Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

88 V  « < 45 46 47 48 49 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Epilare pubiana baieti, exista baieti care isi rad parul pubian?
eugen_foxy
mesaj 26th June 2008, 14:18
Mesaj #829

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 27-September 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 99 409

gigele oribil te exprimi , indiferent de oo .
Go to the top of the page

+Quote Post
stokarit_s
mesaj 26th June 2008, 15:45
Mesaj #830

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 5-January 07
Locație: Sibiu (oras natal Dragasani)
ID membru: 122 515

QUOTE (eugen_foxy @ Jun 26 2008, 12:46) *
Iar ati dat-o-n SF ! Lasati Star Trek si puneti mana pe un Gillette si rezolvati padurea amazoniana ca tot e cald si nasol lunile astea . Si apoi la plaja nu sunt apreciate bush-ismele ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pai da si eu folosesc Gillette dar in ultimul timp ma irit rau de tot mai ales cand ies in oras si se freaca pantaloni de zona proaspat " tunsa".
Nu mai stiu ce sa fac , ma dispera iritatia. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post
Tzushka
mesaj 26th June 2008, 15:55
Mesaj #831

Senior Member

Data înscrierii: 9-November 07
ID membru: 245 871

QUOTE (stokarit_s @ Jun 26 2008, 16:45) *
Pai da si eu folosesc Gillette dar in ultimul timp ma irit rau de tot mai ales cand ies in oras si se freaca pantaloni de zona proaspat " tunsa".
Nu mai stiu ce sa fac , ma dispera iritatia. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

daca esti atat de sensibil de ce nu iti iei masina de tuns si sa il tunzi foarte scurt. nu e nici piele de bebelus, dar oricum nu se compara cu un stufaris.

+Quote Post
CICI&Co
mesaj 26th June 2008, 15:58
Mesaj #832

PMS Zone

Grup: Moderators
Data înscrierii: 22-August 07
Locație: Echipa adversă
ID membru: 217 845

Foloseste apa termala, daca nu adopti o alta metoda de epilat.

In alta ordine de idei, ti-am trimis ieri un PM, in care te rugam sa iti micsorezi semnatura.

+Quote Post
mnezo
mesaj 26th June 2008, 16:04
Mesaj #833

Active Member

Data înscrierii: 6-March 06
Locație: in arms of undertow
ID membru: 68 702

Aftershave balsam de la Nivea. O sa usture ca dracu putin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar merita. Poti incerca si cu pudra de talc, dar imi imaginez ca ar iesi ceva destul aiurea dupa cateva ore de mers prin oras. Da' incearca oricum, sa ne lamurim si noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
r_e_m_u_s
mesaj 26th June 2008, 16:06
Mesaj #834

Junior

Data înscrierii: 26-December 07
ID membru: 264 297

am incercat odata ceara sau ce draq de solutie mi`a dat gagica da a fost o durere incredibila... acum folosesc lame gilet cam la 2 zile

+Quote Post
stokarit_s
mesaj 26th June 2008, 17:22
Mesaj #835

Active Member

QUOTE (mnezo @ Jun 26 2008, 17:04) *
Aftershave balsam de la Nivea. O sa usture ca dracu putin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar merita. Poti incerca si cu pudra de talc, dar imi imaginez ca ar iesi ceva destul aiurea dupa cateva ore de mers prin oras. Da' incearca oricum, sa ne lamurim si noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pai folosesc aftarshave balsam de la Nivea chiar varianta pentru ten sensibil si tot degeaba. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

QUOTE (Tzushka @ Jun 26 2008, 16:55) *
daca esti atat de sensibil de ce nu iti iei masina de tuns si sa il tunzi foarte scurt. nu e nici piele de bebelus, dar oricum nu se compara cu un stufaris.

Pai este naspa cu masina de tuns pentru ca o sa ramana par. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

O sa ma interesez mai mult despre tratamentul cu laser si poate o sa il incerc ,nu mai suport sa ma irit in continuu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Acest mesaj a fost modificat de stokarit_s: 26th June 2008, 17:22

+Quote Post
Tzushka
mesaj 26th June 2008, 17:51
Mesaj #836

Senior Member

QUOTE (stokarit_s @ Jun 26 2008, 18:22) *
Pai este naspa cu masina de tuns pentru ca o sa ramana par. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Pai ramane par, dar este un par foarte scurt, ingrijit nu este respingator ca si cel care nu e tuns, frezat, etc. mi se pare o solutie ok atata timp cat nu te impaci cu lamele de ras, sau alte instrumente asemanatoare

+Quote Post
stokarit_s
mesaj 26th June 2008, 18:05
Mesaj #837

Active Member

QUOTE (Tzushka @ Jun 26 2008, 18:51) *
Pai ramane par, dar este un par foarte scurt, ingrijit nu este respingator ca si cel care nu e tuns, frezat, etc. mi se pare o solutie ok atata timp cat nu te impaci cu lamele de ras, sau alte instrumente asemanatoare

Nu stiu ce sa zic , nu prea imi place sa ramana par. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Merita oare investitia intr-un aparat de ras Philips la 350 de lei? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Am gasit informatii despre tratamentul cu laser http://beautycenter.ro/articol/542/epilare...ilare-eficienta
Cred ca o sa merg pe varianta aceasta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de stokarit_s: 26th June 2008, 18:16

+Quote Post
Tzushka
mesaj 26th June 2008, 18:19
Mesaj #838

Senior Member

QUOTE (stokarit_s @ Jun 26 2008, 19:05) *
Nu stiu ce sa zic , nu prea imi place sa ramana par. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Merita oare investitia intr-un aparat de ras Philips la 350 de lei? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Ai fost vreodata tuns cu un aparat? Ca sa stii cam cum e senzatia? Daca tu nu vrei par deloc, atunci rade-te in continuare cu lama sau du-te la sendinte cu laser insa alea cred ca-s destul de scumpe si oricum nu sunt definitive, parul incepe sa creasca dupa vreo 4 ani.
Merita investitia intr-un aparat, dar doar daca esti sigur ca o sa-ti convina rezultatele....

+Quote Post
stokarit_s
mesaj 26th June 2008, 18:44
Mesaj #839

Active Member

QUOTE (Tzushka @ Jun 26 2008, 19:19) *
Ai fost vreodata tuns cu un aparat? Ca sa stii cam cum e senzatia? Daca tu nu vrei par deloc, atunci rade-te in continuare cu lama sau du-te la sendinte cu laser insa alea cred ca-s destul de scumpe si oricum nu sunt definitive, parul incepe sa creasca dupa vreo 4 ani.
Merita investitia intr-un aparat, dar doar daca esti sigur ca o sa-ti convina rezultatele....

Pai nu m-am ras cu un aparat de ras in genul acelui Philips care costa 350 de lei.

Din ce am citit ar trebuie sa fac 5 sedinte in total o sa coste 225 de euro si apoi se face cate o sedinta pe an care costa 40 euro.
Nu suna rau. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
bastian_welher
mesaj 27th June 2008, 23:13
Mesaj #840

Junior

Data înscrierii: 30-March 08
Locație: Bucharest
ID membru: 308 624

Eu folosesc aparatul de ras inca de pe la 18 ani, acum avand 23. Dupa o perioada, firele de par pubian s-au mai indesit un pic si inchis la culoare, dar nu cu mult, dupa cateva luni procesul a stagnat.
Procedez la "defrisare" cam odata la 2-3 saptamani, deci niciodata nu am parul pubian mare. Nu-l suport mare, mi se pare neigienic, mai ales vara! Prefer sa fiu ras, cel mult sa fie crescut 0,5 cm...
Prima a data am avut macarimi teribile, dar incepand de la a doua data, acestea au disparut.
Dupa "defrisare" folosesc o crema de maini, Nivea, sau de corp pt a nu avea iritatii.

Acum ma gandesc sa renunt la aparatul de ras si sa incerc o crema depilatoare, ceara sau chiar aparat de epilat pt a vedea daca sunt mai eficiente decat lama.

Poate in toamna voi gasi niste bani pt epilare permanenta (care dureaza cam 5-6 ani...), nu imi place sa am par in zona inghinala, pe la fund sau la subrat, dar sub nicio forma nu as renunta la parul de pe picioare, brate si cele cateva fire ce le am pe burta si pe piept! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
MagicTouch
mesaj 27th June 2008, 23:27
Mesaj #841

Junior

Data înscrierii: 9-May 07
Locație: HP1 2PF
ID membru: 177 554

QUOTE (KenYa @ Jun 25 2008, 15:58) *
Cum se numeste crema minune? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

Veet - Mousse Depilatoire. Se gaseste pe la magazinele astea mari gen Kaufland, Metro etc. Intrebi pe cineva de la raionul de cosmetice. Or mai fi si altele dar eu pe asta o stiu, asta am folosit in Romania si am fost multumit.

+Quote Post
Andreas1
mesaj 27th June 2008, 23:51
Mesaj #842

Active Member

Data înscrierii: 8-October 05
Locație: Where The Neverending Story Ends
ID membru: 49 367

Eu nu as rezista sa merg la epilat la un salon. Prea m-as "misca". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
MagicTouch
mesaj 27th June 2008, 23:54
Mesaj #843

Junior

Data înscrierii: 9-May 07
Locație: HP1 2PF
ID membru: 177 554

QUOTE (stokarit_s @ Jun 25 2008, 21:55) *
Am citit azi despre posibilitatea de a face 4-6 sedinte cu laserul si apoi parul nu mai creste .
Stiti ceva informatii ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Exista riscuri asupra organismului ? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Din cate stiu, nu. Oricum nu cred ca se fac CHIAR in orice zone a corpului. Daca te referi la fata (sau fatza sa nu se inteleaga gresit) firul trebuie sa fie lung. Pe mine m-au chemat dupa o saptamana si au spus ca mai trebuie sa stau inca doua. Dupa 3 saptamani am efectuat operatia care este extrem de enervanta si dureaza aproximativ 50 de minute (in functie de barba). Pretul a fost de 35 lire de obraz si 50 de lire sub maxilar si gat. O clinica serioasa NU ITI garanteaza ca parul nu va mai creste. Nu stiu pe unde stai dar daca ai o asigurare pe viata intereseazate daca esti acoperit in cazul in care ti se intampla post-operatoriu. Parul insa mai apare dupa ceva timp. Mie mi-au garantat ca numai creste timp de 3 sau 4 ani. Cred sa si-au luat o marja de siguranta pentru ca mie a inceput sa-mi creasca din nou dupa aproape 5 ani...deci nu aveam cum sa fiu nemultumit. Oricum barba era mult, MULT mai rara iar firul destul de slab la radacina. Am facut-o din nou si iti pot spune ce si cum cam prin 2009-2010 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Oricum in 3-4 ani cheltuiam aceasta suma pe lame, gel, after-shave etc etc. Daca mai punem la socoteala si faptul ca numai ai nevoie sa te barbieresti la 2-3 zile...eu cred ca se merita.

Acest mesaj a fost modificat de MagicTouch: 27th June 2008, 23:56

+Quote Post
buteliearagaz
mesaj 28th June 2008, 00:07
Mesaj #844

Active Member

Data înscrierii: 13-December 06
ID membru: 115 988

Prin metoda asta iesi mai ieftin , plus ca are timp sa se obisnuiasca pielea fara par !

+Quote Post
stokarit_s
mesaj 28th June 2008, 13:12
Mesaj #845

Active Member

QUOTE (MagicTouch @ Jun 28 2008, 00:54) *
Din cate stiu, nu. Oricum nu cred ca se fac CHIAR in orice zone a corpului. Daca te referi la fata (sau fatza sa nu se inteleaga gresit) firul trebuie sa fie lung. Pe mine m-au chemat dupa o saptamana si au spus ca mai trebuie sa stau inca doua. Dupa 3 saptamani am efectuat operatia care este extrem de enervanta si dureaza aproximativ 50 de minute (in functie de barba). Pretul a fost de 35 lire de obraz si 50 de lire sub maxilar si gat. O clinica serioasa NU ITI garanteaza ca parul nu va mai creste. Nu stiu pe unde stai dar daca ai o asigurare pe viata intereseazate daca esti acoperit in cazul in care ti se intampla post-operatoriu. Parul insa mai apare dupa ceva timp. Mie mi-au garantat ca numai creste timp de 3 sau 4 ani. Cred sa si-au luat o marja de siguranta pentru ca mie a inceput sa-mi creasca din nou dupa aproape 5 ani...deci nu aveam cum sa fiu nemultumit. Oricum barba era mult, MULT mai rara iar firul destul de slab la radacina. Am facut-o din nou si iti pot spune ce si cum cam prin 2009-2010 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Oricum in 3-4 ani cheltuiam aceasta suma pe lame, gel, after-shave etc etc. Daca mai punem la socoteala si faptul ca numai ai nevoie sa te barbieresti la 2-3 zile...eu cred ca se merita.

Eu vreau in zona pubiana atat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sper sa rezolv si eu cat mai repede.
Nu am asigurare de viata, cat costa una ?

+Quote Post
buteliearagaz
mesaj 28th June 2008, 18:46
Mesaj #846

Active Member

Data înscrierii: 13-December 06
ID membru: 115 988

QUOTE (stokarit_s @ Jun 28 2008, 14:12) *
Eu vreau in zona pubiana atat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sper sa rezolv si eu cat mai repede.
Nu am asigurare de viata, cat costa una ?

Asigurarea de viata nu acopera riscurile legate de nastere si modificari facute in zona pubiana !

+Quote Post

88 V  « < 45 46 47 48 49 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 utilizatori citesc acest subiect (2 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 22:10
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia