Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> am si eu o problema
fetita_ta
mesaj 8th November 2009, 19:29
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 8-November 09
Locație: galati,romania
ID membru: 528 284

am si eu o problema cu camera foto sony w55 cand o aprind imi apare ecranu negru si scrie "acces" si nu pot sa fac nimic cu ea si cand dau la butonu de facut poze imi zice sa o sting si so aprind din nou si obiectivu se inchide se deschide si iar se inchide se deschide poate cineva sa ma ajute sa imi zica ce are?????
Go to the top of the page

+Quote Post
feelings4uradu
mesaj 8th November 2009, 19:39
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 18-October 09
ID membru: 521 837

CITAT (fetita_ta @ 8th November 2009, 19:29) *
am si eu o problema cu camera foto sony w55 cand o aprind imi apare ecranu negru si scrie "acces" si nu pot sa fac nimic cu ea si cand dau la butonu de facut poze imi zice sa o sting si so aprind din nou si obiectivu se inchide se deschide si iar se inchide se deschide poate cineva sa ma ajute sa imi zica ce are?????

de obicei la camera mea foto cand apare mesajul "acces" e atunci cand o conectez la pc. asta nu ar fii o pb grava dar daca zici ca obiectivul face urat presupun ca softul camerei e "prajit''. are cumva procesor de imagine BIONZ?

+Quote Post
fetita_ta
mesaj 8th November 2009, 19:44
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 8-November 09
Locație: galati,romania
ID membru: 528 284

CITAT (feelings4uradu @ 8th November 2009, 20:39) *
de obicei la camera mea foto cand apare mesajul "acces" e atunci cand o conectez la pc. asta nu ar fii o pb grava dar daca zici ca obiectivul face urat presupun ca softul camerei e "prajit''. are cumva procesor de imagine BIONZ?

nu stiu ce procesor are ca nu ma pricep da daca e cu sofu merge reparat???

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 22nd November 2009 - 12:03
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia