Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

27 V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grecia - Rhodos
raluca2005
mesaj 25th March 2008, 12:07
Mesaj #109

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 10-August 05
ID membru: 43 511

QUOTE (yuppy @ Mar 25 2008, 09:53) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cred ca toata lumea vrea vacante de 10 zile, numai agentiile de turism nu vor! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nu stiu daca e vorba ca nu vor agentiile. Probabil ca au facut un studiu de piata si cererea pe Grecia pentru 10 zile nu e asa de mare incat sa renteze 2 chartere pe saptamana. Din ce m-am interesat eu pana acum, anul acesta va fi un charter de la Aegean si unul al Taromului. De-asta nu mai e posibil sa se plece 10 zile. Unul din ele are plecarile lunea si celalalt joia. Daca erau chartere ale aceluiasi transportator aerian, nu era o problema, plecai cu cel de luni, te intorceai cealalta saptamana joi. Asa, nu poti lua un dus cu Aegean si un intors cu Tarom. Daca ar fi bombardate agentiile cu cereri de 10 zile, poate s-ar schimba situatia. 14 zile deja e destul de mult ca sa nu mai zic scump. In Rhodos 10 zile de exemplu ar fi mai mult decat suficient, zic eu. Cu Creta, de-abia in 14 zile incepi sa intelegi ceva, insa ajungi la niste sume... Daca mai adaugi si croaziera in Santorini si ce mai ai de vizitat, 2 persoane sar de 3000 de euro. Eu am de gand sa bantui pe la targ sambata, sa discut cu mai multi sa vad daca exista vreo posibilitate de 10 zile.
Go to the top of the page

+Quote Post
yuppy
mesaj 25th March 2008, 15:51
Mesaj #110

Junior

Data înscrierii: 18-April 07
ID membru: 169 426

QUOTE (raluca2005 @ Mar 25 2008, 12:07) *
Nu stiu daca e vorba ca nu vor agentiile. Probabil ca au facut un studiu de piata si cererea pe Grecia pentru 10 zile nu e asa de mare incat sa renteze 2 chartere pe saptamana. Din ce m-am interesat eu pana acum, anul acesta va fi un charter de la Aegean si unul al Taromului. De-asta nu mai e posibil sa se plece 10 zile. Unul din ele are plecarile lunea si celalalt joia. Daca erau chartere ale aceluiasi transportator aerian, nu era o problema, plecai cu cel de luni, te intorceai cealalta saptamana joi. Asa, nu poti lua un dus cu Aegean si un intors cu Tarom. Daca ar fi bombardate agentiile cu cereri de 10 zile, poate s-ar schimba situatia. 14 zile deja e destul de mult ca sa nu mai zic scump. In Rhodos 10 zile de exemplu ar fi mai mult decat suficient, zic eu. Cu Creta, de-abia in 14 zile incepi sa intelegi ceva, insa ajungi la niste sume... Daca mai adaugi si croaziera in Santorini si ce mai ai de vizitat, 2 persoane sar de 3000 de euro. Eu am de gand sa bantui pe la targ sambata, sa discut cu mai multi sa vad daca exista vreo posibilitate de 10 zile.

Spuneai ca stii ca anul asta vor fi 2 chartere: unul de la Aegean si unul de la Tarom. Stii mai multe detalii despre acestea? spune-ne si noua! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca eu bantui agentiile de vreo 2 saptamani si nu am aflat nimic

+Quote Post
raluca2005
mesaj 25th March 2008, 17:20
Mesaj #111

Junior

QUOTE (yuppy @ Mar 25 2008, 15:51) *
Spuneai ca stii ca anul asta vor fi 2 chartere: unul de la Aegean si unul de la Tarom. Stii mai multe detalii despre acestea? spune-ne si noua! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca eu bantui agentiile de vreo 2 saptamani si nu am aflat nimic

Mai, inca nu stiu nici eu foarte multe detalii. Stiu doar ca pe moment cam asta va fi varianta pentru Grecia. Pentru Creta este sigur, pentru Rhodos inca se mai asteapta confirmari. Stiu ca parca Taromul este lunea si Aegean joia (plecare si cred ca si sosire saptamana viitoare, uite ca nu mai stiu). Abia prin aprilie am inteles ca vor definitiva oferta de Rhodos, asa ca sa nu te induc in eroare. Oricum in momentul in care aflu ceva sigur, va zic la toti. Acum 2 ani am avut oferte pe Rhodos de 10 zile fiindca mi-am gasit ofertele pe mail prin folderul de sent. Erau ce-i drept la o agentie mai micuta si mai obscura, dar erau, macar. Ideea e ca pentru Rhodos sau alte superbe insule grecesti mi se pare mare trambalare sa rezervi zborul separat si hotelul separat, mai ales ca nici nu cred ca zboara vreo companie low cost prin satucele lor pescaresti.

+Quote Post
yuppy
mesaj 25th March 2008, 18:41
Mesaj #112

Junior

QUOTE (raluca2005 @ Mar 25 2008, 17:20) *
Mai, inca nu stiu nici eu foarte multe detalii. Stiu doar ca pe moment cam asta va fi varianta pentru Grecia. Pentru Creta este sigur, pentru Rhodos inca se mai asteapta confirmari. Stiu ca parca Taromul este lunea si Aegean joia (plecare si cred ca si sosire saptamana viitoare, uite ca nu mai stiu). Abia prin aprilie am inteles ca vor definitiva oferta de Rhodos, asa ca sa nu te induc in eroare. Oricum in momentul in care aflu ceva sigur, va zic la toti. Acum 2 ani am avut oferte pe Rhodos de 10 zile fiindca mi-am gasit ofertele pe mail prin folderul de sent. Erau ce-i drept la o agentie mai micuta si mai obscura, dar erau, macar. Ideea e ca pentru Rhodos sau alte superbe insule grecesti mi se pare mare trambalare sa rezervi zborul separat si hotelul separat, mai ales ca nici nu cred ca zboara vreo companie low cost prin satucele lor pescaresti.

Tocmai de aia cautam toti charter, e mult mai comod si mai simplu. Dar spunemi te rog despre ce agentii vorbesti tu acum?

+Quote Post
raluca2005
mesaj 26th March 2008, 09:45
Mesaj #113

Junior

QUOTE (yuppy @ Mar 25 2008, 18:41) *
Tocmai de aia cautam toti charter, e mult mai comod si mai simplu. Dar spunemi te rog despre ce agentii vorbesti tu acum?

Am vorbit cu cineva de la Marshal (care am inteles ca sunt foarte seriosi), astept raspunsul clar si pentru Rhodos zilele astea fiindca inca nu se definitivasera inca ofertele, chiar o sa ii trimit un "reminder" azi sa vad ce si cum, la Paralela 45 si la Fortuna Business Travel iar sunt pe hold. Cand aflu ceva concret, dau un semn, 7 zile chiar nu imi vine sa plec. Daca nu gasesc pe Grecia, ma reorientez pe Spania - Calella, ori pe cont propriu cu charter, ori poate am acolo noroc de 10 zile. Am fost sambata sa ma interesez la Blue Air de chartere si mi-au zis ca spre sfarsitul saptamanii le vine oferta pentru Calella de 10 zile. De uluiala, fiindca la nicio agentie nu am auzit de oferte pe Costa Brava de 10 zile, am si uitat sa intreb daca nu o sa vina si pe Rhodos aceeasi oferta. O sa vorbesc cu tipul ala zilele astea sa vad. Ar fi una. Desi m-as indoi sa nu aiba nicio agentie oferte de charter de 10 zile si sa aiba Blue Air.

+Quote Post
yuppy
mesaj 26th March 2008, 12:43
Mesaj #114

Junior

QUOTE (raluca2005 @ Mar 26 2008, 09:45) *
Am vorbit cu cineva de la Marshal (care am inteles ca sunt foarte seriosi), astept raspunsul clar si pentru Rhodos zilele astea fiindca inca nu se definitivasera inca ofertele, chiar o sa ii trimit un "reminder" azi sa vad ce si cum, la Paralela 45 si la Fortuna Business Travel iar sunt pe hold. Cand aflu ceva concret, dau un semn, 7 zile chiar nu imi vine sa plec. Daca nu gasesc pe Grecia, ma reorientez pe Spania - Calella, ori pe cont propriu cu charter, ori poate am acolo noroc de 10 zile. Am fost sambata sa ma interesez la Blue Air de chartere si mi-au zis ca spre sfarsitul saptamanii le vine oferta pentru Calella de 10 zile. De uluiala, fiindca la nicio agentie nu am auzit de oferte pe Costa Brava de 10 zile, am si uitat sa intreb daca nu o sa vina si pe Rhodos aceeasi oferta. O sa vorbesc cu tipul ala zilele astea sa vad. Ar fi una. Desi m-as indoi sa nu aiba nicio agentie oferte de charter de 10 zile si sa aiba Blue Air.

La Marshal m-am uitat eu acum pe site. Au afisat ofertele pt charterele 2008, inclusiv pt Rhodos. Din acate eu caut plecare din TM..... (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) si ad ca nu se prea inghesuie agentiile.....

+Quote Post
raluca2005
mesaj 26th March 2008, 13:50
Mesaj #115

Junior

QUOTE (yuppy @ Mar 26 2008, 12:43) *
La Marshal m-am uitat eu acum pe site. Au afisat ofertele pt charterele 2008, inclusiv pt Rhodos. Din acate eu caut plecare din TM..... (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) si ad ca nu se prea inghesuie agentiile.....

Mda, tocmai ce am vorbit si eu cu cineva de la Marshal si se pare ca anul asta ei nu recomanda sejururi de 10 zile. Deci nici pentru Rhodos. Asta e. Cu plecare din Timisoara nici eu nu prea am vazut. Cred ca va trebui sa faci un compromis si sa vii in Bucuresti.

+Quote Post
ady_kid
mesaj 26th March 2008, 16:22
Mesaj #116

Junior

Data înscrierii: 9-August 07
Locație: oradea
ID membru: 212 307

QUOTE (raluca2005 @ Mar 26 2008, 14:50) *
Mda, tocmai ce am vorbit si eu cu cineva de la Marshal si se pare ca anul asta ei nu recomanda sejururi de 10 zile. Deci nici pentru Rhodos. Asta e. Cu plecare din Timisoara nici eu nu prea am vazut. Cred ca va trebui sa faci un compromis si sa vii in Bucuresti.

De ce nu recomanada?! Ce legatura are lungimea vacantei dorite de mine cu recomandarea lor ? Le e teama ca o sa mor de cald...ca mi se termina banii ?!? ... Care-i treaba cu recomandarea!? Vor fi calduri asa mari sa ia foc insula ?! Daca ia foc in 10 de ce nar lua in 7 !? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
raluca2005
mesaj 27th March 2008, 12:20
Mesaj #117

Junior

QUOTE (ady_kid @ Mar 26 2008, 16:22) *
De ce nu recomanada?! Ce legatura are lungimea vacantei dorite de mine cu recomandarea lor ? Le e teama ca o sa mor de cald...ca mi se termina banii ?!? ... Care-i treaba cu recomandarea!? Vor fi calduri asa mari sa ia foc insula ?! Daca ia foc in 10 de ce nar lua in 7 !? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Habar nu am. Poate nu sunt asa de profitabile ca si bani. Ca nu cred ca la insolatia noastra sau la distrugerea habitatului le e gandul.

+Quote Post
olareanu
mesaj 28th March 2008, 22:55
Mesaj #118

Junior

Data înscrierii: 27-March 08
ID membru: 307 642

Salutare,
Am fost la targul de turism si m-am hotarat ca anul acesta sa plec in Rhodos. Anul trecut am fost in Corfu si sper ca Rhodos sa se ridice la aceeasi inaltime. Acum insa stau si ma gandesc ce hotel sa-mi aleg. NU ma arunc la 4 -5 stele pentru ca oricum sotia si cu mine nu prea stam prin camera decat noaptea cateva ore! AM de ales intre 2 hoteluri care mi s-au parut mai interesante: 1. Pylea Hotel (Ixia parca) 3 * si 2. Rodos Beach Hotel(Rhodos town)3*. Dintre ele, ma incanta cel mai mult cel de-al doilea. Intrebare : stie cineva mai multe acestea? Va multumesc si astept raspuns.

+Quote Post
ady_kid
mesaj 29th March 2008, 00:44
Mesaj #119

Junior

Data înscrierii: 9-August 07
Locație: oradea
ID membru: 212 307

QUOTE (olareanu @ Mar 28 2008, 23:55) *
Salutare,
Am fost la targul de turism si m-am hotarat ca anul acesta sa plec in Rhodos. Anul trecut am fost in Corfu si sper ca Rhodos sa se ridice la aceeasi inaltime. Acum insa stau si ma gandesc ce hotel sa-mi aleg. NU ma arunc la 4 -5 stele pentru ca oricum sotia si cu mine nu prea stam prin camera decat noaptea cateva ore! AM de ales intre 2 hoteluri care mi s-au parut mai interesante: 1. Pylea Hotel (Ixia parca) 3 * si 2. Rodos Beach Hotel(Rhodos town)3*. Dintre ele, ma incanta cel mai mult cel de-al doilea. Intrebare : stie cineva mai multe acestea? Va multumesc si astept raspuns.

Ma regasesc in postul asta./..ne poate ajuta cineva !? si eu am fost anul trecut in Corfu si mia placut mult... si printre optiunile mele de anul acesta este Rhodos.... si eu stau putzin prin camera noaptea cateva ore..... ne ajuta cineva !? merita Rhodos pt distractie ?! si nu numai.... isi merita Rhodos preturile...?!

+Quote Post
olareanu
mesaj 29th March 2008, 11:58
Mesaj #120

Junior

Acum s-a mai adaugat si hotelul Cactus 3*! Oricum ma voi mai duce o data azi la targ, poate mai gasesc oferte, dar dupa cele vazute cam astea ar fi preferatele mele !
Intrebare de 100 puncte : In oras sau in general pe insula se gasesc scutere de inchiriat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de olareanu: 29th March 2008, 11:59

+Quote Post
ryky
mesaj 29th March 2008, 18:26
Mesaj #121

Junior

Data înscrierii: 20-August 06
ID membru: 92 480

Peste tot sunt centre de inchirieri

+Quote Post
Dic84
mesaj 30th March 2008, 16:17
Mesaj #122

Junior

Data înscrierii: 7-January 07
ID membru: 123 581

din pacate am ratat targul de turism.imi poate spune si mie cineva ce oferte sunt pt Rhodos la 3-4 stele langa plaja?multumesc frumos.

+Quote Post
olareanu
mesaj 30th March 2008, 20:54
Mesaj #123

Junior

agentia Best Comtur : Rodos Beach Hotel 3* - 475 Euro (iulie-august-septembrie) avion 10 % reducere pana pe 1 mai
Blue Star Hotel 3*- 496 euro (iulie-august-septembrie) avion 10 % reducere pana pe 1 mai
agentia MTMTravel : Pylea beach Hotel 3*- 426 euro (iulie-august-septembrie) avion

Mai multe informatii : www.bestcomtur.ro ; www.mtmtravel.ro ; www.karatravel.ro etc

+Quote Post
florin-cj
mesaj 31st March 2008, 09:17
Mesaj #124

Junior

Data înscrierii: 9-February 07
ID membru: 140 026

Au aparut oferte cu avion din Cluj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
raluca2005
mesaj 31st March 2008, 09:19
Mesaj #125

Junior

QUOTE (florin-cj @ Mar 31 2008, 10:17) *
Au aparut oferte cu avion din Cluj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Unde? Tot de 7 zile? Am fost si eu la targ ieri, am luat o groaza de materiale, dar evident nimic concret. Anul asta nu vor fi oferte pe 10 zile. Singura destinatie este Antalya, unde se poate merge mai mult de 7 zile. Ce stiti de agentia Transilvania, apropo? A fost cineva cu ei?

+Quote Post
raluca2005
mesaj 31st March 2008, 11:41
Mesaj #126

Junior

Am gasit si oferte de 10 zile pe Rhodos. La agentia Transilvania Travel

www.transilvaniatravel.com

Le-am trimis un mail deja. Sper sa fie seriosi. Chiar nu stiu nimic de ei.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

27 V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 22:03
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia