Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> REGULI importante !

Va rugam sa CAUTATI inainte de a posta. Este posibil sa se fi scris deja despre problema pe care doriti sa o abordati. CITITI regulamentul forumului ! Daca doriti sa incepeti un thread despre o anumita scoala VA ROG sa incepeti denumirea thread-ului la modul: "Scoala X - Clasa Y - oras Z". In acest fel le va fi foarte usor colegilor sa va gaseasca thread-ul si sa posteze in acelasi loc. INTOTDEAUNA mentionati scoala, clasa/grupa si ORASUL. Va reamintim ca raspunderea asupra continutului posturilor apartine EXCLUSIV userilor !

14 V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> "Ospitalitate" la bac
maxy
mesaj 24th May 2005, 15:37
Mesaj #55

Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 19-June 04
Locație: București
ID membru: 18 646

Mersi de sfaturi! Ai fost foarte ajutator! Insa eu imi fac griji din cauza ca ne-au speriat, spunandu-ne ca va fi greu... si eu la mate imi fac griji, pentru ca e cam greu. Oricum vreau o nota acceptabila, nu mai mult. Oricum nu imi trebuie media!
Go to the top of the page

+Quote Post
Mecmar
mesaj 24th May 2005, 17:05
Mesaj #56

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 2-May 05
ID membru: 35 843

QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 16:12)
Interesting... se pare ca sunt multi romani nemultumiti de sistemul din Romania care se strofoaca pe forumuri sa schimbe o mentalitate "necivilizata". Ce legatura are mr cone ospitalitatea la bac cu caracterul unui om?
    Iti spun din proprie experienta: am copiat la BAC, dar nu stiu sa dau o spaga nici unei femei de serviciu. Am copiat la BAC, dar surpriza! Stiu sa scriu cat de cat corect gramatical, iar la capitolul "cunostinte generale", nu m-am facut de ras pana acum in orice mediu am poposit. Am copiat la BAC la filozofie, dar stiu sa fac diferenta intre Platon si Aristotel, desi, recunosc ca nu am citit nimic din Kant. Impusca-ma pentru asta.
  Am copiat la geografie la bac, dar stiu capitala celor mai multe tari.
Exemplele pot continua.
  Am terminat o facultate de litere, desi am copiat la latina. Iete ca nu stiu nimic din latina. Oamenii ar trebui omorati pentru asta, zic eu...
  Lasa tinerii sa se bucure de viata, de tinerete, de vara asta capricioasa si nu mai sustine inutil ca daca inveti pentru sase materii de kko ( ma rog, depinde de preferinte si pasiuni, ca unele sunt chiar ok) iti creste IQ-ul si pe deasupra devii si civilizat... asta este o conceptie de decrepit.
*

QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 16:12)
sunt multi romani nemultumiti de sistemul din Romania care se strofoaca pe forumuri sa schimbe o mentalitate "necivilizata". Ce legatura are mr cone ospitalitatea la bac cu caracterul unui om?
    din proprie experienta: am copiat la BAC, dar nu stiu sa dau o spaga nici unei femei de serviciu. Am copiat la BAC, dar surpriza! Stiu sa scriu cat de cat corect gramatical, iar la capitolul "cunostinte generale", nu m-am facut de ras pana acum in orice mediu am poposit. Am copiat la BAC la filozofie, dar stiu sa fac diferenta intre Platon si Aristotel, desi, recunosc ca nu am citit nimic din Kant.  Am copiat la geografie la bac, dar stiu capitala celor mai multe tari.
  Am terminat o facultate de litere, desi am copiat la latina. Iete ca nu stiu nimic din latina.
    Lasa tinerii sa se bucure de viata, de tinerete, de vara asta capricioasa si nu mai sustine inutil ca daca inveti pentru sase materii de kko ( ma rog, depinde de preferinte si pasiuni, ca unele sunt chiar ok) iti creste IQ-ul si pe deasupra devii si civilizat... asta este o conceptie de decrepit.
*

CARACTÉR Felul de a fi al unui individ. Ansamblu de dispoziții înăscute, care constituie structura psihică a unui individ. Proprietate morală care se manifestă prin perseverență, vigurozitate și corectitudine.
Ma uimeste faptul ca desi ai absolvit (cica) o facultate de litere nu reusesti sa faci analogia dintre ,,ospitalitatea'' de la bac si caracterul unui om.
Ca sa poti intelege, iti explic pe scurt:
Profesorul are caracter, tu vrei sa fi ,,ospitalier''. Rezultatul? Nu iei bacul.
Mai vi matale o data la toamna!
Termini facultate de litere si.....surpriza de proportii: sti sa scrii cat de cat gramatical, iar la capitolul ,,cunostinte generale'' nu te-ai facut de ras. Asta pentru ca nu ai fost in stare sa intri intr-o discutie si sa o si porti pana la un rezultat
din care sa castige toata lumea.
Sa sti ca atunci cand vorbesti cu tine insuti nu te aude nimeni.
Ai copiat la bac la filozofie dar sti sa faci diferenta intre Platon si Aristotel?! (IMG:style_emoticons/default/wallbash.gif)
Cu cat te lauzi mai tare, cu atat ceilalti rad mai copios pe seama ta.
Ei bine, eu nu stiu prea multe nici de unul si nici de altul, dar asta nu inseamna ca nu am cateva notiuni despre ei.
Ai copiat la bac la geografie dar sti foarte multe din capitalele lumii. Apropos, care este capitala Vaticanului?
IQ - tu postezi aici ca sa dai o lamurire unui user, sau sa te afli in treaba?
Cele 6 materii de cacao pe care TU le consideri asa, o anume persoana poate primi anual premiul NOBEL. De acesta ai auzit?
Cateva lamuriri pentru informarea ta in ceea ce priveste IQ-ul si una dintre cele 6 materii de kakao:
In principiu scarile de inteligenta cuprind o serie de probe sau teste, cum vrei sa le numesti, care permit diagnosticarea diverselor aspecte ce definesc inteligenta: informatia (cultura generala), rationamentul aritmetic, vocabularul, stabilirea unor analogii, surprinderea succesiunii, capacitatea de concentrare, deosebirea dintre esential si neesential, capacitatea de invatare si adaptare la o situatie noua.
La orice varsta dar mai ales in anii tineretii, ne putem ameliora performantele intelectuale. Creierul care este organul gandirii, trebuie exersat continuu. Pai si asta cum o faci, C O P I I N D? Dar si acolo trebuie sa gandesti, caci nu este asa de usor.
Lenea de a gandi este la fel de daunatoare ca si evitarea muncii. La noul tau loc de munca ce vei face, vei evita sa muncesti?
Este adevarat ca in actualul sistem de invatamant sunt multe lacune si nu este normala introducerea multor materii, dar pe parcurs aceste situatii se vor reglementa si vor reapare liceele cu anumite profile.
Referitor la DECREPIT - Daca vrei sa fi original, imita-i pe cei care nu mai sunt la moda.
Si uite asa unii se nasc pentru a servi omenirea si altii pentru a servi la masa.

+Quote Post
add
mesaj 24th May 2005, 17:07
Mesaj #57

Senior Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 9-September 03
Locație: Homepedia
ID membru: 6 199

QUOTE(Replica @ May 24 2005, 13:51)
Nu am devenit nostalgica, dar sunt convinsa ca orice inveti iti poate fi de folos mai devreme sau mai tarziu.
*

BULLSHIT !!!!!!!!

+Quote Post
maxy
mesaj 24th May 2005, 17:11
Mesaj #58

Member

Mecmar, lucrezi in sistemul de invatamant?

+Quote Post
bbshtrumf
mesaj 24th May 2005, 17:16
Mesaj #59

Member

Data înscrierii: 28-April 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 35 635

te-a cam lovit si te racoresti daca iti spune ca e "de-al lor"?mie mi se par de maxim bun simt vorbele lui/ei.

+Quote Post
Alina
mesaj 24th May 2005, 17:19
Mesaj #60

Active Member

Data înscrierii: 4-November 04
Locație: Not here, not there, not anywhere
ID membru: 25 289

QUOTE(Mecmar @ May 24 2005, 18:05)
CARACTÉR  Felul de a fi al unui individ. Ansamblu de dispoziții înăscute, care constituie structura psihică a unui individ. Proprietate morală care se manifestă prin perseverență, vigurozitate și corectitudine.
    Ma uimeste faptul ca desi ai absolvit (cica) o facultate de litere nu reusesti sa faci analogia dintre ,,ospitalitatea'' de la bac si caracterul unui om.
  Ca sa poti intelege, iti explic pe scurt:
    Profesorul are caracter, tu vrei sa fi ,,ospitalier''. Rezultatul? Nu iei bacul.
    Mai vi matale o data la toamna!
    Termini facultate de litere si.....surpriza de proportii: sti sa scrii cat de cat gramatical, iar la capitolul ,,cunostinte generale'' nu te-ai facut de ras. Asta pentru ca nu ai fost in stare sa intri intr-o discutie si sa o si porti pana la un rezultat
din care sa castige toata lumea.
    Sa sti ca atunci cand vorbesti cu tine insuti nu te aude nimeni.
    Ai copiat la bac la filozofie dar sti sa faci diferenta intre Platon si Aristotel?!  (IMG:style_emoticons/default/wallbash.gif)
    Cu cat te lauzi mai tare, cu atat ceilalti rad mai copios pe seama ta.
    Ei bine, eu nu stiu prea multe nici de unul si nici de altul, dar asta nu inseamna ca nu am cateva notiuni despre ei.
    Ai copiat la bac la geografie dar sti foarte multe din capitalele lumii. Apropos, care este capitala Vaticanului?
    IQ - tu postezi aici ca sa dai o lamurire unui user, sau sa te afli in treaba?
    Cele 6 materii de cacao pe care TU le consideri asa, o anume  persoana poate primi anual premiul NOBEL. De acesta ai auzit?
    Cateva lamuriri pentru informarea ta in ceea ce priveste IQ-ul si una dintre cele 6 materii de kakao:
    In principiu scarile de inteligenta cuprind o serie de probe sau teste, cum vrei sa le numesti, care permit diagnosticarea diverselor aspecte ce definesc inteligenta: informatia (cultura generala), rationamentul aritmetic, vocabularul, stabilirea unor analogii, surprinderea succesiunii, capacitatea de concentrare, deosebirea dintre esential si neesential, capacitatea de invatare si adaptare la o situatie noua.
    La orice varsta dar mai ales in anii tineretii, ne putem ameliora performantele intelectuale. Creierul care este organul gandirii, trebuie exersat continuu. Pai si asta cum o faci, C O P I I N D? Dar si acolo trebuie sa gandesti, caci nu este asa de usor.
    Lenea de a gandi este la fel de daunatoare ca si evitarea muncii. La noul tau loc de munca ce vei face, vei evita sa muncesti?
    Este adevarat ca in actualul sistem de invatamant sunt multe lacune si nu este normala introducerea multor materii, dar pe parcurs aceste situatii se vor reglementa si vor reapare liceele cu anumite profile. 
    Referitor la DECREPIT - Daca vrei sa fi original, imita-i pe cei care nu mai sunt la moda.
    Si uite asa unii se nasc pentru a servi omenirea si altii pentru a servi la masa.
*

Honey, unu la mana incearca cel putin sa dai un citat OK, fara a te repeta....Sau te balbai, cumva? (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)
Doi, ti-au trebuit DOUA ore ca sa gasesti doua cuvinte in dictionar?
Trei ( nu te supara ca le enumar ca in clasa a cincea, dar vreau sa fiu cat mai pe intelesul tau ), decat sa nu copiez la BAC si sa scriu la fel de corect gramatical ca tine ( sa sti, vi etc etc), mai bine trec ca gasca prin balta prin toate stadiile de invatamant si ajung...ca mine.
Patru, de laudat, nu ma laud deloc...erau niste exemple luate la intamplare , pentru a-mi sublinia teoriile. Si pentru a te face pe tine sa intelegi. Incerc imposibilul, dar asa sunt eu...o perseverenta.
Cinci...TU NU AI TERMINAT NICI LICEUL, nu?! Se vede, stai linistit. Dar ramane intre noi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Alina
mesaj 24th May 2005, 17:26
Mesaj #61

Active Member

QUOTE(bbshtrumf @ May 24 2005, 18:16)
te-a cam lovit si te racoresti daca iti spune ca e "de-al lor"?mie mi se par de maxim bun simt vorbele lui/ei.
*

nope, era menit sa ma loveasca pe mine, dar a lovit gramatica limbii romane pana in cele mai mici detalii, a lovit logica invatata in clasa a opta, a lovit codul bunelor maniere, s-a autolovit pana s-a facut de kko!
Felicitari! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Black_Unicorn: 24th May 2005, 17:31

+Quote Post
trotineta
mesaj 24th May 2005, 17:33
Mesaj #62

Junior

Data înscrierii: 3-February 05
ID membru: 30 020

QUOTE(StGermain @ May 24 2005, 16:22)
Pe urma am dat romana scris... mi-a cazut Ion - parca, la ultimul subiect ala lung. In rest, nu stiu ce scrisoare care sa contina nu stiu ce expresii, si alte nimicuri. A, si comentariu. La fel... te gadnesti, la exercitiile de gramatica e simplu (mi-a placut si stiu, probabil de asta). Daca nu te descurci mai intrebi... adica se sopteste. La ultimul subiect la fel, daca nu mai tii minte ordinea actiunilor din roman (in caz ca nu l-ai citit - eu nu am citit nici un roman) atunci intrebi alaturi... Profii in general sunt toleranti, insa nu trebuie sa se exagereze... adica sa nu se ajunga sa se auda de pe hol atatea voci cu ton ridicate pentru ca intra ei la belea! De soptit se poate sopti (in unele cazuri chiar si dicta juma de comentariu) insa la volum cat se poate de mic! Cand se aud tocuri pe hol aia inseamna comisia! Toata lumea tace malc, nu se mai aude nici un sunet pana nu vine comisia si nu pleaca... de se aud doar in departare ceva tocuri! E pericuos ca poa sa faca aia observatie, iar la profi le e frica de ei - nah,. ei sunt raspunzatori.

Si nu iti pare rau ca nu ai citit? Crezi ca le vei mai citi vreodata? Sau le treci la "neimpliniri"? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de trotineta: 24th May 2005, 18:19

+Quote Post
maxy
mesaj 24th May 2005, 17:40
Mesaj #63

Member

Mecmar, viata ta pare plictisitoare si te apuci sa o critici pe a altora. Inteligenta ta este medicra si prin critici iti da iluzia ca esti un geniu? Mai lasa-ne cu pseudointeligenta ta. Black Unicorn nu a facut nimic decat sa demonstreze o idee. Crede-ma este este mult mai inteligenta decat tine si asta nu se va schimba!

+Quote Post
magister
mesaj 24th May 2005, 17:53
Mesaj #64

Member

Data înscrierii: 25-December 03
ID membru: 9 408

QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 12:46)
pana una alta ei o duc mult mai bine decat noi, astia care invatam de ne sar capacele... e nedreapta viata uneori, nu?  (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
*

cui ii sare bre capacele?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mai devreme dadeai detalii despre procedura de "inmuiere" a profilor si acum o intorci ca la Ploiesti ca elevii, vai saracutii de ei, nu mai au timp de altceva decat de Sadoveanu, integrale, formula benzenului, etc.

aveti grija mai copii...lasati-o mai moale cu invatatul unor lucruri inutile si tembele ca va dauneaza grav sanatatii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
maxy
mesaj 24th May 2005, 17:54
Mesaj #65

Member

Uite pe cineva luminat! Bravo (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) !

+Quote Post
Alina
mesaj 24th May 2005, 17:57
Mesaj #66

Active Member

QUOTE(magister @ May 24 2005, 18:53)
cui ii sare bre capacele?!  (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  

mai devreme dadeai detalii despre procedura de "inmuiere" a profilor si acum o intorci ca la Ploiesti ca elevii, vai saracutii de ei, nu mai au timp de altceva decat de Sadoveanu, integrale, formula benzenului, etc.

aveti grija mai copii...lasati-o mai moale cu invatatul unor lucruri inutile si tembele ca va dauneaza grav sanatatii  (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
*

La licenta nu se poate copia din pacate... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Magister, eu te ignor cu succes de ceva vreme, tu de ce nu faci la fel?! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

edit: plus ca ceea ce ai citat acolo continea si o urma de ironie, banuiesc mult prea subtila ptr nea Mitica...

Acest mesaj a fost modificat de Black_Unicorn: 24th May 2005, 17:59

+Quote Post
Mecmar
mesaj 24th May 2005, 18:02
Mesaj #67

Junior

QUOTE(max003 @ May 24 2005, 18:40)
Mecmar, viata ta pare plictisitoare si te apuci sa o critici pe a altora. Inteligenta ta este medicra si prin critici iti da iluzia ca esti un geniu? Mai lasa-ne cu pseudointeligenta ta. Black Unicorn nu a facut nimic decat sa demonstreze o idee. Crede-ma este este mult mai inteligenta decat tine si asta nu se va schimba!
*

Ca sa vezi ca este intuneric, n-ai nevoie de lumina.

+Quote Post
Alina
mesaj 24th May 2005, 18:03
Mesaj #68

Active Member

Ia fa-te mama Sandra Brown-ist, ca prea ai valente.... (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

+Quote Post
maxy
mesaj 24th May 2005, 18:04
Mesaj #69

Member

Bine ca ti-ai dat seama! Acum aplica stratagema asta a ta!

+Quote Post
Mecmar
mesaj 24th May 2005, 18:06
Mesaj #70

Junior

QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 18:19)
Honey, unu la mana incearca cel putin sa dai un citat OK, fara a te repeta....Sau te balbai, cumva?  (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)
Doi, ti-au trebuit DOUA ore ca sa gasesti doua cuvinte in dictionar?
Trei ( nu te supara ca le enumar ca in clasa a cincea, dar vreau sa fiu cat mai pe intelesul tau ), decat sa nu copiez la BAC si sa scriu la fel de corect gramatical ca tine ( sa sti, vi etc etc), mai bine trec ca gasca prin balta prin toate stadiile de invatamant si ajung...ca mine.
Patru, de laudat, nu ma laud deloc...erau niste exemple luate la intamplare , pentru a-mi sublinia teoriile. Si pentru a te face pe tine sa intelegi. Incerc imposibilul, dar asa sunt eu...o perseverenta.
Cinci...TU NU AI TERMINAT NICI LICEUL, nu?! Se vede, stai linistit. Dar ramane intre noi.  (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
*

Copile, nu e greu sa arati ce stii, pentru tine e mai greu sa descoperi si sa inveti ce nu stii.

+Quote Post
Alina
mesaj 24th May 2005, 18:09
Mesaj #71

Active Member

Copile?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-am inecat cu un covrigel din cauza ta. Stai un pic sa ma opresc din ras....

Gata, multumesc. Rad repede!
Sunt multe lucruri pe care nu le stiu, ceea ce stiu sigur, insa, e ca daca vorbesti cu limitatii, nu ai sorti de izbanda...
Nu te superi daca nu mai vorbesc cu tine, nu? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Mecmar
mesaj 24th May 2005, 18:11
Mesaj #72

Junior

QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 19:09)
Copile??  (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)   M-am inecat cu un covrigel din cauza ta. Stai un pic sa ma opresc din ras....
Gata, multumesc. Rad repede!
Sunt multe lucruri pe care nu le stiu, ceea ce stiu sigur, insa,  e ca daca vorbesti cu limitatii, nu ai sorti de izbanda...
Nu te superi daca nu mai vorbesc cu tine, nu?  (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
*

Un personaj celebru al literaturii universale a spus ca diferenta intre ,,prost" si ,,mai prost'', chiar nu mai conteaza.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

14 V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 18:34
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia