Ceea ce vrei tu e un camin pentru put cu rol si de beci. Am facut destule d-astea.
Placa de jos 10 cm beton armat cu plasa de 4, peretii de 15-20 cm armat cu plasa de 6 si planseul de sus de 13 cm armat cu plasa de 8 sau cu pc de 8 la 10 cm pe 2 directii.
Sub placa de jos pus un polistiren extudat de 2 cm, si folie polietilena.
Trebuie luata in vedere si o termoizolare, in iernile geroase sa nu fie probleme cu vasul de expansiune sau hidroforul, ca sa nu mai vorbesc de borcane cu muraturi inghetate.
Apoi pe peretii de pamant ai caminului, se poate aplica un polistiren ieftin de 5 cm, o membrana bituminoasa sau geotextil, dar e mai scump si se toarna betonul.
Pe interior, dupa decofrare, exista 3 solutii, cum s-a mai spus, tencuieli hidroizolante, solutie de ciment masterseal 501 care se aplica cu bidineaua in 2 straturi perpendiculare unul fata de celalalt sau emulsie bituminoasa si cred ca este suficient.
Eventual pentru si mai multa siguranta se pot cumpara aditivi speciali care se adauga in reteta de beton, se gasesc tot in spate la obor spre baicului, sau se poate comanda cu cifa beton cu impermeabilitate redusa. Dar banuiesc ca pentru 2-3 mc de beton nu vine o cifa. Placa de sus, cand se cofreaza se pune o folie de polietilena pentru ca betonul asezat sa fie cat mai neted si fara pori. Suprafata de beton semiumed se "prafuieste" cu ciment impermeabil tot gen Masterseal 501 si se matura si se niveleaza apoi cu o drisca sa intre in masa betonului. (IMG:
http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/peacefingers.gif)
CITAT (Courage @ 10th November 2009, 18:20)

Cred ca o sa merg pe mbr bituminoasa.
Gratarul e gata, maine sper sa ii fac rodajul.
Mai trebuie tencuit.
E crima cu bezna asta, la ora 17.00 e noapte deja.
Si eu iti recomand tot membrana, e ieftina, se lipeste repede si da randament bun.