|
  |
Pe colțul mesei, cu creionul |
|
|
|
|
27th December 2007, 16:44
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 7-December 07
Locație: Liechnitenstein
ID membru: 257 413

|
Și fiindcă vine Anul Nou, Îți fac urarea pe vecie: ești un bou!
|
|
|
|
|
|
|
|
27th December 2007, 16:50
|
Junior

|
Pentru cine pricepe și are răbdare, acest topic a început cu poezii (?)de dragoste. Ce a ajuns nu-i vina mea.
Că au contribuit niște, adică unul, de fapt (care a fost și banat pentru că mi-a cedat contul, eu însumi banat fiind), genii, e de apreciat, dar pentru restul troglodiților văd că regulamentul forumului se aplică doar mie.
E timpul, cred, așa cred eu în prostia mea, să mai faceți curat printre dobitoci, nu printre dotați. Părerea mea, copyright lovedemon. | |
Acest mesaj a fost modificat de MortCopt: 27th December 2007, 16:55
|
|
|
|
|
|
|
|
27th December 2007, 18:06
|
Senior Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 7-February 07
Locație: Focsani - Vrancea
ID membru: 139 256

|
QUOTE (MortCopt @ Dec 27 2007, 16:41)  N-ai fi în stare, fin de găozar, Fără de naș să te tragi singur de fermoar, Așa că, prost cum ești, așa te las, Meltean de la pocreaca, rătăcit de-a pururi prin oraș. Când ai să poți pricepe, e o ipoteză slabă, Că fizicul și mintea ta de gloabă Chiar niciodată și nicicând n-o să mă atingă, Abia atunci și tu-o să-ți capeți veșnica odihnă. Până atunci, cur gol și angoasat de șpițuri, Vin sărbătorile, cerșește pe la milițienii tăi vreo două șprițuri... Esti mai amuzant decat motanul meu: Ca animal de companie, ai fi un zeu! Pacat ca nu esti nici macar animal; Esti numai un umanoid banal, Ce crede ca la temperatura lui, de 37 de grade, Poate sa-i uimeasca pe toti, cu anoste sarade. Da, recunosc, uimit, ca te plac: Ca-n gramada de prosti, te itesti cu un cap!
|
|
|
|
|
|
|
|
27th December 2007, 20:48
|
Junior
Data înscrierii: 31-July 06
Locație: demagogville
ID membru: 88 855

|
poeziulica de dragostelele. scena unica in devenire secventialobsesivrepetitiva. noapte cetoasa. el scrijeleste cu obida un 666, gotic, pe peretele ud al cetatii.
Horato (bocind nimicuri sfinte) maestre, imi permiti din mintile-mi intunecate, o vorba pentru vaietele lui nemîngîiate?
Hamstel (nepieritor, cu dizgust narcotic) - da, te las sa treci peste morminte, in cinstea vremilor de mai-nainte
Horato (incilcit, profund, vertiginos si inselator) resuscitatule, mai fructulet uscat in floare, s-ar zice c-ai avut vreo batalie in viata ta tremuratoare, ca te-ai batut, ca te-ai luptat cu cineva vreodata, pai, te-ai luptat degeaba, n-ai viata mai curata. durerea luptelor de mai-nainte ti-au dat o mostenire... o lume trista si plina de mihnire. a, mai am ceva uscatului a-i spune, zadarnic ai scapat... sila de viata te rapune. da, stiu, vei spune: revolta ta-i desarta, puisor! asa o fi, da' nici tu nu esti molipsitor... plecat-am, te las in lumea aricilor.
(pauza, scurta. isi trage fermoarul la prohab. zidul parca e mai umed)
Horato (osindit la nemurire) maestre, atit a fost din gindurile-mi oarbe sa vina liliecii vietii vorbele sa-ti soarba.
edit: 20% varuit, cam putin.
Acest mesaj a fost modificat de Dapoikum: 27th December 2007, 20:50
|
|
|
|
|
|
|
|
28th December 2007, 04:00
|
Senior Member

|
QUOTE (Dapoikum @ Dec 27 2007, 20:48)  poeziulica de dragostelele. scena unica in devenire secventialobsesivrepetitiva. noapte cetoasa. el scrijeleste cu obida un 666, gotic, pe peretele ud al cetatii.
Horato (bocind nimicuri sfinte) maestre, imi permiti din mintile-mi intunecate, o vorba pentru vaietele lui nemîngîiate?
Hamstel (nepieritor, cu dizgust narcotic) - da, te las sa treci peste morminte, in cinstea vremilor de mai-nainte
Horato (incilcit, profund, vertiginos si inselator) resuscitatule, mai fructulet uscat in floare, s-ar zice c-ai avut vreo batalie in viata ta tremuratoare, ca te-ai batut, ca te-ai luptat cu cineva vreodata, pai, te-ai luptat degeaba, n-ai viata mai curata. durerea luptelor de mai-nainte ti-au dat o mostenire... o lume trista si plina de mihnire. a, mai am ceva uscatului a-i spune, zadarnic ai scapat... sila de viata te rapune. da, stiu, vei spune: revolta ta-i desarta, puisor! asa o fi, da' nici tu nu esti molipsitor... plecat-am, te las in lumea aricilor.
(pauza, scurta. isi trage fermoarul la prohab. zidul parca e mai umed)
Horato (osindit la nemurire) maestre, atit a fost din gindurile-mi oarbe sa vina liliecii vietii vorbele sa-ti soarba.
edit: 20% varuit, cam putin. Mai personalitate multipla, Cand te trezesti din delir, Trage fermoarul la tipla Si iesi din cimitir! Shakespeare, scria sarade: Era englez, le scria in engleza! Da' tu, esti mamaligar Si scrii in nepaleza Sau, mai bine spus, chineza porceasca: Nu conteaza ce spui, doar sa jigneasca. Ma bucur insa, ca te crezi doxat, Dar doxa ti-e scula si muzoiul ti-e beat! Si tot imi place sa te-ntarat: Ca lumea e plina... da' tu esti mai cu gat!
|
|
|
|
|
|
|
|
28th December 2007, 09:26
|
Junior

|
Nu-i nici cavalerește și nici demn, Să fii luat la pulă de doi deodată, fără de consemn, Dar cu plebeii asta se întâmplă, Dacă se joacă precum proștii cukalashnikovu-n tâmplă.
Puteai să stai pe curul tău, cam opărit de cutaden, Dar nu, tu te-ai ițit ca oxiurul și te târâi prin eden. Mai du-te, fă-ți vasectomia-așa cum trebuie Și altă dată nu-ți mai da cu barda-n coaie, sparge lemne!
|
|
|
|
|
|
|
|
28th December 2007, 17:17
|
Senior Member

|
QUOTE (MortCopt @ Dec 28 2007, 09:26)  Nu-i nici cavalerește și nici demn, Să fii luat la pulă de doi deodată, fără de consemn, Dar cu plebeii asta se întâmplă, Dacă se joacă precum proștii cukalashnikovu-n tâmplă.
Puteai să stai pe curul tău, cam opărit de cutaden, Dar nu, tu te-ai ițit ca oxiurul și te târâi prin eden. Mai du-te, fă-ți vasectomia-așa cum trebuie Și altă dată nu-ți mai da cu barda-n coaie, sparge lemne!
O, tu, Sibila cu mintea-n izmene, Nod gordian ce bajbaie himere, Curul meu o fi oparit Da' tu nu l-ai gaurit! Si vasectomie nu-mi fac Ca te plac, Si vreau sa te las gravid, Cap de guvid! Si cu kalashnikovul ce vrei sa zici? De cand se zice astfel, la plici?! | |
Acest mesaj a fost modificat de tudorel666: 28th December 2007, 17:19
|
|
|
|
|
|
|
|
29th December 2007, 01:37
|
Junior

|
Măi, tudorele, faptul că ești masochist, Mă ostoiește că nu ești misan. Dar trebuie să pricepi și tu, sărmane trabantist, Că nu e bine să te pui cu un merțan.
Nu te urăsc, ba dimpotrivă-mi placi, Oricum, tu ești un geniu pe lângă ceilalți ciumpalaci... Dar nu uita cât de ți-e de lungă penis, nasul... Că altfel, știi tu cine îți oficiază parastasul!
Nu fi ca proștii care au drept scop Să vadă un arici mort-copt!
|
|
|
|
|
|
|
|
29th December 2007, 19:02
|
Senior Member

|
QUOTE (MortCopt @ Dec 29 2007, 01:37)  Măi, tudorele, faptul că ești masochist, Mă ostoiește că nu ești misan. Dar trebuie să pricepi și tu, sărmane trabantist, Că nu e bine să te pui cu un merțan.
Nu te urăsc, ba dimpotrivă-mi placi, Oricum, tu ești un geniu pe lângă ceilalți ciumpalaci... Dar nu uita cât de ți-e de lungă penis, nasul... Că altfel, știi tu cine îți oficiază parastasul!
Nu fi ca proștii care au drept scop Să vadă un arici mort-copt! Eu stiu ce lung mi-e nasul, Tu nu-mi esti parastasul! Si mort-copt deja esti, Nu mai manca... povesti! M-ai dezarmat cu-acel "imi placi", Si te-am rugat sa nu mai faci! Ma iarta cand te cred un leu, Fiind tu doar ...un biet umanoid!
|
|
|
|
|
|
|
|
30th December 2007, 15:15
|
Active Member
Data înscrierii: 31-December 06
Locație: Bt
ID membru: 120 585

|
QUOTE (Dapoikum @ Dec 28 2007, 20:00)  cind face sex oare-si deschide pleoapa? asa, usor. arunc cu zarul pe nisip, la naiba, imi iese: ba. o fi normal, de-a atita chin zadranic si vintrele il dor. ti-am zis, tu nu te-nduri, ma, nu-ti mai face... barba. (IMG: style_emoticons/default/roll2.gif) ti-e visul obraznic tanjind la barbi mai virile, caci gipsul lui ascunde calcaiul lui Achile, visezi salbatec sa te dai pan' ce rimelu-ti cade si meșa de-ti ascunde ochii goi sare-ntr-o parte. (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) P.S. - Geaba arunci cu zarul pe nisip, vezi bine Caci n-are zarul numere sa te termine (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif)
Acest mesaj a fost modificat de sexterminator: 30th December 2007, 15:17
|
|
|
|
|
|
|
|
9th January 2008, 17:56
|
Member
Data înscrierii: 18-September 07
Locație: Bacovia's city
ID membru: 227 617

|
Sărutul dulce ce mi-ai dăruit, cel de final Îl port și-acum, mi-a înghețat pe buze, A fost ceva divin, nedefinit,a fost banal Precum e meditatia rece a unei muze.
E prea târziu ca drumul să-l găsesc Iubesc, și bat la porți închise,ce banal Vrând să m-adun, mereu mă risipesc Și meditez mai mult la vise.......ireal
|
|
|
|
|
|
|
|
11th January 2008, 00:20
|
Active Member
Data înscrierii: 31-December 06
Locație: Bt
ID membru: 120 585

|
For catrens essays, zer iz this thread (IMG: style_emoticons/default/sleep.gif) .
|
|
|
|
|
|
|
|
11th January 2008, 14:51
|
Junior

|
Rondelul (sau catrenul) rupților în cur (de „poezie“) o să vi-l scrieți toți, de-ndată Ce umbra manus-ului sau al mundum-ului meu o să v-acopere chiar și centima de carată Pe care voi credeați că mi-o mai fluturați în față, precum balabustele-a lor zdrențe. O să vă duceți dracului cu toții într-o săptămână! Am timp, n-am deferențe.
|
|
|
|
|
|
|
|
11th January 2008, 17:14
|
Active Member
Data înscrierii: 17-October 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 237 888

|
QUOTE (MortCopt @ Jan 11 2008, 14:51)  Rondelul (sau catrenul) rupților în cur (de ?poezie?) o să vi-l scrieți toți, de-ndată Ce umbra manus-ului sau al mundum-ului meu o să v-acopere chiar și centima de carată Pe care voi credeați că mi-o mai fluturați în față, precum balabustele-a lor zdrențe. O să vă duceți dracului cu toții într-o săptămână! Am timp, n-am deferențe. Timp ai destul amice ,de minte doar duci lipsa Absenta ei in versuri lungi de tine a fost scrisa Prin vorbe vechi vrei sa acoperi frustrarea de copil Si cine-a fost rau? Te-a atins? Al dreaq pedofil! (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif)
Acest mesaj a fost modificat de Edy_S: 11th January 2008, 17:18
|
|
|
|
|
|
|
|
11th January 2008, 18:42
|
Junior

|
QUOTE (Edy_S @ Jan 11 2008, 17:14)  Timp ai destul amice ,de minte doar duci lipsa Absenta ei in versuri lungi de tine a fost scrisa Prin vorbe vechi vrei sa acoperi frustrarea de copil Si cine-a fost rau? Te-a atins? Al dreaq pedofil! (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) Amic e tac-tu, soră ți-o fi mă-ta, iar tu, un chiulangiu etern la orice limbă, Prin peșterile din Tunisia mâzgălit, te dai drept troglodit. Ieși prin sondă, sediment renal, Ca să mă piș pe tine boreal!
|
|
|
|
|
|
|
|
11th January 2008, 23:18
|
Active Member

|
QUOTE (MortCopt @ Jan 11 2008, 18:42)  Amic e tac-tu, soră ți-o fi mă-ta, iar tu, un chiulangiu etern la orice limbă, Prin peșterile din Tunisia mâzgălit, te dai drept troglodit. Ieși prin sondă, sediment renal, Ca să mă piș pe tine boreal! Te pierzi in nervi, furie! Si-njuri far'nici un stres Te scuturi sa gandesti dar nu scrii nici un vers Si printr-un scris banal asterni raspunsul sters Cuvinte-n plebe ametite ,dar sunt... fara succes. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
Acest mesaj a fost modificat de Edy_S: 11th January 2008, 23:18
|
|
|
|
|
|
|
|
12th January 2008, 04:26
|
Junior

|
QUOTE (Edy_S @ Jan 11 2008, 23:18)  Te pierzi in nervi, furie! Si-njuri far'nici un stres Te scuturi sa gandesti dar nu scrii nici un vers Si printr-un scris banal asterni raspunsul sters Cuvinte-n plebe ametite ,dar sunt... fara succes. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Etern student prin beciuri, de-unde furi Diverse și nu ale tale gemuri, murături, Mai dă-te în sloboz, băi, caricatură, Că prea ești hămesit dup-a mea poolă!
Acest mesaj a fost modificat de Bebeluska: 13th January 2008, 11:03
|
|
|
|
|
|
|
|
12th January 2008, 12:08
|
Active Member

|
QUOTE (MortCopt @ Jan 12 2008, 04:26)  Etern student prin beciuri, de-unde furi Diverse și nu ale tale gemuri, murături, Mai dă-te în sloboz, băi, caricatură, Că prea ești hămesit dup-a mea poolă!
Edy, auzi acilea vers, made by the Cheloo: Sugi poola! Și cu curu’ și cu gura! Raspunzi din nou,etern alint de muratura Si iarasi scrii a versului caricatura Cuvinte slabe si prin obscen te-mpingi in fata Chiar neuronul tau discret ramane fara viata Si de imi arati ca paraditii tu asculti Mai bine inceteaza ca-ci creierul ti-l....ascuti (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|