|
Am nevoie de ajutorul vostru.
Problema este urmatoarea: doresc sa implementez un forum pe un site. Am instalat mai intai SMF (e extrem de simplu), dar surpriza: nu se vad imaginile (iconitele) de la forum. In Firefox nu apare nimic, iar in Internet Explorer apare un X rosu (ca si cum nu s-ar incarca). Am incercat mai multe versiuni de SMF (crezand ca e doar o eroare a versiunilor) si am avut aceeasi problema. Cu tristete, am renuntat la SMF si am incercat cu phpBB...ei bine, tot aceeasi eroare imi da! Nu se vad imaginile (iconitele) de la forum.
Culmea e ca, instaland un forum SMF pe un alt site, acolo s-au vazut din prima imaginile (iconitele). Am ajuns astfel la concluzia ca toata problema nu e de la programe, ci de la site-ul meu. Am intrat in CPanel-ul site-ului si n-am vazut nimic suspect care sa-mi atraga atentia. Dar poate nu stiu eu exact ce anume sa caut si de aceea cer ajutorul cuiva cu experienta sa-mi spuna ce ar putea sa aiba de nu se vad imaginile. Mentionez ca, inainte de a deschide acest topic, am tot cautat pe Internet cauze ale acestei probleme si n-am gasit nimic.
Va multumesc mult pentru eventualele raspunsuri la problema mea.
|