Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Voice Dialer pentru wm 6.1, exista vreun voice dialer decent pentru wm 6.1?
Dyonissos
mesaj 9th November 2009, 18:05
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 30-November 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 26 506

Ca proaspat posesor al unui terminal mobil cu windows mobile 6.1 (Samsung GT-C6625, sau Samsung Valencia), observ cu stupoare ca nu are nicio optiune de apelare vocala.
Fac ceva sapaturi pe net si dau de Microsoft Voice Command 1.6 (http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/about-voice-command.mspx)
Softul e absolut useless. Nu face nimic.
Dupa ani intregi de utilizare symbian, la care apelarea vocala merge unsa, mi se pare aberant ca un terminal mobil care se vrea "de business" sa nu aiba apelare vocala.
Netul e destul de sarac in aplicatii de apelare vocala pentru windows mobile. Sunt ceva aplicatii dar la care trebuie preinregistrate voice-tag-uri pentru fiecare contact in parte. Pe symbian, poti sa pronunti "romaneste" contactele si merge extraordinar de bine, chiar si in masina, sau mai bine zis, mai ales in masina, caci asta ar fi principala utilitate a apelarii vocale: utilizarea hands-free.
Astept de la voi sugestii de aplicatii care sa functioneze pe windows mobile (de preferat 6.1 (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) ).

Multumesc anticipat!
Peace!
Go to the top of the page

+Quote Post
ady_uaic
mesaj 10th November 2009, 10:01
Mesaj #2

Member

Data înscrierii: 1-May 06
Locație: Iasi
ID membru: 75 764

incearca asta

daca nu merge, faci asa:

1.dezinstalezi aplicatia
2.instalezi Microsoft Voice Command 1.6
3.Scoti bifa "enabled checkbox" in setari
4.Reinstalezi aplicatia
5.soft reset

Acest mesaj a fost modificat de ady_uaic: 10th November 2009, 10:03

+Quote Post
Dyonissos
mesaj 10th November 2009, 13:39
Mesaj #3

Junior

Merci pentru ponturi.
Din pacate, tellme se instaleaza dar aplicatia nu se lanseaza, iar MSVC1.6.20771 nu se instaleaza: "This installation is not compatible with this device" (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/cursing.gif)
Any ideas?

+Quote Post
ady_uaic
mesaj 10th November 2009, 16:32
Mesaj #4

Member

Data înscrierii: 1-May 06
Locație: Iasi
ID membru: 75 764

cauta alt microsoft voice commander 1.6 si instaleaza-l in locul celui postat de mine. eu am diamond2 cu 6.5, si merge perfect.

+Quote Post
Dyonissos
mesaj 12th November 2009, 12:25
Mesaj #5

Junior

CITAT (ady_uaic @ 10th November 2009, 16:32) *
cauta alt microsoft voice commander 1.6 si instaleaza-l in locul celui postat de mine. eu am diamond2 cu 6.5, si merge perfect.

Danke.
Cum ziceam.... MSVC e useless: am gasit o varianta care s-a instalat fara probleme, dar:
- nu face announcement-uri de nicio culoare: nici pe speaker, nici pe bluetooth
- rata de recunoastere corecta a comenzilor e foarte mica, contactele le recunoaste total aiurea.

Nu pot sa pricep de ce:
- pe symbian apelarea vocala e atat de bine implementata (practic n-am avut ce sa-i reprosez, in masina n-am fost niciodata nevoit sa pun mana pe telefon sau sa ma uit la ecran pentru a suna pe cineva).
- chiar asa proasta cum e implementarea pe windows mobile, nu vine built-in: softul de apelare vocala trebuie achizitionat separat.

Dupa opinia mea umila, asta ar trebui sa fie o functionalitate elementara pentru un telefon business. De acord, am office, am outlook, etc, etc, dar pana la urma e un telefon.
Din pacate n-a fost alegerea mea, e telefon de serviciu. As renunta oricand la el pentru un nokia la juma` de pret care face de doua ori mai multe decat face asta.....

Am reusit pana la urma sa instalez si tellme, care n-a mers decat cu Microsoft .Net CF 3.5 si MSVC instalate, insa e versiune pentru device-uri cu touchscreen, si nu-l pot controla. Alta chestie care mi se pare stupida......
Dar poate nu inteleg eu universul WM (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/mad.gif)

Whatever, m-am resemnat deja (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/sad.gif)

Daca totusi mai are cineva cunostinta de vreun soft bun de apelare vocala pentru windows phones (smartphones, whatever), impartasiti-ne si noua experienta....
Mii de multumiri in avans! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
Peace (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/punk.gif)

+Quote Post
ERR
mesaj 16th November 2009, 17:57
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 12-May 07
Locație: Timisoara
ID membru: 178 789

Salut

Eu am MSVC si merge Ok.... Mai are probleme la unele nume din agenda care suna prea romaneste dar rar.
Sfatul meu:
- sunt multe versiuni pe net, incearca si cu o alta
- verifica din MSVC options ca ai activat optiunile de announcement
- verifica setarile microfonului (nu trebe sa ai activat gain control)

In windows mobile mai ai ca optiuni
- Cyberon Voice Commander (aceleasi facilitati ca MSVC)
- Vito Voi Dialer care e mai simplu (faci taguri vocale la cine vrei in address book si apoi le apelezi)
- "tellme" e deocamdata o versiune ripuita de pe un tel nou (Omnia daca nu ma insel) - in curand o sa apara versiunea standard si poate si una pentru smartphone

Despre partea cu universul WM nu comentez - imi place mult platforma dar deocamdata e cam in cadere libera cu tot mai putini developeri pentru ea.

Spor

+Quote Post
Dyonissos
mesaj 19th November 2009, 11:21
Mesaj #7

Junior

De curiozitate, ce versiune de MSVC ai tu?
Nici cu aplicatia de la Cyberon n-am facut mare lucru. Lasand la o parte contactele, unde nu ma astept sa le pronunt romaneste si sa le recunoasca (desi pe symbian merge ok pronuntat romaneste in 99% din cazuri), nici lansarea de aplicatii nu merge cine stie ce, cred ca nici in 50% din cazuri nu face ce trebuie.

Am fost si eu uimit sa vad cat de saraca e oferta de aplicatii pentru wm. A explodat in schimb piata pentru iphone si ipod....

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 06:06
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia