Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

88 V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Epilare pubiana baieti, exista baieti care isi rad parul pubian?
BlueSpirit
mesaj 1st September 2005, 10:35
Mesaj #253

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 15-April 05
ID membru: 34 727

QUOTE(paul86 @ Apr 21 2005, 13:48)
Vreau sa va intreb ceva: este ceva rau in a-ti rade parul pubian?anul trecut cind aveam 18 ani am facut si eu pentru prima data miscarea asta.ce a fost mai nasol au fost zilele urmatoare cand au inceput sa iasa din nou primele fire de par.a  fost o durere ingrozitoare.toata ziua imi venea sa ma scarpin.acuma as vrea sa repet experienta dar nu vreau sa mai trec prin ce-am trecut.ce alte metode exista?esti considerat pe invers daca te razi?
*

Da este recomandat, e in primul rand igienic apoi mai sunt si alte avantaje. Senzatia de mancarime dispare dupa mai multe epilari, vei vedea. Curaj
Go to the top of the page

+Quote Post
DrFan
mesaj 8th September 2005, 01:52
Mesaj #254

Moderator

Grup: Moderators
Data înscrierii: 28-February 02
Locație: Bucuresti
ID membru: 879

cu ceara ...fara ceara...important e sa fi as clean as p.

e intradevar o vorba...ca nu poti sa te c*ci in gusturile omului...dar parca mi se pare prea urat sa vezi o padure de f_oci in care daca te chinui un pic poti ascunde un pachet de tigari...

oricum...daca cineva punea problema asta pe un forum acum 3-4 ani sa zicem..cred ca era luat de nebun..eventual mai lua si un ban...e bine ca a mai evoluat lumea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

chiar nu gasesc NICI UN dezavantaz in a te tunde/epila. poate maine, poimaine se mai trezeste vre-un "viril" ca nu trebuie sa ne radem nici macar barba...ca nu este BARBAtesc...nu?

btw..a aparut crema pt barbati (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
si oricum ar fi...nimic nu se compara cu sentimentul de fresh care il ofera o zona hair-free (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D
ps: pt cei care au problema cu cremele ...incercati ceva bun in primul rand (veet,strep) si nu e neaparat nevoie sa o lasi 10 min...incercati la inceput mai putin.

+Quote Post
Ossiriss
mesaj 9th September 2005, 20:56
Mesaj #255

Active Member

Data înscrierii: 26-February 05
Locație: Pitesti
ID membru: 31 424

QUOTE(DrFan @ Sep 7 2005, 23:52)
cu ceara ...fara ceara...important e sa fi as clean as p.

btw..a aparut crema pt barbati (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

*

si cum se numeste?

+Quote Post
ensueno
mesaj 13th September 2005, 09:12
Mesaj #256

Junior

Data înscrierii: 12-September 05
Locație: bucuresti
ID membru: 46 791

QUOTE(Necronomikon @ Sep 1 2005, 09:24)
Pe de alta parte, unele femei se excita mai mult de la un tufish mai des.
*

crezi? (IMG:style_emoticons/default/puke.gif) poate le place sa existe ceva... dar mai des,cat mai des, foarte des....hi-hi-hi

+Quote Post
Eu_Insumi
mesaj 7th July 2006, 11:20
Mesaj #257

Junior

Data înscrierii: 7-July 06
ID membru: 85 364

QUOTE(DaemonX @ Jun 27 2005, 21:42) *
Am găsit ceva fantastic. Dacă vrei să te epilezi în zona pubiană cu ceară, înainte ia o bucată de vată sau tifon, umezește-o cu xilină(se cumpără din farmacii, de fapt e clorhidrat de lidocaină, care se folosește în anestezii locale, este sub formă de fiole de 10 ml concentrație 1%) și tamponează zona, lasă tifonul pe piele cam 2-3 minute. După aia poți să te epilezi că este mult mai ușor, nu zic că nu simți chiar nimic, dar este super-ușor, încercați, spuneți-mi cum a fost. Menționez că efectul xilinei ține cam o oră, două.

Ar fi ceva... Lidocaina e anestezic numai ca, vezi tu, in farmacie xilina se gaseste in combinatiede lidocaina cu adrenalina 1% care face constrictie puternica pe pori. Eu folosesc xilina pt piercinguri si, crede-ma, dupa ce o administrezi pielea se face "talpa", folosesc ace de perfuzor (au varf ascutit), "capsatorul" ar fi inutil si ar traumatiza mai tare. (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif)
Oricum, revernind la subiect. Ti-o fi mai bine cu xilina, dar din cauza ca porii "se strang" dupa ce trece ora de gratie in care lidocaina si adrenalina are efect si eu nu as vrea sa fiu in "pantalonii" tai (la figurat).
Ce vreau sa spun e ca asa o sa opresti si ddurerea si sangerarea doar temporar. Eu stiu ce "sarma" am si nu ma incumet decat cu masina de tuns ( la 0 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Daca incercati vreunul, mai "sarmos" dati-mi si mie semn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Taw
mesaj 7th July 2006, 11:27
Mesaj #258

Moderator

Data înscrierii: 14-November 03
Locație: București
ID membru: 8 145

Fratilor voi sunteti normali la cap ???? (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif)
Doar medicii au voie sa foloseasca anestzice, cum mama naibii sa folosesti injectabil anestezic???

+Quote Post
mianna
mesaj 7th July 2006, 12:18
Mesaj #259

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

QUOTE(tau_xxx @ Jul 7 2006, 12:27) *
Fratilor voi sunteti normali la cap ???? (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif)
Doar medicii au voie sa foloseasca anestzice, cum mama naibii sa folosesti injectabil anestezic???

se vorbeste de anestezice locale, nu injectabile.

+Quote Post
inside_spy
mesaj 11th July 2006, 19:45
Mesaj #260

infiltrată în autobază

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 5-April 06
Locație: Inside
ID membru: 72 443

QUOTE(Necronomikon @ Sep 1 2005, 10:24) *

Nu, deloc!

+Quote Post
spare-me
mesaj 11th July 2006, 22:32
Mesaj #261

Guru Member

Data înscrierii: 5-March 05
ID membru: 31 818

QUOTE(Necronomikon @ Sep 1 2005, 10:24)

Nu, deloc!

subscriu in totalitate !..pe langa faptul ca e neigienic si vara e de-a dreptul criminal sa stai cu boschetul in nadragi, nici eu n-am intalnit vreodata femei carora sa le placa tufisuri pe nicaieri, cei drept in umilii mei doar 22 de ani.

prietena mea foloseste depilator dar pe mine ma doare...asa ca am o noua solutie...
1. tuns scurt cu forfecutza
2. VEET ceara rece depilatoare...merge ca unsa si nu doare absolut deloc (decat prima data)..dar iti lasa o piele tata de bebelush....
3. servetelele uleioase care vin in pachet, piele rosie 2 ore, in functie de cat de mare e parul si zona, si gata...
pe picioare maini sau piept oricum am un par decent adica nci gigolo nici gorila, dar in zona inghinala tot cu ceara merge cel mai bine...iar la axile, cu mach 3 ca e mai sensibila zona...
aaa...lol...si cu veet-ul intre picioare ma refer la boschet ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) sa nu o puneti pe oo ca doare rau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..acolo tot "the old fashioned way":)

+Quote Post
mianna
mesaj 11th July 2006, 22:41
Mesaj #262

Senior Member

de servetele uleioase acum aud prima data, si nu inteleg cum se folosesc. detalii? (daca e o intrebare stupida, rusine sa-mi fie, da' chiar nu stiu ce-s).

+Quote Post
sabian
mesaj 12th July 2006, 15:14
Mesaj #263

Active Member

Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Bucurestiul are UN Primar General!!!
ID membru: 4 699

QUOTE(mianna @ Jul 11 2006, 23:41) *
de servetele uleioase acum aud prima data, si nu inteleg cum se folosesc. detalii? (daca e o intrebare stupida, rusine sa-mi fie, da' chiar nu stiu ce-s).

Sint servetele umede, nu uleioase. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
mianna
mesaj 12th July 2006, 15:18
Mesaj #264

Senior Member

my mistake, luasem fiecare punct ca pe o solutie separata, abia acum vad ca sunt etapele unei singure solutii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu-mi imaginam cum te epilezi cu servetelul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

sorry!

+Quote Post
spare-me
mesaj 12th July 2006, 17:47
Mesaj #265

Guru Member

nu sunt umede deloc !
sunt uleioase
in pachetele de ceara Veet...entru ca scrie pe prospect ca dupa epilare nus e da cu apa, ci cu acele servetele imbibate intr-un ulei frumos mirositor si probabil calmant

+Quote Post
ApologetX
mesaj 12th July 2006, 17:57
Mesaj #266

Member

Data înscrierii: 22-March 06
Locație: Timisoara
ID membru: 70 723

QUOTE(paul86 @ Apr 21 2005, 12:48) *
Vreau sa va intreb ceva: este ceva rau in a-ti rade parul pubian?anul trecut cind aveam 18 ani am facut si eu pentru prima data miscarea asta.ce a fost mai nasol au fost zilele urmatoare cand au inceput sa iasa din nou primele fire de par.a fost o durere ingrozitoare.toata ziua imi venea sa ma scarpin.acuma as vrea sa repet experienta dar nu vreau sa mai trec prin ce-am trecut.ce alte metode exista?esti considerat pe invers daca te razi?

paul86, nu stiu daca ti-a mai zis cineva in astea 9-10 pag ca nu le-am citit pe toate dar cu o masina de tuns (fara fir daca ai daca nu nici o problema..) ai face treaba buna... si mai nou eu o folosesc si sub bratz.. ca de ceara am auzit cateva lucruri..

+Quote Post
spare-me
mesaj 13th July 2006, 12:04
Mesaj #267

Guru Member

da, e ceva rau ! e pacat impotriva divinitatii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

lol..nu, nu e ceva rau evident,s i sincer, chair u pot sa cred ca ai avut DURERI ingrozitoare...de fapt, am uitat sa te intreb, cuce te-ai ras ?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

de obicei, te mananca peste vreo 2-3 zile cand incepe sa creasca ,dar trece...si daca nu te scarpini, nici nu te iriti, poti folosi o pudra calmanta de bebe...

sau te poti rade din nou, cam la saptamana..si in felul asta o ai moale si pufoasa constant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
lol

+Quote Post
Pollux
mesaj 13th July 2006, 15:11
Mesaj #268

Senior Member

Data înscrierii: 28-February 05
Locație: Shangri La
ID membru: 31 537

ba! am ramas in urma cu topicul asta, dar din cate am citit printre randuri, inteleg ca voi va dati cu ceara la c**ie? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

+Quote Post
spare-me
mesaj 13th July 2006, 15:49
Mesaj #269

Guru Member

aaa...lol...si cu veet-ul intre picioare ma refer la boschet ! )) sa nu o puneti pe oo ca doare rau ..acolo tot "the old fashioned way":)

se pare ca ai inteles prost...

+Quote Post
The_Napster
mesaj 13th July 2006, 15:56
Mesaj #270

wzup?

Data înscrierii: 1-April 05
Locație: Constanta
ID membru: 33 769

QUOTE(Pollux @ Jul 13 2006, 16:11) *
ba! am ramas in urma cu topicul asta, dar din cate am citit printre randuri, inteleg ca voi va dati cu ceara la c**ie? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Mare e gradina nu? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post

88 V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 23:01
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia