Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> sistem supraveghere, sistem supraveghere video-acustic
lupescu77
mesaj 5th November 2009, 17:47
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 5-November 09
ID membru: 527 376

Salut, am o mare problema pentru firma mea. Sper sa ma puteti ajuta sa nu mai dau o gramada de bani in plus la anumite firme doar ca sa imi proiecteze.
Nu sunt in tema si as vrea sa ma sfatuiti cu o configuratie (de complexitate medie) pentru un sistem de supraveghere video cu 8 camere exterioare de supraveghere, eventual si cu sistem acustic de alarmare. Punctul de monitorizare va fi local intr-o camera . Va multumesc.
Go to the top of the page

+Quote Post
videoprod
mesaj 6th November 2009, 10:55
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 24-June 09
ID membru: 475 550

salut
am mai scris pe alt topic,si repet si aici:instalarea sistemelor de alarma/supraveghere de catre persoane/firme care nu poseda licenta petru asta se lasa cu dosar penal...
si ca sa nu mai fiu acuzat ca vorbesc doar ca sa ma aud,dati un click aici: http://www.bistriteanul.ro/articol.php?id=1257494110357

"Politistii au depistat un administrator care a instalat sisteme
de paza in societati comerciale fara a detine licenta pentru astfel de activitati. Acesta este cercetat penal pentru
savarsirea infractiunii de instalare a sistemelor de alarmare, fara licenta.

Politistii din cadrul Serviciului Politiei de Ordine Publica- Sisteme Securitate au efectuat un control cu privire la instalarea sistemelor de supraveghere video la patru societati comerciale din Sangeorz-Bai, Maieru, Anies si Sant.

In urma controlului efectuat, politistii au constatat ca sistemul de supraveghere video instalat la Maieru si Sangeorz-Bai a fost realizat de catre o societate
din Nasaud care nu se afla in evidenta societatilor licentiate pentru a desfasura activitatea de proiectare, instalare si intretinerea sistemelor de alarmare.

Claudia Creta, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, a declarat ca "administratorul societatii din Nasaud este cercetat pentru savarsirea infractiunii de instalare a sistemelor de alarmare, fara licenta, fapta prevazuta de art.58 din legea 333/2003". Cercetarile continua in vederea identificarii altor obiective unde cel in cauza a instalat sisteme de alarma."

Acest mesaj a fost modificat de videoprod: 6th November 2009, 10:57

+Quote Post
mufa
mesaj 8th November 2009, 18:29
Mesaj #3

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

CITAT (videoprod @ 6th November 2009, 11:55) *
salut
am mai scris pe alt topic,si repet si aici:instalarea sistemelor de alarma/supraveghere de catre persoane/firme care nu poseda licenta petru asta se lasa cu dosar penal...

Mie chestia asta mi se pare o mare prostie.

+Quote Post
doctor_z
mesaj 16th November 2009, 01:30
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 16-October 09
Locație: Bacau
ID membru: 520 989

Omul vre sa-si monitorizeze singur incinta nu sa desfasoare activitati de prestari servicii pentru alte firme.Legile le interpreteaza fiecare cun vrea.Eu pentru mine personal pot sa-mi proiectez si sa instalez sisten de supraveghere caci i-mi pazesc proprietetea.Politia nu-ti pazeste proprietatea.

+Quote Post
sorin1983
mesaj 18th November 2009, 00:05
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 12-August 07
ID membru: 213 721

Legile sunt in general pentru executant. Pedeapsa e pentru el daca este prins, in general nu se ajunge la inchisoare ci la o amenda destul de mare.
Vezi legea 333/2003 si HG 1010/2004 (dupa ele functioneaza societatile de securitate)

ON TOPIC: Te pot ajuta eu, daca vrei sa discutam da un mail pe maxim.protect@gmail.com si am sa incerc sa iti explic(Fara nici un cost) ce ai nevoie si bineinteles sa iti fac o oferta. Mentionez ca este vorba de o firma autorizata IGPR, se ofera factura si garantie.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 17:57
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia