Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> mersul la nutritionist
grasunica
mesaj 5th November 2009, 16:57
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 4-November 09
ID membru: 527 031

Buna,

Vesnica problema a femeilor din sec.XXI, GREUTATEA, care a devenit si problema mea, datorita sedentarismului si mancarii fast food :(
Pentru a incerca macar sa rezolv ceva (nu numai sa ma vait "ce grasa sunt si nici nu mananc mult" dar tot ma ingras pe zi ce trece), la recomandarea unei prietene, am dat o fuga sa incerc si eu ce "este la moda, dr. nutritionist" la un cabinet de specialitate in probleme de nutritie.
Asa ca de o luna de zile am inceput sa merg la dr. nutritionist, unde dupa o lunga discutie despre obiceiurile mele (nesanatoase) de alimentatie si a starii de sanatate sa zicem buna, mi s-a recomandat sa urmez in fiecare saptamana cate un meniu diversificat (personalizat), pana acum ma simt bine, in greutate am scazut jumatate de kg :D , sunt pe drumul cel bun.
Am o simpla intrebare:
Pentru cei care merg la asemenea dr. de nutritie de mai mult timp - se vede ceva sau doar SUNTEM educati sa mancam sanatos?
Go to the top of the page

+Quote Post
rox
mesaj 5th November 2009, 17:36
Mesaj #2

prajitoare

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 28-November 04
Locație: bucuresti
ID membru: 26 412

pai, educat sa maninci sanatos inseamna schimbarea modului de viata inseamna ca devii mai sanatos in timp, si deci inevitabil scazi in greutate.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 15:51
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia