|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
18th June 2005, 18:44
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 709 Data înscrierii: 6-January 03 Locație: Romana-Bucuresti ID membru: 2 717 |
|
|
|
|
18th June 2005, 20:33
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 474 Data înscrierii: 11-May 05 ID membru: 36 436 |
|
||
|
|
|||
4th July 2006, 09:52
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 2 Data înscrierii: 3-July 06 ID membru: 84 866 |
Oameni....Bacu nu prea se pica... eu zic sa va ganditi mult mai serios la facultati si mai ales la cele de stat. Acolo e concurenta, nu la bac... Stiu ca si eu eram disperat dar dupa ce am trecut de el mi-am dat seama cat de fraier am fost ca mi-am facut atatea griji... mai ales daca sunteti de la un liceu bun din Bucuresti sau la unu care are nevoie de promovabilitate 100% ca sa devina "Colegiu National" Singuru prieten de-al meu care a avut probleme invata in Decebal unde se faceau niste faze gen scris rezolvarea subiectelor pe tabla, dar anu trecut cineva a ciripit la TV, s-a facut scandal si sa vedeti voi ce comisie a fost...au pikt clase intregi si daca au trecut au trecut cu 5! Multa bafta si sa ne vedem cu bine si bere la mare prin august! (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) La mine a fost misto la romana scris....profesorii de treaba...unul pazea usha...si celalalt se facea k nu vede...va dati seama...un elev din Cobadin statea si se uita!Iar profesoara de la catedra i-a zis:"Ce faci mai baiete?De ce stai?Pune mana si uite-te si tu pe ceva akolo!!!"...la care el zice:Pai...va rog frumos(si ii da cartea),imi aratati dvoastra de unde sa scriu?"...deci ala nu stia nici macar de unde sa scrie...va dati seama...in fine...a trecut!maine am la istorie...si nu am nicio carticica mai micuta asa...mai acceptabila dupa care sa ma "ghidez" si eu akolo... (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) ...sa vedem ce-o fi!!!doamne`ajuta sa ne cada niste prof supraveghetori asemeni celor de la lb romana... |
|
|
|
28th June 2008, 18:24
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 6 Data înscrierii: 28-June 08 ID membru: 342 327 |
Citind acest topic imi dau seama de ce e Romania cum e... Cei ce copiaza (aka fura ) la bac sunt coruptii de maine... Evident ca pe alte topicuri aceleasi persoane injura parlamentarii care, vezi doamne, sunt cei mai hoti oameni din lume, iar ei cei mai cinstiti.... In locul lor ar face la fel. Citind ce ai scris, nu pot decat sa te felicit....Ma bucur sa descopar ca inca mai exista oameni drepti pe lumea asta si ca nu sunt singura "ciudata" care lupta pentru dreptate. Am citit si commenturile altora care te criticau, ce pot sa zic, societatea noastra a devenit atat de corupta incat un om care cere drepatate e ori un ciudat, ori un "comunist" ori i se atribuie alte "nume" dragute. Este foarte trist ceea ce se intampla.Oamenii nu mai au frica lui Dumnezeu, nu mai au acel simt moral, corectitudine. Am avut una din probele de bac de curand si chiar te doare cand vezi cata spaga e in tara asta, cat se copiaza, in timp ce tu ai invatat si ai luptat toata viata impotriva celor care veneau cu pile. Poate nimeni nu stie ce poate sa fie in sufletul unui om cand a muncit ani la rand pentru un concurs si vine un nesimtit care o ia inainte si ii ia premiul numai pentru ca are bani si pile. E foarte dureros si daca ati experimenta, macar unul din voi ceilalti ce ati adus critici impotriva celor drepti, cum este sa muncesti si sa nu ti se aprecieze munca pentru ca primeaza pilele, poate ati pune pret pe munca unui om si ati intelege ce este cinstea.. La noi in tara nu se mai apreciaza valoarea si munca omului, ci conditia lui materiala si "talentul" de a-i smecheri pe altii. Simt ca nu mai suport uneori nesimtirea asta de a copia la bac, la examene si este socant sa vezi un forum in care se discuta tehnici de copiat. Nu e de mirare de ce este tara asa cum este. Si este si mai revoltator faptul ca cei care copiaza si dau spaga ii condamna pe cei care militeaza pentru o viata dreapta!!! In loc sa invete si ei sa fie drepti. De ce nu sunt oamenii drepti? de ce nu sunt romanii drepti? popor mai puturos si mai lenes, mai superficial ca al nostru nu cred ca mai exista. De ce sa fi cinstit si sa iei calea cea buna, cand ma poti lua calea cea mai usoara? este chiar deprimant sa citesti randurile acestea pe forum. Citind acest topic imi dau seama de ce e Romania cum e... Cei ce copiaza (aka fura ) la bac sunt coruptii de maine... Evident ca pe alte topicuri aceleasi persoane injura parlamentarii care, vezi doamne, sunt cei mai hoti oameni din lume, iar ei cei mai cinstiti.... In locul lor ar face la fel. Citind ce ai scris, nu pot decat sa te felicit....Ma bucur sa descopar ca inca mai exista oameni drepti pe lumea asta si ca nu sunt singura "ciudata" care lupta pentru dreptate. Am citit si commenturile altora care te criticau, ce pot sa zic, societatea noastra a devenit atat de corupta incat un om care cere drepatate e ori un ciudat, ori un "comunist" ori i se atribuie alte "nume" dragute. Este foarte trist ceea ce se intampla.Oamenii nu mai au frica lui Dumnezeu, nu mai au acel simt moral, corectitudine. Am avut una din probele de bac de curand si chiar te doare cand vezi cata spaga e in tara asta, cat se copiaza, in timp ce tu ai invatat si ai luptat toata viata impotriva celor care veneau cu pile. Poate nimeni nu stie ce poate sa fie in sufletul unui om cand a muncit ani la rand pentru un concurs si vine un nesimtit care o ia inainte si ii ia premiul numai pentru ca are bani si pile. E foarte dureros si daca ati experimenta, macar unul din voi ceilalti ce ati adus critici impotriva celor drepti, cum este sa muncesti si sa nu ti se aprecieze munca pentru ca primeaza pilele, poate ati pune pret pe munca unui om si ati intelege ce este cinstea.. La noi in tara nu se mai apreciaza valoarea si munca omului, ci conditia lui materiala si "talentul" de a-i smecheri pe altii. Simt ca nu mai suport uneori nesimtirea asta de a copia la bac, la examene si este socant sa vezi un forum in care se discuta tehnici de copiat. Nu e de mirare de ce este tara asa cum este. Si este si mai revoltator faptul ca cei care copiaza si dau spaga ii condamna pe cei care militeaza pentru o viata dreapta!!! In loc sa invete si ei sa fie drepti. De ce nu sunt oamenii drepti? de ce nu sunt romanii drepti? popor mai puturos si mai lenes, mai superficial ca al nostru nu cred ca mai exista. De ce sa fi cinstit si sa iei calea cea buna, cand poti lua calea cea mai usoara? este chiar deprimant sa citesti randurile acestea pe forum. |
|
|
|
28th June 2008, 18:31
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 215 Data înscrierii: 1-June 08 ID membru: 332 426 |
Citind ce ai scris, nu pot decat sa te felicit....Ma bucur sa descopar ca inca mai exista oameni drepti pe lumea asta si ca nu sunt singura "ciudata" care lupta pentru dreptate. Am citit si commenturile altora care te criticau, ce pot sa zic, societatea noastra a devenit atat de corupta incat un om care cere drepatate e ori un ciudat, ori un "comunist" ori i se atribuie alte "nume" dragute. Este foarte trist ceea ce se intampla.Oamenii nu mai au frica lui Dumnezeu, nu mai au acel simt moral, corectitudine. Am avut una din probele de bac de curand si chiar te doare cand vezi cata spaga e in tara asta, cat se copiaza, in timp ce tu ai invatat si ai luptat toata viata impotriva celor care veneau cu pile. Poate nimeni nu stie ce poate sa fie in sufletul unui om cand a muncit ani la rand pentru un concurs si vine un nesimtit care o ia inainte si ii ia premiul numai pentru ca are bani si pile. E foarte dureros si daca ati experimenta, macar unul din voi ceilalti ce ati adus critici impotriva celor drepti, cum este sa muncesti si sa nu ti se aprecieze munca pentru ca primeaza pilele, poate ati pune pret pe munca unui om si ati intelege ce este cinstea.. La noi in tara nu se mai apreciaza valoarea si munca omului, ci conditia lui materiala si "talentul" de a-i smecheri pe altii. Simt ca nu mai suport uneori nesimtirea asta de a copia la bac, la examene si este socant sa vezi un forum in care se discuta tehnici de copiat. Nu e de mirare de ce este tara asa cum este. Si este si mai revoltator faptul ca cei care copiaza si dau spaga ii condamna pe cei care militeaza pentru o viata dreapta!!! In loc sa invete si ei sa fie drepti. De ce nu sunt oamenii drepti? de ce nu sunt romanii drepti? popor mai puturos si mai lenes, mai superficial ca al nostru nu cred ca mai exista. De ce sa fi cinstit si sa iei calea cea buna, cand ma poti lua calea cea mai usoara? este chiar deprimant sa citesti randurile acestea pe forum. ma mir cand vad oameni care inca mai poarta ochelari de cal si nu isi pun mintea la contributie macar putin. acolo niste logica , ratiune nu strica . o sa fiu scurt. 1. cei care copiaza la bac si iau note mari nu vor putea razbate la facultate si mai departe in viata. fie ca vor continua sa copieze si la facultate. isi vor lua diploma si si'o vor baga in *** pt ca nu au ce face cu ea. fiecare firma care se respecta organizeaza interviuri la angajare+ stai in proba o perioada de timp. nici un patroin nu vrea oameni cu pile care sa nu dea randament etc etc 2. sunt unii care sunt chiar foarte buni la invatatura , sunt destepti , inteligenti etc insa care nu vad rostul unui astfel de examen ratat. astfel poate mai copiaza si ei la romana scris. cand vor intra la facultate se vor pune pe treaba. acolo studiaza ce ii intereseaza cu adevarat. in CONCLUZIE NU mai fiti suparati/amarati/nervosi pt ca va ofticati degeaba. tot voi veti fi in castig daca invatati. Acest mesaj a fost modificat de shadowgign2: 28th June 2008, 18:32 |
|
|
|
28th June 2008, 20:00
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 227 Data înscrierii: 8-January 08 Locație: Bucuresti ID membru: 270 515 |
sau la unu care are nevoie de promovabilitate 100% ca sa devina "Colegiu National" Pe asta ma bazez si eu la mate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
28th June 2008, 22:29
|
|||
|
|
||
|
|
|||
28th June 2008, 22:59
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 215 Data înscrierii: 1-June 08 ID membru: 332 426 |
De ce nu sunt oamenii drepti? de ce nu sunt romanii drepti? popor mai puturos si mai lenes, mai superficial ca al nostru nu cred ca mai exista. De ce sa fi cinstit si sa iei calea cea buna, cand poti lua calea cea mai usoara? este chiar deprimant sa citesti randurile acestea pe forum. Welcome to the REAL world. -cum ar spune Morpheus (MATRIX) ceea ce gandim , ceea ce credem noi in acest moment, valorile pe care ni le'am creat, visele noastre, everything it's a big lie credem ca traim intr'o lume ideala, unde totul este aproape roz, o lume guvernata de liniste, pace... te vei infiora daca ai afla ce se afla cu adevarat in spatele acestei perdele care ne acopera ochii. dar stai linistita, e mai bine asa. mai bine sa nu stim. in acest fel traim mai linistiti, fara griji etc ("ceea ce nu stii nu te poate rani") ... la fel ca in matrix. mai bine alegi pastila albastra Acest mesaj a fost modificat de shadowgign2: 28th June 2008, 23:29 |
|
|
|
28th June 2008, 23:41
|
|
|
?Welcome to the REAL world.? -cum ar spune Morpheus (MATRIX) ceea ce gandim , ceea ce credem noi in acest moment, valorile pe care ni le'am creat, visele noastre, everything it's a big lie credem ca traim intr'o lume ideala, unde totul este aproape roz, o lume guvernata de liniste, pace... te vei infiora daca ai afla ce se afla cu adevarat in spatele acestei perdele care ne acopera ochii. dar stai linistita, e mai bine asa. mai bine sa nu stim. in acest fel traim mai linistiti, fara griji etc ("ceea ce nu stii nu te poate rani") ... la fel ca in matrix. mai bine alegi pastila albastra Dragul meu, nu stiu de ce ai o dorinta acuta de a ma contrazice mereu si de a concura parca....am observat ca forumul asta chiar e facut pentru ca oamenii sa se certe........nu e parca nimic constructiv....eu doar vroiam sa felicit un om care mi-a dovedit ca exista si oameni drepti pe aici...primul meu mesaj scris ca un raspuns pentru tine, cel de sus, demonstreaza faptul ca eu chiar traiesc IN A REAL WORLD si sunt constienta de magariile si marsaviile ce se petrec in domeniile noastre; spre deosebire de tine, caci tu traiesti intr-o lume imaginara daca chiar ai impresia ca in firmele de prestigiu nu sunt acceptati altii pe pile si pusi inaintea celor cu valoare. Trezeste-te la realitate, nu stiu ce experiente ai tu, dar eu am avut destule experiente dure si esti naiv daca crezi ca in firmele mari oamenii de valoare nu sunt dati la o parte pentru a fi promovati pilosii sau curvele. Nu as vorbi daca nu as fi vazut asta si trait eu insumi. Citeste cu atentie primul meu mesaj, este dovada faptului ca sunt foarte lucida si nu traiesc intr-o lume roz, am fost prea calita. Plus de asta, esti primul care imi spune ca nu traiesc intr-o lume reala( de altfel nu ma mira, pentru ca nu ma cunosti cu adevarat), pentru ca eu de multe ori sunt "criticata" ca sunt prea dura, prea realista si refuz ideile gen "totul e roz, totul e ideal, toate trec etc". Sunt foarte dura si realista in privinta asta. Faptul ca m-am intrebat de ce sunt romanii nedrepti nu inseamna ca sunt "in a fantasy world" sau doresc "idealul". Uita-te la nemti, au pierdut 2 razboaie mondiale, au fost ruinati si astazi cum se explica faptul ca sunt puterea economica nr 1 in Europa? Sunt harnici, disciplinati, corecti, motivati, tot ce vrei, trasaturi pe care romanii nu le au, altfel nu am fi in situatia asta. Nemtii nu exprima , dupa cum bine observi, "idealul" de care ma acuzai si care nu ar exista, ci exprima o realitate, pe care numai un popor ca Romania poate sa o perceapa ca "ideal", pentru ca nu au mentalitatea ca asa ceva chiar poate exista si se poate realiza. |
|
|
|
29th June 2008, 00:00
|
|
|
Dragul meu, nu stiu de ce ai o dorinta acuta de a ma contrazice mereu si de a concura parca....am observat ca forumul asta chiar e facut pentru ca oamenii sa se certe........nu e parca nimic constructiv....eu doar vroiam sa felicit un om care mi-a dovedit ca exista si oameni drepti pe aici...primul meu mesaj scris ca un raspuns pentru tine, cel de sus, demonstreaza faptul ca eu chiar traiesc IN A REAL WORLD si sunt constienta de magariile si marsaviile ce se petrec in domeniile noastre; spre deosebire de tine, caci tu traiesti intr-o lume imaginara daca chiar ai impresia ca in firmele de prestigiu nu sunt acceptati altii pe pile si pusi inaintea celor cu valoare. Trezeste-te la realitate, nu stiu ce experiente ai tu, dar eu am avut destule experiente dure si esti naiv daca crezi ca in firmele mari oamenii de valoare nu sunt dati la o parte pentru a fi promovati pilosii sau curvele. Nu as vorbi daca nu as fi vazut asta si trait eu insumi. Citeste cu atentie primul meu mesaj, este dovada faptului ca sunt foarte lucida si nu traiesc intr-o lume roz, am fost prea calita. Plus de asta, esti primul care imi spune ca nu traiesc intr-o lume reala( de altfel nu ma mira, pentru ca nu ma cunosti cu adevarat), pentru ca eu de multe ori sunt "criticata" ca sunt prea dura, prea realista si refuz ideile gen "totul e roz, totul e ideal, toate trec etc". Sunt foarte dura si realista in privinta asta. Faptul ca m-am intrebat de ce sunt romanii nedrepti nu inseamna ca sunt "in a fantasy world" sau doresc "idealul". Uita-te la nemti, au pierdut 2 razboaie mondiale, au fost ruinati si astazi cum se explica faptul ca sunt puterea economica nr 1 in Europa? Sunt harnici, disciplinati, corecti, motivati, tot ce vrei, trasaturi pe care romanii nu le au, altfel nu am fi in situatia asta. Nemtii nu exprima , dupa cum bine observi, "idealul" de care ma acuzai si care nu ar exista, ci exprima o realitate, pe care numai un popor ca Romania poate sa o perceapa ca "ideal", pentru ca nu au mentalitatea ca asa ceva chiar poate exista si se poate realiza. unu la mana, o polemica pe baza unei idei este pe cat se poate de constructiva. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) doi la mana nu ai inteles deloc textul scris de mine mai sus. acel text contine un mesaj mai subtil. trebuie privit in profunzime. s'au petrecut de'a lungul timpului evenimente atat de stranii... ce parere ai despre cazul kennedy ?sau Lee Harvey Oswald ? sau despre 9/11 ? vrei sa continuam? noi suntem doar niste pioni in acest imens necunoscut apropo de oamenii drepti, oamenii cinstiti de care pomenesti... nu ar strica sa citesti niste filozofie,. in spetza platon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Acest mesaj a fost modificat de shadowgign2: 29th June 2008, 00:04 |
|
|
|
29th June 2008, 00:04
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 425 Data înscrierii: 8-October 05 Locație: Where The Neverending Story Ends ID membru: 49 367 |
Am un amic care si-a platit BAC-ul. A dat cam 1000 de euro ca sa fie asigurat ca-l ia. Acu`, mi-s curios cu ce note. Ca din cate am vazut pana acum, merge bine. Romana oral 10, engleza 10, romana scris: sa vedem ce-o fi. (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)
|
|
|
|
29th June 2008, 10:04
|
|
|
unu la mana, o polemica pe baza unei idei este pe cat se poate de constructiva. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) doi la mana nu ai inteles deloc textul scris de mine mai sus. acel text contine un mesaj mai subtil. trebuie privit in profunzime. s'au petrecut de'a lungul timpului evenimente atat de stranii... ce parere ai despre cazul kennedy ?sau Lee Harvey Oswald ? sau despre 9/11 ? vrei sa continuam? noi suntem doar niste pioni in acest imens necunoscut apropo de oamenii drepti, oamenii cinstiti de care pomenesti... nu ar strica sa citesti niste filozofie,. in spetza platon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Da, Platon...am citit deja (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) am luat meditatii de filosofie la un prof exigent si am citit muuulta filosofie, de la antichitate pana ziua de azi. Te referi la Mitul lui Gyges de care vorbea Platon? Da, desi e perspectiva mai pesimista, totusi e oarecum...reala...adica din conceptiile lui reiese ca oamenii sunt drepti numai silnic, de teama unor legi si pedepse si ca dreptatea nu este cava innascut omului... in privinta asta, Kant si Rouseau au o perspectiva mai optimista. Ei spun ca dreptatea este dictata de constiinta, ratiune si nu in ultimul rand iubire de oameni, fiind o componenta a firii umane...eu cred ca dreptatea nu trebuie sa fie rezultatul unor constrangeri, sa fie dreptate doar din cauza unor legi..adica se pune cu adevarat problema dreptatii daca ne intrebam cum ne-am comporta in absenta legilor?...da in fine. asta e filosofie, cati oameni se intreaba cum s-ar comporta daca nu ar exista legi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oricum, eu prin randurile astea nu vreau sa sustin ca vreau sa schimb o lume intreaga de nedrepti, este utopic, ci doar ma bucur cand mai vad cate unul ca mine, un exponent inversunat al dreptatii, poate prea drep pentru coruptia de azi. Se pare ca intr-adevar, poate nu am inteles mesajul tau...imi cer scuze. Moartea lui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kennedy, cand aud de asta imi aduc aminte de prietena mea care e obsedata de o carte pe care o citeste acum si e convinsa ca masonii l-au omorat. Ce parere ai? |
|
|
|
29th June 2008, 13:59
|
|
|
Da, Platon...am citit deja (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) am luat meditatii de filosofie la un prof exigent si am citit muuulta filosofie, de la antichitate pana ziua de azi. Te referi la Mitul lui Gyges de care vorbea Platon? Da, desi e perspectiva mai pesimista, totusi e oarecum...reala...adica din conceptiile lui reiese ca oamenii sunt drepti numai silnic, de teama unor legi si pedepse si ca dreptatea nu este cava innascut omului... in privinta asta, Kant si Rouseau au o perspectiva mai optimista. Ei spun ca dreptatea este dictata de constiinta, ratiune si nu in ultimul rand iubire de oameni, fiind o componenta a firii umane...eu cred ca dreptatea nu trebuie sa fie rezultatul unor constrangeri, sa fie dreptate doar din cauza unor legi..adica se pune cu adevarat problema dreptatii daca ne intrebam cum ne-am comporta in absenta legilor?...da in fine. asta e filosofie, cati oameni se intreaba cum s-ar comporta daca nu ar exista legi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oricum, eu prin randurile astea nu vreau sa sustin ca vreau sa schimb o lume intreaga de nedrepti, este utopic, ci doar ma bucur cand mai vad cate unul ca mine, un exponent inversunat al dreptatii, poate prea drep pentru coruptia de azi. Se pare ca intr-adevar, poate nu am inteles mesajul tau...imi cer scuze. Moartea lui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kennedy, cand aud de asta imi aduc aminte de prietena mea care e obsedata de o carte pe care o citeste acum si e convinsa ca masonii l-au omorat. Ce parere ai? ma rog, nu trebuia sa raspunzi la intrebarile gen kennedy, 9/11. erau intrebari retorice. asta ca sa'ti amintesc cat de mici suntem noi. ce neinsemnati suntem. crezi ca USA este condusa de Bush ? (iarasi intrebare retorica) oricine intra in "sistem" si face ceva ce pericliteaza securitatea acestuia este eliminat. cazurile sunt multiple. din cauza asta te'am sfatuit ca ar fi mai bine sa nu stii ce se afla in spatele perdelei. (tu crezi ca io aici vorbeam de bac, de cum se copiaza, de jobul in care este neindreptatit ??? astea sunt nimicuri fata de ce se intampla cu adevarat in lumea asta ) ps : ci doar ma bucur cand mai vad cate unul ca mine, un exponent inversunat al dreptatii, poate prea drep pentru coruptia de azi. stai linistita ca si io eram un inversunat al dreptatii si poate mai sunt inca . dar iti trece sau o sa vrei sa iti treaca. dupa cum am spus, daca vrei sa misti un deget in acest sens vei fi eliminat in scurt timp. Acest mesaj a fost modificat de shadowgign2: 29th June 2008, 14:08 |
|
|
|
29th June 2008, 15:31
|
|
|
ma rog, nu trebuia sa raspunzi la intrebarile gen kennedy, 9/11. erau intrebari retorice. asta ca sa'ti amintesc cat de mici suntem noi. ce neinsemnati suntem. crezi ca USA este condusa de Bush ? (iarasi intrebare retorica) oricine intra in "sistem" si face ceva ce pericliteaza securitatea acestuia este eliminat. cazurile sunt multiple. din cauza asta te'am sfatuit ca ar fi mai bine sa nu stii ce se afla in spatele perdelei. (tu crezi ca io aici vorbeam de bac, de cum se copiaza, de jobul in care este neindreptatit ??? astea sunt nimicuri fata de ce se intampla cu adevarat in lumea asta ) ps : stai linistita ca si io eram un inversunat al dreptatii si poate mai sunt inca . dar iti trece sau o sa vrei sa iti treaca. dupa cum am spus, daca vrei sa misti un deget in acest sens vei fi eliminat in scurt timp. da, pot spune ca ai dreptate. faza cu bacul si jobul sunt niste nimicuri pe langa ce se intampla cu lumea, si intr-adevar, daca misti un deget, daca iti afisesi nemultumirea sau opinia separata, esti eliminat. |
|
|
|
29th June 2008, 15:41
|
|
|
da, pot spune ca ai dreptate. faza cu bacul si jobul sunt niste nimicuri pe langa ce se intampla cu lumea, si intr-adevar, daca misti un deget, daca iti afisesi nemultumirea sau opinia separata, esti eliminat. acum ca am lamurit aceste mici neintelegeri... ce zici... imi dai dreptate asupra a ceea ce am spus in primele posturi ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) mai creze ceea ce credeai la inceput despre mine si postu(urile) mele ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) danke (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
30th June 2008, 11:58
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 626 Data înscrierii: 13-July 07 Locație: The land of nowhere ID membru: 202 085 |
Acum am vazut topicul asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa va spun cum s-a procedat anul asta, chiar daca s-au luat ceva masuri de prevenire. Inainte de examen, parintele elevului care vrea sa ia o nota mai mare vorbeste cu un cunoscut, cu un profesor care o sa fie in centrul respectiv de corectura si ii da un mic "cadou" (o sticla de alexandrion de 7 stele, un jack daniels). Respectivul profesor vorbeste mai departe cu ai lui colegi (profesori, de asemenea) si se face o lista cu lucrarile care trebuiesc "masluite" si semnele facute pe ele. A doua zi lucrarile se vor separa si se vor trimite la profesorii mai "indulgenti". Se vor da note avand ca urmare intocmirea listei, se va merge pe ideea "te ajut, ma ajuti". I se dau si presedintelui de comisie cateva plocoane ca sa inchida ochii si sa mearga totul ca la carte. Seara, fericitii elevi sunt anuntati telefonic de notele primite. |
|
|
|
30th June 2008, 13:50
|
|
|
Acum am vazut topicul asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa va spun cum s-a procedat anul asta, chiar daca s-au luat ceva masuri de prevenire. nu spui nimic nou. ce povestesti in legatura cu bacu s'a facut si anul trecut si acum 2 ani si etc |
|
|
|
30th June 2008, 14:32
|
|
|
am neeet! Grup: Moderators Mesaje: 2 841 Data înscrierii: 9-September 06 Locație: Neamt ID membru: 96 176 |
Am supravegheat la BAC si copiii au strans bani intr-un plic pentru mine si colega mea. I-am refuzat (eu, nu stiu daca si ce au rezolvat cu colega mea) cu zambetul pe buze si le-am spus sa bea o bere dupa proba. La probele unde am supravegheat pana acum n-am luat nici macar un leu vechi de la niciun copil. Si nici n-am sa iau. De dat, am dat, la vremea mea (sume mici, acum 8 ani nu era ca acum).
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 24th November 2009 - 00:12 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |