Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

500 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Aberatii, -aici numai offtopic-
Coana
mesaj 20th May 2005, 14:44
Mesaj #1

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 23-June 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 18 858

Poate asa reusesc sa avem niste threaduri mai curate si mai luminoase.... (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
zahei
mesaj 20th May 2005, 14:47
Mesaj #2

Active Member

Data înscrierii: 28-August 02
Locație: Valhalla
ID membru: 1 859

n-am nimic de declarat.

+Quote Post
mufa
mesaj 20th May 2005, 14:48
Mesaj #3

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

Eu doar citeva ciocane de impartit. (IMG:style_emoticons/default/bash.gif) (IMG:style_emoticons/default/bash.gif) Ceva amatori ?

+Quote Post
Coana
mesaj 20th May 2005, 14:49
Mesaj #4

Member

hai ca va strangeti , incet incet....

+Quote Post
zahei
mesaj 20th May 2005, 14:50
Mesaj #5

Active Member

Data înscrierii: 28-August 02
Locație: Valhalla
ID membru: 1 859

QUOTE(Coana @ May 20 2005, 14:49)
hai ca va strangeti , incet incet....
*

nu muscati, e o capcana. aici nu suntem offtopic!

+Quote Post
Coana
mesaj 20th May 2005, 14:51
Mesaj #6

Member

da, de fapt aici vreau sa va strang si sa va dau warn la toti....got it?
(IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

+Quote Post
cspot
mesaj 20th May 2005, 15:06
Mesaj #7

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 22-July 04
ID membru: 20 288

Eu vreau doua ...

Ups ... m-a trecut un fior ... daca trec pe aici si alti moderatori ... cu cate doua Warn-uri ?

Acest mesaj a fost modificat de cspot: 20th May 2005, 15:07

+Quote Post
sapho
mesaj 20th May 2005, 15:16
Mesaj #8

Active Member

Data înscrierii: 22-September 02
ID membru: 2 055

cred ca aicea ar fi locul propice sa se dicute despre ana_karr. nu de alta da incepuserati o treba pe un topic si taman ce s-a taiat macaroana pana diseara... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Replica
mesaj 20th May 2005, 15:37
Mesaj #9

Junior

Data înscrierii: 8-May 05
ID membru: 36 228

QUOTE(sapho @ May 20 2005, 15:16)
cred ca aicea ar fi locul propice sa se dicute despre ana_karr. nu de alta da incepuserati o treba pe un topic si taman ce s-a taiat macaroana pana diseara... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
*

Asteptam sa se faca ora 12 dincolo.

Dar daca ai ceva pareri, banuiesc ca le poti expune aici.

+Quote Post
sapho
mesaj 20th May 2005, 15:54
Mesaj #10

Active Member

Mda, aveam ceva comentarii (nu multe) numa ca mi s-a inchis topicu chiar sub nas...
QUOTE(Ana Karr)
Eu zic ca ma lauzi . Nici unui student la medicina, nu-i plac examenle practice, si in al doilea rand, cati banali studenti la medicina cunosti ? Ai putea sa ma numesti deja doctor. Ce mai conteaza o luna ?

Dupa mine studentii care detesta probele practice sunt tocilari. La probele practice se vede diferenta, care stie si care nu stie sa puna un diagnostic, nu la grile. Asta e o mare problema la noi la rezidentiat, ca nu exista probab practica. In SUA unul dintre stepuri contine o proba practica maraton. La noi numa toceala e suficienta ca sa iei rezidentiatul...

Din cate spune Anna, ea e studenta la medicina dentara, asa incat la ei mult mai mult poate decat la medicina generala e nevoie de probe practice, pentru ca ei trebuie sa aibe manualitate, sa stie sa lucreze cu scaunul ala nu sa debiteze polologhii.

punctu 2: cunosc o groaza de studenti banali/mediocri la medicina. mai grav e ca unii dintre ei au ajuns deja medici (probabil la fel de mediocri).

+Quote Post
raiiar
mesaj 20th May 2005, 16:08
Mesaj #11

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 30-November 02
ID membru: 2 464

si restul ariei ce mai contine.....?
i`m confused....

+Quote Post
Alina
mesaj 20th May 2005, 16:11
Mesaj #12

Active Member

Data înscrierii: 4-November 04
Locație: Not here, not there, not anywhere
ID membru: 25 289

ufa...ati vazut ca mi-au stricat bestiutele alea threadul? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si cred ca Ana ma si uraste acum... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post
sapho
mesaj 20th May 2005, 16:18
Mesaj #13

Active Member

QUOTE(Black_Unicorn @ May 20 2005, 16:11)
ufa...ati vazut ca mi-au stricat bestiutele alea threadul?  (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)   Si cred ca Ana ma si uraste acum... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
*

pai am impresia ca si-o cauta de mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... threadu tau n-a fost decat un loc propice pentru a discuta ce s-a discutat...

+Quote Post
Anira
mesaj 20th May 2005, 16:19
Mesaj #14

Junior

Data înscrierii: 7-April 05
ID membru: 34 223

QUOTE(Black_Unicorn @ May 20 2005, 16:11)
ufa...ati vazut ca mi-au stricat bestiutele alea threadul?  (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)   Si cred ca Ana ma si uraste acum... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
*

cred ca tu ai luat-o ca exemplu prima data pe ana. fetele abea asteptau asta, probabil.

+Quote Post
mufa
mesaj 20th May 2005, 16:24
Mesaj #15

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(Black_Unicorn @ May 20 2005, 17:11)
*

Si eu care credeam ca threadul ala l-ai deschis tocmai pentru a-i intinde o capcana Anei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Replica
mesaj 20th May 2005, 16:26
Mesaj #16

Junior

Data înscrierii: 8-May 05
ID membru: 36 228

QUOTE(mufa @ May 20 2005, 16:24)
Si eu care credeam ca threadul ala l-ai deschis tocmai pentru a-i intinde o capcana Anei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
*

Ea nu are nevoie de capcane, se impiedica in propriile-i picioare ( idei ). (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

+Quote Post
Alina
mesaj 20th May 2005, 16:35
Mesaj #17

Active Member

Data înscrierii: 4-November 04
Locație: Not here, not there, not anywhere
ID membru: 25 289

QUOTE(mufa @ May 20 2005, 17:24)
*

M-ai crede pe mine in stare de asa ceva?! (IMG:style_emoticons/default/devil.gif)

Acum, ca o mica barfa, ca doar ne place tuturor, unele idei ale Anei sunt chiar pertinente, numai ca pe undeva, ceva a deranjat. Eu nu i-am urmarit evolutia si nu stiu pe unde a gresit, dar cred ca v-a calcat cam mult pe coada...
Mi mi se pare o tipa super ok, care nu a intrat in spiritul SP-ei si careia ii vine acum destul de greu sa se integreze... Parerea mea este ca ar fi tb sa mai stea un pic in umbra si sa observe "suflul" forumului...
Anyway, eu zic sa o mai lasam in pace, ca am ranit-o destul (desi ea zicea ca nu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).

+Quote Post
sandra
mesaj 20th May 2005, 19:01
Mesaj #18

Junior

Data înscrierii: 19-May 05
ID membru: 37 017

QUOTE(Black_Unicorn @ May 20 2005, 16:35)
M-ai crede pe mine in stare de asa ceva?!  (IMG:style_emoticons/default/devil.gif)

Acum, ca o mica barfa, ca doar ne place tuturor, unele idei ale Anei sunt chiar pertinente, numai ca pe undeva, ceva a deranjat. Eu nu i-am urmarit evolutia si nu stiu pe unde a gresit, dar cred ca v-a calcat cam mult pe coada...
  Mi mi se pare o tipa super ok, care nu a intrat in spiritul SP-ei si careia ii vine acum destul de greu sa se integreze... Parerea mea este ca ar fi tb sa mai stea un pic in umbra si sa observe "suflul" forumului...
  Anyway, eu zic sa o mai lasam in pace, ca am ranit-o destul (desi ea zicea ca nu  (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)   ).
*

Singurele idei bune expuse de Ana nu sunt ale ei. Eu astept sa puna ghilimelele. oricum sunt trista ca a cam dezertat. Am fost prea duri cu ea? Vad ca tie iti place sa speri ca se ascunde ceva in ea in afara de perfectiunea ei, a d-lui perfect si cainelui evident perfect. Si am de gand sa o las in pace...atata timp cat se limiteaza la sectiunea fun si bucatarie (nu in totalitate). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

500 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 21st November 2009 - 10:54
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia