Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> modem posta, instalare adsl
khristian78
mesaj 8th November 2009, 11:40
Mesaj #1

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 4-October 05
Locație: Timisoara
ID membru: 49 040

salutare,
am facut comanda online pt internet clicknet la romtelecom. dupa 2 zile m-a sunat o doamna de la ei si mi-a spus ca o sa-mi trimita un modem prin posta in maxim 5 zile si ca nu trebuie decat sa-l instalez, ca-i simplu. problema este ca a trimis parintilor care nu se pricep la asa ceva... intrebare: cel care a adus modemul a spus ca o sa vina cineva de la romtelecom pt instalare... e adevarat? trebuie facut ceva pt activarea serviciului sau doar instalezi modemul??
merci
Go to the top of the page

+Quote Post
Ferike
mesaj 8th November 2009, 11:49
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 16-August 06
ID membru: 91 813

CITAT (khristian78 @ 8th November 2009, 12:40) *
salutare,
am facut comanda online pt internet clicknet la romtelecom. dupa 2 zile m-a sunat o doamna de la ei si mi-a spus ca o sa-mi trimita un modem prin posta in maxim 5 zile si ca nu trebuie decat sa-l instalez, ca-i simplu. problema este ca a trimis parintilor care nu se pricep la asa ceva... intrebare: cel care a adus modemul a spus ca o sa vina cineva de la romtelecom pt instalare... e adevarat? trebuie facut ceva pt activarea serviciului sau doar instalezi modemul??
merci

Buna! Nu e greu de instalat modemul, trebuie sa citesti cu atentie manualul de utilizare si sa ai grija cum gandesti linia telefonica in casa (telefonul sa fie izolat de filtru sau de splitter). Poti obtine si suport telefonic la relatii cu clientii, insa daca vine cineva sa instaleze e posibil sa ti se ceara o taxa. Nu mai stiu cum e acum cu activarea: intr-un timp trebuia sa suni la ei si sa activezi, pe urma se activa din start fara sa suni.

+Quote Post
maryus75
mesaj 8th November 2009, 13:20
Mesaj #3

Active Member

Data înscrierii: 25-August 06
Locație: sibiu
ID membru: 93 363

CITAT (khristian78 @ 8th November 2009, 11:40) *
salutare,
merci

daca vin aia de la RTC te costa 20 de euro(daca-mi amintesc bine).daca-l instalezi singur e gratis,si activarea se face de la centrala RTC,in maximum 4 zile de la data cind ai primit modemul

+Quote Post
Iaro
mesaj 8th November 2009, 19:41
Mesaj #4

Active Member

Data înscrierii: 27-February 06
Locație: Undeva departe
ID membru: 67 750

daca parintii tai nu se pricep la montartea modemului, te duci tu si il instalezi. Ca e simplu. daca ceri ajutor la romtelecom te va costa, ceea ce nu prea se merita sa dai bani de aiurea pe servicii pe care le poti face si singur.

+Quote Post
unchiujim
mesaj 8th November 2009, 23:04
Mesaj #5

Active Member

Data înscrierii: 1-April 07
Locație: undevainest
ID membru: 162 378

CITAT (maryus75 @ 8th November 2009, 13:20) *
daca vin aia de la RTC te costa 20 de euro(daca-mi amintesc bine).daca-l instalezi singur e gratis,si activarea se face de la centrala RTC,in maximum 4 zile de la data cind ai primit modemul

in contract scrie ca se activeaza in maxim 4 + 7 zile de la data livrarii prin curier(vezi pagina 2 in partea de sus daca nu ma insel). in maxim 4 zile se activeaza pt semnarea in magazin a contractului.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 09:25
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia