Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> UPC internet Large 24Mbps VS. Clicknet 20 Mbps VDSL , ce ati alege pentru Zona Magheru?, UPC internet Large 24Mbps VS. Clicknet 20 Mbps VDSL , ce ati alege pen
tibs
mesaj 8th November 2009, 23:55
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 20-November 07
Locație: Bucuresti - Ploiesti
ID membru: 250 228

Am o mare dilema in legatura cu alegerea providerului de internet. Din pacate am fost la RDS dar nu aveau disponibila tehnologia FiberLink si am decis sa aleg intre acesti doi provideri. Locuiesc pe Magheru la blocul EVA/Diverta. Voi ce ati alege? Multumesc anticipat

Acest mesaj a fost modificat de tibs: 8th November 2009, 23:57
Go to the top of the page

+Quote Post
Nick_13ro
mesaj 9th November 2009, 01:23
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 6-March 07
ID membru: 151 354

CITAT (tibs @ 8th November 2009, 23:55) *
Am o mare dilema in legatura cu alegerea providerului de internet. Din pacate am fost la RDS dar nu aveau disponibila tehnologia FiberLink si am decis sa aleg intre acesti doi provideri. Locuiesc pe Magheru la blocul EVA/Diverta. Voi ce ati alege? Multumesc anticipat

În lipsă și de altă rețea, clicknet. Spre deosebire de UPC n-are limitări. Diferența de viteză teoretică nu-i un factor, doar că la RTC trebuie să plătești linia telefonică fie c-o vrei fie că nu.

+Quote Post
MD
mesaj 9th November 2009, 01:25
Mesaj #3

Active Member

Data înscrierii: 8-August 02
ID membru: 1 758

First suna la RTC daca n-ai facut-o deja si vezi daca linia suporta 20Mbps. Daca nu suporta pb. e rezolvata instant.
Daca suporta e discutabil daca merita UPC care teoretic au 24Mbps dar practic sub 20Mbps cam tot timpul.

+Quote Post
Jaguar Paw
mesaj 9th November 2009, 02:37
Mesaj #4

Member

Data înscrierii: 27-March 07
ID membru: 159 931

UPC clar ! RTC e praf, cel putin asa am auzit de la majoritatea celor pe care ii cunosc si au internet de la ei!

+Quote Post
soft0811
mesaj 9th November 2009, 09:27
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 24-March 05
ID membru: 33 132

QUOTE (tibs @ 8th November 2009, 23:55) *

Raspunsul este relativ simplu si ti-l dai singur in functie de tipul aplicatiilor folosite: iti trebuie Internet doar pentru browsing, mail, messenger, eventual jocuri online? Atunci este ok si UPC-ul... daca vrei insa si p2p: dc si torenti, atunci sfatul meu ar fi sa alegi Romtelecom, care nu are limitarile binecunoscute ale UPC. Citeste aria UPC, in special topicul "UPC & Torente, probleme legate de transfer" si vei observa ca o gramada de utilizatori UPC au probleme cu dc-ul si torentii.

Ca sa alegi totusi in cunostinta de cauza, ideal ar fi sa gasesti 2 vecini, unul care are Internet de la UPC si unul de la Romtelecom si sa testezi tu personal cum merg transferurile.

+Quote Post
Jaguar Paw
mesaj 12th November 2009, 03:33
Mesaj #6

Member

Data înscrierii: 27-March 07
ID membru: 159 931

Raspunsul e simplu: daca vrei LAG in jocuri atunci ia RTC !

Daca vrei DC++ ia RDS (fara FiberLink RDS e praf)

Pt torrente si jocuri online poti lua UPC !

Acest mesaj a fost modificat de Jaguar Paw: 12th November 2009, 03:50

+Quote Post
Blackhawk
mesaj 12th November 2009, 06:57
Mesaj #7

ssdd

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 4-November 05
Locație: Bucuresti.4
ID membru: 52 220

Pt torrente si jocuri online UPC? (recunoscut global pt limitari pe P2P si latenta suplimentara data de modem si cablu) (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif) Daca avea Fiberlink era net superior celorlalti. Dar din moment ce nu exista, ar trebui sa aleaga in urmatoarea ordine: Clicknet VDSL, UPC, Clicknet ADSL

Acest mesaj a fost modificat de Blackhawk: 12th November 2009, 07:01

+Quote Post
Skoopman
mesaj 15th November 2009, 10:20
Mesaj #8

Junior

Data înscrierii: 21-November 08
Locație: Timisoara
ID membru: 390 782

CITAT (Blackhawk @ 12th November 2009, 07:57) *
Pt torrente si jocuri online UPC? (recunoscut global pt limitari pe P2P si latenta suplimentara data de modem si cablu) (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif) Daca avea Fiberlink era net superior celorlalti. Dar din moment ce nu exista, ar trebui sa aleaga in urmatoarea ordine: Clicknet VDSL, UPC, Clicknet ADSL

Eu unu nu am avut nici o data probleme cu pachetul de 10 Mbps. Am avut mereu banda maxima in Torrent. In treaba pe cei din zona ta cum le merge UPC-ul, nu te lasa influentat de toti de pe forum (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) Eu acuma am 4 Mbps de la RTC si merge mai rau ca UPC, mai ales ca banda ajunge la doar 3,5 Mbps real...

Acest mesaj a fost modificat de Skoopman: 15th November 2009, 10:21

+Quote Post
Blackhawk
mesaj 15th November 2009, 11:42
Mesaj #9

ssdd

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 4-November 05
Locație: Bucuresti.4
ID membru: 52 220

In principiu da, ar trebui sa mearga mai bine. Dar in contractul pt net UPC sunt mentionate limitarile si filtrarile (in oferta NU). Acum sa-mi zici si mie ce faci cand semnezi pe 1/2ani contract si te trezesti pe un nod aglomerat si cu limitari active? N-ai ce face decat sa cotizezi, eventual si la alt operator daca nu vrei sa stai cu 100KB/s pe torrente.
Probabil d-aia zic alti operatori internet "100% nelimitat" (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

Mai e cazul in care nu te intereseaza P2P sau il folosesti f. rar. Daca te mai intereseaza si oferta lor de tv digital atunci e O.K. UPC.

Acest mesaj a fost modificat de Blackhawk: 15th November 2009, 11:51

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 22nd November 2009 - 15:55
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia