoticons/default/coolspeak.gif) (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) iti multumesc ca ma aduci pe calea cea buna..poti sa ne dai cateva exemple din vasta ta experienta, referitor la preturile din dutyfree?!?ai zis ca sunt f ieftine in aeroport...spune-ne cat ai fazut tu aceasta diferenta, ca sa informam lumea bine sa nu ne ia de prosti, noi care ne batem la ani de grecia.. (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) .. eu ma bag cu o metaxa rezerve..e o chestie de cadou, de amintire, etc. in duty este pe la 37 euro. in oras o gasiti la 33-35. cognac courvoasier (poate am gresit numele) in duty este 28-32 in oras este 26 . sunt cateva magazine in orash f ieftine...dar astea ni le va spune miss.. Mai este un loc sub preturile acestea de orash care le-am dat la bauturi...haide miss...salveaza-ma ca poate gresesc si sa nu obosesti sa-mi corectezi prostiile... (IMG: style_emoticons/default/coolspeak.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
5th June 2008, 19:16
|
Junior

|
QUOTE (ady_kid @ Jun 4 2008, 14:17)  adraqu76
Daca stai de 5 ani in Rodos town inseamna ca nu se poate sa nu jti despre Hotel Esperia si Hotel Princess Flora
Spunemi concret ceva despre ele
Mersi (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) asta e buna! uite ca se poate sa nu stiu...de princess flora am auzit dar nu l-am vazut personal. esperia este in buricul orasului, l-am vazut doar pe dinafara si la receptie, este la cativa pasi de petit palais. ce pot sa-ti spun doar ca zona este buna ptr magazine, restaurante si baruri. esti aproape de plaja si de tot ce e important de vazut in orash, in rodos town ! care este diferenta de pret dintre petit palais si esperia? princess flora este inafara orasului, aproape de aldemar paradise village si royal mare in koskinou . zona nu e stralucita dar ai un supermarket aproape si poti sa petreci concediul ieftin. plaja este peste strada. plaja agia marina, micutza dar f intima, cu nisip fin, zona buna de scufundari. staia de bus este in strada, main road. ajungi usor in faliraki sau in orash. esti aproape si de alte cateva supermarketuri ieftine, o imensa florarie in aer liber (gasesti portocali, mandarini, lamai)...ce altceva mai e important...?...aaa. mai e o disco tare care s-a deschis anul trecut.....
|
|
|
|
|
|
|
|
6th June 2008, 11:47
|
Junior
Data înscrierii: 28-May 08
ID membru: 330 935

|
@andragu76 daca continui asa o sa plictisesti lumea.prezinta-ne date mai concrete si lasa detaliile deoparte.In ceea ce priveste OCEANIS-ul cred ca nu stii.Eu de ex nu am stiut nimik despre acest hotel dar am intrat pe TRIPADVISOR ( da un search sa vezi cu ce se ocupa).Din toate parerile de acolo 95% au fost pozitive. Eu inainte am cumparat la BLUE OCEAN care face parte tot din acelasin concern..dar am citit tot pe TRIPADVISOR multe pareri negative despre el si am hotarat sa-l schimb cu asta care avea mult mai multe pareri pozitive.Sper sa fie o alegere mai buna.Ca locatie e mult mai buna...sper sa fie si pentru confort.
PS : nu te mai balacari pe aici....daca ai ceva de zis fa-o in PRV.Eu zic sa si tu si miss_bianco aveti de spus multe si vrem sa aflam cat mai multe....dar fara cearta.
Acest mesaj a fost modificat de robert_d23: 6th June 2008, 11:48
|
|
|
|
|
|
|
|
6th June 2008, 12:26
|
Junior

|
QUOTE (robert_d23 @ Jun 6 2008, 12:47)  @andragu76 daca continui asa o sa plictisesti lumea.prezinta-ne date mai concrete si lasa detaliile deoparte.In ceea ce priveste OCEANIS-ul cred ca nu stii.Eu de ex nu am stiut nimik despre acest hotel dar am intrat pe TRIPADVISOR ( da un search sa vezi cu ce se ocupa).Din toate parerile de acolo 95% au fost pozitive. Eu inainte am cumparat la BLUE OCEAN care face parte tot din acelasin concern..dar am citit tot pe TRIPADVISOR multe pareri negative despre el si am hotarat sa-l schimb cu asta care avea mult mai multe pareri pozitive.Sper sa fie o alegere mai buna.Ca locatie e mult mai buna...sper sa fie si pentru confort.
PS : nu te mai balacari pe aici....daca ai ceva de zis fa-o in PRV.Eu zic sa si tu si miss_bianco aveti de spus multe si vrem sa aflam cat mai multe....dar fara cearta. pai tocmai asta e treaba...vrei sa cer bugetul de cheltuieli sa fie ceva concret? sau sa copiez caietul de sugestii si reclamatii care poate il au la receptie? am spus de cum isi obtin stelele si ce ar trebui sa fie cu adevarat 4 sau 5 stele. am zis ca nu e bun oceanis? am zis ca e cel mai bun? ai citit ca am zis de cei 12 englezi din care 4 care au schimbat oceanis cu altul de langa? ti-am zis fapte nu impresii. calmeaza-te si citeste cu rabdare si poate e si ceva de folos prin cele scrise de fiecare, in felul sau. eu incerc sa evit sa devin subiectiv, asta e cel mai usor.caci gusturile nu se dicuta! daca chiar ai citit iti amintesti ca i-am sugerat cuiva ca intre ocean blue si oceanis sa aleaga oceanis, caci cel putin in privinta locatiei e mai bun? e vorba de asteptarile fiecaruia, de standardul de valori . pot sa-ti mai dau un exemplu: hotelul siravast, este in centru, langa mare, f buna zona. si-au schimbat numele ca au avut multe reclamatii si a devenit Aquarium (ca e chiar in fata acvariului). la unii romani le-a placut hotelul, nu au avut nici o plangere...altii s-au plans de umiditate mare, mucegai..etc. ..ce pot sa-ti zic eu acum? nu te duce?!?! poate iti vor conveni banii pe care ii dai ptr o atare locatie !?! si iarasi daca ai citi ai vedea ca am mai spus si au facut-o si altii : citesti forumul, citesti rew de pe tripadv sau alte site-uri si abia atunci iti faci o parere ! tu ai gusturile tale, eu pe ale mele ..trebuie sa fim noi doi pe aceeasi lungime de unda si nu obosi sa citesti daca nu-ti place! nu esti obligat! daca gasesti ceva bun bine, daca nu, nu si gata ! relaxeaza-te ! (IMG: style_emoticons/default/console.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
6th June 2008, 14:59
|
Junior

|
QUOTE (simona69 @ Jun 4 2008, 12:08)  Hotel Royal Mare Village-este un hotel frumos cu un 2 restaurante centrale-bufet si 3 restaurante a la carte! La allinclusive ai si bauturi internationale! Plaja frumoasa, foarte multe piscine! este concernul aldemar, cu cele 2 hoteluri : aldemar royal mare de 5 si aldemar paradise village de 4plus. acum se pare ca si village e de 5, oricum sunt lipite. f multe restaurante, piscine,gradini ,vaporash care te duce in golfuri (trebuie sa te inscrii), tobogan de apa ptr copii. este all incl si hb. in fata hotelului, la drumul principal ai bus care trece in fiecare dimineata, free, ptr waterpark. cu busul faci si legatura cu rodos town, in 15 minute, la un max 2 euro. la receptie vei primi o harta mica si sa te interesezi de sistemul de rezervare ptr anumite restaurante din incinta hotelului, oricum se va explica, fi atent. la all inclusive vei purta la mana o chestie de plastic care iti va da acces peste tot (spa, gym, etc)
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|