Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Closed TopicStart new topic
> Gripa porcina, Vaccin si vaccinare obligatorie in Romania ?
johnny_tda
mesaj 8th November 2009, 17:18
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 22-January 08
ID membru: 277 167

Stimati modelatori ai forumului,am postat un mesaj referitor la gripa porcina si vad ca a fost sters.De ce ati sters postul,pot stii si eu pentru ce motiv mi-a fost sters postul?Lasa-ti oamenii sa isi spuna parerea.
Oameni buni va invit sa accesati siteul http://www.antivaccin.tk/ sa vizionati materialul de acolo si sa va spuneti parerea.Multi din cei care accesam acest forum avem copii si ne intereseaza soarta copiilor nosti.
Go to the top of the page

+Quote Post
lex404
mesaj 8th November 2009, 17:35
Mesaj #2

Active Member

Data înscrierii: 19-April 09
Locație: in frigider, raftul cu legume! 3k_rosii, 3k_castraveti, 3k_premii_SP/ anul asta se poarta cu 3!
ID membru: 446 730

pentru ca se considera spam.
pentru ca s-a dat publicitatii, NU va fi obligatoriu; nici n-avea cum! sunt oameni alergici la el!
dau report.....

+Quote Post
cosmin_17
mesaj 8th November 2009, 17:38
Mesaj #3

Un Softpedist :)

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 1-June 07
Locație: din indepartata apropiere
ID membru: 186 532

CITAT (johnny_tda @ 8th November 2009, 18:18) *
Stimati modelatori ai forumului

Pai daca ii faci modelatori,cum sa nu ti-l stearga? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lex404
Mesaj #4

Active Member

Locație: in frigider, raftul cu legume! 3k_rosii, 3k_castraveti, 3k_premii_SP/ anul asta se poarta cu 3!

apropo, mi se pare mie sau esti crestin convins? nu mai aveti preocuparea de a prognoza sfarsitul lumii? incepurasi cu gripa?
NU va face nimeni vaccin fara acordul dumneavoastra.

+Quote Post
andreic
Mesaj #5

Guru Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 7-February 03
Locație: KN34AL
ID membru: 2 942

CITAT (johnny_tda @ 8th November 2009, 17:18) *
Lasa-ti oamenii sa isi spuna parerea.

Ce are spusul parerii cu manipularea de pe site-ul ala numai tu stii... pot sa-si spuna si aici parerea care vor, unde le putem discuta civilizat si corect.

CITAT (cosmin_17 @ 8th November 2009, 17:38) *
Pai daca ii faci modelatori,cum sa nu ti-l stearga? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nici nu vazusem ce a scris, oricum bine a facut cine a intervenit, fara spam si abureli cu campuri magnetice si alte ineptii din filmele alea, informatie mincinoasa nu de alta.

Acest mesaj a fost modificat de andreic: 8th November 2009, 17:42

+Quote Post
Ann0nim
mesaj 8th November 2009, 17:39
Mesaj #6

Member

Data înscrierii: 7-April 08
Locație: C++
ID membru: 312 051

e retardat tipu'

+Quote Post
laserdance
mesaj 8th November 2009, 17:41
Mesaj #7

Member

Data înscrierii: 12-October 08
ID membru: 378 894

http://www.youtube.com/watch?v=BTW_5EmHey4
nu va mai pierdeti vremea pe forumuri ; cred ca johnny_ tda vrea sa ne transmita ceva : nu va mai pierdeti vremea de pomana pe aria de religie cu manipulatorii antireligiosi care au virsta cuprinsa intre 10 si 20 de ani, acolo unde exista tara lui papura cu 500 de topice imbecile, ca ajungeti sa credeti in noua generatie de stupizi care umbla pe strada cu mp-3 urile si nu in Dumnezeu care exista dintotdeauna; mai sanatos e sa urmezi sfatul bunicilor ; daca sinteti inteligenti va gasiti o alta preocupare, ceva de lucru, gasiti altceva de facut decit sa ascultati de sfatul copiilor mici care nu mai cred in Dumnezeu, care sint someri fara carte de munca si isi pierd vremea aiurea pe net din lipsa totala de preocupare. Internetul in exces dauneaza grav sanatatii. Nu mai manipulati lumea. Si evitati consumul in exces de zahar, sare si grasimi.

Acest mesaj a fost modificat de laserdance: 8th November 2009, 17:57

+Quote Post
lex404
mesaj 8th November 2009, 17:58
Mesaj #8

Active Member

@laserdance: videolul ala e total off topic....
niciun medicament nu-i sanatos, (intro masua mai mica sau mai mare; daca vrei, le eviti; daca vrei, le consumi; daca vrei, le consumi in exces> mori si cei de la morga fac un ban in plus.

+Quote Post
laserdance
mesaj 8th November 2009, 18:03
Mesaj #9

Member

Data înscrierii: 12-October 08
ID membru: 378 894

CITAT (lex404 @ 8th November 2009, 17:58) *
@laserdance: videolul ala e total off topic....
niciun medicament nu-i sanatos, (intro masua mai mica sau mai mare; daca vrei, le eviti; daca vrei, le consumi; daca vrei, le consumi in exces> mori si cei de la morga fac un ban in plus.

cum sa fie off topic, videoul e chiar exemplar ; ce-i on topic in ziua de azi ? poate doar modelatorul care sterge topice. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/death.gif)

Acest mesaj a fost modificat de laserdance: 8th November 2009, 18:05

+Quote Post
mattbaker
mesaj 8th November 2009, 18:13
Mesaj #10

Apara Matache,Dinamo reuseste minunea!

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 15-April 08
Locație: Somewhere over Normandy,65 years ago
ID membru: 315 167

CITAT (lex404 @ 8th November 2009, 17:38) *
apropo, mi se pare mie sau esti crestin convins? nu mai aveti preocuparea de a prognoza sfarsitul lumii? incepurasi cu gripa?
NU va face nimeni vaccin fara acordul dumneavoastra.

Si ce legatura are crestenismul cu vaccinul?Nu prea ai ce face azi si te-ai apucat sa mai aduni posturi?
Uite asa se prosteste lumea cum ca religia crestina consta in conspiratii si conspiratori.
Eu nu inteleg ateii. Bre, nu crezi, treaba ta. Da' sa faci apoi crestinismul si crestinii niste bullshituri si niste tampiti ce trebuie eliminati mi se pare odovada de "inteligenta" a mintii lor briliante...

+Quote Post
johnny_tda
mesaj 8th November 2009, 18:32
Mesaj #11

Junior

Data înscrierii: 22-January 08
ID membru: 277 167

lex404; daca il consideri spam,sterge-l,da sunt crestin si nu am avut niciodata preocuparea de a prognoza sfarsitul lumii,iar referitor la gripa porcina se vehiculeaza prin mijloacele mass-media ,nu am inventat eu.Eu vroiam sa cunosc si parerile altora despre acest subiect,dar se pare ca unii sunt asa de destepti ca nu prea ai ce discuta cu ei nici despre gripa porcina nici despre Dumnezeu si nici despre altceva pentruca sunt prea "destepti"

Ann0nim: locatie C++;macar stii ceva C++,sau faci pe grozavul?
#include
#define
#undef
#line
ce sunt astea?hai cauta repede pe net ca sa imi arati ca stii si ce baiat destept esti...

+Quote Post
andreic
mesaj 8th November 2009, 18:37
Mesaj #12

Guru Member

Data înscrierii: 7-February 03
Locație: KN34AL
ID membru: 2 942

CITAT (laserdance @ 8th November 2009, 17:41) *
cred ca johnny_ tda vrea sa ne transmita ceva

Asta crezi tu. Eu unul (si asta e o parere personala) cred ca vrea sa impuna cumva prin violenta verbala si imagistica niste idei fixe fara a avea nici o tangenta cu realitatea, practic ia din presa si da mai departe selectiv, ce vrea el. Daca era ceva "curat' o putea face frumos cu un mic text si atat, vorba aia fiecare avem pareri, ele insa nu trebuie impuse cu forta.

CITAT (mattbaker @ 8th November 2009, 18:13) *
Si ce legatura are crestenismul cu vaccinul?

Absolut niciuna. Sau poate una mica de tot, acolo la seminarul teologic contaminat cu toate rugaciuunile posibile nu ii fereste (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/happy.gif)

CITAT (johnny_tda @ 8th November 2009, 18:32) *
Eu vroiam sa cunosc si parerile altora despre acest subiect,

Pai daca vrei sa cunosti parerile altora citeste topicul dedicat "swine flu", nu mai da cu pumnul, ca ricoseaza (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

Topicul este aici in caz ca nu l-ai gasit: http://forum.softpedia.com/index.php?showt...p;#entry7298598 Il iei frumos de la cap la coada fara sa spamezi ca aia nu mai inseamna consultarea parerilor, si poti sa zici ca ai deja parerile oamenilor, deci scopul actiunii e incheiat, poti dormi linistit la noapte.

Acest mesaj a fost modificat de andreic: 8th November 2009, 18:42

+Quote Post
lex404
mesaj 8th November 2009, 18:42
Mesaj #13

Active Member

CITAT (mattbaker @ 8th November 2009, 18:13) *
Si ce legatura are crestenismul cu vaccinul?Nu prea ai ce face azi si te-ai apucat sa mai aduni posturi?
Uite asa se prosteste lumea cum ca religia crestina consta in conspiratii si conspiratori.
Eu nu inteleg ateii. Bre, nu crezi, treaba ta. Da' sa faci apoi crestinismul si crestinii niste bullshituri si niste tampiti ce trebuie eliminati mi se pare odovada de "inteligenta" a mintii lor briliante...

da, sunt ateu. NU m nimic cu nimeni, atata timp cat nu incearca sa-mi bage religie in cap cu forta.... din partea mea, pot fi si singurul ateu din lume, atat timp cat cei din jur nu se manifesta...daca te-am deranjat; imi pare rau!

+Quote Post
eu_unul
mesaj 8th November 2009, 18:54
Mesaj #14

Sefu' masonilor si iluminatilor

Data înscrierii: 20-May 08
Locație: Terra
ID membru: 328 515

In nici un caz gripa porcina nu are legatura cu religia si spiritualitatea.

Asa ca valea! In Poiana lui Iocan sunt deschise topice despre acest subiect.

Recomand si o fuga pe aria de medicina pentru ca acoilo de discuta despre boli vaccinuri si alte alea.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 04:06
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia