Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Procedura Achizitie Ap WP, Procedura achizitie apartament West Park
kamarik
mesaj 9th November 2009, 17:38
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 18-March 09
ID membru: 429 010

Buna ziua,
Ma numesc Alex si am semnat un antecontract cu Romcanada pentru un apartament de 3 camere in luna mai 2007.
In momentul de fata ma aflu intr-un litigiu cu Romcanada la judecatoria sector 6 in ceea ce priveste clauzele din antecontract, eu zic ca sunt abuzive.

In anexa va transmit un document primit fizic de la Romcanada prin care am fost informat asupra modului in care se achizitioneaza un apartament. Din pacate acest document nu este semnat de Romcanada si nu pot demonstra ca l-am primit de la ei.

Rugamintea mea este: daca este posibil sa va uitati pe acest document din anexa si sa imi confirmati ca ati primit si voi aceasta procedura, iar daca cineva a primit acest document pe email sau semnat si stampilat de Romcanda va rog sa imi faceti un forward sau sa imi transmiteti o copie scanata a acestui document in care sa se vada ca a venit din partea Romcanada.

Mi-ar fi util acest document (in cazul in care il aveti) pana in data de 12 noiembrie 2009 inclusiv.

Va multumesc,
Alex

Fișiere atașate
Fișier atașat  Procedura_achizitionare_apart_in_WP.pdf ( 51.88KB ) Număr de descărcări: 12

Go to the top of the page

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Go to the top of the page

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 14:50
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia