Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

2 V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Accesorii LOGAN Ambition, Ce? De unde?
Acynonix
mesaj 17th October 2005, 11:54
Mesaj #19

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 11-July 05
ID membru: 41 163

Dacie tunerită... Get real, man.
Honda aia e Accura, parcă, în state, oricum, la banii pe care îi dai pe o Honda, te alegi cu o maşină, nu cu o b7şină.

Acest mesaj a fost modificat de Acynonix: 17th October 2005, 11:57
Go to the top of the page

+Quote Post
akeem
mesaj 17th October 2005, 12:21
Mesaj #20

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 17-October 03
ID membru: 7 332

Frate Acynonix, ceea ce spui tu e drept, dar la modul general. In topicul asta insa, mare majoritate a oamenilor vor sau chiar au achizitionat lucruri necesare: covorase, tava portbagaj, presuri, huse... nu stiu daca astea chiar sunt kitsch-uri.

+Quote Post
GunX
mesaj 17th October 2005, 12:26
Mesaj #21

Moderator

Grup: Moderators
Data înscrierii: 18-January 02
ID membru: 693

adevaratii soferi nu se incurca ei cu din astea, decat ca isi pun stergatori pe dinauntru contra cojilor de seminte

+Quote Post
romaximusro
mesaj 17th October 2005, 12:27
Mesaj #22

↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 16-May 05
Locație: Iași
ID membru: 36 806

QUOTE(Acynonix @ Oct 17 2005, 12:54) *
Dacie tunerită... Get real, man.
Honda aia e Accura, parcă, în state, oricum, la banii pe care îi dai pe o Honda, te alegi cu o mașină, nu cu o b7șină.

se vede ca nu le prea ai cu domeniul auto, altfel stiai ca acura e divizia de lux a honda, honda producand masini populare in state(accord --diferit insa de cel european--, civic--iarasi diferit--,etc etc). Dar cand vrei oricand sa lovesti in masina, arunci cu ce argumente iti pica la mana.. chiar daca nu sunt reale. In sfarsit, aici se incheie off-topicul.

Si da intradevar, tuning nu inseamna sa pui 10 tone de banda izolera pe masina, nici ditamai aripa de avion, ci inseamna un sistem audio mai bun, eventual geamuri cu folie neagra, suspensii coborate, eventual alte jante..

+Quote Post
Acynonix
mesaj 18th October 2005, 07:31
Mesaj #23

Member

Data înscrierii: 11-July 05
ID membru: 41 163

QUOTE(romaximusro @ Oct 17 2005, 13:27) *
se vede ca nu le prea ai cu domeniul auto, altfel stiai ca acura e divizia de lux a honda, honda producand masini populare in state(accord --diferit insa de cel european--, civic--iarasi diferit--,etc etc). Dar cand vrei oricand sa lovesti in masina, arunci cu ce argumente iti pica la mana.. chiar daca nu sunt reale. In sfarsit, aici se incheie off-topicul.

Si da intradevar, tuning nu inseamna sa pui 10 tone de banda izolera pe masina, nici ditamai aripa de avion, ci inseamna un sistem audio mai bun, eventual geamuri cu folie neagra, suspensii coborate, eventual alte jante..

Venerabile Maximus Decimus Meridius,
Corect, nu le prea am, de fapt sunt atât de lăchios, încât am permis de 10 ani, dar n-am mașină, dar, după umilele mele cunoștințe, Honda Civic Sedan începe de la vreo 14.000 de coco în state, iar un Logan full-option e undeva pe la 8.000.
În rest, diferența e prea evidentă: Honda Civic Sedan

+Quote Post
romaximusro
mesaj 18th October 2005, 09:05
Mesaj #24

nu stiu ce vrei sa spui cu diferenta de pret, insa acolo honda produce masini populare,care au prins la tineri, aparand insa si fenomenul de "tunare in parcare". ceea ce sugeram eu si tu nu vrei sa intelegi, e ca am vazut si s-class-uri tunate de-amboulea, la fel ca multe alte limuzine cu staif, deci nu e logan unic pe lume la acest capitol

+Quote Post
GunX
mesaj 18th October 2005, 09:11
Mesaj #25

Moderator

Grup: Moderators
Data înscrierii: 18-January 02
ID membru: 693

terminati-va cu offtopicul asta ca se lasa cu sanctiuni. recititi titlul.

pentru frustrari despre hondele de lux ale altora sau loganul nostru in loc de troleu, faceti-va thread separat.

+Quote Post
$eb
mesaj 18th October 2005, 11:40
Mesaj #26

Active Member

Data înscrierii: 8-June 05
Locație: 127.0.0.1
ID membru: 38 462

La accesorii am investit si eu in urmatoarele
-presuri originale cu tavita la 1,1 milioane de care nu sunt multumit. Sunt prea mici la sofer si in spate.
Nu le recomand;
-huse care am uitat cat am dat pe ele;
-alarma si deschidere portbagaj care cu tot cu manopera vreo 6,5 milioane;
-un MP3 Player din zilele noastre;
-senzori parcare cu temperatura interior si exterior in oglinda(care mi se par foarte utile);
-binecunoscutul ornament de teava sport la esapament la vreo suta de mii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
-aparatori de noroi
-ma tot uit dupa niste anvelope de iarna si ma decid cam greu ...

... oricum ce e util si nu metri intregi de baghete stralucitoare si nu banda izoler (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
magic_car
mesaj 2nd June 2006, 19:00
Mesaj #27

Junior

Data înscrierii: 2-June 06
ID membru: 80 183

la accesorii la Logan cel mai greu a fost cu husele nu gaseam decit care se potriveau aproximativ,chiar si la reprezentanta mi-au aratat niste huse care se gaseau si la Metro duar ca la reprezentanta Dacia erau 350RON ,pina la urma am gasit pe cineva care face huse de Logan la comanda si arata cam asa(zic eu f Bine):
Fișier atașat  fata1a.jpg ( 149.46KB ) Număr de descărcări: 259
Fișier atașat  fata1a.jpg ( 149.46KB ) Număr de descărcări: 238
Fișier atașat  spate1a.jpg ( 135.59KB ) Număr de descărcări: 219
Fișier atașat  spate2a.jpg ( 150.63KB ) Număr de descărcări: 110
Fișier atașat  spate_buzunar.jpg ( 97.65KB ) Număr de descărcări: 189
[attachment
121787:attachment]
Fișiere atașate
Fișier atașat  tetiere.jpg ( 61.09KB ) Număr de descărcări: 171

+Quote Post
akeem
mesaj 25th August 2006, 13:59
Mesaj #28

Active Member

Covorasele gen tavita sunt foarte utile, dar sunt moi rau. Nu se gasesc pe undeva mai tari? In plus, sunt si prea netede, cateva nervuri acolo, si alea urate. La Dacia mea veche aveam covorase facute la Artego care nu numai ca erau mult mai tapanoase dar aveau si un profil cu niste chestii gen perie in care ramanea tot nisipul (ceva in genul cum sunt papucii aia cu tepi care iti fac masaj la talpi).
De asemenea, cele din spate mi se par tare mici, cineva care are obiceiul sa-si tina labele sub scaun va sta cu ele tot pe mocheta. Si se mai si trag de colo colo. Nu stiu daca n-ar fi intereseant de lipit ceva banda de arici in colturi, ca sa stea locului.

Cine are aparatori de vant la geamurile laterale, sunt bune de ceva? ca eu cam am probleme cu curentul.
Dar aparatorile de noroi? Rezista, sau se rup cand cobori de pe trotuar?

+Quote Post
romaximusro
mesaj 25th August 2006, 14:08
Mesaj #29

am fost ieri cu un taxi logan cu aparatori de astea de vant. Nu mi s-a parut ceva deosebit fata de un model fara.. poate doar o mica senzatie ca nu te mai bate vantul asa de tare.

+Quote Post
El_Cid
mesaj 27th August 2006, 11:26
Mesaj #30

Active Member

Data înscrierii: 29-March 04
Locație: Rusia
ID membru: 13 575

QUOTE(Acynonix @ Oct 17 2005, 12:20) *
Numai pentru Logan:
Vând căței de plastic cu Parkinson, set mileuri cu ciucuri, acțipilduri cu ceci mi if iu chen și sünt myndrü ke sünt román. Bonus: icoană cu maica domnului sfințită la chioșcul patriarhiei și cruciuliță de la mormântul sfânt, evident din lemnul crucii lui isus.

Cum de nu i-ai dat lu Gigel asta avertisment mai GunX. Nu vezi ca a nimerit total pe langa. Aici se vorbeste despre accesorii gen covorase el crede ca e vorba de spoilere si stopuri.

(IMG:style_emoticons/default/death.gif) (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif)

ps Aci0nonix: nu cred ca ai carnetu` - suni a pusti ter(minat)ibilist care crede ca doar Ferrari e masina.

Acest mesaj a fost modificat de El_Cid: 27th August 2006, 11:27

+Quote Post
akeem
mesaj 28th August 2006, 13:14
Mesaj #31

Active Member

Lasa-l mey, ca trecut un an de-atunci.

+Quote Post
Icelemon
mesaj 9th October 2007, 16:11
Mesaj #32

Junior

Data înscrierii: 27-June 06
Locație: N44.9275454° E25.4436765°
ID membru: 84 029

http://www.firenze.com.ro/catalog.php?cPat...20a805d275c1482

yo cred ca cele mai bune sunt pe comanda

ai posibilitatea sa alegi ce culoare si material vrei, plus ca daca nu se potrivesc nu e vina ta si nu trebuie sa platesti nimic
de la supermarket, daca nu se potrivesc e mai complicat sa le returnezi

+Quote Post
vdnick
mesaj 19th December 2007, 12:47
Mesaj #33

Junior

Data înscrierii: 18-November 06
ID membru: 110 043

Salut,
a trecut ceva timp de cand ai scris aici...
As vrea sa imi montez si eu pe Logan senzori de parcare, insa la Nalba GL nu au cum sa-mi arate inainte de a alege acest produs si am inteles ca-s de 2 feluri...
Imi poti da mai multe detalii si sa-mi exprimi parerea ta despre ce ai?
Mersi

QUOTE ($eb @ Oct 18 2005, 11:40) *
La accesorii am investit si eu in urmatoarele
-presuri originale cu tavita la 1,1 milioane de care nu sunt multumit. Sunt prea mici la sofer si in spate.
Nu le recomand;
-huse care am uitat cat am dat pe ele;
-alarma si deschidere portbagaj care cu tot cu manopera vreo 6,5 milioane;
-un MP3 Player din zilele noastre;
-senzori parcare cu temperatura interior si exterior in oglinda(care mi se par foarte utile);
-binecunoscutul ornament de teava sport la esapament la vreo suta de mii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
-aparatori de noroi
-ma tot uit dupa niste anvelope de iarna si ma decid cam greu ...

... oricum ce e util si nu metri intregi de baghete stralucitoare si nu banda izoler (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2 V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 15:08
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia