Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

3 V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Vodafone ofera cartele prepay gratis !?, am primit asa ceva acasa...
unchiujim
mesaj 8th November 2009, 22:13
Mesaj #1

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 1-April 07
Locație: undevainest
ID membru: 162 378

mare mi-a fost uimirea cand am vazut in cutia postala un plic de la Voda. si cu adresa mea trecuta la destinatar.eu nu am avut tangenta cu aceasta firma niciodata(si nici cu Conex).in plic era o cartela prepay cadou + o oferta de genul : 500 min in retea + 500 sms in retea + 50 MB navigare pe internet+email,toate valabile 30 de zile.si apoi ma indeamna sa reincarc cu 5 euro pana la 31 dec 2009 si imi ofera 700 min in retea +700 sms in retea +70 min nationale .din pacate pt ei nu cunosc pe nimeni cu nr de Voda asa ca ezit sa o activez, probabil o voi pune la pastrare -arata bine cartela ,e rosie si trasa in plastic,,,,, .stie cineva ceva despre acesta campanie/promotie? erau singurii de piata care nu ofereau prepay moka.sau nu stiam eu (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
cosmin_17
mesaj 8th November 2009, 22:16
Mesaj #2

Un Softpedist :)

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 1-June 07
Locație: din indepartata apropiere
ID membru: 186 532

Eu stiu ca la orange era oferta cu aceste cartele prepay gratuite. De vodafone chiar nu stiam ca ofera.

+Quote Post
vasilemadalincri...
mesaj 8th November 2009, 22:25
Mesaj #3

Member

Data înscrierii: 7-December 06
Locație: Ploiesti
ID membru: 114 653

Cum de ti-au trimis tocmai tie o cartela cadou? Mai ales ca nu ai avut niciodata servicii de la ei....
Si de cand ofera vodafone cartele cadou? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
fabytm
mesaj 8th November 2009, 22:25
Mesaj #4

Member

Data înscrierii: 30-June 09
Locație: Timisoara
ID membru: 478 617

Interesant!Poate au gresit ei ceva.Poate a comandat un abonat, cine site.Nu imi explic altfel.

+Quote Post
vasilemadalincri...
mesaj 8th November 2009, 22:27
Mesaj #5

Member

Data înscrierii: 7-December 06
Locație: Ploiesti
ID membru: 114 653

CITAT (cosmin_17 @ 8th November 2009, 22:16) *
Eu stiu ca la orange era oferta cu aceste cartele prepay gratuite. De vodafone chiar nu stiam ca ofera.

si cosmote ofera cartele bonus

+Quote Post
cipone
mesaj 8th November 2009, 22:33
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 28-October 03
Locație: my Skoda Roomster!
ID membru: 7 702

Nu este nicio greseala. Tata a venit azi la mine cu o cartela de asta, cu numele si adresa lui la destinatar. Si el nu este nici fost abonat, nici macar utilizator de internet. Are un abonament Orange si de administrarea lui ma ocup eu. Cred ca adresele se iau din alta parte si destinatarii sunt alesi aleator.

+Quote Post
unchiujim
mesaj 8th November 2009, 22:42
Mesaj #7

Active Member

CITAT (cosmin_17 @ 8th November 2009, 22:16) *
pai la Orange am comandat pe net vreo doua cartele gratis pt prieteni dar ma indoiesc sa fi vandut cineva de la portocalii baza de date cu potentialii clienti chiar celor de la Voda! verzii ofera si ei cartele gratis la achizitionarea unui voucher de reincarcare de 3 e - o cartela cu numar + 5e moka.rosii erau ultimii de pe piata care nu o faceau (zapp-ul are is el o smecherie cu no-pay-ul +reactivarea telefoanelor abandonate prin sertare).

CITAT (cipone @ 8th November 2009, 22:33) *
Nu este nicio greseala. Tata a venit azi la mine cu o cartela de asta, cu numele si adresa lui la destinatar. Si el nu este nici fost abonat, nici macar utilizator de internet. Are un abonament Orange si de administrarea lui ma ocup eu. Cred ca adresele se iau din alta parte si destinatarii sunt alesi aleator.
ok! deci nu aberez/visez ! plicul e trimis din Bucuresti pe 04 nov. 2009 data postei.

+Quote Post
fabytm
mesaj 8th November 2009, 22:44
Mesaj #8

Member

Data înscrierii: 30-June 09
ID membru: 478 617

Sper sa imi trimita si mie.Credit nu are, nu?Numai optiunea aceea, corect?

+Quote Post
lucianteo6
mesaj 8th November 2009, 22:51
Mesaj #9

Junior

Data înscrierii: 27-September 05
Locație: xxx
ID membru: 48 360

Vodafone oferea simuri gratis la incheierea unui abonament sau cel putin asa am primit eu..pe langa telefonul samsung luat la abo am primit un sim cu 0 centi dar cu 400+400 activata si un telefon samsung mai ieftin gratis...in octombrie asta.

+Quote Post
unchiujim
mesaj 8th November 2009, 22:53
Mesaj #10

Active Member

CITAT (fabytm @ 8th November 2009, 22:44) *
Sper sa imi trimita si mie.Credit nu are, nu?Numai optiunea aceea, corect?
nu ,nu are credit .se activeaza automat minutele+sms-urile in retea +MB pt navigare dupa introducerea cartelei in tel si efectuarea primului apel.cu cine naiba sa vorbesc in Voda ? toti prieteni,rudele (poate si neprietenii) sunt pe celelalte retele fixe mobile dar NICIUNUL nue pe Voda !!! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif) .ce ironie... si altii ar avea nevoie de minutele astea .
oare daca imi procur un modem 3G o sa o pot folosi pt net mobil? ori sa incerc sa folosesc un tel mobil pe post de modem ? ce tel (cel mai ieftin)pot folosi pe post de modem (nu e neaparat pt 3G, eventual viteza mai mica pt la tara uneori) ?

+Quote Post
copjob2000
mesaj 8th November 2009, 23:00
Mesaj #11

Active Member

Data înscrierii: 26-November 06
Locație: nu
ID membru: 111 899

Au adoptat si ei de la altii (cosote) politica agresiva de promovare a serviciilor.... (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Muale
mesaj 8th November 2009, 23:12
Mesaj #12

Junior

Data înscrierii: 11-October 06
ID membru: 102 035

de la orange am primit,dar solicitat nu aiurea.
posibil sa faca toate companiile pt a atrage clienti si bani pt ca acele cartele trebuie incarcate si au valabilitate mai mica deca una cumparata... e un trick de marketing

+Quote Post
chatnoir401
mesaj 8th November 2009, 23:22
Mesaj #13

CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU

Grup: Moderators
Data înscrierii: 28-June 05
Locație: BACAU
ID membru: 40 187

Pe ce criterii se trimit aceste cartele?

+Quote Post
unchiujim
mesaj 8th November 2009, 23:28
Mesaj #14

Active Member

CITAT (chatnoir401 @ 8th November 2009, 23:22) *
habar nu am ! am mai spus-o si o mai spun NU am avut tangenta cu Voda/Conex niciodata in viata mea ! nu am cunostinte/prieteni cu numere de la ei !poate primesti si tu ,vad ca suntem din acelasi oras (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) .stiu ca in Moldova in general predomina portocalii si verzii,probabil fac oferte de astea acolo unde au clienti mai putini.

+Quote Post
danutz1
mesaj 9th November 2009, 09:13
Mesaj #15

In zona

Data înscrierii: 20-January 07
Locație: oltean de la tara
ID membru: 130 264

Pai hai sa ne gandim putin de ce procedeaza vodafone asa.

Orange a anuntat anterior scaderea numarului de clienti, la fel ca si vodafone. Apoi au inceput campania cu cartele prepay gratis care se pot comanda de pe site. La ultimele rezultate, cartelele trimise prin posta si ajunse in sertar au adus pe plus numarul de clienti orange. Altceva nu conteaza doar sa dea bine.

Vodafone urmeaza sa anunte rezultatele financiare si numarul de clienti. Cum acesta a scazut si probabil ofertele lor nu au reusit sa aduca pe plus numarul de clienti, nu ramane decat varianta de sacrificiu care afecteaza mult imaginea unui brand ca vodafone, sa trimita aleator prin posta cartele la cei care nu folosesc serviciile lor. La anuntarea rezultatelor, cine se va lauda ca a crescut numarul de clienti cu x mii de simuri ajunse in sertar?

+Quote Post
aum
mesaj 9th November 2009, 10:45
Mesaj #16

Active Member

Data înscrierii: 6-December 06
Locație: Bucuresti, Orasul Gunoaielor!
ID membru: 114 464

pana la urma conteaza veniturile nu nr. de utilizatori. dau cartele moka in speranta ca ele vor fi reincarcate si folosite pe termen mai lung nu pentru a da bine la nr. de utilizatori.

+Quote Post
H725
mesaj 9th November 2009, 14:39
Mesaj #17

Senior Member

Data înscrierii: 19-March 05
ID membru: 32 807

CITAT (unchiujim @ 8th November 2009, 22:42) *
...ma indoiesc sa fi vandut cineva de la portocalii baza de date cu potentialii clienti chiar celor de la Voda!
...

CITAT (chatnoir401 @ 8th November 2009, 23:22) *

CITAT (unchiujim @ 8th November 2009, 23:28) *
habar nu am ! am mai spus-o si o mai spun NU am avut tangenta cu Voda/Conex niciodata in viata mea !
...

posibil sa fi cumparat o baza de date de la un magazin care a organizat o tombola... au verificat care numere nu sint din voda si le-au trimis cadoul...

+Quote Post
l_dan
mesaj 9th November 2009, 17:03
Mesaj #18

Junior

Data înscrierii: 5-September 06
Locație: Bacau, Romania
ID membru: 95 381

Si mama mea a primit un sim Vodafone cu 500min+500sms+50mb.
Nu are abonament la nici o retea mobila, dar are tel fix de la Romtelecom.
Eu cred ca au luat pur si simplu numele si adresele din cartea de telefon - eliminandu-i, evident, pe cei care sunt deja clienti Voda.

+Quote Post

3 V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 08:26
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia