Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> folie neagra pentru buruieni
webu
mesaj 1st July 2009, 13:15
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 21-June 04
ID membru: 18 758

Deoarece am pierdut batalia cu buruienile, m-am decis sa acopar toate locurile unde nu am plantat nimic cu folie neagra. Totusi nu reusesc sa gasesc o folie potrivita. Am luat de la Horn... o folie speciala pentru buruieni, cu protectie, dar e foarte subtire si nu pare prea rezistenta. Am vazut in parcarile de la supermarketuri, ca pamantul e acoperit cu o folie neagra ce seamana cu sacul de iuta. Asta pare mult mai solida, cred ca o poti refolosi mai multi ani. De aceea va intreb daca ati folosit si daca da, de unde ati luat-o ?

Acest mesaj a fost modificat de webu: 1st July 2009, 13:16
Go to the top of the page

+Quote Post
denky
mesaj 1st July 2009, 13:38
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 9-March 09
ID membru: 425 657

CITAT (webu @ 1st July 2009, 14:15) *
Deoarece am pierdut batalia cu buruienile, m-am decis sa acopar toate locurile unde nu am plantat nimic cu folie neagra. Totusi nu reusesc sa gasesc o folie potrivita. Am luat de la Horn... o folie speciala pentru buruieni, cu protectie, dar e foarte subtire si nu pare prea rezistenta. Am vazut in parcarile de la supermarketuri, ca pamantul e acoperit cu o folie neagra ce seamana cu sacul de iuta. Asta pare mult mai solida, cred ca o poti refolosi mai multi ani. De aceea va intreb daca ati folosit si daca da, de unde ati luat-o ?

Am luat de la Obi, era la oferta 70.000 ml sau mp, nu mai stiu, peste ea am pus si scoarta colorata (se gaseste la sac, am prins promotie la Praktiker 360.000 sacul de 70 l. Ideea e ca un fir de lumina sa prinda iarba, iese imediat, dar oricum buruiana nu mai am.
Bafta

+Quote Post
liviu_np
mesaj 3rd July 2009, 23:33
Mesaj #3

Member

Data înscrierii: 5-June 06
Locație: MARELE ORAS Pantelimon
ID membru: 80 634

CITAT (denky @ 1st July 2009, 14:38) *
Am luat de la Obi, era la oferta 70.000 ml sau mp, nu mai stiu, peste ea am pus si scoarta colorata (se gaseste la sac, am prins promotie la Praktiker 360.000 sacul de 70 l. Ideea e ca un fir de lumina sa prinda iarba, iese imediat, dar oricum buruiana nu mai am.
Bafta

Cam nasol. Si eu ma lupt cu buriuenile, mai ales dupa ploile astea, dar decat teren viran , mai bine buruieni, si in felul asta am activitate saptamanala (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
danutz_2009
mesaj 4th July 2009, 22:31
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 22-February 09
Locație: craiova
ID membru: 421 945

La ierbicide totale v-ati gandit?
In trei saptamani terenul e curat de buruieni si apoi plantati orice doriti!
Eu am folosit o concentratie mai mare si intr-o saptamana toate s-au uscat!
Costuri: 5 ron si o pompita! Doza era ptr 250 mp si am stropit 100 mp.
Bafta!

+Quote Post
webu
mesaj 6th July 2009, 17:51
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 21-June 04
ID membru: 18 758

CITAT (danutz_2009 @ 4th July 2009, 23:31) *
La ierbicide totale v-ati gandit?
In trei saptamani terenul e curat de buruieni si apoi plantati orice doriti!
Eu am folosit o concentratie mai mare si intr-o saptamana toate s-au uscat!
Costuri: 5 ron si o pompita! Doza era ptr 250 mp si am stropit 100 mp.
Bafta!

Asta poate fi valabil la un teren cultivat exclusiv cu gazon si plante ornamentale (desi si acolo as avea retineri) Singurul motiv pentru care m-am apucat de gradinarit este pentru a produce ceva cu mai putine chimicale decat produsele din supermarket. Ar mai fi si avantajul ca fac putina miscare.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 20:20
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia