|
  |
Grecia - Rhodos |
|
|
|
|
30th May 2008, 14:13
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 28-May 08
ID membru: 330 935

|
fly_dream sa stii ca si eu plec in Rhodos anul acesta si am prospectat piata.Am incercat sa-mi rezerv eu bilete pe cont proriu dar am constatat , la acelasi hotel unde ma duc cu agentia ca plateam cca 30-40 E in plus pe noapte.Cateodata e mai rentabil sa te duci cu o agentie pt ca ei au niste contracte cu hotelurile respective implicit cu discounturi f generoase.Asa ca trebuie sa fi sigura ca varianta aleasa de tine e cea mai ieftina.Eu zic ca in Rhodos nu ai cum sa iesi mai ieftin decat prin agentie.In Spania sau Austria e alta mancare de peste.Numai bine.
Acest mesaj a fost modificat de robert_d23: 30th May 2008, 14:14
|
|
|
|
|
|
|
|
30th May 2008, 15:19
|
Junior
Data înscrierii: 9-August 07
Locație: oradea
ID membru: 212 307

|
In urma reviewurilor citite pe net se pare ca varianta cu Princess Flora din Kalithea nu e prea reusita si a cazut.
Ma gandesc sami iau cazare pe cont propriu in Rhdos Town sau Faliraki la 3 stele..si relativ aproape de plaja
Ati putea sa-mi recomandati ceva precum si adresele de net unde sa rezerv ? Mersi | |
|
|
|
|
|
|
|
|
30th May 2008, 17:09
|
Junior
Data înscrierii: 7-February 08
Locație: where i am?!?!
ID membru: 285 692

|
[quote name='ady_kid' date='May 30 2008, 16:19' post='4656945'] In urma reviewurilor citite pe net se pare ca varianta cu Princess Flora din Kalithea nu e prea reusita si a cazut.
Ma gandesc sami iau cazare pe cont propriu in Rhdos Town sau Faliraki la 3 stele..si relativ aproape de plaja
tur operatorii romani (gen paralela45, etc) au contracte ferme cu tur-operatorii greci (in cazul nostru) in privinta charterului, hotelurilor si transferurilor de la/pana la aeroport. asociatul grec cumpara camere la diferite hoteluri (pe care le verifica, le stie) ptr toata perioada verii, in functie , fireste, de un anume algoritm. adica sunt camere la en-gros. acestea sunt vandute la tur-operatorii romani care si acestia le revand agentiilor mici din toata tara sau apar sub forma pachetelor turistice. aceste camere vor avea intotdeuna un pret mai mic decat ce vom gasi noi pe net, la hotelurile din lista tur-operatorilor. sistemul este benefic si pentru hoteluri (care-si asigura sezonul si care vor avea oricum camera platita chiar daca nu e ocupata ) si pentru agentii pe care pretul mic la camere le vor permite o amorsare a dezechilibrelor ce pot fi generate de piata turistica. asa ca putem gasi alte hoteluri care nu sunt contractate de agentiile romanesti, dar va trebui sa mergem pe incredere sau pe baza rew. de pe net....ce alegem ?? ptr cei ptr care nu conteaza conditiile de cazare ci doar curatenia, vor sa pastreze banii ptr distractii si plimbari si vor sa vada rodosul, recomand hotelul sea view diin faliraki, rodos.
|
|
|
|
|
|
|
|
30th May 2008, 19:04
|
Junior

|
[quote name='fly_dream' date='May 30 2008, 14:34' post='4656391'] In general urasc sa apelez la agentiile de turism; oricat de corecte ar fi, tot iti iau un comision substantial, plus ca si eu, si prietenii mei preferam libertate de miscare in sejur. Am fost in sejururi organizate prin agentii la inceput, cand nu stiam mai nimic despre turism (asa am "facut" Malta. Mallorca, un pic de Roma si o saptamana la schi, in Kaprun), de la un timp mi se pare mult mai acceptabil din toate punctele de vedere sa imi aranjez totul pe cont propriu.
Necazul cu Grecia este ca avioanele low cost nu au patruns inca zona! La Tarom, Aegean sau Olympic preturile sunt maricele, masini nu avem, iar ca sa te trambalezi cu autocarul atata amar de distanta nu are sens. Daca as cere opinia unei agentii de turism acum, mi-ar vinde ceea ce le convine lor, chiar daca ar parea ca optiunile respective ar fi exact ceea ce-mi doresc. Am fost deja la doua agentii, am primit adresele lor de site (pe care, evident, le studiasem inainte de a ajunge la ei) si... cam atat! Ma gandeam ca, din sutele de useri care rasfoiesc paginile acestui forum, s-or gasi cativa care au trecut prin Creta si Rhodos si ma pot ajuta cu o opinie la obiect, din proprie experienta. Nu acesta este scopul acestui forum? Fiecare dintre noi calatoreste intr-un loc sau altul, apoi vine si-si impartaseste impresiile...
Profilul psihologic al prietenilor mei? Ei bine, tineri, 24 de ani, necasatoriti, dornici de vizitat ce se poate vizita (orase, castele, pesteri), de mers cu vaporul/barca, de petrecut si 1-2 zile la plaja (cu inotatul aferent), de mancat in locuri accesibile ca pret (fara mofturi, dar poate nu numai model McDonalds), de petrecut o zi intr-un Aqualand cu chestii "periculoase" (gen Arenal sau Magaluf din Mallorca).... Noteaza si faptul ca nu-i intereseaza viata de noapte (gen baruri, discoteci, cluburi "fumigene")... prefera plimbari lungi pe malul marii... o hidrobicicleta, bicicleta.... De asemenea, pentru libertate de miscare si variatie, nu doresc sistem all inclusive, ala este mai mult pentru cei care se simt bine legati de "glie"!
Ceva idei acuma?
pai in cazul nostru e de preferat rodosul, orasul. nu are plaje multe cu nisip (ca-n faliraki) dar faleza e amenajata ptr plimbare, pe o distanta de aprox 10 km, de la vest de la capatul statiunii ixia pana in partea estica la inceputul zonei kalithea. avem cluburile de pe bar-street din rodos, cu atmosfera asemanatoare cu cele din faliraki, insa nu cu nebunia de acolo.mai este orasul medieval, loc de vizita inepuizabil, taverne, cluburi, trenuletul, plimbari cu vaporasul, scufundari, sporturi nautice, siteuri arhelologice, etc... loc f romantic este si lindosul, la 45 km de rodos, dar trebuise sa stai efectiv acolo sau in zona apropiata (lardos, kiotari)..lindos este ptr romantici incurabili, suflete boeme..
|
|
|
|
|
|
|
|
30th May 2008, 22:13
|
Junior

|
adragu76 de ex eu plec in Iulie la OCEANIS 4 stele cu ALLINCLUSIVE + transport + transfer aeroport cu 550 E toate taxele incluse.Cauta tu pe net si zi-mi daca mai gasesti o oferta ca asta?Iti spun eu.Nici la ei pe site si nici pe net nu gasesti.De oferta asta am beneficiat ca am fost la un targ de turism.O sa gasesti in schimb de la 600 de e in sus.Am incercat si eu , ca tot romanu , sa scutesc banii , si am vrut sa fac rezervare la ei pe site.Vreau sa zic ca iesea cam tot atat cazarea fara avion.Nu stiu cum fac , dar pt Rhodos agentiile au preturi mici.Unde te poti duce cu masina, da.E si pacat sa apelezi la agenti , dar unde trebuie avion , te sfatuiesc sa te indrepti catre o agentie.
|
|
|
|
|
|
|
|
30th May 2008, 22:42
|
Junior

|
QUOTE (robert_d23 @ May 30 2008, 23:13)  adragu76 de ex eu plec in Iulie la OCEANIS 4 stele cu ALLINCLUSIVE + transport + transfer aeroport cu 550 E toate taxele incluse.Cauta tu pe net si zi-mi daca mai gasesti o oferta ca asta?Iti spun eu.Nici la ei pe site si nici pe net nu gasesti.De oferta asta am beneficiat ca am fost la un targ de turism.O sa gasesti in schimb de la 600 de e in sus.Am incercat si eu , ca tot romanu , sa scutesc banii , si am vrut sa fac rezervare la ei pe site.Vreau sa zic ca iesea cam tot atat cazarea fara avion.Nu stiu cum fac , dar pt Rhodos agentiile au preturi mici.Unde te poti duce cu masina, da.E si pacat sa apelezi la agenti , dar unde trebuie avion , te sfatuiesc sa te indrepti catre o agentie. eu doar am raspuns la mesajul anterior...am dat replay, lucru care a dus si la includerea mesajaului la care am raspuns, in mesajul meu...raspunsul efectiv se afla sub linia la care scrie ceva de genul..ce alte ideei avem acum..? in fine, nu am comentat nimik la nivel subiectiv pana acum..ce m-am agitat mai mult a fost cu sistemul all inclusiv, discutie pe alt forum..ma rog.... ce-am zis de oceanis? citeste te rog cu atentie, la aceasi idee m-am lipit si eu, chiar am explicat de ce pretul este mic la agentii...citeste cu atentie...
|
|
|
|
|
|
|
|
31st May 2008, 08:54
|
Junior

|
preturi REALE la mankare bautura in Rhodos Town ..
mai exact : 1 pranz supa + felul 2+ suc 1 cina + suc + desert 1 suc pe plaja 1 inghetata pe plaja
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
31st May 2008, 13:18
|
Junior

|
QUOTE (ady_kid @ May 31 2008, 09:54)  preturi REALE la mankare bautura in Rhodos Town ..
mai exact : 1 pranz supa + felul 2+ suc 1 cina + suc + desert 1 suc pe plaja 1 inghetata pe plaja era o intrebare sau ne explicai cum ai chefuit in rodos?...daca era intrebare, raspund primul ca sunt pe faza acum - o supa/ ciorba (desi nu e specificul grecilor sa manance asa ceva) este cam 3,5 euro (de rosii, supa zilei) apoi daca te bagi la un cotlet, ceafa de porc (specific est europenilor...bucatarul va sti ce clienti are la masa fara sa intrebe sau sa va vada.. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) ) este intre un 7 si 12 euro iar sucul 2-2,5 euro. acestea sunt preturi de restaurant. daca mergeti la un fast-food grecesc cu suflaki si ghiros, mancati bine la un 10 euro - 2 persoane. inghetata la restaurant este 4 euro..daca vrei sa te abtii nu mananci si cumperi de pe strada de la minimarket. aici este diferenta pe care trebuie sa o intelegem... la restaurant vei fi servit, stai frumos pe scaun, la umbra, la masa, privesti relaxat si cu-n aer aristocratic lumea care trece..te simti bine...asha pe starda, cu inghetata care se prelinge pana la cot, cu plasele pline de sticle care se lovesc la fiecare pas, plin de broboane de sudoare pe frunte si impiedicat de slapii plini de praf si lipiciosi.... in rodos tva-ul (la mancare si electronice)este mai mic decat in toata grecia, asha incat veti gasi multe chestii ieftine.
|
|
|
|
|
|
|
|
31st May 2008, 16:37
|
Junior

|
adragu76 mersi frumos.. era o intrebare da
intrebam fiindca am o oferta cu mic dejun la hotel Esperia si ma gandeam cat as mai cheltui pe langa
care e parerea ta.. merita rhodos town doar cu ic dejun ? mersi
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd June 2008, 12:26
|
Junior

|
QUOTE (ady_kid @ May 31 2008, 17:37)  adragu76 mersi frumos.. era o intrebare da
intrebam fiindca am o oferta cu mic dejun la hotel Esperia si ma gandeam cat as mai cheltui pe langa
care e parerea ta.. merita rhodos town doar cu ic dejun ? mersi mai, ce se-ntampla...ma gandesc ca sunt f putine locuri atat de scumpe pe pamantul asta. si turistii care discuta pe aceste pagini sigur nu merg in asemenea locuri, unde oriunde te-ai duce este f scump (mancare, haine, etc..). rodosul este un oras, orasel, cum vreti voi. la fel ca-n orice punct turistic, exista o zona fierbinte, un centru, unde sunt numai magazine deocheate, scumpe si cu fitze...dar daca treci strada gasesti si altele normale...ei bine..daca vrei sa manaci shaorma (ghiros) la restarant vei plati cam 6-8 euro..pita va fi taiata in farfurie si se va servi ca atare, nu facut pachet . daca vrei sa-l iei ca fast food, mergi mai incolo pe strada si cauti si vei gasi o mica taverna, un mic fast food de unde vei cumpara de 2-2,5 euro o shaorma (ghiros). ca sa faci economie (...dar ce vacanta mai e asta ?!?) nu bei o bere absolut necesara dupa acest ghiros la locul faptei (costa 2-3 euro) ci mergi la super (mini) market-ul alaturat si iei o bere cu 80 centi-1,5 euro...si o bei undeva ascuns (pe strada nu vedeti persoane consumand alcool) sau in camera. mai poate fi o exceptie, cand veti merge in zone izolate, unde nu puteti folosi decat unicul restaurant de acolo si sansele sa mancati ce vor ei si nu ce vreti voi cresc destul de mult (manastirea Sf. tsampika) grecia nu este genul de destinatie turistica exclusivista (gen monte carlo) si sigur nici nu va deveni !
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd June 2008, 12:57
|
Junior

|
pai cred ca lumea nu vrea sa faca nici economie nici sa plateasca averi.Eu de exemplu mi-am fixat un buget de ch de 300-400 E pt 2 persoane in conditiile in care am totul ALLINCLUSIVE.Aici am pus si inchiriatul masinii cca 3-4-5 zile.Sper sa ma incadrez. PS:@adragu cateodata te pierzi in detalii si odata cu ele ne pierzi si pe noi...raspunde mai scurt si la obiect pt a putea intelege ceva.(IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
Acest mesaj a fost modificat de robert_d23: 2nd June 2008, 13:02
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd June 2008, 16:49
|
Junior
Data înscrierii: 22-November 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 251 215

|
Va recomand mai mult agentiile cu oferte,sunt mai avantajoase.Eu m-am gandit sa merg pe cont propriu(am mai fost in rhodos,greaca o vb bine),asa ca la hotelul care am vrut eu sa rezerv am dat telefon si era o camera 200 euro pe zi. (IMG: style_emoticons/default/huh.gif) ...(bine hotel cu moft de 5 stele),am gasit prin agentie 5 zile cu hb la 570 de euro,la acelasi hotel. In rhodos poate fi diferenta de 50% mai putin cu agentie decat pe cont propriu. In centru orasului v-as sfatui sa nu mancati la taverne...mai bine luati masina si cautati taverne pe plaje.Se merita din plin!! Intrebare:cine a cautat de inchiriat masina in rhodos ati vazut cumva daca se inchiriaza streetbikes?Eu am cautat si am gasit numai o firma.daca ati vazut dati-mi linkul. p.s cine merge la inceputul lunii iulie de pe 5-10,lasati-mi p.m daca vreti sa ne adunam sa va arat niste locuri superbe(am fost anul trecut)..si nu ratati dealul fluturilor... QUOTE (adragu76 @ May 30 2008, 20:04)  Necazul cu Grecia este ca avioanele low cost nu au patruns inca zona! La Tarom, Aegean sau Olympic preturile sunt maricele, masini nu avem, iar ca sa te t Ce vb domne?Te informez ca eu am mers cu aegean Bucuresti-Athena dus-intors cu 120 de euro,si tot cu aceasi firma am gasit bilet din rhodos spre atena cu 38 de euro,in timp ce cu vaporul este 50 de euro numai dus. Trebuie rezervate din timp,dar se gasesc. Olympic sunt nasoale,in afara de preturi piperate mai miros si scaunele ca sunt din material,si au intodeauna intraziere cate o ora. (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif)
Acest mesaj a fost modificat de miss_bianco: 2nd June 2008, 16:41
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd June 2008, 23:20
|
Junior

|
QUOTE (robert_d23 @ Jun 2 2008, 13:57)  pai cred ca lumea nu vrea sa faca nici economie nici sa plateasca averi.Eu de exemplu mi-am fixat un buget de ch de 300-400 E pt 2 persoane in conditiile in care am totul ALLINCLUSIVE.Aici am pus si inchiriatul masinii cca 3-4-5 zile.Sper sa ma incadrez. PS:@adragu cateodata te pierzi in detalii si odata cu ele ne pierzi si pe noi...raspunde mai scurt si la obiect pt a putea intelege ceva.(IMG: style_emoticons/default/smile.gif) foarte bine...crezi ca voi lamuri pe cineva daca voi spune ca berea e 50 centi...eu stiu un loc unde e ieftina...asta e un pret definitoriu ptr rodos?. stiu iarasi unde se mananca fructe de mare adevarate si unde sunt congelate, cum puteti manca si acasa. am incercat sa imaginez situatii ca sa mai scapam de cosmarul asta de cat cheltuim, cine ne va fura, unde este rent-a -car- ul cel mai ieftin si ce tragedie vom trai in rodos. am incercat sa va arat rodosul cum este el de fapt. daca tu consideri ca afisarea unor preturi previne excesele de vacanta atunci voi incerca sa raspuns strict matematic. am fost in luna de miere in paris. am avut intra-adevar bani la noi. TOTI, DAR ABSOLUT TOTI, ne-au speriat cu preturile...ffff scump...le-am zis: fratilor, la mine la tara in Larga, in Gorj e f ieftina mancarea ...mergeti acolo ! Obrazul subtire cu cheltuiala se tine! am mancat si-n restaurante sofisticate si am plecat flamand ...pentru ca inca am mentalitatea de roman, sa fiu cu burta plina!...asta justifica un restaurant bun???sau preturile bune? sau o vacanta buna? ne-am retinut la cheltuieli in sensul ca am realizat ce e foame si ce e buna dispozitie sau ambient. cand am vrut sa mancam am mers la un fast food "formula" si am mancat amandoi de 20 euro (in paris). cand am vrut sa iesim in oras, ca doi proaspati casatoriti si sa ne simti mai deosebit, am mers la restaurant si am mancat de 80 de euro amandoi. pe mine personal ma intereseaza detaliul si m-am gandit ca el da nuanta unei situatii si ptr voi... v-am pupat !
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd June 2008, 05:35
|
Junior

|
QUOTE (adragu76 @ Jun 3 2008, 00:20)  foarte bine...crezi ca voi lamuri pe cineva daca voi spune ca berea e 50 centi...eu stiu un loc unde e ieftina...asta e un pret definitoriu ptr rodos?. stiu iarasi unde se mananca fructe de mare adevarate si unde sunt congelate, cum puteti manca si acasa. am incercat sa imaginez situatii ca sa mai scapam de cosmarul asta de cat cheltuim, cine ne va fura, unde este rent-a -car- ul cel mai ieftin si ce tragedie vom trai in rodos. am incercat sa va arat rodosul cum este el de fapt. daca tu consideri ca afisarea unor preturi previne excesele de vacanta atunci voi incerca sa raspuns strict matematic. am fost in luna de miere in paris. am avut intra-adevar bani la noi. TOTI, DAR ABSOLUT TOTI, ne-au speriat cu preturile...ffff scump...le-am zis: fratilor, la mine la tara in Larga, in Gorj e f ieftina mancarea ...mergeti acolo ! Obrazul subtire cu cheltuiala se tine! am mancat si-n restaurante sofisticate si am plecat flamand ...pentru ca inca am mentalitatea de roman, sa fiu cu burta plina!...asta justifica un restaurant bun???sau preturile bune? sau o vacanta buna? ne-am retinut la cheltuieli in sensul ca am realizat ce e foame si ce e buna dispozitie sau ambient. cand am vrut sa mancam am mers la un fast food "formula" si am mancat amandoi de 20 euro (in paris). cand am vrut sa iesim in oras, ca doi proaspati casatoriti si sa ne simti mai deosebit, am mers la restaurant si am mancat de 80 de euro amandoi. pe mine personal ma intereseaza detaliul si m-am gandit ca el da nuanta unei situatii si ptr voi... v-am pupat ! (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif) (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif) (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif) ma scuzi da ce legatura are parisul cu rhodos?si chiar are dreptate cine a zis ca te pierzi in detalii si ne zapacesti si pe noi.Zii domne scurt si la obiect. -suvlakia pe strada(shaorma intre 1,80 si 2,20 euro) -apa la chioscuri 0,5 l este 0.50 centi. fructe:cirese(acuma sunt scumpe intre 2,50 si 5 euro kil),mere (1,30 si 2,20) este bine pt cei care au frigider in camera sa se aprovizioneze mai intai de la market(recomadate marinopoulos,carrefur,atlantik,lidl-sunt peste tot marketurile mentionate si sunt foarte mari) cu sticle de apa(intre 0,30 si 0,50 1 litru),fructe,(branza dintre ce-a mai buna 250 grame este pana in 1,50 euro si rosiile kg intre 1 si 2 euro),coca cola 45 de centi cutia,berea 0,70. Fast food goodys(un feel de mc donalds la noi,club sandwic 3,40,salate pana in 4 euro,burgers intre 1,50 si 3 euro) La mcdonalds in grecia au oferte de 1 euro,chessburger sau milshake. De fast fooduri intrebati.La fast fooduri obisnuite gen gregorys(un sandwich cu ce doriti inauntru intre 2,50 si 4 euro),tost intre 1,50 si 2 euro. Taverne-salate intre 3,50 si 5 euro,Mancare gatita (intre 4,50 si 6 euro farfuria).Au si vin la litru,(varsat).(2 sau 3 euro litrul,se poate cere si la jumatate sau 250).intrebati intodeauna daca au dulce,demi dulce sau sec si alegeti.La sticla nu va recomand pt ca nu se merita si la ei vinurile nu sunt cine stie ce. Grecii beau foarte mult vin,de recomandat pt iubitorii lui Lacrima lui Ovidiu sa ceara la taverne vin"SAMIOTIKO SAU KARPATHIKO"(pana in 4 euro un litru),vinuri dulci foarte bune. Terase frappe intre 3,50 si 4,50 euro,berea intre 3,50 si 4 euro,un pahar de vin 4 euro. terasele sunt uan dupa alta cu zecile,asa ca aveti de unde alege. Cluburi bauturile intre 5-8 euro.Nu se plateste intrarea ,daca nimeriti foarte rar Samabata si Duminica se plateste numai la cluburi mari intrarea pana in 10 euro(intre 7 si 10 euro) cu bautura inclusa. Recomandat pt Night life "orasul vechi"-palia poli,plin de zeci de puburi disco si terase,(pana la 8 dimineatsa in centru e colorado)pt cei care au inchiriat masina Faliraki si Discoteca Paradise.ORAR Disco-unele inchid la 4 30 in cursul saptamanii,dar avand in vedere ca este Rhodos majoritatea sunt deschise pana dimineatsa,asa ca daca vedeti un club inchis pe la 4 jumate,mai sunt o groaza deschise. Mancaruri recomandate:pastitio,briami(merge super cu tzatziki),pastitio,makaronia me kima,pt iubitorii de carne incercati paidakia(specificati ca nu vreti un kilogram daca nu puteti manca atat,pt ca asa se serveste.la carne incercati cu tzaztiki. Peste:kutsumura sunt pesti mai mici,foarte buni dar ma scumpi,(350 grame intre 8 si 12 euro)daca doriti sa mancati un peste mare de persoana comandati tsipura(e fara oase 8-10 euro),solomon,sau ton. midia(musles sunt scoicile negre,la unele taverne le prepara ca supa,cereti simple fierte,pana in 4 euro),salata de arici de mare(pana in 8 euro)caracatita-cereti sa fie la carbuni si nu fiarta(pana in 12 euro),kalamari preturile variaza de la restaurant la restaurant,am incercat sa va d-au o idee,in general c-am cat sunt preturile. Taxiul de la aeroport pana in centru nu e mai mult de 18 euro.Orice taxiu are pliante cu preturile din aeroport si cu zonele asa ca cereti pliantul cu preturile. Taxiu prin oras se incepe de la 1,80,de obieci minimul platit e 3 euro. In port se organizeaza excursii de 1 zi pt insulele vecine sau pt Turcia.Optati pt ele. Sporturi de mare,se face scumba diving,cu jet sky juma de ora (intre 30 si 40 de euro),Banana,etc. Intrarea la water park este in jur de 10 euro de persoana,pe plaja umbrela si scaun(loc)intre 2-3 euro,plajile private. Beach barurile au aceasi preturi ca la terase,apa poate fi 1,50 si atentie la sandwichuri la beach bar. luati-va creme cu protectie solara din tara. preturile la haine,bijuterii,etc variaza de la magazin la magazin(un lucru cumparat il poti vedea la magazinul vecin mai ieftin sau mai scump, asa ca faceti o raita prin magaZine daca vreti sa cumparati ceva.Recomandat magazinele din Agora,e plin de magazine cu bijuterii,suveniruri..(este in centru aproape de port).Daca vreti sa cumparati aur si blanuri incercati sa va targuiti la pret. Tigari,fumatorii sunt rugati sa va luati din tara tigari pt ca aici sunt foarte scumpe un malboro e 3,10 euro,vogue 3,20 euro,cele mai ieftine tigari Next 1,70. Vacanta placuta!! am uitat ceva?
Acest mesaj a fost modificat de miss_bianco: 3rd June 2008, 06:04
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd June 2008, 07:13
|
Junior

|
a la mancaruri. Am mentionat ca la taverne(restaurante),este mancare gatita(intre 4,50 si 6 euro farfuria).Mancaruri intalnite:musaka,pastitio,spanakorizo(spanak cu orez),briami,paputsakia(vinete umplute),rosii si ardei umpluti,stifado(un fel de tocanita),kokinisto(carne de vita in sos de rosii,se serveste cu orez,cartofi prajiti),spetzofai(cu carnati),makaronia me kima(spaghetti cu carne si suc de rosii)Au si sarmale dar sunt cu salsa alba(noi le facem mai bune (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) ) supe:de peste,patsas(de burta),pui,vita(cu legume),fakes(de linte,chiar incercati supa asta o sa va placa)(intre 4,50 si 5,50) paidakia la kilogram sau jumate(de porc sau miel) fripturile(vita,pui) intre 6-8 euro,sunt recomandate. peste comandati xifia(fara oase deloc),tsipura. Intrati si in cofetarii si incercati dulciurile la tava-galaktobureko,kataifi,baklava,(intre 1,50 si 2 euro),prajiturile acelasi pret.Unele restaurante cinstesc si cate un dulce dupa masa"treat". Si inca un tip:sticlele de whiskey sunt foarte ieftine in marketuri-o sticla de johhnie 12 euro.(puteti sa le luati din aeroport).si must uleiul de masline.(sa va uitati atent sa scrie pe sticla virgin-oil-partheno eleolado ,le gasiti in market,sunt bune de la firma altis si minerva de la 4,50 sticla in sus)sa nu scrie pe sticla pirineleolado(foto masline mici,pt ca uleiul ala il folosesc mai mult la prajit si nu la salate si mancaruri) QUOTE (ady_kid @ May 31 2008, 17:37)  adragu76 mersi frumos.. era o intrebare da
care e parerea ta.. merita rhodos town doar cu ic dejun ? mersi Daca te gandesti sa i-ei micul dejun in oras forget it.Au oferte in oras de 5 sau 6 euro mic dejun american-eggs,beccon si rosie,inclus si un ceai dar daca ie-i si un suc natural de portocale,mai adauga la pret si (intre 4 si 4,50 sucul natural de portocale) La terase apa nu se plateste,se plateste la restaurante sticla. Mai bine iti i-ei de la market un lapte(intre 1,60-2 euro),10 sandwichuri fac (5 euro) cu paine de tost,(pana in 1,80)cheese(10 felii pana in 1,50) si parizer de pui,salam etc.Majoritatea camerelor au frigider asa ca poti sa Iti i-ei micul dejun in camera(cu cele mentionate de mai sus) si te-ai scos cu cheap breakfast. QUOTE (ady_kid @ May 30 2008, 16:19)  In urma reviewurilor citite pe net se pare ca varianta cu Princess Flora din Kalithea nu e prea reusita si a cazut.
Ati putea sa-mi recomandati ceva precum si adresele de net unde sa rezerv ? Mersi O sa inchiriezi masina?Caut maine si iti raspund la ce pret pe noapte?Vrei incluasa si mancarea sau fara?
Acest mesaj a fost modificat de miss_bianco: 3rd June 2008, 07:08
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd June 2008, 08:55
|
Junior
Data înscrierii: 1-September 05
Locație: Bucharest
ID membru: 45 735

|
QUOTE (robert_d23 @ May 30 2008, 22:13)  adragu76 de ex eu plec in Iulie la OCEANIS 4 stele cu ALLINCLUSIVE + transport + transfer aeroport cu 550 E toate taxele incluse.Cauta tu pe net si zi-mi daca mai gasesti o oferta ca asta?Iti spun eu.Nici la ei pe site si nici pe net nu gasesti.De oferta asta am beneficiat ca am fost la un targ de turism.O sa gasesti in schimb de la 600 de e in sus.Am incercat si eu , ca tot romanu , sa scutesc banii , si am vrut sa fac rezervare la ei pe site.Vreau sa zic ca iesea cam tot atat cazarea fara avion.Nu stiu cum fac , dar pt Rhodos agentiile au preturi mici.Unde te poti duce cu masina, da.E si pacat sa apelezi la agenti , dar unde trebuie avion , te sfatuiesc sa te indrepti catre o agentie. pretul este de persoana, nu?
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd June 2008, 11:34
|
Junior

|
Miss_bianco
Avand in vedere k la hotel Esperia oferta este cu mic dejun .... intrebarea mea era :
Cati bani as mai cheltui pe pranz si cina buna ? ( ma refer aici o supa + felu 2 la pranz ) si ( fruptura cartofi sakata la cina ) ?
Daca sti sa-mi spui ceva concret de hotel Esperia si Peincess Flora.. in afar de ceea ce gasesc pe net .. ?
Si daca dupa parerea ta merita sa merg cu cazare pe cont propriu si avion la fel ?
mersi frumos
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd June 2008, 11:49
|
Junior

|
da...de persoana....as fi vrut eu sa fie de 2 persoane.Pai in banii astia numai avionul este in jur de 250-300 E pt ca plecam cu TAROMUL.Asa ca 250-300 E pt hotel de 4 stele cu ALLINCLUSIVE eu zic ca e bine.stiu ca nu o sa stau acolo sa mananc si sa beau mereu dar macar stiu ca atunci cand ma duc pot sa-mi iau ce vreau de la el fara sa platesc(bine...orice este generic spus pt ca de obicei au o lista..nu poti comanda orice.dar cred ca or sa aibe suficiente produse)
|
|
|
|
|
|
|
  |
2 utilizatori citesc acest subiect (2 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|