Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> PROBLEMA INTERNET
lusneac
mesaj 7th November 2009, 00:04
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 13-January 09
ID membru: 407 098

Salut,am o problema in legatura cu internetul,am sa scriu mai "schematic",poate intelegeti mai bine..sau nu:
- pana acum am avut `NET prin doua firme :prin Firma X(sa nu fac reclama) si firma Y.M-am transferat de la Firma X la Firma Y,deoarece `NETUL imi mergea foarte prost.Si adica:
- Viteza de navigare pe `NET era incredibil de mica(si aveam abonament de 60RON/luna)...nu se incarca DELOC nici un videoclip pe site-uri gen YouTube inclusiv,pe alte site-uri se incarca foarte greu(dar nu de tot) pe la a 3 incercare de REFRESH
- E culmea,viteza download era normala..de exemplu pe oDC si pe FBX,dar viteza de navigare pe pagini web era foarte foarte slaba in acelasi timp.(am incercat si OPERA ,si Mozzila).
- Nu am acces la Yahoo! si multe alte site-uri DAR! cu un site PROXY le pot accesa dar si aici se incarca foarte greu.
- Am incercat TOATE versiunile de Yahoo! Messenger (BETA ..with voice si nu numai)de la cele mai vechi pana la cele mai noi!Imi da eroarea:"Unable to connect" sau cu problema lor de la server
- Pe jocuri gen Counter Strike,Metin2 imi merge perfect.
- Am reinstalat Windows-ul de mai multe ori,diferite CD-uri,full format-uri,am deschis calculatorul l-am curatat cu grija ,fara sa ating vreo pesa hardware.
- IMPORTANT!ACEASI PROBLEMA AM AVUT-O LA FIRMA X SI O AM IN CONTINUARE LA FIRMA Y,stau o gramada sa se incarce si forumul SOFTPEDIA:-j.
- Am mai incercat ceva,am imprumutat LAPTOP-ul prietenului meu,si l-am connectat la `NET de la FIRMA Y.`NETUL mergea perfect,nu cadea ,viteza excelenta etc.
- AM PLACA DE RETEA INTEGRATA/INCORPORATA DE PLACA DE BAZA!
- I-am chemat si pe cei de la Firma Y ,si au zis ca trebuie reinstalat Windows`ul.Am mai reinstalat o data,de pe ALT CD!

Varianta cu dusul la un magazin de calculatore e exclusa.Imi cer 40 ron pt. o "consultatie" adica sa vada ce are atat.

Ma gandesc ca placa de retea sa fie problema, ca e INCORPORATA de placa de baza.Am de gand sa cumpar alta.

Astept intrebari ca sa va lamuresc
Multumesc anticipat.
Go to the top of the page

+Quote Post
starmaxx
mesaj 7th November 2009, 00:22
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 7-November 09
ID membru: 527 786

Netul ce i-l aveai inainte era cu restrictii, de aceea nu puteai sa intri pe mess sau sa accesezi unele portaluri sau porturi
dar puteai sa le proxifici dar asta facea sa-ti mearga mai incet netul. A doua varianta daca spui ca pe laptop a mers bine,
tot asa ar trebui sati mearga si pe pc. Doar sa ai toate driverele instalate corect ai cablurile de conn la fel! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
aeonthecrusher
mesaj 7th November 2009, 01:36
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 4-November 09
Locație: Bucuresti
ID membru: 526 931

Sau... placa ta retea, cea onboard, este semi-:Darsa si trebuie sa cumperi una pe usb sau sa-ti montezi alta in calculator. Si merita... Mai ales dupa ce ai spus legat de acel laptop, care mergea perfect e clar ca problema e din pc-ul tau, si anume ce am scris mai sus (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
toXXik
mesaj 7th November 2009, 12:06
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 22-February 05
Locație: isla de la muerte
ID membru: 31 134

Cumpara o placa de retea PCI (cea mai ieftina e aprox 15 ron si e de 100 de ori mai buna decat cea integrata).

Placile de retea incorporate sunt deseori cauza problemelor descrise de tine.

Faza cu reinstalarea windowsului e o prostia sau lenea celor de la suport tehnic.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 16:43
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia