|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
24th May 2005, 22:15
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 033 Data înscrierii: 4-November 04 Locație: Not here, not there, not anywhere ID membru: 25 289 |
QUOTE(bbshtrumf @ May 24 2005, 23:09) Cand vorbim de bac ignoranta se cam suprapune cu dorinta de a trece unele examene copiind. Stim cu totii ca in liceu nu inveti mare lucru decat daca vrei, iar varsta liceului nu-i o varsta in care sa-ti doresti in primul rand sa-nveti. Iar daca n-o faci nici pentru bac nu stiu cand mai ai sansa sa ridici un fundament ideologic. Virgula nu anuleaza cacofonia. Pai iubita daca nu inveti in liceu, degeaba ingrasi porcu' in ajun. Lasa cacofoniile ptr ca nu as vrea sa incepem sa ne certam...daca tii neaparat, insa, let's start. Pe threadul asta sunt obisnuita si oricand pregatita! (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) |
|
|
|
24th May 2005, 22:16
|
|
|
Porc misogin Grup: Super Moderators Mesaje: 22 677 Data înscrierii: 13-January 05 Locație: București ID membru: 28 770 |
|
|
|
|
24th May 2005, 22:22
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 033 Data înscrierii: 4-November 04 Locație: Not here, not there, not anywhere ID membru: 25 289 |
QUOTE(mufa @ May 24 2005, 23:09) @unicoarno, pe tine nu te-au invatat la facultatea aia de litere ca nu e frumos sa folosesti expresii de genul "ca, virgula, cind?". Sau vrei si tu un ciocan? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ba da, dar imi place virgula. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
24th May 2005, 22:22
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 757 Data înscrierii: 28-April 05 Locație: Bucuresti ID membru: 35 635 |
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 22:15) Pai iubita daca nu inveti in liceu, degeaba ingrasi porcu' in ajun. Lasa cacofoniile ptr ca nu as vrea sa incepem sa ne certam...daca tii neaparat, insa, let's start. Pe threadul asta sunt obisnuita si oricand pregatita! (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) Eu nu m-am omorat cu invatatul in liceu (am mai avut tentative, dar nu notabile) insa pentru bac chiar am tras. Si am terminat cu o onorabila medie de 9.30 la bac. Nu tin sa ma cert cu tine, era doar o atentionare. |
|
|
|
24th May 2005, 22:25
|
|
|
Eu am terminat cu o nota mai mare, luand doi de zece la doua materii la care am copiat. Daca nu as fi copiat as fi luat probabil noua si ceva... Si totusi nu despre asta era vorba aici. Atentionarile le accept daca nu au nici o urma de malitiozitate.
|
|
|
|
24th May 2005, 22:26
|
|
|
Active Member Grup: Moderators Mesaje: 3 829 Data înscrierii: 5-February 04 Locație: Bucuresti ID membru: 11 091 |
nu am nimic impotriva ca cineva sa cunoasca mai mult ca mine, sa detina mai multa informatie si sa o foloseasca mai mult ca mine precum nici nu ma deranjeaza ca cineva sa fie mai invarsta ca mine dar nu concep cum de acest aer de superioritate nascut dintr-o ipocrizie cu radacini morale... cum e posibil sa iei aerul asta de superior fata de toate fiintele virtuale existente care sunt mai mici ca tine ca varsta, care au o parere diferita fata de tine... si asta doar pentru ca tu ai invatat citate sau pentru ca ai citit...
domnule mecmar... daca erai chiar inteligent, cult, intelectual... nu ni te adresai deloc... ori stateai in umbra si citeai scarbit cu sentimentul de "ce mojici sunt si astia, ce superior sunt eu" "flegmatismul" incepe sa se practice in masa pe forum si neaducand cu el informatii concrete ci doar senzatii de superioritate precum si reactiunea de repulsie fata de userul datator de miresme superioare ce duc a miresme de transpiratie, de parfum ieftin ce acopera un caracter nu neaparat slab cat decimat de principii, obisnuinte, iluzii proprii nascute nu din suflet (orice suflet al oricarei persoane e de admirat, pun pariu ca bebica cat si mecmar au un suflet cat se poate de admirabil ) cat din interes, prejudecati... si mai am de adaugat ca aproape intotdeauna cei care practica cultul "flegmatismului" sunt in 89% din cazuri offtopic ! de aceea concluzionez prin ontopiceala: Atata vreme cat tu ai invatat in liceu ce te intereseaza pe tine, te-ai informat in domeniile in care vrei sa progresezi nu vad nici un regret in a copia la orice examen... Cel mai bine in aceasta perioada e sa incercati sa va faceti aliat orice profesor puteti... daca faceti si ore cu directorul atunci e genial... buzele tale metaforice ar trebui sa puta a cacat metaforic la ora asta... stiind desigur ca majoritatea profesorilor au probleme cu plata intretinerii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
24th May 2005, 22:29
|
|||
|
Member Grup: Banned by Moderators Mesaje: 5 143 Data înscrierii: 19-June 04 Locație: București ID membru: 18 646 |
Acest mesaj a fost modificat de max003: 24th May 2005, 22:30 |
||
|
|
|||
24th May 2005, 22:51
|
|
|
Porc misogin Grup: Super Moderators Mesaje: 22 677 Data înscrierii: 13-January 05 Locație: București ID membru: 28 770 |
QUOTE(shumilica @ May 24 2005, 22:26) de aceea concluzionez prin ontopiceala: Atata vreme cat tu ai invatat in liceu ce te intereseaza pe tine, te-ai informat in domeniile in care vrei sa progresezi nu vad nici un regret in a copia la orice examen... Cel mai bine in aceasta perioada e sa incercati sa va faceti aliat orice profesor puteti... daca faceti si ore cu directorul atunci e genial... buzele tale metaforice ar trebui sa puta a cacat metaforic la ora asta... stiind desigur ca majoritatea profesorilor au probleme cu plata intretinerii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In principiu 99 din 100 de oameni ar copia daca ar putea. Intrebarea este, citi din cei 99 de oameni ar lua respectivele examene daca nu ar fi lasati sa copieze? Ce faci daca la o anumita materie nu poti copia? Pici bacul sa te rogi de profesor sa inchida ochii si sa-ti dea 5-ul de trecere? Hai sa ma dau superior si sa-ti povestesc cum a fost cind am dat bacul. La romana oral nu ne-au lasat sa miscam, la romana scris ne-au dat un subiect de sinteza, astfel incit dupa 15 minute de intrebat in stinga si-n dreapta si de cautat prin tot felul de carti m-am plictisit si m-am apucat sa scriu. La filosofie nu s-a putut copia deloc. Ei, ce zici, daca ai fi dat bacul atunci, cu atitudinea pe care o afisezi il luai sau mai veneai odata? Intrebare retorica, fireste! |
|
|
|
24th May 2005, 22:57
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 689 Data înscrierii: 29-March 05 ID membru: 33 485 |
QUOTE(Mecmar @ May 24 2005, 08:05) CARACTĂR Felul de a fi al unui individ. Ansamblu de dispoziții înăscute, care constituie structura psihică a unui individ. Proprietate morală care se manifestă prin perseverență, vigurozitate și corectitudine. In principiu scarile de inteligenta cuprind o serie de probe sau teste, cum vrei sa le numesti, care permit diagnosticarea diverselor aspecte ce definesc inteligenta: informatia (cultura generala), rationamentul aritmetic, vocabularul, stabilirea unor analogii, surprinderea succesiunii, capacitatea de concentrare, deosebirea dintre esential si neesential, capacitatea de invatare si adaptare la o situatie noua. La orice varsta dar mai ales in anii tineretii, ne putem ameliora performantele intelectuale. Creierul care este organul gandirii, trebuie exersat continuu. Pai si asta cum o faci, C O P I I N D? Dar si acolo trebuie sa gandesti, caci nu este asa de usor. Lenea de a gandi este la fel de daunatoare ca si evitarea muncii. La noul tau loc de munca ce vei face, vei evita sa muncesti? Este adevarat ca in actualul sistem de invatamant sunt multe lacune si nu este normala introducerea multor materii, dar pe parcurs aceste situatii se vor reglementa si vor reapare liceele cu anumite profile. Referitor la DECREPIT - Daca vrei sa fi original, imita-i pe cei care nu mai sunt la moda. Si uite asa unii se nasc pentru a servi omenirea si altii pentru a servi la masa. WoW (IMG:style_emoticons/default/clapping.gif) (IMG:style_emoticons/default/clapping.gif) (IMG:style_emoticons/default/clapping.gif) (IMG:style_emoticons/default/clapping.gif) (IMG:style_emoticons/default/clapping.gif) Mai rar intilnit asa ceva pe forum @mufa (IMG:style_emoticons/default/surprise.gif) talent ascuns sau incercare de ascundere a talentului ( in adevaratul sens al cuvintului , nu sarcastic)? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
24th May 2005, 23:11
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 11 Data înscrierii: 3-May 05 ID membru: 35 868 |
In 4 pagini NUMAI offtopicuri si certuri...reveniti fratilor la subiect...certati-va si voi pe alte forumuri ca nu ajutati cu nimic threadul implicit pe mine si pe cei in aceeasi situatie cu mine... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
24th May 2005, 23:11
|
|
|
QUOTE(mufa @ May 24 2005, 23:51) In principiu 99 din 100 de oameni ar copia daca ar putea. Intrebarea este, citi din cei 99 de oameni ar lua respectivele examene daca nu ar fi lasati sa copieze? Ce faci daca la o anumita materie nu poti copia? Pici bacul sa te rogi de profesor sa inchida ochii si sa-ti dea 5-ul de trecere? Hai sa ma dau superior si sa-ti povestesc cum a fost cind am dat bacul. La romana oral nu ne-au lasat sa miscam, la romana scris ne-au dat un subiect de sinteza, astfel incit dupa 15 minute de intrebat in stinga si-n dreapta si de cautat prin tot felul de carti m-am plictisit si m-am apucat sa scriu. La filosofie nu s-a putut copia deloc. Ei, ce zici, daca ai fi dat bacul atunci, cu atitudinea pe care o afisezi il luai sau mai veneai odata? Intrebare retorica, fireste! Mufi, tu ai dreptate. Again. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Faptul ca poti profita de sistemul din Romania si poti ademeni un profesor cu un pachetel acolo nu trebuie sa te determine sa nu mai inveti deloc. Cu asta sunt de acord. Adica, de invatat tot trebuie sa inveti. De parcurs cel putin o data materia tot trebuie. Normal. Pentru ca e posibil sa vina o supracomisie si cu toate pachetelele pamantului, nu poti nici susoti, cu atat mai putin copia. Dar daca se poate copia si obtine totodata o nota mai mare...de ce nu?! Aici intervin discutiile. Unii pretind ca nu trebuie sa copiezi in nici o situatie. Eu sunt de acord sa copiezi atunci cand poti daca scopul tau unic este o nota mare. Daca vrei neaparat sa te verifici pe tine, sa-ti verifici cunostintele, copiatul pica din start. |
|
|
|
24th May 2005, 23:13
|
|
|
QUOTE(active95 @ May 24 2005, 22:57) WoW @mufa (IMG:style_emoticons/default/surprise.gif) talent ascuns sau incercare de ascundere a talentului ( in adevaratul sens al cuvintului , nu sarcastic)? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huh (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ? La cine/ce te referi? (IMG:style_emoticons/default/confused.gif) |
|
|
|
24th May 2005, 23:18
|
|
|
QUOTE(Black_Unicorn @ May 24 2005, 23:11) Mufi, tu ai dreptate. Again. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Faptul ca poti profita de sistemul din Romania si poti ademeni un profesor cu un pachetel acolo nu trebuie sa te determine sa nu mai inveti deloc. Cu asta sunt de acord. Unicoarno, daca tu crezi ca macar 10% din cei care dau bacul acum si-au pus vreodata problema la modul prezentat mai sus, da-mi voie sa-ti spun ca esti de o crunta naivitate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) offtopic: I'm always right! (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) |
|
|
|
24th May 2005, 23:25
|
|
|
QUOTE(mufa @ May 25 2005, 00:18) Unicoarno, daca tu crezi ca macar 10% din cei care dau bacul acum si-au pus vreodata problema la modul prezentat mai sus, da-mi voie sa-ti spun ca esti de o crunta naivitate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) offtopic: I'm always right! (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) Adica la ce mod? Sa citeasca macar o data? Eu cred ca da totusi. Cartea aia tot o deschid. De invatat ceva tot invata, desi se bazeaza pe copiat...Adica asa mi s-ar parea normal. O parte din materie sigur o vor parcurge. Si mi-ar placea sa-mi spui ca nu mai sunt la curent cu noul trend in materie de scoala, liceu, BAC, etc. Partea cu naivitatea pica cam greu...si sa ma razvratesc cu un cutit a la Moso impotriva ta mi-ar strica visele din noaptea asta. Offtopic: Moso is always right. Tu esti doar adesea. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) |
|
|
|
24th May 2005, 23:30
|
|
|
|
|
|
|
25th May 2005, 08:55
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 4 Data înscrierii: 24-May 05 ID membru: 37 346 |
Cone si Mecmar nu este una si aceeasi persoana.
I-ati atras atentia lui Mecmar ca nu scrie cu 2 i, in postarile mele ati vazut asa ceva? Si mai uitati-va in gradina voastra si apoi in cea a vecinului. Cum se poate ca doua persoane sa sa fie in acelasi timp pe forum? De ce v-au deranjat postarile lui Mecmar? Pentru ca au fost citate COPIATE? Pai desprea asta era vorba, nu? Despre a copia la bac. Nu v-au incantat? Crede-ti ca profesorii sunt incantati ca voi copiati? Nu, dar( si aici pot divaga) sunt constransi de imprejurari. Dar daca pe voi va ajuta mai mult sa copiati si asa considerati ca este mai bine , nimeni nu va poate opri. Totul este sa va orientati. Cum, cand si cu cine depinde de voi si in mare masura de profi. Multa bafta. P.S.: in ceea ce priveste postarea din doua in doua ore, tin sa va anunt ca nu caut citate in acest timp, eu mai am si alte treburi, mult mai importante decat sa intru in polemica cu tinerii acestei generatii. Acest mesaj a fost modificat de cone: 25th May 2005, 09:19 |
|
|
|
25th May 2005, 09:04
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 267 Data înscrierii: 11-August 03 ID membru: 5 458 |
Treaba asta cu copiatul la Bac...
Nu sunt de acord sa te prezinti la Bac bazandu-te total pe faptul ca vei copia la una sau mai multe materii...normal ar fi macar sa incerci sa inveti si sa stii macar la un nivel minim toate materiile de examen. Totusi, in momentele respective nimeni nu se mai gandeste la utilitatea in viata a informatiilor retinute in vederea Bac-ului, ci cum sa treaca/scape de acest examen...ca iti vor si folosi ulterior acele informatii - asta-i clar...dar atunci numai la asta nu-ti sta capul! Dar faptul ca la o materie sau alta ai copiat nu te defineste ca om...nu are nici o influenta negativa asupra vietii tale...atata timp cat esti dispus si asimilezi noi informatii fara sa te oblige cineva sa faci asta (nelimitandu-te la "copiez-scap, copiez-scap, etc...) vei ajunge la o cultura generala peste medie. La noi la Bac s-a facut "protocol", la unele materii s-a putut copia, la altele nu...asta e, la examenul de facultate nu a avut nici un impact nota de la Bac si a fost din nou de invatat (fara posibilitatea de a copia)...faptul ca am copiat atunci nu m-a "tras in jos" in nici un fel, life goes on...normal ca nu poti copia la toate examenele, nici nu ar fi normal sa faci asta. Acum (2005) situatia e putin diferita...nota conteaza la admitere si, vorba cuiva de mai devreme, vine Costel din Cucuietii de Deal care are liceu langa bufetul satului, duce un miel la profesori si intra la facultate cu 10.00 inaintea ta...pai e corect? Ambele tabere de pe acest thread au in felul lor dreptate...da, nu-i corect sa copiezi, nu poti copia la toate examenele si trece asa prin viata, sunt de acord...pe de alta parte, la Bac am copiat si eu si as fi ipocrit sa spun altora sa nu copieze...cat sa copieze si la ce materii (eu am copiat doar la o materie la care eram "pe din afara", nu ca n-as fi invatat da nu "se lipea" de mine, si parca m-am mai "inspirat din vecini" foarte putin la alta, la restul m-am descurcat, ok zic eu, prin forte proprii), asta ramane la latitudinea fiecaruia. |
|
|
|
25th May 2005, 11:57
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 113 Data înscrierii: 14-February 05 ID membru: 30 669 |
Asa.... Nu ma pot abtine
De cand ma stiu am copiat intr-una. Din clasa a 4 cand am inceput sa fac ochi, am copiat intr-una pana il clasa a opta. In clasele 9-12 am copiat cu mai mult stil, invatasem tehnici noi, reuseam chiar sa copiez in prima banca cu profesorul drept langa mine. Sa continuam... am avut bursa de merit pe liceu, in conditiile in care toti erau dobitoci de nu stiau nici ca exista litera q in alfabet. SI AM MERITAT-O! indiferent ce ati crede (ma refer la bursa de merit) Am copiat la bac, nu am invatat decat la ce mi-a convenit. Urasc tocilarii si oamenii care isi bazeaza viata pe o nota. Media la bac a fost de 7.45... din nepasare.. nici acum nu-mi pasa. Asta in conditiile la care am luat note maxime la examenul oral.. Sunt lenesa si nu imi pasa de nimic. Acum voi astia tocilarii.. care spuneti ca trebuie sa inveti la toate... Explicati-mi si mie la ce va foloseste sa stiti denumirea tuturor oaselor corpului? Sau sa stiti de ce Stefan cel Mare a trecut Prutul pe podul nu stiu care? La ce va ajuta sa stiti niste citate? Sa va dati mari pe forum? Asta e.. Eu fac un pas inainte si va recunosc "inteligenta". Multumiti? Ma recunosc limitata si inculta. Pentru ca asa sunt in opinia voastra. Matematica n-am stiut toata viata, si nici n-o sa stiu.. si totusi nu mor de foame, chiar reusesc sa imi fac cumparaturile.. si nu ma pacaleste nimeni la bani si rest. Am facut o facultate, ce mi-a placut adica. Si bineinteles ca am copiat si acolo cand a fost cazul. N-am invatat niciodata mai mult de o ora in viata mea si licenta mi-am luat-o fara sa copiez. Cu note mai mult decat onorabile. SI FARA SA INVAT. Doar pentru ca mi-a placut, si am avut posibilitatea sa dau examen la ce mi-a placut. Am muncit inca din timpul facultatii si cand am terminat-o mi-am cautat un serviciu mai bun. L-am gasit, fara pile si realtii si se pare ca cei de aici nu ma considera proasta. Deci? Ce conteaza cel mai mult? Nota sau cum stii sa te descurci? Nota sau capacitatea de a retine lucruri folositoare pentru tine? Mentionez ca nu sunt tupeista, sunt chiar timida. Si apropo de modestie... sunt foarte modesta.. pana la a ma subaprecia chiar. Stiu ce am nevoie, practic lucrul spre care am inclinatie (nu lucrez trotuarul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si sunt multumita. Asa ca, la ce mi-a stricat faptul ca n-am invatat tot? Cu ce mi-a daunat faptul ca am copiat toata viata mea? Mai trebuie sa mentionez un fapt: nu sunt adepta spagii.. NU dau si nu iau.. si nu o sa fac asta niciodata... asta apropo de ce spune cineva pe la inceput ca daca copiem si trisam... asa vom face si in viata... Nu-i asa... |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 17:36 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |