Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Comanda mobila teapa! Nu comandati mobila de la acest om
rapidu10
mesaj 5th November 2009, 21:05
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 15-June 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 337 438

Nu comandati mobila de la Alexandru Lazarescu. Sunt din Bucuresti si am facut o comanda de mobila, mai precis un sifonier, la unul din multii tapiteri care au anunturi pe diverse site-uri cu mobila la comanda. Omul mi-a facut schita, totul arata foarte bine. Am dat un avans de 1000 lei, ramanand ca sifonierul sa fie gata intr-o saptamana. Ei bine, de atunci au trecut doua saptamani, omul nu-mi raspunde la telefon, iar cand imi raspunde zice ba ca mai are de facut nu stiu ce la el, ba ca e gata dar masina cu care trebuie sa il aduca are pana. Si tot asa minciuni peste minciuni in fiecare zi. Mai astept cateva zile si apoi voi actiona. Asadar care vreti sa va faceti niste mobila pe comanda feriti-va de Lazarescu. Are o multime de anunturi pe internet. Alexandru Lazarescu mobila la comanda o mare teapa
Go to the top of the page

+Quote Post
Header
mesaj 5th November 2009, 22:02
Mesaj #2

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 13-September 09
Locație: Orasul cu permise
ID membru: 510 914

Cred ca se repeta istoria,am dat de un user tot aici pe forum anul trecut care era in aceeasi situatie precum a ta aproximativ identica doar suma parca facea diferenta.
Nu-mi amintesc cum a rezolvat eu recomand sa nu tot amini de azi pe maine deoarece sti bine si anchetatorii in demersuri mai fac sa treaca niste luni.
Faci plingere catre autoritati,sper ca ai martori ori chitanta cu care dovedesti suma data,desi lumea sare iute cu gura in necunostina de cauza eu iti spun ca inregistrarea facuta la telefon e valabila in instanta ca proba asa cum si politia aduceea aceeasi proba cand iti asculta telefonul etc.

Succes.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 20:49
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia