Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Captura Canon MD110, Probleme firewire si nu numai
bossss
mesaj 8th November 2009, 17:28
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 14-November 04
Locație: Proudly, Ardeal Romania
ID membru: 25 735

Salut. Am probleme legate de captura de pe camera specificata mai sus prin portul firewire al laptopului meu.
1. Conectez camera - nu se intampla absolut nimic. Calculatorul nu da niciun semn ca un "hardware" nou a fost conectat.
2. Evident ca nu o vad cu nici un soft de editare video.
3. In cazul in care, printr-o minune as putea realiza totusi captura, ce program de encodare bun imi recomandati ?

acum ;

1. Imi cer scuze daca s-a mai discutat, la capitolul timp liber am probleme deci nu am timp sa "puric" tot forumul.
2. Am folosit "formulari" de novice pentru ca asta sunt.
3. Multumesc !
Go to the top of the page

+Quote Post
viceroy56
mesaj 9th November 2009, 08:29
Mesaj #2

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 28-October 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 105 550

Pe alt calculator, camera este "vazuta"?
Ce sistem de operare folosesti?
Daca nu e original si e unul "manarit" e posibil sa fie serviciul respectiv oprit.
Cum apare in Device Manager portul IEE 1394?

+Quote Post
bossss
mesaj 9th November 2009, 22:03
Mesaj #3

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 14-November 04
Locație: Proudly, Ardeal Romania
ID membru: 25 735

Sistemul de operare este W Vista si este genuine ! Am instalat WinDV si am reusit sa obtin imagine, asadar in winDV merge si in power producer la fel insa ... fara sunet. Am incercat tot felul de setari in partea audio a laptopului insa fara niciun rezultat. Am pierdut o zi intreaga incercand sa ingineresc toata treaba. Am ajuns la concluzia ca / camera este de tot rahatul ! Am si un Mac unde as putea edita bestial folosind iMovie insa iubita mea camera neavand iesire USB evident ca nu o pot conecta la Mac. (Pe Mac nu am firewire). Exista o solutie ? In afara de a-mi schimba camera (ca pe asta o stiu si eu) cu ce solutie tehnica ma puteti ajuta ? Multumesc !

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 04:24
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia