Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Defect la Ford Ka, Fara sarcina(debraiat),motorul se comporta ciudat
strabunicul
mesaj 4th November 2009, 23:46
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 4-November 09
ID membru: 527 199

Dacă accelerez cu cutia de viteze debraiată(ambreajul apăsat),motorul se ambalează,fără să-l comand din accelerație.Îndata ce îl trec în sarcină(îl cuplez la cutia de viteze) se deturează.
Dacă frânez,și în acelaș timp debraez(apăs pe pedala de ambreaj,motorul se deturează prea mult trecând dincolo de nivelul de relanti și se oprește.Dacă sunt atent și nu debraez decăt după ce motorul s-a deturat până aproape de relanti,nu se oprește. Mi s-a sugerat să folosesc un aditiv în benzină,suspectându-se înfundarea injectoarelor.Nu a dat rezultate.Aștept alte sugestii.
Go to the top of the page

+Quote Post
razvan_06
mesaj 5th November 2009, 00:02
Mesaj #2

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 22-July 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 350 974

Aceeasi problema am avut eu la un ford focus, am fost la un service numit torb motors si au constatat ca aveam probleme cu injectoarele. le-am schimbat pe toate 4 si acum totul e in regula. Daca s-a ajuns in stagiul in care motorul face asa cel mai probabil necesita schimbarea injectoarelor acestea nefiind doar infundate

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 19:34
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia