Etans ma indoiesc ca este. Pelicula care se formeaza pe toata suprafata de contact se datoraeza unei distante de cativa mm,
care mentine apa datorita fortelor superficiale.
Din ce mi se raspunde, se pare ca problema e undeva sus, caci intra apa... sau ca jos nu se evacueaza.
Ma gandesc sa adaptez jos (temporar, prin lipise cu banda adeziva) un pai sau orice care sa induca
scurgerea... cu ploile asta o sa am ocazia sa testez.
Fenomenul se intampla la toate 4 usile, desi la cele din fata kederul din zona de inchidere nu se mai tine bine,
fiind uzat.
Multumesc pentru opinii! Daca mai are cinceva sugestii, urmaresc dezbaterea in continuare! ;-)
CITAT (Mtz @ 9th November 2009, 10:42)

Incearca sa analizezi chederul de jos care etanseizeaza pragul. Se pare ca acesta are o foarte buna etanseitate sau a avut niste canale de scurgere a apei care acum nu mai functioneaza corect.
Daca acele canale nu exista, nu incerca sa faci tu unele acum taind din cheder. Incearca sa pui ceva provizoriu pe cheder astfel incat sa creeze un canal de scurgere. Poti testa pe loc cu niste apa pe care o torni in partea superioara a portierei, aceasta fiind inhisa. In cazul in care apa se scurge si nu sunt probleme, mergi cu masina sa vezi daca obtii vreun zgomot din cauza modificarii la cheder. Dupa aia, daca e OK, cred ca poti taia din el daca te lasa inima.
enjoy,
Mtz