Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> program de prelucrat filme
danteneo
mesaj 5th November 2009, 21:59
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 5-November 09
ID membru: 527 469

Salut nu stiu sigur daca s-a mai postat pana acum insa am nevoie urgenta de un program de dublat imaginea in filme ex: cum schimbi fundalul in photoshop cand pui pe cineva pe marte scz de ex dar nu mi-a venit altul in minte .Pana acum am incercat in sony vegas dar nu am ajuns la un rezultat bun .Am filmul cu fundal verde in spate si ma interesa ceva care are optiunea de a selecta tot ce este de aceeasi culoare si sa schimb cu un fundal . Daca ma poate ajuta cineva uitati unde ma puteti contacta ro_robotics @yahoo.com
Go to the top of the page

+Quote Post
ear1976
mesaj 8th November 2009, 12:34
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 9-October 06
ID membru: 101 511

cred ca si sony vegas stie treaba asta. in ppiu se adauga o "masca" si filmul care il vrei ca fundal. cauta pe aria video sau alte forumuri de video-editing.

+Quote Post
Florian_Fernande...
mesaj 8th November 2009, 13:14
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 9-July 09
Locație: Tulcea, Romania
ID membru: 482 962

Iti recomand sony vegas cu toata increderea, e cel mai bun. Poate ai tu o versiune mai veche a programului. Ar mai fi pinacle studio si el e destul de bun.

+Quote Post
danteneo
mesaj 14th November 2009, 19:45
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 5-November 09
ID membru: 527 469

CITAT (ear1976 @ 8th November 2009, 12:34) *
cred ca si sony vegas stie treaba asta. in ppiu se adauga o "masca" si filmul care il vrei ca fundal. cauta pe aria video sau alte forumuri de video-editing.

am sony vegas pro 8 si credema am incerkt cu mask si nu merge adik merge dar nu cum trebuie daca persoana se misca atunci nu mai e buna mask si trebe facuta dinou ....

+Quote Post
ear1976
mesaj 15th November 2009, 15:18
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 9-October 06
ID membru: 101 511

Pai toata treaba e cum faci masca. Mai demult vazusem intr-un tutorial ceva, nu stiu daca pt vegas sau ulead premiere, dar ca idee filmul cu persoana trebuia sa aiba ca fundal ceva de culoare deschisa, dadeai contrastul la maxim ca sa apara persoana neagra toata - astfel creai o masca dinamica, care se misca odata cu persoana in clipul original.

Deci folosesti 3 clipuri - originalul, cel cu contrast maxim ca masca si fundalul.

Mai mult nu stiu, nu am folosit programul efectiv, doar citeam de curiozitate. Mai cauta pe aria video, sau cauta tutoriale pentru vegas.

PS - era un tutorial pentru vegas 6 parca, poate il mai gasesc, dar nu promit.

Acest mesaj a fost modificat de ear1976: 15th November 2009, 15:20

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 22:03
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia