Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> modem si 2 pc-uri, ...
cutremurul
mesaj 8th November 2009, 21:43
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 9-June 07
Locație: Focsani
ID membru: 189 287

Am internet de la romtelecom si 2 pc-uri (pe unul il folosesc eu iar pe celalalt fratele meu). Modemul a fost prevazut cu iesire si pe usb si pe mufa normala deci am bagat usb in pc meu si cealalta mufa in celalalt pc. Pana aici toate bune, adica merge internetul pe amandoua pc-urile iar banda se duce la cine are nevoie de ea ca nu m-a interesat sa o impart intr-un anume mod.
Ce vreau sa fac: sa trag de pe un pc pe celalalt filme, jocuri etc prin LAN ca sa mearga repede sa nu stau sa trag si cu celalalt pc de pe net sau sa desfac toata ziua pc-urile sa iau HDD de la unu din ele sa-l pun in paralel cu celalalt si sa trag asa (nu de alta dar nu prea ai chef dupa 10 ore de munca sa mai desfaci si pc-uri). Cum ma pot conecta la celalalt pc (care presupun ca are acelasi ip) prin network places sau prin alta parte pentru a putea avea acces la datele din celalalt pc ? NU ma deranjeaza daca pe pc-ul celalalt apare mesaj sau vede el ce fac eu ca vorba aia ....
Precizare: eu folosesc win7 pe pc meu iar pe celalalt am vista (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
Stiu ca v-am plictisit dar vroiam sa-mi fac inteleasa problema (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) (am citit topicul http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=9634 dar nu cred ca imi e folositor sau nu am inteles eu cum trebuia ... daca vrea cineva sa faca un "rezumat" cu ce trebuie sa fac de acolo i-as fi recunoscator)
Go to the top of the page

+Quote Post
lex404
mesaj 8th November 2009, 21:54
Mesaj #2

Active Member

Data înscrierii: 19-April 09
Locație: in frigider, raftul cu legume! 3k_rosii, 3k_castraveti, 3k_premii_SP/ anul asta se poarta cu 3!
ID membru: 446 730

poti folosi un program de transfer! ambele windows-uri au incorporat.
nu mai ai nevoie de modem, iei cablu lan il bagi in placa ta de retea si in cealalta parte in placa lui.
sau, acelasi program dar folosesti un cablu usb mama-mama (sau tata-tata ; nu mai stiu sigur..cu porturi identice)

+Quote Post
cutremurul
mesaj 8th November 2009, 22:04
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 9-June 07
Locație: Focsani
ID membru: 189 287

Putin mai precis va rog (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) daca eu scot mufa din modem si o bag in placa de retea la mine deja celalalt pc ar ramane fara net (sau cel putin asa ar trebui nu?)
- mai explicit si ce programe au incorporate windows-urile pentru cine stie exact si cum accesez programu (win7 nu e xp sa dai accesories -> blabla -> remote desktop sau nu am gasit eu)
- nu exista posibilitatea sa ramana mufa in modem pentru a avea acces si celalalt pc la internet pe toata durata operatiunii in care eu transfer informatia de pe un pc pe celalalt ?
MAI PE ROMANA: un program ceva in afara de team-viewer cu care nu am reusit niciodata sa transfer ceva si care nu mi se pare deloc practic sau o conectare cu locurile mele din retea (cum poate unii au vazut la ora de informatica ca pot accesa alte pc-uri ... adica ce au alte pc-uri la share cum era pe XP dar cu win7 si vista mi se pare ceva complex de facut din moment ce nu mi-am dat seama inca cum se poate realiza o astfel de conexiune)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 02:00
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia