Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Probleme backup romarg
daniel21
mesaj 5th November 2009, 22:05
Mesaj #1

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 3-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 72 097

Salutare,

Am si eu o noua problema cu romarg.ro, vreau sa fac un backup al siteului meu si acest lucru nu mai este posibil, pana acum exista un "buton" backup,(in capnel) cu ajutorul caruia faceam backup atat al siteului cat si la bazele de date. Am luata legatura cu ei si mi sa spus ca backup'ul nu se poate face decat prin copiera fisierelor din ftp://, lucru imposibil pentru mine (siteul are aproximativ 15.000 de fisiere) datorita numeroaselor intreruperi in timpul copierii.
Intrebari:
Este corect sa se scoata functia de backup fara sa ma intrebe si pe mine, client al lor ?
Este corect ca pentru un fullbackup sa mi se ceara o taxa de 10 euro fara TVA ?
Go to the top of the page

+Quote Post
florin_tm
mesaj 5th November 2009, 23:39
Mesaj #2

Member

Data înscrierii: 18-October 07
Locație: Timisoara
ID membru: 238 067

Am mai spus asta si mai demult , si eu sustin acest lucru.
Pe zi ce trece sunt tot mai multe firme care procedeaza asa.

In situatia cand pe server ajungi sa ai suficient de multe site-uri, incepi sa tai din orice aplicatie care poate consuma resurse inutil.
Din moment ce ai posibilitatea sa iti salvezi site-ul pe FTP si bazele de date din phpmyadmin, nu vad de ce ai mai avea nevoie si de functia de backup.

Intreruperi nu ar avea de ce sa fie, daca chiar sunt intreruperi e nasol cu uptime-ul.

Acest mesaj a fost modificat de florin_tm: 5th November 2009, 23:40

+Quote Post
daniel21
mesaj 6th November 2009, 08:19
Mesaj #3

Member

Data înscrierii: 3-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 72 097

CITAT (florin_tm @ 6th November 2009, 00:39) *
Am mai spus asta si mai demult , si eu sustin acest lucru.
Pe zi ce trece sunt tot mai multe firme care procedeaza asa.

In situatia cand pe server ajungi sa ai suficient de multe site-uri, incepi sa tai din orice aplicatie care poate consuma resurse inutil.
Din moment ce ai posibilitatea sa iti salvezi site-ul pe FTP si bazele de date din phpmyadmin, nu vad de ce ai mai avea nevoie si de functia de backup.

Intreruperi nu ar avea de ce sa fie, daca chiar sunt intreruperi e nasol cu uptime-ul.

Sa zic ca as putea accepta (cu greu) acest lucru, dar sa-mi ceri bani pe generarea unui full backup mi se pare aberant si inacceptabil.
In alta ordine de ideii odata ce eu am cumparat hosting, am cumparat inclusiv functia de a genera singur backup (in mod automat), daca ei au scos aceasta functie mi s-ar fi parut normal sa ma intrebe si pe mine daca sunt de acord sau nu cu acest lucru...sau deja am pretentii prea mari ?

+Quote Post
florin_tm
mesaj 6th November 2009, 18:57
Mesaj #4

Member

Data înscrierii: 18-October 07
Locație: Timisoara
ID membru: 238 067

Tu nu ai cumparat si licenta de cpanel ca sa ai drepturi asupra ei.
Ai cumparat un pachet de gazduire web, la care furnizorul ca sa iti usureze administrarea, iti ofera o interfata mai usoara de administrare, interfata personalizata de fiecare furnizor dupa reguluile lui.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 20:29
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia