Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

88 V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Epilare pubiana baieti, exista baieti care isi rad parul pubian?
Cristist50
mesaj 20th June 2005, 00:41
Mesaj #217

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 28-August 03
Locație: Algeria
ID membru: 5 870

Epilarea la funduletz se face inainte sau dupa ce ai facut dodo? (IMG:style_emoticons/default/scratchchin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
nexland
mesaj 20th June 2005, 00:45
Mesaj #218

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 15-September 04
ID membru: 23 064

QUOTE(Cristist50 @ Jun 20 2005, 00:41)
Epilarea la funduletz se face inainte sau dupa ce ai facut dodo? (IMG:style_emoticons/default/scratchchin.gif)
*

In timp ce... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cristist50
mesaj 20th June 2005, 01:15
Mesaj #219

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 28-August 03
Locație: Algeria
ID membru: 5 870

Aha, mi-am notat. Ca sa iasa bine dodo tre' sa fie moale sau tare? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
sm0ker
mesaj 20th June 2005, 08:19
Mesaj #220

Member

Data înscrierii: 11-February 04
Locație: Smokers Land
ID membru: 11 340

QUOTE(Cristist50 @ Jun 20 2005, 02:15)
Aha, mi-am notat. Ca sa iasa bine dodo tre' sa fie moale sau tare?  (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
*

(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif) (IMG:style_emoticons/default/bash.gif)

+Quote Post
Alinux
mesaj 20th June 2005, 09:45
Mesaj #221

Member

Data înscrierii: 21-May 03
ID membru: 3 875

deci sa revenim!

Pentru picioare poti sa incerci cu crema, dar risti sa te iriti; ceara ar mai fi o solutie, numai ca doare si mai si faci mizerie. O solutie eleganta ar fi epilatorul. Cu epilatorul nu te doare la fel cum te doare cu ceara insa pot sa-ti creasca fire de par sub piele; daca te epilezi cu epilatorul, aproximativ 2 saptamani nu-ti creste par.
In zonele mai sensibile, poti incerca sa-l tunzi inainte si apoi sa folosesti epilatorul sau ceara.

+Quote Post
giovannaoana
mesaj 21st June 2005, 22:17
Mesaj #222

Junior

Data înscrierii: 21-June 05
ID membru: 39 573

eu ador baietzii care se ingrijesc.
eu ma epilez in zona pubiana de tot si mi-ar placea k si partenerul sa fie epilat.
nu mi se pare delok o apucatura de gay daca el se epileaza.
mi se pare super igienik. nu stiu care spunea(printre primele mesaje):"cu cat parul este mai lung cu atat esti mai barbat". mi se pare cea mai scarboasa chestie.
are pretentzie sa fie lins si sarutat peste tot, dar sta cu parul cat casa...
eu nu m-as atinge daca are par.
pupicei

+Quote Post
Motz
mesaj 21st June 2005, 22:27
Mesaj #223

Junior

Data înscrierii: 19-May 05
ID membru: 37 024

QUOTE(Alinux @ Jun 20 2005, 09:45)
deci sa revenim!

Pentru picioare poti sa  incerci cu crema, dar risti sa te iriti; ceara ar mai fi o solutie, numai ca doare si mai si faci mizerie. O solutie eleganta ar fi epilatorul. Cu epilatorul nu te doare la fel cum te doare cu ceara insa pot sa-ti creasca fire de par sub piele; daca te epilezi cu epilatorul, aproximativ 2 saptamani nu-ti creste par.
In zonele mai sensibile, poti incerca sa-l tunzi inainte si apoi sa folosesti epilatorul sau ceara.
*

Nu pot sa-mi imaginez un barbat cu ceara fierbinte pe oo, in ruptul capului. Nici cu epilatorul la bijuterie.
Ras, tuns, frezat mi se par solutii normale pentru barbati. Dar cu ceara...?

Cu parul de pe picioare ce ai?

+Quote Post
mufa
mesaj 21st June 2005, 22:30
Mesaj #224

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(Motz @ Jun 21 2005, 22:27)
Nu pot sa-mi imaginez un barbat cu ceara fierbinte pe oo, in ruptul capului. Nici cu epilatorul la bijuterie.
*

Mda, la capitolul masochism nu avem nici o șansă în fața voastră (IMG:style_emoticons/default/kisstogether.gif)

+Quote Post
...easca
mesaj 21st June 2005, 22:34
Mesaj #225

Member

ID membru: 39 551

QUOTE(Cristist50 @ Jun 20 2005, 01:41)
*

Cel mai elegant ar fi sa mancati o salata in care sa puneti niscaiva lame si se rezolva problema de la sine.

+Quote Post
spare-me
mesaj 21st June 2005, 23:17
Mesaj #226

Guru Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 5-March 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 31 818

sau mai putin dureros dar mai costisitor, il baga in wc pe Edward Scisors-man...si el face toata treaba, plus ca e un mutant si noi ii dam de lucru si il ajutam sa se integreze in....ca sa zicem asa...societate
revenind on-topic...
cea mai marfa chestie din lume...noroc c-am descoperit-o de tanar...fara creme, ceara sau alte...masochisme...gillete Mach 3....foarte igienic, foarte confortabil, foarte estetic
...o mica , "coafura" in "breton" e usor de realizat si fara mersul la salon, si efectul comic-pozitiv e garantat...
la urma urmei..ce naiba...de 4,6 miliarde de ani ne chinuim sa fim mai presus decat animalele..
of...mai ales pe caldurile-astea
in fine...each with his tastes..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
byez

+Quote Post
zahei
mesaj 22nd June 2005, 00:04
Mesaj #227

Active Member

Data înscrierii: 28-August 02
Locație: Valhalla
ID membru: 1 859

eu m-am nascut spelb, n-am par la fund. sa pun o poza?

+Quote Post
spare-me
mesaj 22nd June 2005, 00:13
Mesaj #228

Guru Member

eu unul n-am de gand s-o fac poster si sa o pun deasupra patului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D
jur pe...rosu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
deci daca insisti...
zbye

+Quote Post
Piorel
mesaj 22nd June 2005, 09:40
Mesaj #229

Active Member

Data înscrierii: 21-October 03
Locație: Donkey Town
ID membru: 7 442

QUOTE(giovannaoana @ Jun 21 2005, 22:17)
eu ador baietzii care se ingrijesc.
eu ma epilez in zona pubiana de tot si mi-ar placea k si partenerul sa fie epilat.
nu mi se pare delok o apucatura de gay daca el se epileaza.
mi se pare super igienik. nu stiu care spunea(printre primele mesaje):"cu cat parul este mai lung cu atat esti mai barbat". mi se pare cea mai scarboasa chestie.
are pretentzie sa fie lins si sarutat peste tot, dar sta cu parul cat casa...
eu nu m-as atinge daca are par.
pupicei
*

Mi-a sarit in ochi chestia asta. Am destui prieteni care nu se eplieaza la cuc si oo. La intrebarea despre cum le-ar placea ca si ea sa fie ditamai padurea, raspunsul este cel clasic: "Pai ea trebuie sa se epileze, ca e femeie!"

Mai exista si unele femei carora le plac barabtii parosi (semn de virilitate cica).

Totusi, femeile alea de mai sus nu cred ca se refera si la cuc & oo cand spun "parosi", de regula se refera la parul de pe piept etc.

Personal sunt destul de paros, cucul si oole sunt tot timpul ok. In rest nu ma epilez, excluzand axila si kurul (cateodata).

Deci: daca vreti ca ea sa fie epilata etc, faceti bine ca si voi sa fiti la fel!

+Quote Post
giovannaoana
mesaj 23rd June 2005, 02:36
Mesaj #230

Junior

ID membru: 39 573

Piorel ma bucur k tu esti ok la bijuterii. te apreciez pt asta. inseamna k esti un baiat ingrijit. bv tzie.
pupicei si ai grija de tine!!! (IMG:style_emoticons/default/kisstogether.gif)

+Quote Post
spare-me
mesaj 23rd June 2005, 21:05
Mesaj #231

Guru Member

subscriu la opinia lui Piorel cu privire la reciprocitate !

+Quote Post
DaemonX
mesaj 27th June 2005, 20:42
Mesaj #232

Junior

Data înscrierii: 14-June 05
ID membru: 38 933

Am găsit ceva fantastic. Dacă vrei să te epilezi în zona pubiană cu ceară, înainte ia o bucată de vată sau tifon, umezește-o cu xilină(se cumpără din farmacii, de fapt e clorhidrat de lidocaină, care se folosește în anestezii locale, este sub formă de fiole de 10 ml concentrație 1%) și tamponează zona, lasă tifonul pe piele cam 2-3 minute. După aia poți să te epilezi că este mult mai ușor, nu zic că nu simți chiar nimic, dar este super-ușor, încercați, spuneți-mi cum a fost. Menționez că efectul xilinei ține cam o oră, două.

+Quote Post
Piorel
mesaj 28th June 2005, 18:26
Mesaj #233

Active Member

Data înscrierii: 21-October 03
Locație: Donkey Town
ID membru: 7 442

QUOTE(DaemonX @ Jun 27 2005, 20:42)
Am găsit ceva fantastic. Dacă vrei să te epilezi în zona pubiană cu ceară, înainte ia o bucată de vată sau tifon, umezește-o cu xilină(se cumpără din farmacii, de fapt e clorhidrat de lidocaină, care se folosește în anestezii locale, este sub formă de fiole de 10 ml concentrație 1%) și tamponează zona, lasă tifonul pe piele cam 2-3 minute. După aia poți să te epilezi că este mult mai ușor, nu zic că nu simți chiar nimic, dar este super-ușor, încercați, spuneți-mi cum a fost. Menționez că efectul xilinei ține cam o oră, două.
*

Suna foarte interesant? Esti M sau F? Ca sa imi dau seaman cum ar veni la mine, prin raportare la ce ai spus tu.

+Quote Post
DaemonX
mesaj 28th June 2005, 19:10
Mesaj #234

Junior

Data înscrierii: 14-June 05
ID membru: 38 933

QUOTE(Piorel @ Jun 28 2005, 19:26)
Suna foarte interesant? Esti M sau F? Ca sa imi dau seaman cum ar veni la mine, prin raportare la ce ai spus tu.
*

După nume Daemon este masculin, nu, da sunt un mascul care se depilează în zona pubiană.

+Quote Post

88 V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 02:14
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia