QUOTE(stentor @ Jul 6 2005, 19:48) [snapback]725458[/snapback]
Sa ii incerci pe astia de la Expres Pizza mie imi place e mult mai buna decat aia de la Jerry sau de la Cuptorul cu Lemne . Are mai multe ingrediente si are pret mai mic decat la Jerry. Ii gasesti la www. exprespizza.ro sau i-au comenzi pe yahoo messenger la ID exprespizza. Numai bine . Daca mai auzi ceva noutati pune pe forum
decat sa va stresati sa strangeti informatii despre diversele locatii de unde sa procurati pizza, mai bine ati intreba pe forum cum sa preparati una....a vazut cineva emisiunile cu camera ascunsa in care un nebun urineaza in rezervorul de apa de la job sau un bucatar scuipa in oala cu ciorba??....eu am mai vazut unul in care un tip care livra pizza "si-a cam facut de cap cu ea-a se intelegere-utilizarea limbii" inainte sa o inmaneze clientului (sau o fi fost un film?)... va dau eu retzeta..., incercati o data, de curiozitate, e super simplu: un cub de drojdie amestecat cu 200 gr apa calduta si o lingurita de zahar si un varf de cutzit de sare, 400 gr faina si o felie de margarina, iese un super blat, elastic, pentru umplutura, folositi-va imaginatia si gusturile. am si aici o varianta cu peste, la o tava de pizza folositi 2 conserve de ton maruntit in ulei sau suc propriu, scurse, desigur, amestecate cu 5-6 linguri de pasta de rosii si ketch-up, sare, piper, oregano, busuioc. e super simplu si gustos. chair mi-ar placea sa aflu impresii
chiar, e vreun topic culinar? cred ca o sa deschid eu unul (IMG:
style_emoticons/default/smile.gif)