Putin mai precis va rog (IMG:
http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) daca eu scot mufa din modem si o bag in placa de retea la mine deja celalalt pc ar ramane fara net (sau cel putin asa ar trebui nu?)
- mai explicit si ce programe au incorporate windows-urile pentru cine stie exact si cum accesez programu (win7 nu e xp sa dai accesories -> blabla -> remote desktop sau nu am gasit eu)
- nu exista posibilitatea sa ramana mufa in modem pentru a avea acces si celalalt pc la internet pe toata durata operatiunii in care eu transfer informatia de pe un pc pe celalalt ?
MAI PE ROMANA: un program ceva in afara de team-viewer cu care nu am reusit niciodata sa transfer ceva si care nu mi se pare deloc practic sau o conectare cu locurile mele din retea (cum poate unii au vazut la ora de informatica ca pot accesa alte pc-uri ... adica ce au alte pc-uri la share cum era pe XP dar cu win7 si vista mi se pare ceva complex de facut din moment ce nu mi-am dat seama inca cum se poate realiza o astfel de conexiune)