Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> HP Compaq 615 vs Acer AS5738ZG-433G32Mn, Ce sa aleg ?
sebastian98
mesaj 5th November 2009, 18:14
Mesaj #1

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 4-September 06
Locație: Iasi
ID membru: 95 210

Hello everybody ! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/happy.gif)
In viitorul apropiat (pana de Craciun (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/happy.gif) ) doresc sa achizitionez un laptop la un buget de aprox 2000 RON.
Laptop-ul il voi folosi la Daily use (Yahoo, Winamp, IE), randari in Photoshop & Sony Vegas ocazional si gaming (nu foarte pretentios). M-am oprit la HP Compaq 612 si la Acer AS5738ZG-433G32Mn, care se incadreaza in bugetul meu. Stiu ca HP este o firma serioasa cu produse de calitate (detin un nootebook HP, model mai vechi) insa Acer are o placa video mai buna si 3GB RAM (fata de 2GB de la HP). Ce ziceti ? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
blitz_x
mesaj 5th November 2009, 20:31
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 29-January 07
ID membru: 134 942

Placa video de pe ACER e clar superioara. Am acelasi model de placa video pe laptopul meu si n-a intalnit ceva sa nu ruleze onorabil si plusul de 1 GB RAM se simte, iar procesorul Intel parca e mai de incredere. Eu n-am insa incredere in firma ACER, am lucrat aproape un an intr-un magazin de componente calculatoare care facea si service, si pot sa zic ca aproape 80% dintre laptopurile preluate de colegii mei de la service erau ACER-uri, cu diverse probleme(de balamale, de placa de baza, etc...). Totusi, depinde mult si de noroc, am 2 prieteni care au avut modele mai vechi de ACER, le-a mers perfect, iar anul asta cand au inlocuit laptopurile tot la ACER au ramas...

Personal, as sfatui sa optezi pt HP, sau sa cauti si alte modele de laptop. Eu de 3 luni de cand am inceput sa sondez piata laptopurilor pt achizitia ce am facut-o intr-un final, am fost "indragostit" pur si simplu de Dell Studio 1555, apoi m-am reorientat spre 2 Asus-uri, un MSI, ca intr-un final cand am avut banii in mana sa cumpar un Toshiba.

In cazul in care optezi pentru ACER a must-buy ar fi extinderea de garantie... Un an garantie la un laptop mi se pare de neacceptat.

+Quote Post
sebastian98
mesaj 6th November 2009, 17:13
Mesaj #3

Active Member

Mulțumesc mult pentru părere !
Posesorii de ACER ce zic ?

+Quote Post
sebastian98
mesaj 6th November 2009, 18:35
Mesaj #4

Active Member

Am vazut si MSI cx600x-055eu, care mi se pare destul de bun (procesor pe 45nm, HD4330), insa nam avut parte pana acum de niciun produs MSI, deci nu pot sa imi dau seama de caliatea produselor. Ce zice-ti ?

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 19:38
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia