Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> ATENTIE !

Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. MILITANTII, cei implicati DIRECT in fenomenul politic ce au diverse interese si TOTI fanaticii care nu au nici o legatura cu obiectul acestei arii sunt RUGATI INSISTENT sa NU mai polueze aceasta ARIE si sa se rezume la a scrie O parere si nu 100 folosind 100 de clone.

Moderatorii sunt rugati sa NU permita aceste abuzuri si sa actioneze in consecinta. Oricine poate sa-si spuna parerea dar de aici si pana la a veni cu 100 de useri pentru a IMPUNE o parere e cale lunga. (si pierdere masiva de timp in a crea conturi pe Yahoo and stuff)

Also, userii sunt rugati sa fie precauti in a-si insusi informatii prezentate "amabil" de diversi useri cu scopul clar de a dezinforma. Este dupa cum spuneam un FORUM, deci un loc unde ORICINE poate sa spuna cam tot ce-i trece prin cap. Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje si diverse alte cifre oferite de diversi useri atata timp cat nu este mentionata foarte clar o sursa serioasa.

Multumim pentru intelegere !

Closed TopicStart new topic
> Puterea si manipularea prin mass media din Romania, Nedumerire: Exista cenzura pe softpedia ?
IoanDRIMUS
mesaj 8th November 2009, 21:47
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 24-March 08
ID membru: 306 091

Am postat ieri, pe acest forum, articolul de mai jos; ..... si spre surprinderea mea azi a disparut de pe forum. As vreasa stiu daca administratorii acestui forum sunt deranjati de un astfel de articol si daca da, sa o spuna deschis, sa stim si noi sa scriem doar ce este, in opinia lor, politically correct ca sa stim sa evitam sa publicam astfel de subiecte.
Pe motorul de cautare apare acea postare insa cand vrei sa deschizi subiectul da eroare.
Multumesc pentru lamurire !

Iata si link-ul de pe google: http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-23...mp;sa=C%E3utare

" Manipularea reprezintă acțiunea prin care un actor social (persoană, grup, colectivitate) este determinat să gândească și/sau să acționeze într-un mod compatibil cu interesele inițiatorului, și nu cu interesele sale, prin utilizarea unor tehnici de persuasiune și distorsionând intenționat adevărul, lăsând însă impresia libertății de gândire și de decizie . Diferența dintre manipulare și persuasiune constă în faptul că actorul social persuadat cunoaște intenția celui care folosește această tehnică pentru convingere, pe când în manipulare cel manipulat nu este conștient de intenția celui care se folosește de acest proces de convingere. "

22. Decembrie 1989

" - O coloana de tancuri se indreapta spre Bucuresti .
Bucuresteni veniti la televiziune sa aparati revolutia ! "

O voce isterica repeta la televizor acest indemn .

Si oameni au crezut . Si au iesit !
Mii de oameni morti pentru ca un post de televiziune , si o mana de oameni cu interese ascunse s-au folosit de puterea mediatica pentru a pune mana pe putere . In timp ce femeile isi ingropau cu lacrimi in ochi barbati si copii morti pe strazile spalate de sange , acei criminali care se foloseau de naivitatea oamenilor continuau sirul mediatic de manipulare .

"Apa este otravita " ...."Sunt teroristi imbracati in maicute " ..."Veniti sa aparam televiziunea pana dimineata " ....

Si noi cei naivi chiar am crezut . Am crezut ca ceea ce apare la televizor este adevarat . Si multi , multi dintre noi nu ne-am mai intors acasa niciodata .

Stiti ce sa intamplat cu cei care au manipulat ? Stiti ce sa intamplat cu oameni care au aparut la televizor si prin minciunile si manipularile lor au trimis in mormant mii de oameni ?
Nimic !

Niciodata , nimeni nu a platit pentru minciunile si manipularile de atunci .
Noi ne-am plans mortii , ei au avansat in functii .

Iar cei morti , ca si multi dintre cei vii ...au murit crezand cu adevarat ceea ce auzeau . Ei , ca si multi din cei care mai traiesc ...nu vor sti niciodata ca au fost manipulati . Ei inca cred ca televiziunea intr-o tara libera este o institutie respectabila !

22 . Aprile 1990

22 000 000 de romani asista stupefiati la televizor cum o mana de "golani" blocheaza traficul in piata Universitati din Bucuresti strigand Jos Comunismul !:

In zilele urmatoare replica mediei este naucitoare . Televiziunea impreuna cu cea mai mare din presa scrisa discuta exclusiv de acest subiect .

Articole si emisiuni in care ziaristi sau politiceni afirma repetat ca acei golani sunt defapt oameni fara ocupatie , care sunt platiti de Ion Ratiu si Corneliu Coposu , si care fac un rau imaginii Romaniei in lume .

20 000 000 de romani au fost manipulati , mintiti timp de mai multe saptamani , de oameni ce purtau ilegal legitimatia de jurnalisti .
Manipularea si minciuna era atat de puternica , atat de josnica incat parca si istoriei este jena sa reproduca acele momente .
Eram acuzati ca primim cate o suta de dolari , eram acuzati ca ne drogam in piata , am fost acuzati ca defapt mergem acolo sa ne prostituam prin corturi , ca suntem o mana de betivi , ca suntem platiti de "agenturi " straine , ca suntem vagabonzi de pe strazi .

Si multi din parinti , sotiile , prieteni nostri au crezut ca asa este .
Ca ne-am pierdut mintile .
Multi si-au pierdut familiile , prieteni doar pentru ca au avut curajul sa aibe o alta opinie decat cei care stapaneau puterea .
Toti cei care au trait acele zile stiu ca era imposibil sa te opui campaniei media .
Nimeni nu te credea .
Toti spuneau :
"Uite ce spune la radio si la televizor !' "Uite ce scrie in ziare "
Dupa multi ani sa demonstrat ca a fost doar o manipulare ordinara , regizata de oameni politici in cardasiei cu ticalosi ce purtau legitimatia de jurnalisti .
Niciodata , nimeni nu a platit pentru minciunile de atunci !
Nimeni !

Acest mesaj a fost modificat de IoanDRIMUS: 8th November 2009, 21:49
Go to the top of the page

+Quote Post
ARICIU692000
mesaj 8th November 2009, 21:58
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 17-November 08
Locație: sighisoara/spania
ID membru: 389 534

da 100% cenzura este si aici ca la realitate si eu am postat ceva despre PNL si au inchis topicul dar cei care injura si baga pul@in gura celor care nu sunt de acord cu ei si anti basescu abunda acest forum, daca am avut tupeu sa deschid un subiect despre PNL mi-au bagat pul@ in gura

deci ce spune aici ,,,Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. MILITANTII, cei implicati DIRECT in fenomenul politic ce au diverse interese si TOTI fanaticii care nu au nici o legatura cu obiectul acestei arii sunt RUGATI INSISTENT sa NU mai polueze aceasta ARIE si sa se rezume la a scrie O parere si nu 100 folosind 100 de clone.

este o vrajal fara margini
libertate de exprimare asta este doar daca ii bagi pul@ in gura lui base

si la anu poate la altii

dar clonele unde este injurat basescu sunt permise

tortionarilor

da 100%

Acest mesaj a fost modificat de ARICIU692000: 8th November 2009, 22:20

+Quote Post
GeorgeM
mesaj 8th November 2009, 22:20
Mesaj #3

Active Member

Data înscrierii: 5-August 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 89 827

CITAT (ARICIU692000 @ 8th November 2009, 21:58) *
este o vrajal fara margini
libertate de exprimare asta este doar daca ii bagi pul@ in gura lui base

si la anu poate la altii

dar clonele unde este injurat basescu sunt permise

tortionarilor

[/b]

Ariciule,

Te rog sa faci report prin PM la moderatori de fiecare data cand esti jignit.

Acum cateva saptamani cand Pesedeii faceau topic dupa topic contra lui Basescu si care au fost sterse de moderatori, cineva a facut alt topic despre cenzura de pe Softpedia care ar actiona Pro Basescu.

+Quote Post
bijomaru
mesaj 8th November 2009, 22:21
Mesaj #4

Junior

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 8-November 09
ID membru: 528 298

da exista cenzura si dispar topicurile care nu convin.

Acest mesaj a fost modificat de bijomaru: 8th November 2009, 22:23

+Quote Post
alalaltu
mesaj 8th November 2009, 22:26
Mesaj #5

Active Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 30-October 06
Locație: Siemens NBG/TM
ID membru: 105 902

Daca vrem sa ne vaitam o facem aici si nu in alta parte.

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 02:02
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia