|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
16th June 2009, 00:38
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 85 Data înscrierii: 6-June 06 ID membru: 80 785 |
Sper ca am postat unde trebuie, eu zic ca tine de SEO. Am un site la care am muncit foarte mult in special la nivel de optimizare pentru a fi lider pe target-ul lui, partea care am crezut mult timp si cred in continuare ca ma avantajeaza este faptul numele de domeniu cuprinde cuvintele cheie pe care este target-at situl, toate bune si frumoase pana aici, doar ca numele de domeniu nu este pe numele meu, deci nu sunt eu proprietarul, initial proprietarul de drept (prieten apropiat), m-a lasat sa utilizez domeniul neconditionat, dar de cand a observat ca site-ul a inceput sa aduca profit destul de substantial, ma constrange sa impartim profitul in caz contrar imi anuleaza site-ul, ma bate gandu sa schimb numele de domeniu, dar ce sanse mai am sa ocup aceeasi pozitie in cautari? tin sa precizez ca hosting-ul este pe nunele meu. ma ajuta cu ceva un domeniu parcat in paralel? exista un truc ca google sa nu ma depuncteze? multumesc anticipat |
|
|
|
16th June 2009, 16:26
|
|||
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 472 Data înscrierii: 6-September 06 ID membru: 95 567 |
|
||
|
|
|||
16th June 2009, 16:36
|
|
|
SEO is ART Grup: Banned by Moderators Mesaje: 4 165 Data înscrierii: 20-June 07 Locație: Google via Cr ID membru: 193 303 |
Singura solutie in astfel de situatii este sa iei un nume nou!
Si sa redirectionezi prin Redirect 301 vechiul domeniu catre cel nou. Asta va fi ok, pana el se va prinde, dar nu va mai avea nimic de facut atunci, ori iti lasa redirectul ori schimba nameserverele, in cazul doi site-ul initial dispare din Google, iar cu cel nou o iei de la capat, vei pierde 2-3 saptamani si avantajele vechimii si keywordurilor, acum depinde, poate gasesti o combinatie relativ asemanatoare sau acceasi pe un tld diferit (.com , .net .etc), daca redirect 301 ramane , atunci fluctuatia de pozitii in SERPs va fi doar temporara. Succes! Acest mesaj a fost modificat de lord_ice: 16th June 2009, 16:39 |
|
|
|
16th June 2009, 19:02
|
|
|
sunt dispus sa o iau de la capat cu orice pret dar vroiam sa stiu care este solutia cea mai buna, o sa incerc cu redirect 301 am la dispozitie aproximativ un an sa merg in paralel cu ambele nume, (asta daca nu intervine o schimbare de partea "prietenului").
Ce se intampla daca pastrez o perioada continutul in oglinda pe ambele domenii? cum vor trata motoarele de cautare (in special googu) aceasta situatie? multumesc |
|
|
|
16th June 2009, 21:25
|
|
|
dus cu pluta Grup: Moderators Mesaje: 7 187 Data înscrierii: 17-March 04 Locație: Cluj-Napoca ID membru: 12 921 |
redirect 301 nu este continut in oglinda. redirect inseamna exact aia: re-directeaza. adica tu acesezi blabla.ro si el te duce la 12321341241.com
practic, hostingu fiind al tau, nu faci altceva decat sa adaugi in htaccess sau ce optiune iti ofera serverul web, redirectul (folosind sintaxa oferita de acel server) dar nu inainte de a seta nou domeniu sa puncteze catre hostul tau. practic, la acel moment, ambele domenii vor puncta catre acelasi host si catre acelasi site, DAR tu n secunda urmatoare bagi redirectul si gata. verifica ca acesand siteul vechi te duce la cel nou. iar daca zici ca ai un an la dispozitie... esti fericit (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
17th June 2009, 10:18
|
|
|
dus cu pluta Grup: Moderators Mesaje: 7 187 Data înscrierii: 17-March 04 Locație: Cluj-Napoca ID membru: 12 921 |
tocma ce am dat peste asta: http://www.google.com/support/webmasters/b...py?answer=83106 (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif)
PS: ce s-a zis ramane valabil (pt restul motoarelor de cautare/indexare) |
|
|
|
17th June 2009, 17:18
|
|||
|
Acest mesaj a fost modificat de 1stboy: 17th June 2009, 17:38 |
||
|
|
|||
17th June 2009, 21:54
|
|
|
face parte. se discuta mai demult ca ar fi ceva probleme la indexare cu com.ro nu stiu cat de intemeiate erau zvonurile si daca erau cum a evoluat situatia. poate cineva care a lucrat recent pe un com.ro sa zica mai multe.
|
|
|
|
18th June 2009, 12:16
|
|
|
SEO is ART Grup: Banned by Moderators Mesaje: 4 165 Data înscrierii: 20-June 07 Locație: Google via Cr ID membru: 193 303 |
Evita .com.ro , ia un domeniu pur, cu o singura extensie!
|
|
|
|
18th June 2009, 23:11
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 472 Data înscrierii: 6-September 06 ID membru: 95 567 |
tocma ce am dat peste asta: http://www.google.com/support/webmasters/b...py?answer=83106 (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) PS: ce s-a zis ramane valabil (pt restul motoarelor de cautare/indexare) este foarte contradictoriu documentul. in primul rand scrie ca "daca ati mutat site-ul pe alt domeniu" iar in al doilea scrie ca "ca sa mutati indexul este nevoie de ambele domenii active" posibil ca e o neintelegere la traducerea din engleza in rusa. in orice caz eu le-am scris despre confuzie. am impresia ca documentele aferente de pe google le scrie un robot nu un om Acest mesaj a fost modificat de starpom: 18th June 2009, 23:11 |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 21:33 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |