|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
25th May 2005, 11:58
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 113 Data înscrierii: 14-February 05 ID membru: 30 669 |
scuze.. merge ca naiba.. double post Acest mesaj a fost modificat de iriwdir: 25th May 2005, 12:00 |
|
|
|
25th May 2005, 12:05
|
|||
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 7 848 Data înscrierii: 9-September 03 Locație: Homepedia ID membru: 6 199 |
|
||
|
|
|||
25th May 2005, 13:27
|
|
|
Member Grup: Banned by Moderators Mesaje: 5 143 Data înscrierii: 19-June 04 Locație: București ID membru: 18 646 |
QUOTE(cone @ May 25 2005, 08:55) Cone si Mecmar nu este una si aceeasi persoana. I-ati atras atentia lui Mecmar ca nu scrie cu 2 i, in postarile mele ati vazut asa ceva? Si mai uitati-va in gradina voastra si apoi in cea a vecinului. Cum se poate ca doua persoane sa sa fie in acelasi timp pe forum? De ce v-au deranjat postarile lui Mecmar? Pentru ca au fost citate COPIATE? Pai desprea asta era vorba, nu? Despre a copia la bac. Nu v-au incantat? Crede-ti ca profesorii sunt incantati ca voi copiati? Nu, dar( si aici pot divaga) sunt constransi de imprejurari. Dar daca pe voi va ajuta mai mult sa copiati si asa considerati ca este mai bine , nimeni nu va poate opri. Totul este sa va orientati. Cum, cand si cu cine depinde de voi si in mare masura de profi. Multa bafta. P.S.: in ceea ce priveste postarea din doua in doua ore, tin sa va anunt ca nu caut citate in acest timp, eu mai am si alte treburi, mult mai importante decat sa intru in polemica cu tinerii acestei generatii. Topicul tau este contradictoriu... ai postat aici chiar daca ai lucruri mai importante de facut. Doua persoane pot fi in acelasi timp pe forum, din moment ce sunt conturi diferite duh... Vrei sa demonstrezi ca nu ai doua conturi doar prin absenta greselilor de gramatica? Get a life, dude! Acest mesaj a fost modificat de max003: 25th May 2005, 13:27 |
|
|
|
25th May 2005, 18:05
|
|
|
.'. RL 118 Grup: Senior Members Mesaje: 2 652 Data înscrierii: 4-April 04 Locație: Iasi ID membru: 13 978 |
QUOTE(iriwdir @ May 25 2005, 11:57) [... ... ... ] ...l-am gasit, fara pile si realtii si se pare ca cei de aici nu ma considera proasta. Deci? Ce conteaza cel mai mult? Nota sau cum stii sa te descurci? Nota sau capacitatea de a retine lucruri folositoare pentru tine? Mentionez ca nu sunt tupeista, sunt chiar timida. Si apropo de modestie... sunt foarte modesta.. pana la a ma subaprecia chiar. Stiu ce am nevoie, practic lucrul spre care am inclinatie (nu lucrez trotuarul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si sunt multumita. Perfect de acord, exact aceeasi parere, exact aceleasi principii. Nu vrei sa fii prietena mea? (IMG:style_emoticons/default/inlove.gif) In rest nici nu am citit prea mult, a fost doar o cearta intre Mecmar, Max, BlackUnicorn si nu stiu mai care. Trebuia sa deschdieti alt thread pentru cearta pe tema asta ca tiganii la cort! Nu ati deschis, ati preferat sa il compromiteti pe asta (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) |
|
|
|
25th May 2005, 18:23
|
|
|
Active Member Grup: Moderators Mesaje: 3 829 Data înscrierii: 5-February 04 Locație: Bucuresti ID membru: 11 091 |
QUOTE(iriwdir @ May 25 2005, 12:57) Asa.... Nu ma pot abtine De cand ma stiu am copiat intr-una. Din clasa a 4 cand am inceput sa fac ochi, am copiat intr-una pana il clasa a opta. In clasele 9-12 am copiat cu mai mult stil, invatasem tehnici noi, reuseam chiar sa copiez in prima banca cu profesorul drept langa mine. Sa continuam... am avut bursa de merit pe liceu, in conditiile in care toti erau dobitoci de nu stiau nici ca exista litera q in alfabet. SI AM MERITAT-O! indiferent ce ati crede (ma refer la bursa de merit) Am copiat la bac, nu am invatat decat la ce mi-a convenit. Urasc tocilarii si oamenii care isi bazeaza viata pe o nota. Media la bac a fost de 7.45... din nepasare.. nici acum nu-mi pasa. Asta in conditiile la care am luat note maxime la examenul oral.. Sunt lenesa si nu imi pasa de nimic. Acum voi astia tocilarii.. care spuneti ca trebuie sa inveti la toate... Explicati-mi si mie la ce va foloseste sa stiti denumirea tuturor oaselor corpului? Sau sa stiti de ce Stefan cel Mare a trecut Prutul pe podul nu stiu care? La ce va ajuta sa stiti niste citate? Sa va dati mari pe forum? Asta e.. Eu fac un pas inainte si va recunosc "inteligenta". Multumiti? Ma recunosc limitata si inculta. Pentru ca asa sunt in opinia voastra. Matematica n-am stiut toata viata, si nici n-o sa stiu.. si totusi nu mor de foame, chiar reusesc sa imi fac cumparaturile.. si nu ma pacaleste nimeni la bani si rest. Am facut o facultate, ce mi-a placut adica. Si bineinteles ca am copiat si acolo cand a fost cazul. N-am invatat niciodata mai mult de o ora in viata mea si licenta mi-am luat-o fara sa copiez. Cu note mai mult decat onorabile. SI FARA SA INVAT. Doar pentru ca mi-a placut, si am avut posibilitatea sa dau examen la ce mi-a placut. Am muncit inca din timpul facultatii si cand am terminat-o mi-am cautat un serviciu mai bun. L-am gasit, fara pile si realtii si se pare ca cei de aici nu ma considera proasta. Deci? Ce conteaza cel mai mult? Nota sau cum stii sa te descurci? Nota sau capacitatea de a retine lucruri folositoare pentru tine? Mentionez ca nu sunt tupeista, sunt chiar timida. Si apropo de modestie... sunt foarte modesta.. pana la a ma subaprecia chiar. Stiu ce am nevoie, practic lucrul spre care am inclinatie (nu lucrez trotuarul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si sunt multumita. Asa ca, la ce mi-a stricat faptul ca n-am invatat tot? Cu ce mi-a daunat faptul ca am copiat toata viata mea? Mai trebuie sa mentionez un fapt: nu sunt adepta spagii.. NU dau si nu iau.. si nu o sa fac asta niciodata... asta apropo de ce spune cineva pe la inceput ca daca copiem si trisam... asa vom face si in viata... Nu-i asa... gata, dupa ce ti-am citit postul chiar ca nu mai pun mana pe carte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mei voi astia care ati dat bacu... aveti si voi o responsabilitate in plus... sa fiti ipocriti si sa ne spuneti sa invatam, sa trageti de noi, sa nu mai ziceti sa stam linistiti ca noi luam ad literam si chiar STAM si STAM si FOARTE linistiti ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) irwidir m-am regasit in postul tau de multe ori ( mai ales la faza cu lenea... ) numai ca cred ca tu ai avut si un anume gram de noroc.. si nu pot eu sa stiu sigur ca voi avea acelasi gram de noroc ca si al tau... |
|
|
|
25th May 2005, 18:28
|
|
|
.'. RL 118 Grup: Senior Members Mesaje: 2 652 Data înscrierii: 4-April 04 Locație: Iasi ID membru: 13 978 |
QUOTE(shumilica @ May 25 2005, 18:23) irwidir m-am regasit in postul tau de multe ori ( mai ales la faza cu lenea... ) numai ca cred ca tu ai avut si un anume gram de noroc.. si nu pot eu sa stiu sigur ca voi avea acelasi gram de noroc ca si al tau... Norocul ti-l poti face si singur (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
25th May 2005, 18:30
|
|||
|
Active Member Grup: Moderators Mesaje: 3 829 Data înscrierii: 5-February 04 Locație: Bucuresti ID membru: 11 091 |
|
||
|
|
|||
25th May 2005, 18:36
|
|
|
Member Grup: Banned by Moderators Mesaje: 5 143 Data înscrierii: 19-June 04 Locație: București ID membru: 18 646 |
Iti poti face niste prieteni in sala de examen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
25th May 2005, 18:36
|
|
|
QUOTE(shumilica @ May 25 2005, 18:30) stgermain, cum pot eu sa-mi fac norocul singur STAND LINISTIT ? (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) Sunt StGermain. De linistit stai linistit acum, insa nu acum conteaza, ci in timpul bacului conteaza ce faci. Iar atunci nu ai sa mai stai linistit, ci vei lua "appropiate" masuri. Eu tot am spus incepand cu ianuarie ca imi intrerup netul, insa asta nu s-a mai intramplat niciodata, si am stat pe Net, si chiar si aici pe Forum in fiecare seara precedenta vreunei probe. Si? Uite ca a fost bine! |
|
|
|
25th May 2005, 18:38
|
|
|
Descrie bine... unde esti acum? |
|
|
|
25th May 2005, 19:02
|
|
|
Porc misogin Grup: Super Moderators Mesaje: 22 677 Data înscrierii: 13-January 05 Locație: București ID membru: 28 770 |
QUOTE(iriwdir @ May 25 2005, 11:57) Asa.... Nu ma pot abtine De cand ma stiu am copiat intr-una. Din clasa a 4 cand am inceput sa fac ochi, am copiat intr-una pana il clasa a opta. In clasele 9-12 am copiat cu mai mult stil, invatasem tehnici noi, reuseam chiar sa copiez in prima banca cu profesorul drept langa mine. Sa continuam... am avut bursa de merit pe liceu, in conditiile in care toti erau dobitoci de nu stiau nici ca exista litera q in alfabet. SI AM MERITAT-O! indiferent ce ati crede (ma refer la bursa de merit) Ma bucur pentru tine. Sincer si fara pic de ironie. Problema este ca nu ai inteles anumite chestiuni. Sunt un tip rabdator, asa ca iti mai explic o data: Nu e vorba de moralitate aici. Aproape orice om ar copia, fura si asa mai departe daca nu ar exista legi care sa-l pedepseasca. Problema e ca daca te bazezi exclusiv pe copiat, ai sanse destul de mari sa o dai in bara, mai devreme sau mai tirziu. Nu neg, or fi si oameni atit de norocosi care au putut copia la toate examenele, incepind cu admiterea in liceu si terminind cu examenele pentru doctorat, dar aia probabil sunt mai rari decit politicienii corecti din Romania. Ce se face elevul care da bacul si care nu poate copia la o materie, ca s-a certat profesorul cu nevasta cind a plecat de acasa si e cu capsa pusa? Iti spun eu ce face: vine pe urma pe forum si se vaita ca a fost persecutat (IMG:style_emoticons/default/bash.gif) Tu nu vezi ca la 1 aprilie elevii de clasa a 12-a discuta chestii de genul: "voi la ce facultate dati"? Aaa, stai am uitat... acum examenul de admitere e o gluma sinistra si orice "puneti ce vreti voi aici" intra la aproape orice facultate. (IMG:style_emoticons/default/bash.gif) |
|
|
|
25th May 2005, 19:05
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 132 Data înscrierii: 19-May 05 Locație: Bucharest city ID membru: 37 019 |
QUOTE(mufa @ May 24 2005, 09:40) La noi a fost totul frumos organizat de catre liceu. Am dat fiecare o suma modica, bani din care s-au cumparat citeva fursecuri, sucuri, prajituri; articole gastronomice care au stat frumos pe catedra si din care profesorii s-au infruptat timp de 3 ore. cazuri destul de des intalnite(cel putin din auzite)si la mine in oras (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) QUOTE(Invisigoth @ May 25 2005, 09:04) Treaba asta cu copiatul la Bac... Nu sunt de acord sa te prezinti la Bac bazandu-te total pe faptul ca vei copia la una sau mai multe materii...normal ar fi macar sa incerci sa inveti si sa stii macar la un nivel minim toate materiile de examen. sunt de acord.eu am copiat destul de des la examene si totusi mereu stiam cate ceva..ca in cazul in care nu pot sa copii sa nu dau foaia alba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In plus,in timp ce copiam mai si retineam unele informatii daca mi se pareau interesante QUOTE(iriwdir @ May 25 2005, 11:57) Asa.... Nu ma pot abtine De cand ma stiu am copiat intr-una. Din clasa a 4 cand am inceput sa fac ochi, am copiat intr-una pana il clasa a opta. In clasele 9-12 am copiat cu mai mult stil, invatasem tehnici noi, reuseam chiar sa copiez in prima banca cu profesorul drept langa mine. Sa continuam... am avut bursa de merit pe liceu, in conditiile in care toti erau dobitoci de nu stiau nici ca exista litera q in alfabet. SI AM MERITAT-O! indiferent ce ati crede (ma refer la bursa de merit) ma regasesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mai departe nu stiu ca nu am ajuns (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
25th May 2005, 19:06
|
|
|
Dar ce este in neregula cu a discuta la ce facultate dai? Si daca se vaita ca a fost persecutat, cum poti vorbi despre asta daca nu cunosti situatia. Faci prea multe presupuneri...
|
|
|
|
25th May 2005, 19:06
|
|
|
mufa, eu la ce facultate (sa) dau ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
25th May 2005, 19:10
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 170 Data înscrierii: 8-May 05 ID membru: 36 228 |
QUOTE(iriwdir @ May 25 2005, 11:57) Asa.... Nu ma pot abtine De cand ma stiu am copiat intr-una. Din clasa a 4 cand am inceput sa fac ochi, am copiat intr-una pana il clasa a opta. In clasele 9-12 am copiat cu mai mult stil, invatasem tehnici noi, reuseam chiar sa copiez in prima banca cu profesorul drept langa mine. Sa continuam... am avut bursa de merit pe liceu, in conditiile in care toti erau dobitoci de nu stiau nici ca exista litera q in alfabet. SI AM MERITAT-O! indiferent ce ati crede (ma refer la bursa de merit) Am copiat la bac, nu am invatat decat la ce mi-a convenit. Urasc tocilarii si oamenii care isi bazeaza viata pe o nota. Media la bac a fost de 7.45... din nepasare.. nici acum nu-mi pasa. Asta in conditiile la care am luat note maxime la examenul oral.. Sunt lenesa si nu imi pasa de nimic. Acum voi astia tocilarii.. care spuneti ca trebuie sa inveti la toate... Explicati-mi si mie la ce va foloseste sa stiti denumirea tuturor oaselor corpului? Sau sa stiti de ce Stefan cel Mare a trecut Prutul pe podul nu stiu care? La ce va ajuta sa stiti niste citate? Sa va dati mari pe forum? Asta e.. Eu fac un pas inainte si va recunosc "inteligenta". Multumiti? Ma recunosc limitata si inculta. Pentru ca asa sunt in opinia voastra. Matematica n-am stiut toata viata, si nici n-o sa stiu.. si totusi nu mor de foame, chiar reusesc sa imi fac cumparaturile.. si nu ma pacaleste nimeni la bani si rest. Am facut o facultate, ce mi-a placut adica. Si bineinteles ca am copiat si acolo cand a fost cazul. N-am invatat niciodata mai mult de o ora in viata mea si licenta mi-am luat-o fara sa copiez. Cu note mai mult decat onorabile. SI FARA SA INVAT. Doar pentru ca mi-a placut, si am avut posibilitatea sa dau examen la ce mi-a placut. Am muncit inca din timpul facultatii si cand am terminat-o mi-am cautat un serviciu mai bun. L-am gasit, fara pile si realtii si se pare ca cei de aici nu ma considera proasta. Deci? Ce conteaza cel mai mult? Nota sau cum stii sa te descurci? Nota sau capacitatea de a retine lucruri folositoare pentru tine? Mentionez ca nu sunt tupeista, sunt chiar timida. Si apropo de modestie... sunt foarte modesta.. pana la a ma subaprecia chiar. Stiu ce am nevoie, practic lucrul spre care am inclinatie (nu lucrez trotuarul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si sunt multumita. Asa ca, la ce mi-a stricat faptul ca n-am invatat tot? Cu ce mi-a daunat faptul ca am copiat toata viata mea? Mai trebuie sa mentionez un fapt: nu sunt adepta spagii.. NU dau si nu iau.. si nu o sa fac asta niciodata... asta apropo de ce spune cineva pe la inceput ca daca copiem si trisam... asa vom face si in viata... Nu-i asa... Felicitari pentru realizarile tale! Acum, eu cred ca depinde mult si ce si cat vrei de la viata. Daca te multumesti cu putin, cred ca nu ti-a stricat ca nu ai invatat tot. Si nici nu ti-a daunat copiatul. (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) |
|
|
|
25th May 2005, 19:12
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 189 Data înscrierii: 13-March 04 Locație: TEkWaR ID membru: 12 711 |
Eu cand am dat Bacul ,am stiut din timp sala in care urma sa dam probele scrise.
so... eram disperat de cum o s-o scot la liman cu matematica.....absolveam mate fizica engleza si tot ce stiam din mate era cum sa numar ...(si ca sirul lu' Fibonacci se foloseste la inmultirea iepurilor.....) am inceput cautarile de meseriasi intr-ale integralelor, care au numele de familie care incep cu "X",de la xulescu,numele meu.am rezolvat usor treaba asta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apoi am inceput tratativele....am inceput sa ma laud in stanga si-n dreapta ce tare-s eu la romana....ceea ce era un pic adevarat(macar la 1 materie sa excelez,si asta nu era mate...."eu sunt un delicat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ").stiam de clasa de info ca era cea mai bine cotata,m-am dus la ei si am repetat monologul plictisitor cu "vine Bacu,ce ma fac"...cativa meseriasi,speriati de viitor,terorizati ca si mine de Romana,au intrat rapid in vorba....apoi negocierile...eu va dau la romana,ca tot era prima proba scrisa,voi la mate....ca sa n-o mai lungesc,am luat la bac note frumusele,adika la toate 10,la mate in schimb 9 (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) ...da tot a fost bine....9,80 si ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sfaturi pe ultima suta de metri(asta era pe vremea mea,nu stiu care mai e organizarea acum,eu am scapat ieftin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ): -indiferent de protocol,daca esti meserias,sa ai la tine cateva pachete de Kent/Marlboro si ce se mai fumeaza prin targ:cafea nu strica...toate sigilate,evident -pachetele respective sunt destinate prof supraveghetori....pe care o sa le dai inainte de inceperea probelor.....intri cu ei in vorba,te imprietenesti si le strecori pipa/cafea in geanta/le pui pe masa... -la discutie,daca ai examen la o anumita materie-romana sa zicem,spui ca vrei sa dai la o faculta la care nu se cere materia respectiva,precum POLI ..... la mate,spui ca dai la litere si tot asa... (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) ..... te vor intelege si ....face minuni. -in felul asta profesorii te retin si scapi mai usor de sub observatie.....inspirati-va de la meseriasii de langa voi(care stiti sigur ca-s meseriasi) BAFTA! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) K: |
|
|
|
25th May 2005, 19:12
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 170 Data înscrierii: 8-May 05 ID membru: 36 228 |
QUOTE(shumilica @ May 25 2005, 19:06) Dar bacul ti l-ai propus sa il treci? Sau nu se mai da proba scrisa la limba romana? Ori profii nu mai baga in seama greselile de ortografie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
25th May 2005, 19:24
|
|
|
Porc misogin Grup: Super Moderators Mesaje: 22 677 Data înscrierii: 13-January 05 Locație: București ID membru: 28 770 |
QUOTE(shumilica @ May 25 2005, 19:06) La filosofie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) P.S. Stiu ca forma corecta e cu z, dar din motive antice, prefer forma cu s. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 24th November 2009 - 05:22 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |