CITAT (anknic @ 6th November 2009, 17:31)

Palatul elevilor/copiilor este pe str.Marasesti, nr.239 (e si o scoala acolo, dar nu-i stiu numarul)
Exista cursuri de canto/pian si la Palatul Culturii (Scoala Populara de Arta), dar aici se platesc.
Cu tortul...eu stiu un laborator super tare tot pe Marasesti, imediat dupa Renel. Nu stiu daca fac si torturi diplomat (dar cred ca da). Nu stiu adresa exacta, dar ti-o scriu dupa ce vine sotul acasa (ca el stie exact unde e laboratorul). Ce pot sa iti spun de acest laborator este ca e condus de un nene care nu face niciodata rabat de la igiena si are preturile cele mai corecte din Ploiesti.
da-mi voie sa te contrazic in legatura cu laboratorul de pe marasesti :
cel putin acum 2 ani (nu stiu cum o fi acum) avea igrasie peste tot in colturi si la marginea tavanului. e adevarat, era iarna, era foarte multa caldura si umezeala inauntru, dar daca in zona de vanzare era asa, cum crezi ca o fi fost in spate, unde se prepara prajiturile, torturile si foietajele ?!??
vanzatoarea punea foietajele cu mana pe tavitele de carton, nu folosea manusi de unica folosinta, intr-un cuvant stateau cam prost la capitolul igiena
poate ca intre timp s-au mai imbunatatit lucrurile acolo, o fi primit ceva amenzi sau reclamatii, nu stiu; dar a fost suficient sa vad cum era acolo acum 2 ani ca sa nu ma mai duc niciodata sa cumpar de la ei; este adevarat ca au preturi mici, cam cu 30% mai mici decat la doelpan...
tort diplomat poti sa comanzi, cu decor si cu tot ce vrei, ori la carrefour, ori la cofetaria de pe republicii, de langa scoala 14 (aceea cu "fete" si "baeti"). aici, insa, preturile sunt cam mari, insa prajiturile sunt delicioase...