Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Soft restrictionare internet.
iordache4991
mesaj 8th November 2009, 23:23
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 13-January 09
ID membru: 407 200

Buna ziua. As dori daca se poate, un nume de soft/sau un soft, care sa restrictioneze accesul la internet de pe un calculator conectat la acelasi wireless router.

Si 2:
Exista vreun program care sa verifice/sa arate site-urile pe care navigheaza o persoana de pe un calculator conectat la acelasi router (exact ca povestea de mai sus).

Dupa cum v-ati dat seama, este vorba de o persoana "necurata" si as dori in primul rand sa vad ce face pe net (da de banuit), si sa-i restrictionez accesul la internet (sa zicem intrun interval de timp/zi).

Multumesc frumos.
Go to the top of the page

+Quote Post
joystick
mesaj 8th November 2009, 23:33
Mesaj #2

Eu...si cu mine!

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 10-June 08
Locație: Neverland
ID membru: 335 846

e important cat de experimentat e acel user. Eu am facut ptr niste utilizatori mai neexperimentati:
-am schimbat dns-ul cu unul aiurea
-daca e un pic mai experimentat...faci cont cu drepuri limitate...si pui la IE sau firefox un proxi aiurea
-poti dezactiva din gpedit tab-ul connections de la IE si nu mai poate reface setarile...iar daca are cont imitat nu poate pune alt browser
-poti sa pui restrictie pe mac din router.
Eu gasisem un programel cu care puteam urmari...oricum, daca vrei sa urmaresti trebuie sa ai acordul lui...poti sa folosesti tight vnc....

+Quote Post
Bobby_ro
mesaj 9th November 2009, 00:04
Mesaj #3

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 30-April 05
Locație: Oradea
ID membru: 35 761

Citeste manualul routerului. Aproape orice router stie sa faca restrictionare accesului la internet in functie de paliere orare si filtrare web (blacklist) . Iar daca vrei sa vezi tot ce face pe calculatorul respectiv, ce tasteaza, ce vizualizeaza, ce programe foloseste poti sa instalezi un keylogger pe respectivul calculator si vei avea acces la mai multe date despre ce face decat ti-ai fi dorit (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
flowrent
mesaj 9th November 2009, 00:30
Mesaj #4

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 9-July 05
ID membru: 41 049

Strict pentru restricitie pe statia respectiva recomand siteul Blue Coat K9 Protection , este gratis si are restrictionare pe domenii si pe ore, de asemenea ca administrator poti vedea absolut tot ce s-a navigat pe acel PC. Insa, este local nu are treaba cu routerul .
Daca vrei sa interzici doar anumite siteuri poti edita si fisierul HOSTS din windows ..

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 22nd November 2009 - 11:26
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia