La Tic Tac pe blocul turn de la strada (unde este Ultra pro)se vede un bener mare cu RADIO IMPACT 21 printre care scrie si ca postul emite si in Bacau. pe fercenta,CULMEA,A CELOR DE LA RADICAL FM (95.5).Ce sa inteleg ca Radio Radical fm i se face finalul nu ai nici macar UN AN DE ZILE,NICI NU AU INCEPUT BINE CA SE INCHID?Momentan pe frecenta celor de la RADICAL Fm emit tot ei....nu cei de la IMPACT 21.
Stiti cand va intrat pe frecevnta mai sus mentionata?Ce se va intampla cu Radical fm,va emite pe internet ca si cei de la Radio AS sau....?
QUOTE (chatnoir401 @ Oct 7 2008, 22:02)

Ca sa fiu sincer nici nu stiu ce aranjamente se fac, sunt si eu curios sa aflu cine va emite pe aceasta frecventa, oricum se va sti oficial luna aceasta. Ceea ce se mai vehiculeaza nu e 100% sigur.
Am gresit frecvntele.pe 95.5 este Radio Vocea Sperantei NU RADICAL Fm.Dar nici pe aceaste frecventa inca nu au intrat cei de la IMPACT 21 BACAU CI EMIT TOT CEI Radio Vocea Sperantei.P eie pot sa ii scoata ca orcum e un post ce apartine celor de la biserica adevntista sau ceva de genul asta.