|
Folosesti TextBox-uri, Shapes si Symbols, toate de la menu-ul Insert.
S-ar puea sa mai trebuiasca sa ajustezi diversi parametri pentru paragrafe (distanta intre randuri, distanta dinaintea paragrafului etc.) ca sa-ti faci alinierile, sau poti sa folosesti un tabel in ale carui celule sa inserezi simbolurile si literele de care ai nevoie si apoi sa stergi liniile tabelului de la Borders and Shading... (selectat tot tabelul -> click-dreapta). Un tabel e mult mai usor de controlat din punct de vedere al formatarii si mai ales al alinierilor (se pot controla inclusiv distantele dintre continutul celulelor si liniile tabelului: stanga-dreapta, sus-jos). In orice celula de tabel poti insera simboluri, sau shape-uri, poti uni (merge) sau separa (split) celule, poti alinia textul dintr-o celula dupa cum ai nevoie pe orizontala sau verticala, poti scrie pe verticala sau orizontala etc.
Daca as fi in locul tau, eu as opta pentru un tabel in ale carui celule sa-mi inserez elementele de care am nevoie (shape-uri, simboluri sau litere) si apoi sa modific dimensiunile si caracteristicile coloanelor, randurilor sau celuleor dupa cum am nevoie pentru alinierile necesare fiecarei formule / grup de formule.
Orice solutie vei adopta va presupune ceva efort, daca nu ai experienta in lucrul cu elementele pe care ai nevoie sa le folosesti - nu exista varianta "magica" in care ii arati computerului poza pe care ai pus-o la prima postare si obtii rezultatul la o simpla apasare de 2-3 taste.
Succes!
|