Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> releu alternator sierra, am si eu o mica problema
new_godfather
mesaj 8th November 2009, 21:03
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 8-November 09
ID membru: 528 306

Posed un Ford sierra cu motor 2000 dar pe carburatie, asta nu prea are relevanta! Dar am o problema: Acum de plda, iarna, implicit am si consumul de curent mai mare...mai ales cand ploua, ninge sau persista umezeala......, faruri, stergatoare , dezaburire, etc , imi descarca bateria mai rapid decat mi se incarca! Am verificat cu socra-miu care este electronist si ceva electrician, circuitul, alternatorul, daca incarca, bornele, bateria, aciditatea din baterii (densitatea) , toate bune.... am ajuns la concluzia ca ar fi din releul dintre alternator si ....mai departe! Intrebarea mea ar fi: stie cineva unde se afla acest releu?
Si mai stie cineva sa-mi spuna unde se afla in Bucuresti piese dezmembrari de Sierra?
Go to the top of the page

+Quote Post
ahmadi
mesaj 9th November 2009, 07:38
Mesaj #2

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 28-February 06
Locație: city of walla walla WA
ID membru: 67 803

releul se afla pe alternator.capitolul 5 din manual.

Fișiere atașate
Fișier atașat  Ford_Sierra_Service_And_Repair_Manual.part1.rar ( 7MB ) Număr de descărcări: 2
Fișier atașat  Ford_Sierra_Service_And_Repair_Manual.part3.rar ( 1.13MB ) Număr de descărcări: 2
Fișier atașat  Ford_Sierra_Service_And_Repair_Manual.part2.rar ( 7MB ) Număr de descărcări: 2

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 08:54
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia