Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunţuri imobiliareAnunţuriOferte de serviciiLocuri de muncă şi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări şi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> În Ploieºti: Cursuri de Canto/Pian plus tort diplomat delicios, Cine ºtie?
Daros
mesaj 5th November 2009, 20:06
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 10-April 07
ID membru: 165 687

1.Cine ºtie unde se aflã în prezent în Ploieºti sediul Palatului Copiilor, fost al Pionierilor? Am înþeles cã a fost revendicatã de cãtre foºtii proprietari cladirea în care funcþionau activitãþile extraºcolare, cea din apropierea Inspectoratului ªcolar ºi a Muzeului Ceasului. Mã intereseazã mai exact unde se mai þin cursuri de canto ºi/sau pian pentru copiii de vîrstã preºcolarã. Dacã cineva deþine ºi ceva informaþii despre profesorii de canto/pian din Ploieºti, ar fi un punct de plecare pentru mine.

2.Cine îmi poate recomanda un laborator de cofetãrie unde pot da comandã pentru un tort diplomat bun la un preþ decent? Acum 2 ani am comandat un tort diplomat la Doelpan. A fost foarte bun tortul, însã preþurile celor de la Doelpan cred cã sînt cele mai piperate din Ploieºti. Am achitat atunci 180 ron pentru un tort de aprox. 3,5 kg cu tot cu desenul din figurine pe care l-am ales la dorinþa fiicã-mi. Cam 33 sau 35 de lei/kg (nu-mi mai amintesc exact), diferenþa pînã la 180 de lei a reprezentat-o desenul ornamental. De data aceasta vreau un tort diplomat delicios la un preþ ok.

Mulþumesc anticipat!
Go to the top of the page

+Quote Post
anknic
mesaj 6th November 2009, 17:31
Mesaj #2

Active Member

Data înscrierii: 12-October 04
Locaþie: Ploiesti
ID membru: 24 170

Palatul elevilor/copiilor este pe str.Marasesti, nr.239 (e si o scoala acolo, dar nu-i stiu numarul)

Exista cursuri de canto/pian si la Palatul Culturii (Scoala Populara de Arta), dar aici se platesc.

Cu tortul...eu stiu un laborator super tare tot pe Marasesti, imediat dupa Renel. Nu stiu daca fac si torturi diplomat (dar cred ca da). Nu stiu adresa exacta, dar ti-o scriu dupa ce vine sotul acasa (ca el stie exact unde e laboratorul). Ce pot sa iti spun de acest laborator este ca e condus de un nene care nu face niciodata rabat de la igiena si are preturile cele mai corecte din Ploiesti.

Acest mesaj a fost modificat de anknic: 6th November 2009, 17:33

+Quote Post
corinadaniela
mesaj 6th November 2009, 17:52
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 5-June 09
Locaþie: Ploiesti, Romania
ID membru: 467 810

CITAT (anknic @ 6th November 2009, 17:31) *
Palatul elevilor/copiilor este pe str.Marasesti, nr.239 (e si o scoala acolo, dar nu-i stiu numarul)

Exista cursuri de canto/pian si la Palatul Culturii (Scoala Populara de Arta), dar aici se platesc.

Cu tortul...eu stiu un laborator super tare tot pe Marasesti, imediat dupa Renel. Nu stiu daca fac si torturi diplomat (dar cred ca da). Nu stiu adresa exacta, dar ti-o scriu dupa ce vine sotul acasa (ca el stie exact unde e laboratorul). Ce pot sa iti spun de acest laborator este ca e condus de un nene care nu face niciodata rabat de la igiena si are preturile cele mai corecte din Ploiesti.

da-mi voie sa te contrazic in legatura cu laboratorul de pe marasesti :

cel putin acum 2 ani (nu stiu cum o fi acum) avea igrasie peste tot in colturi si la marginea tavanului. e adevarat, era iarna, era foarte multa caldura si umezeala inauntru, dar daca in zona de vanzare era asa, cum crezi ca o fi fost in spate, unde se prepara prajiturile, torturile si foietajele ?!??
vanzatoarea punea foietajele cu mana pe tavitele de carton, nu folosea manusi de unica folosinta, intr-un cuvant stateau cam prost la capitolul igiena

poate ca intre timp s-au mai imbunatatit lucrurile acolo, o fi primit ceva amenzi sau reclamatii, nu stiu; dar a fost suficient sa vad cum era acolo acum 2 ani ca sa nu ma mai duc niciodata sa cumpar de la ei; este adevarat ca au preturi mici, cam cu 30% mai mici decat la doelpan...

tort diplomat poti sa comanzi, cu decor si cu tot ce vrei, ori la carrefour, ori la cofetaria de pe republicii, de langa scoala 14 (aceea cu "fete" si "baeti"). aici, insa, preturile sunt cam mari, insa prajiturile sunt delicioase...

+Quote Post
anknic
mesaj 6th November 2009, 18:03
Mesaj #4

Active Member

Data înscrierii: 12-October 04
Locaþie: Ploiesti
ID membru: 24 170

pai du-te acum....

acum 3-4-5-6 ani numai de acolo luam dulciurile! intre timp nenea ala de care zic eu a vandut afacerea...si intr-adevar ajunsese un jeg. de vreo cateva luni a preluat din nou afacerea si iar e un rai acolo!

nu-i fac reclama (ca n-am de ce), dar spre deosebire de alte cofetarii, nenea ala foloseste mai deloc chestii artificiale!

LE: ca sa intelegi de ce o recomand: eu nu am calcat niciodata in acea cofetarie, stiu doar ca acum niste ani erau super chestii acolo (gustoase si ieftine) ca tot cumparau altii. de cativa ani, intradevar mi s-a povestit ca e maaare jeg si cei care ne livrau dulciuri nu mai cumparau de acolo. acum cred ca un an mi-a spus sotul meu de acest nene, care si-a cumparat inapoi afacerea. mi-am adus aminte de dulciurile pe care le cumparam demult de acolo, de faza intermediara cu jeg si am "sondat" cum e acum: toti cei care cumpara de acolo sunt super incantati (si eu am comandat tortul fiicei mele acolo, dar nu stiu daca face diplomat uzual sau doar pentru sotul meu, de aia am scris ca nu stiu daca fac si diplomat, dar tortul a fost super tare, eu fac diplomat cu ingrediente naturale...asta a fost mai bun decat cel facut de mine!)

Acest mesaj a fost modificat de anknic: 6th November 2009, 18:12

+Quote Post
corinadaniela
mesaj 6th November 2009, 18:29
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 5-June 09
Locaþie: Ploiesti, Romania
ID membru: 467 810

aaa, daca-i asa, inseamna ca s-au schimbat lucrurile la acest laborator-cofetarie

nu prea imi este la indemana sa ajung acolo, si cum am spus, vazand jegul de acum 2-3 ani, am zis ca nu ma mai duc sa cumpar de acolo, sa-mi fac rau pe banii mei sau sa-i mai bag in spital si pe altii...

cu prima ocazie o sa "bag un ochi" la aceasta cofetarie, sa ma conving de schimbare...

+Quote Post
Daros
mesaj 7th November 2009, 01:15
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 10-April 07
ID membru: 165 687

CITAT (corinadaniela @ 6th November 2009, 17:52) *
tort diplomat poti sa comanzi, cu decor si cu tot ce vrei, ori la carrefour, ori la cofetaria de pe republicii, de langa scoala 14 (aceea cu "fete" si "baeti"). aici, insa, preturile sunt cam mari, insa prajiturile sunt delicioase...

Torturile de la Carrefour nu-mi plac; am încercat diverse sortimente ºi m-am lecuit. Lîngã ªcoala nr.14 era cîndva o cofetãrie tare, avea produse diverse, preþuri destul de bune ºi vînzare pe mãsurã, mesele erau mai tot timpul ocupate în proporþie de 80%. Însã, în spaþiul acelei cofetãrii funcþioneazã de cel puþin 2 ani Pizzeria Lazarini. Chiar mi-a pãrut rãu cînd am observat cã acea cofetãrie s-a desfiinþat, deºi am fost ºi la Lazarini plãcut impresionat de produsele ºi servirea din pizzerie. Consider Lazarini una dintre pizzeriile cele mai bune din Ploieºti. Sã înþeleg cã acea cofetãrie care face subiectul discuþiei s-a mutat tot în apropiere de ªcoala nr.14, în caz afirmativ unde?

@anknic - voi încerca soluþia propusã de tine, cu laboratorul de pe Mãrãºeºti.

Dacã mai are altcineva opinii în acest sens, rog postaþi aici.

Vreo recomandare pentru profesori buni de pian/canto are cineva? Indiferent dacã þine de Palatul Culturii (cu platã) sau Palatul Elevilor.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 utilizatori citesc acest subiect (2 utilizatori neautentificaþi ºi 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificatã Data: 24th November 2009 - 18:50
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia