Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Word
Rotony1
mesaj 8th November 2009, 13:30
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 5-June 09
ID membru: 467 820

am office 2003 si ma intereseaza sami spuneti care stie cum sa fac o figura la chimie cu linii e mai complicat
am auzit pe cineva ca este un program
trebuie sa fac asa ceva
(IMG:http://img690.imageshack.us/img690/3774/lastscanl.jpg)

Acest mesaj a fost modificat de Rotony1: 8th November 2009, 13:37
Go to the top of the page

+Quote Post
emillian
mesaj 8th November 2009, 14:34
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 6-November 06
Locație: Prin Europa
ID membru: 107 261

Cele mai simple 2 posibilitati fara a instala alte programe ajutatoare sunt:
1. sa faci schema respectiva din word si cred ca cel mai simplu mod ar fi sa folosesti text box-uri (text box-ul este foarte usor de utilizat, tot ce trebuie sa faci este sa-l muti in pagina si sa-i schimbi proprietatile - click dreapta pe o margine si ai optiuni acolo)
2. sa realizezi desenul respectiv in paint si sa importi dupa aceea poza rezultata in documentul pe care-l editezi.

Uite si un link in care vei gasi informatii despre text box:

http://www.uwec.edu/HELP/Office03/textbox.htm

+Quote Post
ChemTeacher
mesaj 8th November 2009, 16:56
Mesaj #3

Active Member

Data înscrierii: 26-May 07
Locație: Romania
ID membru: 184 379

Poti folosi un editor de formule / structuri chimice, ca MDL ISISDraw !

+Quote Post
gecs
mesaj 9th November 2009, 16:27
Mesaj #4

Member

Data înscrierii: 12-February 08
ID membru: 288 271

Folosesti TextBox-uri, Shapes si Symbols, toate de la menu-ul Insert.

S-ar puea sa mai trebuiasca sa ajustezi diversi parametri pentru paragrafe (distanta intre randuri, distanta dinaintea paragrafului etc.) ca sa-ti faci alinierile, sau poti sa folosesti un tabel in ale carui celule sa inserezi simbolurile si literele de care ai nevoie si apoi sa stergi liniile tabelului de la Borders and Shading... (selectat tot tabelul -> click-dreapta). Un tabel e mult mai usor de controlat din punct de vedere al formatarii si mai ales al alinierilor (se pot controla inclusiv distantele dintre continutul celulelor si liniile tabelului: stanga-dreapta, sus-jos). In orice celula de tabel poti insera simboluri, sau shape-uri, poti uni (merge) sau separa (split) celule, poti alinia textul dintr-o celula dupa cum ai nevoie pe orizontala sau verticala, poti scrie pe verticala sau orizontala etc.

Daca as fi in locul tau, eu as opta pentru un tabel in ale carui celule sa-mi inserez elementele de care am nevoie (shape-uri, simboluri sau litere) si apoi sa modific dimensiunile si caracteristicile coloanelor, randurilor sau celuleor dupa cum am nevoie pentru alinierile necesare fiecarei formule / grup de formule.

Orice solutie vei adopta va presupune ceva efort, daca nu ai experienta in lucrul cu elementele pe care ai nevoie sa le folosesti - nu exista varianta "magica" in care ii arati computerului poza pe care ai pus-o la prima postare si obtii rezultatul la o simpla apasare de 2-3 taste.

Succes!

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 04:13
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia