Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> REGULI importante !

Va rugam sa CAUTATI inainte de a posta. Este posibil sa se fi scris deja despre problema pe care doriti sa o abordati. CITITI regulamentul forumului ! Daca doriti sa incepeti un thread despre o anumita scoala VA ROG sa incepeti denumirea thread-ului la modul: "Scoala X - Clasa Y - oras Z". In acest fel le va fi foarte usor colegilor sa va gaseasca thread-ul si sa posteze in acelasi loc. INTOTDEAUNA mentionati scoala, clasa/grupa si ORASUL. Va reamintim ca raspunderea asupra continutului posturilor apartine EXCLUSIV userilor !

14 V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> "Ospitalitate" la bac
mufa
mesaj 25th May 2005, 19:30
Mesaj #181

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(max003 @ May 25 2005, 19:06)
Dar ce este in neregula cu a discuta la ce facultate dai? Si daca se vaita ca a fost persecutat, cum poti vorbi despre asta daca nu cunosti situatia. Faci prea multe presupuneri...
*

Nu este nimic in neregula sa discuti asta de la inceputul clasei a 9-a pina la inceputul clasei a 12-a.
Cit despre persecutat, tu parca esti cel care sustii cu frenezie ca cele mai mari sanse la ai daca urmezi o facultate cu profil umanist. Nu ti se pare normal ca profesoara de romana sa ceara mai mult de la tine decit de la cei care vor sa se faca ingineri sau economisti? Cine vrei sa te streseze, profesorul de chimie? Ala e ocupat cu viitorii medicinsti/chimisti. Maturizeaza-te sau incep sa-ti dau si tie ciocane!
Go to the top of the page

+Quote Post
maxy
mesaj 25th May 2005, 19:53
Mesaj #182

Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 19-June 04
ID membru: 18 646

Mda... chestie e ca nu numai eu dau acolo si ca mie nu imi trebuie literatura, la care ea ma depuncteaza mai mult decat pe ceilalti. Oricum nu are rost sa discutam despre asta decat in privat...

+Quote Post
shumilica
mesaj 25th May 2005, 19:59
Mesaj #183

Active Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 5-February 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 11 091

nu-i de mine filosofia ( eu o scriu numai cu s, in urma unei pledoarii a profei de filosofie in care sustinea ca filosofie vine din latinescul filos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) duh... )

dar reclama de la aparatele digitale de fotografiat panasonic cu stabilizator de imagine e geniala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)
replica, unde am gresit? arata-mi si mie

Acest mesaj a fost modificat de shumilica: 25th May 2005, 20:00

+Quote Post
mufa
mesaj 25th May 2005, 20:04
Mesaj #184

Porc misogin

QUOTE(max003 @ May 25 2005, 19:53)
Mda... chestie e ca nu numai eu dau acolo si ca mie nu imi trebuie literatura, la care ea ma depuncteaza mai mult decat pe ceilalti. Oricum nu are rost sa discutam despre asta decat in privat...
*

Mda... la cit de clar iti exprimi ideile, nici nu ma mira ca te persecuta profa de romana. Si se spune chestia (IMG:style_emoticons/default/bash.gif)

+Quote Post
Replica
mesaj 25th May 2005, 20:04
Mesaj #185

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 8-May 05
ID membru: 36 228

QUOTE(shumilica @ May 25 2005, 19:59)
nu-i de mine filosofia ( eu o scriu numai cu s, in urma unei pledoarii a profei de filosofie in care sustinea ca filosofie vine din latinescul filos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)   duh... )

dar reclama de la aparatele digitale de fotografiat panasonic cu stabilizator de imagine e geniala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)
replica, unde am gresit? arata-mi si mie
*

Dragul meu, eu te citesc de destul de mult timp, imi plac posturile tale ca si continut. Greselile tale de ortografie sunt frecvente, dar eu chiar nu am dispozitia necesara acum sa caut prin posturile tale. Cu voia ta, insa, de acum inainte, te voi atentiona. (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

+Quote Post
mufa
mesaj 25th May 2005, 20:06
Mesaj #186

Porc misogin

QUOTE(Replica @ May 25 2005, 20:04)
Dragul meu, eu te citesc de destul de mult timp, imi plac posturile tale ca si continut. Greselile tale de ortografie sunt frecvente, dar eu chiar nu am dispozitia necesara acum sa caut prin posturile tale. Cu voia ta, insa, de acum inainte, te voi atentiona. (IMG:style_emoticons/default/console.gif)
*

Vrei sa spui ca shumi face greseli de ortografie si eu inca nu i-am dat binemeritatele ciocane? Hmm, ia sa fiu putin mai atent de acum incolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
maxy
mesaj 25th May 2005, 20:06
Mesaj #187

Member

QUOTE(mufa @ May 25 2005, 20:04)
Mda... la cit de clar iti exprimi ideile, nici nu ma mira ca te persecuta profa de romana. Si se spune chestia (IMG:style_emoticons/default/bash.gif)
*

Greseala de tastatura... Ti-am spus daca vrei sa continuam discutia. Daca nu, las-o asa!

+Quote Post
Alina
mesaj 25th May 2005, 20:27
Mesaj #188

Active Member

Data înscrierii: 4-November 04
Locație: Not here, not there, not anywhere
ID membru: 25 289

QUOTE(StGermain @ May 25 2005, 19:05)
Trebuia sa deschdieti alt thread pentru cearta pe tema asta ca tiganii la cort! Nu ati deschis, ati preferat sa il compromiteti pe asta  (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png)
*

nu-mi place comparatia aia... (IMG:style_emoticons/default/ack.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Black_Unicorn: 25th May 2005, 20:39

+Quote Post
shumilica
mesaj 25th May 2005, 20:35
Mesaj #189

Active Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 5-February 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 11 091

QUOTE(Replica @ May 25 2005, 21:04)
*

iti dau dreptate, mai imi scapa si mie - ca sa fiu in ton cu miercurea la 8 seara.. adica cu cei de la cronica - cate o cifteluta gramaticala si chiar te rog frumos sa ma atentionezi, ma vei ajuta foarte mult, dar asta doar daca nu e sub forma de repros or somethin' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pe aceasta cale ii spun si lu mufa sa ma ciocaneasca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

o iau si eu pe aratura, ca burvi, si incep sa ma laud:
SUNT SINGURUL USER care inca nu are clar in minte o vocatie si o facultate pe care sa o urmeze pentru a si-o indeplini !

double (IMG:style_emoticons/default/death.gif) to me !

editare tarzie dupa ce am vazut ca nu m-am exprimat bine:

SUNT SINGURUL USER CARE E IN CLASA A 12-a SI CARE INCA nu are clar in minte... etc.. etc.

Acest mesaj a fost modificat de shumilica: 25th May 2005, 21:08

+Quote Post
oz666
mesaj 25th May 2005, 20:37
Mesaj #190

Member

Data înscrierii: 6-January 03
Locație: Romana-Bucuresti
ID membru: 2 717

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mai e o luna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Din ce stiu eu, sportul a costat anul trecut un milion, unii vor sa-l cumpere si acum, eu ma risc fara bani, la viteza trebuie sa ma gandesc ca ma urmareste un caine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Romana oral mi se pare cea mai tampita proba, sunt 52 de subiecte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) wtf numai aberatii. Au fost persoane cu bani care au dat pe tot bacu' 1.600 pentru 9.50(asta ca sa nu bata la ochi). Mai stiu un caz de unu' care s-a dus la comisie romana oral, a trantit 100 de parai si a trecut cu 8.50. Pentru cei ce au terminat si vin cu ideologii comuniste, trebuie sa le aducem aminte ce kkturi se predau in liceu, chimie la profil de mate-info. wtf, vroiam chimie dadeam la chimie bio.
Apropo, sa va dau eu un text de nichita stanescu , bacovia sau ion barbu, nici macar 5 propozitii nu poti sa aberezi pe ele. Singurele opere demne de studiat din punctul meu de vedere sunt romanele lui Liviu Rebreanu si ale lui Marin Preda + proza si dramaturgia ce apartine de Caragiale in rest fuck all that shit !!

Acest mesaj a fost modificat de oz666: 25th May 2005, 20:43

+Quote Post
just_a_girl
mesaj 25th May 2005, 20:38
Mesaj #191

Junior

Data înscrierii: 19-May 05
Locație: Bucharest city
ID membru: 37 019

QUOTE(shumilica @ May 25 2005, 20:35)
SUNT SINGURUL USER care inca nu are clar in minte o vocatie si o facultate pe care sa o urmeze pentru a si-o indeplini !

double (IMG:style_emoticons/default/death.gif) to me !
*

oho...nu esti singurul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt in aceeasi situatie..bine ca mai am ceva timp sa ma hotarasc...sunt a 11-a

+Quote Post
andyv
mesaj 26th May 2005, 08:09
Mesaj #192

Member

Data înscrierii: 8-July 03
Locație: Zurich
ID membru: 4 759

QUOTE(oz666 @ May 25 2005, 20:37)
Pentru cei ce au terminat si vin cu ideologii comuniste, trebuie sa le aducem aminte ce kkturi se predau in liceu,

Ideologii comuniste? Ideile voastre sunt comuniste : copiat, examene platite, etc...
Arata-mi o tara dezvoltata capitalista in care se practica asa ceva...

chimie la profil de mate-info. wtf, vroiam chimie dadeam la chimie bio.

Scopul liceului e sa-ti formeze o cultura generala. Liceul nu e facultate. Daca iti inchipui ca in alte tari (capitaliste) nu se face chimie in liceu te inseli amarnic...
Chiar mai mult, in SUA daca vrei sa faci doctoratul in filologie trebuie sa dai si un test de matematica..

Acest mesaj a fost modificat de andyv: 26th May 2005, 08:10

+Quote Post
mufa
mesaj 26th May 2005, 09:27
Mesaj #193

Porc misogin

QUOTE(andyv @ May 26 2005, 08:09)
Ideologii  comuniste? Ideile voastre sunt comuniste : copiat, examene platite, etc...
Arata-mi o tara dezvoltata capitalista in care se practica asa ceva...
Scopul liceului e sa-ti formeze o cultura generala. Liceul nu e facultate. Daca iti inchipui ca in alte tari  (capitaliste) nu se face chimie in liceu te inseli amarnic...
Chiar mai mult, in SUA daca vrei sa faci doctoratul in filologie trebuie sa dai si un test de matematica..
*

Degeaba le explici, ca nu pricep. Sau nu vor sa priceapa. Sau pur si simplu sunt prea comozi si prefera sa se ascunda in spatele lui "dar ce nevoie am eu de asta" (IMG:style_emoticons/default/bash.gif)

+Quote Post
active95
mesaj 26th May 2005, 10:07
Mesaj #194

Active Member

Data înscrierii: 29-March 05
ID membru: 33 485

Amen frate Mufa (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif)

+Quote Post
iriwdir
mesaj 26th May 2005, 10:52
Mesaj #195

Junior

Data înscrierii: 14-February 05
ID membru: 30 669

Nu am avut noroc. Nu pe tot parcursul scolii am avut profesori care m-au lasat sa copiez. Nu m-am bazat pe copiat. M-am bazat pe capacitatea mea de a copia. Adica iti trebuie ceva smecherie sa poti sa copiezi pe oricine si oricand. Stii care era meritul meu mufa? Am stat totdeauna in prima banca, am fost cel mai cuminte elev posibil, am inghitit vorbele profesorului fie ca aveam chef sau nu, fie ca ma interesa sau nu, fie ca intelegeam sau nu, fie ca il ascultam sau nu.. si ei si-au format o parere despre mine... tocilara. Deci de ce sa o veghem pe ea la copiat.. cand exista baietii din ultima banca care sigur copiaza. Eu eram silitoare, cuminte si desteapta. De fapt nu eram nimic din toate asta (ma rog, poate desteapta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Dar am stiut sa ma descurc.

Nu ma multumesc cu putin. Sunt foarte orgolioasa si de aici chiar un pic suficienta in mintea mea, pt ca nu ma manifest.
Am o cultura generala imensa. Ganditi-va ca mama a fost bibliotecara toata viata; m-am nascut cu cartea in mana si citesc non stop de la 5 ani. De aici cultura mea. (Nu-mi cereti sa demonstrez cu citate si chestii d-astea.. cum spunea cineva.. nu-mi plac tiganiile si nici sa ma afisez. Sincer nu ma intereseaza cum ma considerati voi.. imi expun doar niste pareri.)

Noroc la bac am avut doar un pic la matematica... materie ce am urat-o toata viata (ale naibii polinoame si matrice si cine a inventat tortura asta; no offence pentru cine chiar le are cu asta, admiratie chiar); Daca va inchipuiti bucuria mea cand am aflat ca la matem. am luat 5.00. Putin nu lipsea sa lesin. Am fost fericita.. ca am reusit (chiar pe spinarea mea.. ca la mate n-am copiat decat putin) sa iau 5.00 E imens pentru cineva care nu le are deloc cu matem.

Shumi.. nu ma intelege gresit.. am copiat de cate ori am avut ocazia. Romana (in special literatura) am stiut instinctiv (citind toata viata nici nu mi-a fost greu). Deci nu am copiat la chestia asta.

Am ajuns sa dau meditatii la romana, gramatica o visez (tot instinctiv). Am urat tot ce mi-a fost impus.. am avut si noroc.. dar nu cu carul...

Deci nu sunt nici mediocra (aici intervine orgoliul) si nici nu ma multumesc cu putin. Dar ma cuprinde un sictir cand cineva incearca sa imi impuna de nu va vine sa credeti. Fac cu placere tot ce imi place.. si lupt pentru ideile mele. Cand nu iese ca mine.. plec mai departe.. Nu ma cert.. nu dau din picioare.. doar arunc ironia potrivita (nu sunt adepta sarcasmului) si imi vad de drum...

Lamurit Shumi? Asa cum te cunosc pana acum (sunt un observator.. dovada si numarul posturilor mele.. nu ma prea implic) esti un baiat inteligent, mai mult chiar. Vei lua bacul fara probleme. In fiecare an au fost discutii si sfaturi de la profesori.. Anul asta o sa fie cel mai greu, gata... s-a dus cu bacul ala usor de care ati auzit. Nu va speriati. In fiecare an s-a spus acelasi lucru.
Tot ce trebuie sa aveti in cap este ca nu e un concurs. Nu concurati pentru locuri cum faceam noi cand dadeam examen la liceu. Pur si simplu e un examen.

Bafta la toti. Si sper ca nu v-am plictisit. Ma mai apuca si pe mine scrisul... Rar.. dar asta e. Alta data.. gata... raman la lectura.

+Quote Post
maxy
mesaj 26th May 2005, 14:48
Mesaj #196

Member

Eu deja m-am saturat de discutia asta. Se pare ca unii se cred destul de buni pentru a face morala si pentru a face niste comentarii legate de gramatica(este secolul internetului, toata lumea se grabeste, scrie grabit) sau alte predici. Nu cred ca acum retineti tot ce ati invatat atunci. Sunt unele lucruri care nu iti vor trebui niciodata...

+Quote Post
Replica
mesaj 26th May 2005, 15:11
Mesaj #197

Junior

QUOTE(iriwdir @ May 26 2005, 10:52)
Nu am avut noroc. Nu pe tot parcursul scolii am avut profesori care m-au lasat sa copiez. Nu m-am bazat  pe copiat. M-am bazat pe capacitatea mea de a copia. Adica iti trebuie ceva smecherie sa poti sa copiezi pe oricine si oricand. Stii care era meritul meu mufa? Am stat totdeauna in prima banca, am fost cel mai cuminte elev posibil, am inghitit vorbele profesorului fie ca aveam chef sau nu, fie ca ma interesa sau nu, fie ca intelegeam sau nu, fie ca il ascultam sau nu.. si ei si-au format o parere despre mine... tocilara. Deci de ce sa o veghem pe ea la copiat.. cand exista baietii  din ultima banca care sigur copiaza. Eu eram silitoare, cuminte si desteapta. De fapt nu eram nimic din toate asta (ma rog, poate desteapta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Dar am stiut sa ma descurc.

Nu ma multumesc cu putin. Sunt foarte orgolioasa si de aici chiar un pic suficienta in mintea mea, pt ca nu ma manifest.
Am o cultura generala imensa. Ganditi-va ca mama a fost bibliotecara toata viata; m-am nascut cu cartea in mana si citesc non stop de la 5 ani. De aici cultura mea. (Nu-mi cereti sa demonstrez cu citate si chestii d-astea.. cum spunea cineva.. nu-mi plac tiganiile si nici sa ma afisez. Sincer nu ma intereseaza cum ma considerati voi.. imi expun doar niste pareri.)

Noroc la bac am avut doar un pic la matematica... materie ce am urat-o toata viata (ale naibii polinoame si matrice si cine a inventat tortura asta; no offence pentru cine chiar le are cu asta, admiratie chiar); Daca va inchipuiti bucuria mea cand am aflat ca la matem. am luat 5.00. Putin nu lipsea sa lesin. Am fost fericita.. ca am reusit (chiar pe spinarea mea.. ca la mate n-am copiat decat putin) sa iau 5.00 E imens pentru cineva care nu le are deloc cu matem.

Shumi.. nu ma intelege gresit.. am copiat de cate ori am avut ocazia. Romana (in special literatura) am stiut instinctiv (citind toata viata nici nu mi-a fost greu). Deci nu am copiat la chestia asta.

Am ajuns sa dau meditatii la romana, gramatica o visez (tot instinctiv). Am urat tot ce mi-a fost impus.. am avut si noroc.. dar nu cu carul...

Deci nu sunt nici mediocra (aici intervine orgoliul) si nici nu ma multumesc cu putin. Dar ma cuprinde un sictir cand cineva incearca sa imi impuna de nu va vine sa credeti. Fac cu placere tot ce imi place.. si lupt pentru ideile mele. Cand nu iese ca mine.. plec mai departe.. Nu ma cert.. nu dau din picioare.. doar arunc ironia potrivita (nu sunt adepta sarcasmului) si imi vad de drum...

Lamurit Shumi? Asa cum te cunosc pana acum (sunt un observator.. dovada si numarul posturilor mele.. nu ma prea implic) esti un baiat inteligent, mai mult chiar. Vei lua bacul fara probleme. In fiecare an au fost discutii si sfaturi de la profesori.. Anul asta o sa fie cel mai greu, gata... s-a dus cu bacul ala usor de care ati auzit. Nu va speriati. In fiecare an s-a spus acelasi lucru.
Tot ce trebuie sa aveti in cap este ca nu e un concurs. Nu concurati pentru locuri cum faceam noi cand dadeam examen la liceu. Pur si simplu e un examen.

Bafta la toti. Si sper ca nu v-am plictisit. Ma mai apuca si pe mine scrisul... Rar.. dar asta e. Alta data.. gata... raman la lectura.
*

Daca voua va este bine asa... (IMG:style_emoticons/default/clapping.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Replica: 26th May 2005, 15:19

+Quote Post
Replica
mesaj 26th May 2005, 15:17
Mesaj #198

Junior

QUOTE(max003 @ May 26 2005, 14:48)
Eu deja m-am saturat de discutia asta. Se pare ca unii se cred destul de buni pentru a face morala si pentru a face niste comentarii legate de gramatica(este secolul internetului, toata lumea se grabeste, scrie grabit) sau alte predici. Nu cred ca acum retineti tot ce ati invatat atunci. Sunt unele lucruri care nu iti vor trebui niciodata...
*

Din contra, Internetul deschide noi posibilitati, inclusiv cum sa copii mai bine la examene. Oricat de grabit ai fi, daca ai deprinderea de a scrie corect, iti zgarie retina cand vezi "intro" sau "dute".

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

14 V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 15:15
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia