Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Portar pentru o zi, legal sau nu ?
Livik
mesaj 5th November 2009, 17:05
Mesaj #1

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 21-August 06
ID membru: 92 569

Lucrez ca fotograf la o institutie publica: muzeu ( daca e nevoie voi preciza si numele ), de curand au aparaut zvonuri ca toti angajatii vor fi obligati sa faca de serviciu la poarta, da exact vor fi portari pentru o zi . Astazi zvonul s-a confirmat si am vazut la avizier un anunt in care se spune ca se infiinteaza postul de ofiter de serviciu ceva de genul dar nu ca angajatii vor face ceva . Apoi a venit unul dintre colegi cu un tabel sa-l semnam cum suntem repartizati pe zile, eu am refuzat sa-l semnez dar majoritatea au semnat iar maine se va face sedinta cu toti angajatii dar cred ca mai ales pentru cei care nu au semnat ... Mie imi este greu sa fac asta pentru ca lucrez foarte mult pe teren si oricum am mult de lucru, dar pana la urma voi proceda cum este legal. Totusi mie mi se pare ca nu este legal cum se procedeaza, de aceea apelez la cei care au cunostinte in domeniu si pot sa ma ajute cu niste sfaturi sau legislatie in domeniu.

Multumesc
Go to the top of the page

+Quote Post
Muale
mesaj 5th November 2009, 17:23
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 11-October 06
ID membru: 102 035

nu prea mi se pare corect. tu esti angajat acolo ca fotograf (desi sunt curios ce poate face un fotograf la un muzeu,zi de zi?) si asta trebuie sa faci.nu scrie undeva postul pe care esti angajat? la "portarie" poti sa le spui ca nu te pricepi,ai alte abilitati tu. si daca te pune nu raspunzi pt ce faci acolo,lasi pe toti sa intre,etc (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)
daca pune doctorul din spital electrician pt o zi?ala face prapad... (si electricianul sa faca operatii?!)

+Quote Post
Livik
mesaj 5th November 2009, 18:00
Mesaj #3

Member

Data înscrierii: 21-August 06
ID membru: 92 569

CITAT (Muale @ 5th November 2009, 17:23) *
nu prea mi se pare corect. tu esti angajat acolo ca fotograf (desi sunt curios ce poate face un fotograf la un muzeu,zi de zi?) si asta trebuie sa faci.nu scrie undeva postul pe care esti angajat? la "portarie" poti sa le spui ca nu te pricepi,ai alte abilitati tu. si daca te pune nu raspunzi pt ce faci acolo,lasi pe toti sa intre,etc (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)
daca pune doctorul din spital electrician pt o zi?ala face prapad... (si electricianul sa faca operatii?!)

Postul tau nu ma ajuta prea mult (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) dar iti multumesc pentru sustinere. Desi nu e chiar la subiect iti pot raspunde ce face un fotograf la muzeu, fotografiez: obiecte ale muzeului, evenimente interne si locale (oras, judet), fotogrfii pentru monografii ale localitatilor etc.. crede-ma am ce face plus ca prelucrez si arhivez aceste fotografii. Evident in fisa postului, contract de munca, regulament intern nu se prevede nimic de acest gen.

+Quote Post
Jaqueline
mesaj 5th November 2009, 20:50
Mesaj #4

HyperActive Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 8-September 05
Locație: București
ID membru: 46 474

Daca nu ai semnat, n-au cum sa te oblige, mai ales ca nu scrie in regulamentul intern. Totusi, legal, desi aiurea, ar putea sa va introduca tuturor o fractiune de norma ca portar si sa va si plateasca in plus. Evident, asta nu cred ca o sa se intample.

Totusi, vezi ce se discuta maine la sedinta. Daca se iau de tine, le spui ca tu trebuie sa fii pe teren si n-ai cum sa fii prezent fizic la institutie. Poate o sa inteleaga. Pana la urma e un argument destul de logic. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 19:00
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia